- 30 Aralık 2009
- 22.817
- 88.866
- 1.123
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Sokaklarda el tutusa tutusa fazla gezdiyseniz demek.Şu yorum yapanlardan bir iki kişi hariç herkes sanki saldırmaya yer arıyor gibi. Neden bu kadar sokak ağzıyla konuşuyorsunuz anlayamadım. O kadar konuya yorum yapan insanlarsınız ama üslup sıfır. Sizi dikkate almayacağım. Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde
Lütfen bir daha bana yorum yapmayın , bu çirkin sözleriniz esasında size ait. Ağzınız çok pis üzgünüm siz benim muhatabım olamazsınız bundan sonraKızım mi ?
:)
Üstüne az daha koysam seninle yaşıt olacak kızım var neredeyse.
Hele bana üslup dersi verene de bak.
Tabi canım
Ama ben ikna oldum şuan.
Meğer az bile etmişler.
Adamı da tebrik ediyorum.
İtina ile kadın nasıl yola getirilir 11 ay boyunca istikrarlı şekilde göstermişler analı ogullu.
Bal damlıyor demek ki.
Ay yapmayın, o kadar konunuz var , eşinizin 3 ayda size yaptığı, yapmaya çalıştığı şeylerle ilgili.Şu yorum yapanlardan bir iki kişi hariç herkes sanki saldırmaya yer arıyor gibi. Neden bu kadar sokak ağzıyla konuşuyorsunuz anlayamadım. O kadar konuya yorum yapan insanlarsınız ama üslup sıfır. Sizi dikkate almayacağım. Yazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde
İmkansız olamayız.Lütfen bir daha bana yorum yapmayın , bu çirkin sözleriniz esasında size ait. Ağzınız çok pis üzgünüm siz benim muhatabım olamazsınız bundan sonra
Dilerim bu durduk yere bana söylediğiniz pis lafları başkalarından siz de duyarsınız. Burası gizli bir platform diye öyle her istediğinizi söyleme hakkınız yok.Sokaklarda el tutusa tutusa fazla gezdiyseniz demek.
Boşverrr11 ay boyunca da sürekli görüştük düzeltmek için ama orta yolu bulamadık bir türlü
Pis laflar mi ? AbsbavsvvaaDilerim bu durduk yere bana söylediğiniz pis lafları başkalarından siz de duyarsınız. Burası gizli bir platform diye öyle her istediğinizi söyleme hakkınız yok.
11 aydir ayri olduğunuz size neler neler yapan eşinizi bile affedebiliyorsaniz bizim basitleşmemizi de unutursunuz yakında bir sey olmazYazdıklarınızda haklılık payınız olsa bile bu çirkin söylemleriniz sizi malesef ki basitleştirdi gözümde
Kocasına laf geciremeyen soluğu platformda alıyor.11 aydir ayri olduğunuz size neler neler yapan eşinizi bile affedebiliyorsaniz bizim basitleşmemizi de unutursunuz yakında bir sey olmaz
Sadece sizin yorumunuza kulak vereceğim. Diğerlerinin amacını da anlamadım canı sıkılan burda birileriyle dalga geçiyor mahalle ağzıylaBoşverrr
Seven aşık olan değer veren adam orta yoluna bulur senden ayrı kalmaya bile dayanamaz
Yaşa hayatını
Annesinden gizli senle buluşuyor sende öyle
Kocaman insanlarsınız
Çoçuk gibi hareketler
Boşan tek boşanan kadın sen değilsin sana değer veren insanlarla o
Sizin gibi 70 yaşına gelince geçiririz biz de napalımKocasına laf geciremeyen soluğu platformda alıyor.
Sonra da bize re re ro ro.
Sanırsın kaynanası benim :)
Saat kaç olmuş teyzecim yatsana artık senKocasına laf geciremeyen soluğu platformda alıyor.
Sonra da bize re re ro ro.
Sanırsın kaynanası benim :)
Gerçekten dalga geçmiyorum. Sizin konularınizi şok ve üzüntüyle okumuştum. Bu yeni konunuza da asla anlam veremedim. Herkesin kendi hayatı yaşayın ve görün. Umarım mutlu olursunuzSadece sizin yorumunuza kulak vereceğim. Diğerlerinin amacını da anlamadım canı sıkılan burda birileriyle dalga geçiyor mahalle ağzıyla
Dünden hevesli olmasına rağmen kocasıyla devam edemiyor çünkü kaynanası istemiyor.11 aydir ayri olduğunuz size neler neler yapan eşinizi bile affedebiliyorsaniz bizim basitleşmemizi de unutursunuz yakında bir sey olmaz
Hamdolsun 70 yaşına da geldik abzvavvs.Sizin gibi 70 yaşına gelince geçiririz biz de napalım
Bu çeneyle gelirsiniz merak etmeyinHamdolsun 70 yaşına da geldik abzvavvs.
Bunlar hep fazla anaci kocanın etkileri işte off of.
Keske sen de gelebilseydin.Bu çeneyle gelirsiniz merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?