- 19 Mayıs 2020
- 46.191
- 206.327
-
- Konu Sahibi SonsuzUmut
boşanmaktan vazgeçtim ama şöyle bir şey var hala sorunlar var hala sıkıntılar yaşıyorum evlenecek Genç kızların her şeyi ince ayrıntısına kadar değerlendirmesi gerekiyoreşinizin suçu ne ?
sevgi, aşk, saygı sorunu yoksa eşinizle boşanmayın derim... ama burada eşinize şöyle bir iş düşüyor ailesiyle sizi aynı ortama getirmemeye çalışssın
Selam kk üyeleri
Şuan aslında anlatacak mecalim yok ama içim kan ağlıyor resmen 7 aylık hamileyşm 1,5 senelik evliyim akraba evliliği yaptım fakat Farklı şehirlerde yaşıyorduk aileler pek görüşmezdi aslında çok da yakın akrabayız(amca çocukları) annem kv büyük görümcemin de önerileriyle eşimle tanıştık (en son 5. Sınıfta görmüştüm ) o zamanlar ünv 2. Sınıftım eşim de ünv 3. Sınıf ikimizde öğretmenlik okuduk mezun olduğum sene nişan yaptık aslında nişan sorasında da kv hoş davranışları yoktu düğün nişandan 1 sene sonra bu arada doğuluyuz adetler biraz daha ağır olur neyse nişan da ailem salon tutu ikramlar kv tarafı neyse bizde düğün masrafı bütünüyle erkek tarafı kona ikramları biz ödedik ha bu Arada yapılan her şey en uygun olanı seçildi iki ailede zorlanmadı pek
ama kv saçmalıkları bitmedi köyü arayıp dedikodular iftiralar annemin ne namusu ne hırsızlıpı babamın ne şerefi kaldı neler neler( bu arada babam öğretmen kardeşlerim çok iyi ünv Türkiye’deki en iyi bölümleri okuyor annemin babamın tek derdi bizi okutmaktı yıllardır lojmanlarda oturuyorlar tek dertleri çoçukları kimseyle ilgilenmezler köyde olur hasta annem gider bakar yemek her şey hiç bir kimseye kötülükleri yok)
dedi
Bu arada sürekli oğluna boşan ona para harcama tarzı söylemleri büyük görümcenin bulaşık makinesi aldık diye ayağını yorganın a göre uzat söylemleri vs
bu arda iki bebek kaybım var en son 5 haftalık hamileyşm yazın bayram için kv gittik bu başladı küfürlere ortada bir şey yok çok moralim bozuldu neyse sonra çağırdı beni yanına bende neden böyle yapıyorsun dedim yaparım dedi gelin değil misin başladı küfüre ama ne küfürler bel altı neler neler sus diyorum susmuyor bende hepsi sensin dedim aileme ne küfürler ediyor bende hepsi sensin senin annen baban dedim aradım babamı gel al beni bu delilerin arasından sonra eşim geldi hayır baban gelmesin evimize gidiyoruz dedi.
