evet biliyordun canım teşekkür ederim ben boşanmsak istemediğim için benim gayretimle barıştık tabi o kadar inat bir insan ki hiç duygularını belli etmiyor ama barıştıktan sonra ne kadar üzüldüğünü acı çektiğini anlattı hatta kamera almış internet üzerinden çalışan gizlice eve ya da dış kapıya yerleştirip bizim ne yaptığımızı izleyecekmiş meraktan ölmüş gururdan da aramamış anlaşılan eve almadığıma da çok bozulmuş ne bileyim iyi taraflarını görmek istiyorum galiba sevdiğim için canım tatlı bişeyler istedi gece gece gitti dışardan buldu geldi aslında o da beni çok seviyor ama benim beklentilerim çok yüksek romantik olsun benden izinsiz adım atmasın ben onun üstüne gitmezsem o geliyor dediğime kavga etmeden güzellikle anlatabildiğimde
ayyy.eşinizin bu huyu bende de var.çok kötü bi huy lanet olsun.
şimdilerde törpüledim biraz ama, daha önceleri çok zor günler yaşadım bu lanet huydan dolayı.sebep ne olursa olsun kırıldığımda (karşılıksız kırmam genelde ama, abartırım birazcık) bi adım atasım gelmiyo.eşim keçi halt etmiş der bu yüzden.
bi kaç gün arayıp sormadığım ancak köpek gibi merak ettiğim, özlediğim, konuşmak istediğim oluyodu.çok garip bi çelişki.
adamın iyi idare etmiştir beni hep.gerçi o da abartır bazı şeyleri fazlasıyla.
ama allah yardım etsin diyorum ve barıştığınıza da sevindim.
sende adamın üstüne gitme artık.böyle inan daha iyi olur.
sen konuşalım hemen bitsin istiyosun ama insanlar sinirliyken asla konuşmamalı bence.
ve sende fazlasıyla ego var.benden izinsiz bişey yapmasın diyosun, arada bir nefes alabilir mi kocişin eğer izin verirsen
o kadar da abartma canım.