• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan başka çarem var mı?

şiddet evlilikte katlanılacak şeylerden değil.eğer eşin dönüp barışmak istesede bence evlilik terapistine gidin yada eşin bir psikiyatra gitsin.belli ki eşin öfkesini kontrol edemiyor.bu şekilde evliliğin devam ederse birgün eşine sevginde biter emin ol.bu nedenle öncelikle şiddet sorununu çözmeye çalışın
bir diğer tavsiyemde kavga anında çiftlerden biri çok sinirlenmişse diğeri alttan almalı işi inada bindirip daha çok olayı büyütmemek gerek.umarım bundan sonra daha sakin olmayı başarırsınız her ikinizde:31:

canım bir tanıdığımız vardı eşi sinir hastası gibi.ikisi de çalışıyordu ve dayak vardı .tanıdığımız çok güzeldi.ilk çocuğu oldu dayak devam etti.kocası her seferinde tövbe edip ağlıyordu sonra yine dayak.kaç kez ailesinin evine gitti o abla.sırtı morluklar içinde.barıştı yine 2. çocuğu oldu sonra.evliliğinin ilk yılları güzelmiş eşi çok çılgınmış yolda giderken birden güzel bir yere tatile giderlermiş plansız süprizler ama sinirli biri işte.bu daya olayı yüzünden o abla tedavi gördü.kendine güvenli bayan gitti yerine mutsuz bir bayan geldi yüzünde bile o ezilme ve acı vardı.hep ona özenirdim.ama çok üzülüyorum ama en son boşandı çocuklarını da alıp ailesinin yanına ayrı bir eve çıktı işe devam ediyor.son zamanlarda eşi de aldatmaya başlamış.çocuklar da umrunda olmamış.1 yapan bir daha yapar.kendine dikkat et.sen de annenden 1 kez doğdun sonuçta.onun dertlerini çekmeye mi geldin bu dünyaya

bu gece uyuyabildim dün güzelce yemeğimi de yedim toparlanıyorum alışıyorum artık boşanmak için bir adım atmalıyım neyi bekliyorum ki daha bu adam düzelmeyecek belli

ben foruma yeni üye oldum hatice ama anladığım kadarıyla eşinle sorunların var?Hiç rahatsızlıklarını karşılıklı konuştunuzmu?

ben foruma yeni üye oldum hatice ama anladığım kadarıyla eşinle sorunların var?Hiç rahatsızlıklarını karşılıklı konuştunuzmu?

hoşgeldin canım evet çözülemeyen sorunlarımız var konuşamıyoruz ki artık umurmsaaz sevgisiz saygısız karaktersiz bir adam olduğunu yeni yeni anlamaya başladım şiddet uygulaması hastalık ama hastalığını da kabul etmiyor

Son düzenleme:
e iyi olmuş işte neden ağlıyorsun ki? bu sabaha kadarki amacın evliliğini devam ettirmekti zaten.

dalga mı geçiyorsun tam olarak kendimi ifade edemedim galiba ben bana vurmasına katlanamıyorum bilmiyorum ya anlatmak rahatlamak için açtım bu konuyu ama sadece yadırgıyorsunuz kınıyorsunuz

dalga mı geçiyorsun tam olarak kendimi ifade edemedim galiba ben bana vurmasına katlanamıyorum bilmiyorum ya anlatmak rahatlamak için açtım bu konuyu ama sadece yadırgıyorsunuz kınıyorsunuz

niye dalga geçeyim ki? ben mi yanlış okuyorum yazılanları. sen bugüne kadar eşim pişman olsun dönsün demiyor muydun? ben seni yadırgamadım da kınamadım da! bu konuda sana yazdıklarımın hangisinde var bu dediklerin?

niye dalga geçeyim ki? ben mi yanlış okuyorum yazılanları. sen bugüne kadar eşim pişman olsun dönsün demiyor muydun? ben seni yadırgamadım da kınamadım da! bu konuda sana yazdıklarımın hangisinde var bu dediklerin?