Tabi bu arada üzerime saldırmaya çalışmalar vs vs
Neyse kısa geçiyorum
En son çok zor bir hamilelik geçiriyorum
Annem geldi
7 ay bitti
Bu süre içinde kv konuşmadık hiç o bu kavgayı kendince tüm akrabalara Farklı Farklı yaydı tabi herkes kv ne mal olduğunu biliyor ama bu söylemler can sıkmaya yetiyor boşanmadan evine gitmem o... vs neler neler demiş atanmadım diye ne çirkinliğim ne tembelliğim kaldı bu arada güzel bir kızım
Neyse işte en son çok rahatsız oldum hastalandım annem geldi ama mesafe çok diye anneme gidemem çok uzun yol annemde illa barışacaksınız gelsinler barışın dedi ama Kadın geldi hala aynı küfürler hatta daha kötüsü neler neler bel altı hepsi eşim sinir krizleri geçiriyor kp ağlıyor kadın hala aynı anneme bana küfürler
Of anlatmak bile moralimi bozuyor
Ve inanın ağza alınmayacak şeyler
Kp ağladı bu arada hasta biraz gücüm yetmiyor dedi
Gelin bize gidelim dedi bu arada yakın lehirlerdeyşz neyse eşim de babasını hastaneye götürmek istedi lütfen gidelim azcık hatrım varsa vs neyse yok diye diye geldim kv konuşmuyoruz bu şartla geldim asla da konuşmam boşanın dedi göbek attı yaaa kadın
Ama moralim çok bozuk geldim diye
Bu insanlar bir şekilde hayatım da olacak her anında kv bana şuan için düşsün bebek dedi ölsün diyor resmen yaaa
Kız doğuruyor zaten diyor
Kafayı yiyecem yaaa
Ama eşimde her konuda yanımda her şeyde destekçim
O kadar zor hamileliğimde bile bir kere olsun ağzını açmadı yemek yaptı temizlik yaptı okula gitti geldi hastalandım ateşim yükselmesin diye sabahladı
Hep yaralarımızı sardıknberaber
Onu çok seviyorum biliyorum o da beni
Ama ben boşanmayı düşünüyorum aslında düşünürken bile savaş halindeyim kendimle
Acaba ayrılsam eşim de rahat eder belki
Bende atanır kzııma bakarım ailem de arkamda her koşulda
Ben bu kadından tiksiniyorum görmek duymak istemiyorum eşime de yazık bana da
Ayrılsam kurtulsam diyorum
Bu arada doğumdan sonra anneme gitçem doğuma kadar ayrılmamam anneme gşdip gelmesem mi bir daha acaba
Eşime düşüncelerimi söyledim üzülüyorum yapma diyor
Kafam çok karışık yazarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Ben ne yapayım yaaa ateşin içindeyim eşime de kıyamıyorum ben ne yapabilirim tiksiniyorum yaaa eşim bile karardı o Kadın yüzünden gözümden
Boşanmaktan vazgeçtim zaten o kadını çıkardım hayatımdan ama bazen ister istemez etkiliyor eşim konuşuyor onlarla mecburiyetten öbür türlü DHA huzursuz ediyorlar yaşanan tartışmalar sonra ilk defa bayramdan sonra gitçek eşim Yalnız bakalım nasıl davranacak. Ama içim soğumuyor bazı konuşmaları duyduyça sinir olurum 40 gün önce doğum yaptım annem doğumuma geldi bu da eşime doğum yaklaşınca haber ver falan diyordu corana çıkınca şehirlerarası kapandı çok şükür ki gelme ihtimali kalmadı zaten sonradan görümcem eşim e demiş ki gelmek niyeti yoktu sırf kv orada diye öyle diyor demiş bana bir hayırlı olsun demedi eşime yollar kapanmasa gelecektim diyorböyle bi sebepten herdaim yanında olan seni seven eşinden boşanma sakın. Yazık adam onun hiç bi suçu yok annesinin böle olması yüzünden ona böyle bi haksızlık yapma kaynana bozuntusunu hayatınızdan tamamen çıkarıp uzaklaşın onlardan olsun bitsin eşinde senden yana nasılsa.boşanmak bu konuyla alakalı bile değil yani
Boyle bir es bulmussun birakma. Kocan kv ne destek ciksa anlarimda suan hamilwlik ve hormonlar sebeboyle sanki fedakarlik yapar gibi bir tutum sergiliyosun ama alakasi yok. Kv senin imtihanin imtihaninsan kacma. Babasiz cocuk buyutmek kv cenesjnden dahami basit bir imtihan ?? Cok sukurki kocan var ve destekcin sukret ve sabret. Yuva bunu gerektirirSelam kk üyeleri
