- 8 Temmuz 2014
- 2.958
- 1.541
- 168
- Konu Sahibi ayderusis87
Burada ki bütün kayinvalide hakkinda okuduklarimdan aldigim sonuç :
"En iyi kayinvalide ölü kayinvalide" sanirsam
"En iyi kayinvalide ölü kayinvalide" sanirsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gibi durumlarda eşlerin dengeyi kurması gerekiyor ama eşin denge kurmak istemiyor belli kiSelam kızlar bu konu daha önceden çok konuşulmuş ancak düzgün bir çözüm önerisi bulunamamış sizlerde yardım istiyorum ben 1 yıllık evliyim kaynanamın evinde oturuyoruz kendi evi ayrı ancak bizim eve yakın çalıştığı için haftanın 2-3 günü bizde kalıyor eşim bütün masraflarını (faturaları market masrafları ...)karşılamasına ve kendisin 2 evi olmasına rağmen yanı paraya ihtiyacı olmamasına rağmen hala çalışıyor üstelik kocasının emekli maaşında kendisi alıyor adam harçlık veriryor hayattaki tek amacı para biriktirmek. Eşime sürekli beni şikayet ediyo herşeye karışıyo laf sokuyo tahammül edemiyorum eşime şikayet ettim o da işine geliyosa burası onun evi dedi çok kırıldım ne yapacağımı bilmiyorum taşınalım burdan o da kiraya verir rahat eder dedim ben kirada oturamam diyor bu aralar işleri kötü gittiği için ev de alamıyoruz ben de çalışıyorum ancak herşeyi benden bekliyorlar yemek, bulaşık, çay.... ne olur yardımcı olun tam manasıyla köşeye sıkıştım eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ama annesine karşı beni bu kadar üzmesine de tahammül edemiyorum kızlar bana akıl verin..
O zaman biraz oğluyla başbaşa bırakın, çalışmıyorsanız iş bulun, çalışıyorsanız o size geldiği zamanlarda iş yerinden aradılar acil gitmem gerek diyerek evden çıkın bir arkadaşınıza gidin, kayınpederinizle ya da o aileye sözü geçen anlayışlı biriyle bu durumu konuşunSelam kızlar bu konu daha önceden çok konuşulmuş ancak düzgün bir çözüm önerisi bulunamamış sizlerde yardım istiyorum ben 1 yıllık evliyim kaynanamın evinde oturuyoruz kendi evi ayrı ancak bizim eve yakın çalıştığı için haftanın 2-3 günü bizde kalıyor eşim bütün masraflarını (faturaları market masrafları ...)karşılamasına ve kendisin 2 evi olmasına rağmen yanı paraya ihtiyacı olmamasına rağmen hala çalışıyor üstelik kocasının emekli maaşında kendisi alıyor adam harçlık veriryor hayattaki tek amacı para biriktirmek. Eşime sürekli beni şikayet ediyo herşeye karışıyo laf sokuyo tahammül edemiyorum eşime şikayet ettim o da işine geliyosa burası onun evi dedi çok kırıldım ne yapacağımı bilmiyorum taşınalım burdan o da kiraya verir rahat eder dedim ben kirada oturamam diyor bu aralar işleri kötü gittiği için ev de alamıyoruz ben de çalışıyorum ancak herşeyi benden bekliyorlar yemek, bulaşık, çay.... ne olur yardımcı olun tam manasıyla köşeye sıkıştım eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ama annesine karşı beni bu kadar üzmesine de tahammül edemiyorum kızlar bana akıl verin..
tabiki ben yapıcam ama onlar çalışıyosa bende çalışıyorum yoruluyorum bir günde kimse demiyoki kızım yoruldun bugün yemeği ben yapayım yani insanın zoruna giden buKendi evinizde cay bulasik siz yapacaksiniz tabii ki orayi pek anlamadim...
Yaptigini yapip esin şikayet ettiğinde sen de "isine gelirse" diyeceksin madem öyle.
sen ne yapıyosun peki nasıl sabrediyosunyazdıklaarında kendimi gördüm. hatta bir an kendi konumdayım da bunları ben mi yazdım diye bir tereddüt ettim. malesef
onu da dedim ama eşim bu evden çıkmak istemiyor ben de şimdilik zamana bıraktın işlerimiz düzelirse ev alırız gideriz diye konusunu açmamaya çalışıyorum ama içim içimi yiyoBir amaç için para biriktirenleri takdir ediyorum.Ama para biriktirmeyi amaç edinenlere sinir oluyorum.Birşey alacaksındır veya sağlık için kenara ayırayım dersin biriktirirsin.Ne için olduğunu düşünmeden para saklamak hastalık gibi geliyor bana.
Allahtan kayınvaliden çalışıyormuş konu sahibi.Bir de sürekli evde olsa ne yapardın.Bu kalmalar çoğalınca keşke deseydin evleri takas edelim,siz burada oturun diye.
işte sorunda bu zaten neden kadınlar birbirlerine destek olcaklarına hep yargılıyorlar bir evliliği bozmak bu kadar kolaymı hele böyle bir ülkede çok zor bir karar yaşamayan bilemez kesinlikleBen anlamıyorum böyle konu sahiplerini eşine de toz kondurmuyorlar,
o zaman söylediği laflar da zoruna gitmesin o bir melek nasıl olsa
işte sorunda bu zaten neden kadınlar birbirlerine destek olcaklarına hep yargılıyorlar bir evliliği bozmak bu kadar kolaymı hele böyle bir ülkede çok zor bir karar yaşamayan bilemez kesinlikle
Haklısınız aslında, insan bazı durumlarda mantığını kaybediyor galiba, yani kafam çok karışık...şaka mısınız siz ben size evliliğinizi bozun falan demiyorum sadece eşiniz suçlu oldu halde o lafları söylediği halde neden hala sanki melekmiş gibi söz ediyorsunuz diyorum.
Selam kızlar bu konu daha önceden çok konuşulmuş ancak düzgün bir çözüm önerisi bulunamamış sizlerde yardım istiyorum ben 1 yıllık evliyim kaynanamın evinde oturuyoruz kendi evi ayrı ancak bizim eve yakın çalıştığı için haftanın 2-3 günü bizde kalıyor eşim bütün masraflarını (faturaları market masrafları ...)karşılamasına ve kendisin 2 evi olmasına rağmen yanı paraya ihtiyacı olmamasına rağmen hala çalışıyor üstelik kocasının emekli maaşında kendisi alıyor adam harçlık veriryor hayattaki tek amacı para biriktirmek. Eşime sürekli beni şikayet ediyo herşeye karışıyo laf sokuyo tahammül edemiyorum eşime şikayet ettim o da işine geliyosa burası onun evi dedi çok kırıldım ne yapacağımı bilmiyorum taşınalım burdan o da kiraya verir rahat eder dedim ben kirada oturamam diyor bu aralar işleri kötü gittiği için ev de alamıyoruz ben de çalışıyorum ancak herşeyi benden bekliyorlar yemek, bulaşık, çay.... ne olur yardımcı olun tam manasıyla köşeye sıkıştım eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum ama annesine karşı beni bu kadar üzmesine de tahammül edemiyorum kızlar bana akıl verin..