ben sürekli bu evliliği sürdürmekle boşanmak arasında gidip geliyorum o sessiz kaldığı için de öfkeleniyorum gelip yalvarsın istiyorum hala sevip sevmediğimden emin değilim belki de inada çevirdim bu işi bana el kaldıran bir adamdan 2. kez hamileyim bunun nesi iyi ben de biliyorum onu istememem boşanmam gerektiğini mantıklı olan bu evet ama çok zorlanıyorum işte anlayın ne olur

ben sürekli bu evliliği sürdürmekle boşanmak arasında gidip geliyorum o sessiz kaldığı için de öfkeleniyorum gelip yalvarsın istiyorum hala sevip sevmediğimden emin değilim belki de inada çevirdim bu işi bana el kaldıran bir adamdan 2. kez hamileyim bunun nesi iyi ben de biliyorum onu istememem boşanmam gerektiğini mantıklı olan bu evet ama çok zorlanıyorum işte anlayın ne olur

e ben seni anlıyorum zaten. eşinin gerçekten pişman olacak karakterde biri olduğunu düşünüyorsan evlilik terapistine gidin çözün probleminizi diyorum dünden beri. sen ne diyorsun bana onu anlamadım

e ben seni anlıyorum zaten. eşinin gerçekten pişman olacak karakterde biri olduğunu düşünüyorsan evlilik terapistine gidin çözün probleminizi diyorum dünden beri. sen ne diyorsun bana onu anlamadım

canım kusura bakma bazı arkadaşlar hep boşan şiddet uygulamış bunun devamı gelir dediler ya ben hamileyim dediğimde senin dalga geçerek iyi olmuş dediğini sandım yani sen dövsede çekiyorsun bu adamı çocuk da yaparsın dayak da yersin diye düşündüğünü hissettim bi an

canım kusura bakma bazı arkadaşlar hep boşan şiddet uygulamış bunun devamı gelir dediler ya ben hamileyim dediğimde senin dalga geçerek iyi olmuş dediğini sandım yani sen dövsede çekiyorsun bu adamı çocuk da yaparsın dayak da yersin diye düşündüğünü hissettim bi an

boşanmak istemediğin belli. o yüzden ben sana boşan diyemem. ama dediğim gibi arkadaşım şiddetle yaşamak ta çok zor. kendini tanıyamazsın bir süre sonra. terapiste gitmeden kesinlikle kabul etme .

ben bu bebeği ne yapacağım nasıl aldırırım nasıl yapabilirim böyle bişeyi konuştum aradım bugün onu önce bana inanmadı eve dönmesi için yalan söylediğimi düşünmüş sonra da umursamaz bir halde aldır dedi
hayat ne kadar ağır geliyor bazı zamanlar göz yaşlarım kurudu ağlamaktan neden yaşıyorum bunları ben bu neyin cezası isyan edesim var

ben bu bebeği ne yapacağım nasıl aldırırım nasıl yapabilirim böyle bişeyi konuştum aradım bugün onu önce bana inanmadı eve dönmesi için yalan söylediğimi düşünmüş sonra da umursamaz bir halde aldır dedi
hayat ne kadar ağır geliyor bazı zamanlar göz yaşlarım kurudu ağlamaktan neden yaşıyorum bunları ben bu neyin cezası isyan edesim var

neden arayıp söyledin ki! hiç kurgu yapmıyorsun aklına ne geliyorsa yapıyorsun. ortak arkadaşlarınızdan biri'' bugün hatice'yle hastanede karşılaştım hamileymiş hayırlısı olsun diye arayım dedim'' dese herşey çok farklı olurdu.

neden arayıp söyledin ki! hiç kurgu yapmıyorsun aklına ne geliyorsa yapıyorsun. ortak arkadaşlarınızdan biri'' bugün hatice'yle hastanede karşılaştım hamileymiş hayırlısı olsun diye arayım dedim'' dese herşey çok farklı olurdu.

ne değişecek ki bebeği istemiyor bir evladımdan ayrı kaldım diğerinden de kalamam diyor anneme söz verdim onun için ve oğlum için evlilik terapistine gideceğim ama bundan da bişey çıkacağını sanmıyorum demiş teyzeme

ne değişecek ki bebeği istemiyor bir evladımdan ayrı kaldım diğerinden de kalamam diyor anneme söz verdim onun için ve oğlum için evlilik terapistine gideceğim ama bundan da bişey çıkacağını sanmıyorum demiş teyzeme

adam hala kendisini naza çekiyor. teyzen neden aradı eşini? adam rolleri değişti seninle. sanki sen vurdun ona!

Back