Şuan aslında anlatacak mecalim yok ama içim kan ağlıyor resmen 7 aylık hamileyşm 1,5 senelik evliyim akraba evliliği yaptım fakat Farklı şehirlerde yaşıyorduk aileler pek görüşmezdi aslında çok da yakın akrabayız(amca çocukları) annem kv büyük görümcemin de önerileriyle eşimle tanıştık (en son 5. Sınıfta görmüştüm ) o zamanlar ünv 2. Sınıftım eşim de ünv 3. Sınıf ikimizde öğretmenlik okuduk mezun olduğum sene nişan yaptık aslında nişan sorasında da kv hoş davranışları yoktu düğün nişandan 1 sene sonra bu arada doğuluyuz adetler biraz daha ağır olur neyse nişan da ailem salon tutu ikramlar kv tarafı neyse bizde düğün masrafı bütünüyle erkek tarafı kona ikramları biz ödedik ha bu Arada yapılan her şey en uygun olanı seçildi iki ailede zorlanmadı pek
ama kv saçmalıkları bitmedi köyü arayıp dedikodular iftiralar annemin ne namusu ne hırsızlıpı babamın ne şerefi kaldı neler neler( bu arada babam öğretmen kardeşlerim çok iyi ünv Türkiye’deki en iyi bölümleri okuyor annemin babamın tek derdi bizi okutmaktı yıllardır lojmanlarda oturuyorlar tek dertleri çoçukları kimseyle ilgilenmezler köyde olur hasta annem gider bakar yemek her şey hiç bir kimseye kötülükleri yok)
dedi
Bu arada sürekli oğluna boşan ona para harcama tarzı söylemleri büyük görümcenin bulaşık makinesi aldık diye ayağını yorganın a göre uzat söylemleri vs
bu arda iki bebek kaybım var en son 5 haftalık hamileyşm yazın bayram için kv gittik bu başladı küfürlere ortada bir şey yok çok moralim bozuldu neyse sonra çağırdı beni yanına bende neden böyle yapıyorsun dedim yaparım dedi gelin değil misin başladı küfüre ama ne küfürler bel altı neler neler sus diyorum susmuyor bende hepsi sensin dedim aileme ne küfürler ediyor bende hepsi sensin senin annen baban dedim aradım babamı gel al beni bu delilerin arasından sonra eşim geldi hayır baban gelmesin evimize gidiyoruz dedi.
Neyse kısa geçiyorum
Annem geldi
7 ay bitti
Bu süre içinde kv konuşmadık hiç o bu kavgayı kendince tüm akrabalara Farklı Farklı yaydı tabi herkes kv ne mal olduğunu biliyor ama bu söylemler can sıkmaya yetiyor boşanmadan evine gitmem o... vs neler neler demiş atanmadım diye ne çirkinliğim ne tembelliğim kaldı bu arada güzel bir kızım
Neyse işte en son çok rahatsız oldum hastalandım annem geldi ama mesafe çok diye anneme gidemem çok uzun yol annemde illa barışacaksınız gelsinler barışın dedi ama Kadın geldi hala aynı küfürler hatta daha kötüsü neler neler bel altı hepsi eşim sinir krizleri geçiriyor kp ağlıyor kadın hala aynı anneme bana küfürler
Gelin bize gidelim dedi bu arada yakın lehirlerdeyşz neyse eşim de babasını hastaneye götürmek istedi lütfen gidelim azcık hatrım varsa vs neyse yok diye diye geldim kv konuşmuyoruz bu şartla geldim asla da konuşmam boşanın dedi göbek attı yaaa kadın
Bu insanlar bir şekilde hayatım da olacak her anında kv bana şuan için düşsün bebek dedi ölsün diyor resmen yaaa
Kız doğuruyor zaten diyor
Kafayı yiyecem yaaa
O kadar zor hamileliğimde bile bir kere olsun ağzını açmadı yemek yaptı temizlik yaptı okula gitti geldi hastalandım ateşim yükselmesin diye sabahladı
Bu arada doğumdan sonra anneme gitçem doğuma kadar ayrılmamam anneme gşdip gelmesem mi bir daha acaba
Ben ne yapayım yaaa ateşin içindeyim eşime de kıyamıyorum ben ne yapabilirim tiksiniyorum yaaa eşim bile karardı o Kadın yüzünden gözümden
