Boşanmalı mı

SonsuzUmut

After a while you will be looking at a dead person
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2019
4.541
10.001
Selam kk üyeleri
Şuan aslında anlatacak mecalim yok ama içim kan ağlıyor resmen 7 aylık hamileyşm 1,5 senelik evliyim akraba evliliği yaptım fakat Farklı şehirlerde yaşıyorduk aileler pek görüşmezdi aslında çok da yakın akrabayız(amca çocukları) annem kv büyük görümcemin de önerileriyle eşimle tanıştık (en son 5. Sınıfta görmüştüm ) o zamanlar ünv 2. Sınıftım eşim de ünv 3. Sınıf ikimizde öğretmenlik okuduk mezun olduğum sene nişan yaptık aslında nişan sorasında da kv hoş davranışları yoktu düğün nişandan 1 sene sonra bu arada doğuluyuz adetler biraz daha ağır olur neyse nişan da ailem salon tutu ikramlar kv tarafı neys sona Düğün falan yapılan her şey en uygun olanı seçildi iki ailede zorlanmadı pek zaten çoğu şeyi eşim aldı ama kv bine bin katarak sağa sola yalan yanlış hoş olmayan davranışlarda bulundu tüm bunlara neyse dedim
ama kv saçmalıkları bitmedi köyü arayıp dedikodular iftiralar
Bu arada sürekli oğluna boşan ona para harcama tarzı söylemleri büyük görümcenin bulaşık makinesi aldık diye ayağını yorganın a göre uzat söylemleri vs

bu arda iki bebek kaybım var en son 5 haftalık hamileyşm yazın bayram için kv gittik bu başladı küfürlere ortada bir şey yok çok moralim bozuldu neyse sonra çağırdı beni yanına bende neden böyle yapıyorsun dedim yaparım dedi gelin değil misin başladı küfüre ama ne küfürler bel altı neler neler sus diyorum susmuyor bende hepsi sensin dedim aileme ne küfürler ediyor bende hepsi sensin senin annen baban dedim aradım babamı gel al beni bu delilerin arasından sonra eşim geldi hayır baban gelmesin evimize gidiyoruz dedi.
Tabi bu arada üzerime saldırmaya çalışmalar vs vs
Neyse kısa geçiyorum
En son çok zor bir hamilelik geçiriyorum
Annem geldi
7 ay bitti
Bu süre içinde kv konuşmadık hiç o bu kavgayı kendince tüm akrabalara Farklı Farklı yaydı tabi herkes kv ne mal olduğunu biliyor ama bu söylemler can sıkmaya yetiyor boşanmadan evine gitmem o... vs neler neler demiş atanmadım diye ne çirkinliğim ne tembelliğim kaldı bu arada güzel bir kızım
Neyse işte en son çok rahatsız oldum hastalandım annem geldi ama mesafe çok diye anneme gidemem çok uzun yol annemde illa barışacaksınız gelsinler barışın dedi ama Kadın geldi hala aynı küfürler hatta daha kötüsü neler neler bel altı hepsi eşim sinir krizleri geçiriyor kp ağlıyor kadın hala aynı anneme bana küfürler
Of anlatmak bile moralimi bozuyor
Ve inanın ağza alınmayacak şeyler
Kp ağladı bu arada hasta biraz gücüm yetmiyor dedi
Gelin bize gidelim dedi bu arada yakın lehirlerdeyşz neyse eşim de babasını hastaneye götürmek istedi lütfen gidelim azcık hatrım varsa vs neyse yok diye diye geldim kv konuşmuyoruz bu şartla geldim asla da konuşmam boşanın dedi göbek attı yaaa kadın

Ama moralim çok bozuk geldim diye
Bu insanlar bir şekilde hayatım da olacak her anında kv bana şuan için düşsün bebek dedi ölsün diyor resmen yaaa
Kafayı yiyecem yaaa
Ama eşimde her konuda yanımda her şeyde destekçim
O kadar zor hamileliğimde bile bir kere olsun ağzını açmadı yemek yaptı temizlik yaptı okula gitti geldi hastalandım ateşim yükselmesin diye sabahladı
Hep yaralarımızı sardıknberaber
Onu çok seviyorum biliyorum o da beni

Ama ben boşanmayı düşünüyorum aslında düşünürken bile savaş halindeyim kendimle
Acaba ayrılsam eşim de rahat eder belki
Bende atanır kzııma bakarım ailem de arkamda her koşulda
Ben bu kadından tiksiniyorum görmek duymak istemiyorum eşime de yazık bana da
Ayrılsam kurtulsam diyorum
Bu arada doğumdan sonra anneme gitçem doğuma kadar ayrılmamam anneme gşdip gelmesem mi bir daha acaba
Eşime düşüncelerimi söyledim üzülüyorum yapma diyor
Kafam çok karışık yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Ben ne yapayım yaaa ateşin içindeyim eşime de kıyamıyorum ben ne yapabilirim tiksiniyorum yaaa eşim bile karardı o Kadın yüzünden gözümden