Konum oldu epey kızım doğdu memlekette annemdeyiz 40 gündür eşim o olaylardan sonra. İlk defa gitçek neler olacak bilmiyorum O olaylardan sonra ben konuşmuyorum eşimde mecburiyetten konuluyor doğumumda beni aramadı kv ve görümce eşimi de görümcem tek aramadı eşime dedim annele mecburiyet ama görümce ile konuşmanı istemiyorum zaten o kendisi de alınmış zaten ben konuş desem de konuşmaz bilmiyorum boşanmayı gündemimden tamamen çıkarttım ama içimdeki sinir hala geçmedi kızımın adını eğızlarına alsın istemiyorum çok çok pişmanlıklarım var zamnında sustuğum için onlarla görüşüp konuşmuyorum ama nefretim o kadar büyük ki tüm kötülükler onların olsun zerre üzülmemBoyle bir es bulmussun birakma. Kocan kv ne destek ciksa anlarimda suan hamilwlik ve hormonlar sebeboyle sanki fedakarlik yapar gibi bir tutum sergiliyosun ama alakasi yok. Kv senin imtihanin imtihaninsan kacma. Babasiz cocuk buyutmek kv cenesjnden dahami basit bir imtihan ?? Cok sukurki kocan var ve destekcin sukret ve sabret. Yuva bunu gerektirir
Kesinlikle öyle ki konuşmuyorum da piskopatdeğil şeytan benceben boşuna demiyorum evlendiğin kişinin ister kabul et ister etme ailesiyle de evleniyorsun diye öncelikle boşanıp boşanmamana biz karar veremeyiz zaten sende burda ki laflara bakarak karar veremezsin biz sadece senin iyiliğin için bir kaç şey yazabiliriz o kadar kayinvalidene gelince hayatımda bu kadar açık bir psikopat görmedim o kadar küfürden laftan sonra da konuşmazsın diye umuyorum ben
Her şeyin bir zamanı vardır çok şükür kızım sağlıkla doğdu 51 günlük şimdi bende kendilerine tüm kötülükleri diliyorum Allah umarım gösterir banaBebek düşsün ölsün ne demek ya sen hangi vasıfla böyle bir şey diyebilirsin kayinvalidenizin o çenesinin yanında beynide düşmüş haberin yok
ALlah buyuktur kim dediki evliligin kolay gecocegini ?? Allah esinden merhameti eksik etmesin yuvanizin huzuru daim olsun herkese nasip olmaz boyle bir es destegi masallahhhh.... etme bulma dunyasi siz edebinizi bozmayin hic onemli degil bosverin sizde kalsin iyilik allah hicbir kimsenin hakkini yerde birakmaz siz sayginizi bozmayin esinize de patlamayin onun sucu yok...Konum oldu epey kızım doğdu memlekette annemdeyiz 40 gündür eşim o olaylardan sonra. İlk defa gitçek neler olacak bilmiyorum O olaylardan sonra ben konuşmuyorum eşimde mecburiyetten konuluyor doğumumda beni aramadı kv ve görümce eşimi de görümcem tek aramadı eşime dedim annele mecburiyet ama görümce ile konuşmanı istemiyorum zaten o kendisi de alınmış zaten ben konuş desem de konuşmaz bilmiyorum boşanmayı gündemimden tamamen çıkarttım ama içimdeki sinir hala geçmedi kızımın adını eğızlarına alsın istemiyorum çok çok pişmanlıklarım var zamnında sustuğum için onlarla görüşüp konuşmuyorum ama nefretim o kadar büyük ki tüm kötülükler onların olsun zerre üzülmem
Öyle tabi her yaşadığımız olayda eşim yanımdaydı o kadar çok şey yaşadık ve ben sustum ki eşim de her şeyin farkında o yüzden çok şükür tşkr ederim iyi dilekleriniz için amin inşALlah buyuktur kim dediki evliligin kolay gecocegini ?? Allah esinden merhameti eksik etmesin yuvanizin huzuru daim olsun herkese nasip olmaz boyle bir es destegi masallahhhh.... etme bulma dunyasi siz edebinizi bozmayin hic onemli degil bosverin sizde kalsin iyilik allah hicbir kimsenin hakkini yerde birakmaz siz sayginizi bozmayin esinize de patlamayin onun sucu yok...
Hayatım hep bir köşesinde olacak bir fikir buSonsuzUmut canım eşinin yanında olması büyük nimet . Ben de benzer sorunlar yaşadım daha iki ay olmadı . 6 yıllık evliyim .En son yaşananlarda bir de eşim ailesine destek oldu . O kadar ağırıma gitti ki . Zaten yıpranmıştık üstüne nefret ettim iliklerime kadar eşimden . Yıllarca evlat hasreti çektim , 4. Tedavimde elime aldım yavrumu . Bana bu zamana kadar evlat sahibi olabilmek için resmen oynamış . Çocuk doğduğu gün adam değişti . Çok acı ama kendimi taşıyıcı anne gibi hissettim . Onca acıyı ben neden Çektim dedim . Kendimi enayi gibi hissettim . Ki belki bilirsin hamileliğim çok zor geçti , alttan dikiş atıldı . Şu an karı-koca ilişkimiz tamamen bitti , saygı çoktan yok olmuştu . Hep düzeldi düzeldi diyerek kandım. Rabbim bize öyle güzel bir evlat nasip etti ki insan yüzüne bakmaya kıyamıyor . Şu an sırf onun için bekliyorum . Ama adam hala konusu açıldıkça ailesine de hak veriyor . O hak verdikçe daha çok nefret ediyorum . Günlerimi tartışmasız atlattığımda şükrediyorum . Çocuğum doğduğunda ücretsiz izin düşünürken şu an boşanma ihtimalinden dolayı izne ayrılamıylrım. Ayakta kalmak istiyorum . Hayat gerçekten çok zorluyor beni . Kesmem o ki sevgi , saygı kolay kazanılamayan şeyler. Eşinle bir Sıkıntın yoksa biraz kör , sağır ol . Biliyorum aramaları bile evinizin içinde hissettiriyor o insanları . Ama eşini seviyorsun madem , eşin de destekçin ise böyle boşanma gibi bir ihtimali düşünmemen lazım .
Kayınvalıde sorunlu.Eşinin suçu ney?Insanlar anne babasını secemez.Selam kk üyeleri
Şuan aslında anlatacak mecalim yok ama içim kan ağlıyor resmen 7 aylık hamileyşm 1,5 senelik evliyim akraba evliliği yaptım fakat Farklı şehirlerde yaşıyorduk aileler pek görüşmezdi aslında çok da yakın akrabayız(amca çocukları) annem kv büyük görümcemin de önerileriyle eşimle tanıştık (en son 5. Sınıfta görmüştüm ) o zamanlar ünv 2. Sınıftım eşim de ünv 3. Sınıf ikimizde öğretmenlik okuduk mezun olduğum sene nişan yaptık aslında nişan sorasında da kv hoş davranışları yoktu düğün nişandan 1 sene sonra bu arada doğuluyuz adetler biraz daha ağır olur neyse nişan da ailem salon tutu ikramlar kv tarafı neys sona Düğün falan yapılan her şey en uygun olanı seçildi iki ailede zorlanmadı pek zaten çoğu şeyi eşim aldı ama kv bine bin katarak sağa sola yalan yanlış hoş olmayan davranışlarda bulundu tüm bunlara neyse dedim
ama kv saçmalıkları bitmedi köyü arayıp dedikodular iftiralar
Neyse kısa geçiyorum
Annem geldi
7 ay bitti
Kafayı yiyecem yaaa
Ayy gülüm öyle çok şey var kiKayınvalıde sorunlu.Eşinin suçu ney?Insanlar anne babasını secemez.
Bence yanlış yaparsın.Burda ne kocaşar var.Adam annem annem demiyor sızın yanınızda .Adamın kul hakkına gırmeyın.Bence esın tatın ıstesin.Ayy gülüm öyle çok şey var ki
Düzelecek diye düşünüyor
Bu konum eski şimdi yaşananlarda var
Valla onun oğlu olması bile yeter bana şuan
İçimde aşırı nefret varBence yanlış yaparsın.Burda ne kocaşar var.Adam annem annem demiyor sızın yanınızda .Adamın kul hakkına gırmeyın.Bence esın tatın ıstesin.