Son düzenleme:
Acıkcası unv okumus insanlar neden amca çocukları ile evlenir aklım almıyo. Okulda sosyal hayatta evlenılcek insan mı yoktu. Kv diyecek kelıme bulamıyorum cehalet sırf.
Eşimle iletişimimiz yoktu ayrıca 4 Yıllık sevgilimin dönemimiz oldu

Kv ile görüşmeyeceksin olacak bitecek. Eşini seviyorsun ne diye boşanip onu sevindireceksin?
Şuan konuşmuyorum ama eşim babasını hastaneye götürmek için mecbur onların olduğu şehre ve onlara geldik onun sevinmesi umrumda değil ben kendimi düşünmek istiyorum

Şuan konuşmuyorum ama eşim babasını hastaneye götürmek için mecbur onların olduğu şehre ve onlara geldik onun sevinmesi umrumda değil ben kendimi düşünmek istiyorum
Sen annenin yanina gitseydin ya.

Annemle yaşadığım şehir arasında 12-13 saat var yolu göze alamıyorum bebeğime bir şey olur diye korkuyorum
Tamam madem mecburen yanımdasın, hiç muhatap olma. Ve kp iyileşip evinize dönünce asla görüşme bu kadınla. Boşanmak en son yapacağın şey olmalı bu durumda.

Kv gerceği biraz böyle galiba eşlere odaklanmak gerek o destek olsun bize yeter anneleri yüzünden onlara kötü davranmamak gerekiyor

Salak kadin ya kız oluyormus sanki kendi cinsiyeti neyse yerinde olsam her lafı söyler basarim tekmeyi hadi yolunuza sizemi ihtiyacim var gibi kurarim düzenimi yaşarım böyle cahil insanla uğraşacağıma

okudum bana cok garip geldi tamam da kv gecınemıyorsunuz sızı sevmıyor esınız her zaman yanınızdaymıs sızıde sevıuor destekcınızde burda cogu konu varkı kv gekıne herşey dıyor kocasıda annesinin yanında eh böyle olsa daha mı ıyıydı evet tamam sadece eşle ıyı olması ile olmuyor ama kapınızı kapatın esınızde gelır babasını tekmı bıraksın anneside konusur konusur durur takmayın emin olun bi müddet sonra umursamaz hale gelıyorsunuz bosanmak en son çare hemen omu düşünmüşssünüz valla öyle eşler varki annesının sözümden cıkmıyor böyle olsa daha mı iyi olacaktı bosverin siz bebegınıze bakın gelecegınzıe evınız de uzakmıs zaten aymı daire yanda aymı evın içinde degılsınız bu yüzden eşinizi bile üzmeyın sonra sevınenen çok onlar olur onların inadına mutlu olum catlasınlar

Şuan daha sakinim sizin gibi düşünüyorum eşim her konuda yanımda biz bu sertçe hep bir aradaydık hep sardık birbirimizi bunu ona yapmaya hakkım yok

Merhaba, konunuzu okudum. Bence boşanmak en son seçeneğiniz olmalı. Eşiniz yanınızda sevgi saygı var. Kayın validenin Davranışlarının herkes farkında . Şuan bence hamilelikten dolayı böyle düşünüyorsunuz. Boşanırsanız üçünüze de yazık olacak. Yapmayın

Bu Kadın beni deli ediyor onun yüzünden kocamdan tiksiniyorum allahım hayatımda kimse anlayamaz beni nefret ne demek ilk defa anladım paragöz kıskanç ağzı bozuk kötü niyet dahası var yaaa her gün 100 kere geçiyor aklımdan boşanmak tiksinmek ne demek anladım

Kv konusunda gerçekten haklısınız kimse size haksızsınız demiyor. Ancak eşinizin ve doğacak çocuğunuzun suçu ne ? Kocanızın hiç suçu yok. O anneyi o seçmedi. Eşiniz de kv tutsa derim ki haklısınız eşiniz de annesini tutuyor. Ama herkes kadının farkında. Görüşmezsiniz ileride. Hayırlısıyla doğum yapın sonrası gelir inşallah.

Bak şimdi size kızıcam.Annesine kızıp kocayı boşamak ne olaki? Üstelik size destek ve yanınızda olan biri.Hani desem annesiyle bir olup o da aynısını yapıyor,ama öyle değil.Yapmayin lütfen.Sıkı sıkı tutunun birbirinize, annesinin suçunun bedelini hem eşinize hem kendinize odetmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…