• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan başka çarem var mı?

bence iliskinizi duzeltip evliligi surdurmeyi garantiye almadan bebek sahibi olmayin, sonra anlasamaz ve yine bosanmak isterseniz bu cocuga yazik olacak...
siddet var isin icinde...
ne kadar ustune giderseniz gidin, el kaldirmamasi gerek...
hepimiz sinirleniyoruz fakat siddete basvurmuyoruz...
bu bebegi dunyaya getirmek konusunu iyi dusunmelisiniz...

ikimizin hatasının bedelini bebeğim canıyla mı ödeyecek boşanacak olursak da tek başıma büyütürüm bebeğimi doğuracağım

ikimizin hatasının bedelini bebeğim canıyla mı ödeyecek boşanacak olursak da tek başıma büyütürüm bebeğimi doğuracağım

bu konuya iki taraftan da bakabiliriz...
aldirirsaniz hatanizin bedelini bebeginiz odeyecek...
aldirmazsaniz ve ileride bu iliski koparsa boyle bir evlilige bebek getirme hatanizin bedelini yine bebeginiz odeyecek...
bebek konusundaki her karariniza sagyi duyulmali tabii ki, dogurma karariniza saygi duyuyorum...dogurmayin demiyorum yalnizca iyi dusunun diyorum ciddi bir konu...
acele kararlar vermeyin yani...

Son düzenleme:
bu konuya iki taraftan da bakabiliriz...
aldirirsaniz hatanizin bedelini bebeginiz odeyecek...
aldirmazsaniz ve ileride bu iliski koparsa boyle bir evlilige bebek getirme hatanizin bedelini yine bebeginiz odeyecek...
bebek konusundaki her karariniza sagyi duyulmali tabii ki, dogurma karariniza saygi duyuyorum...dogurmayin demiyorum yalnizca iyi dusunun diyorum ciddi bir konu...
acele kararlar vermeyin yani...

çok haklısın canım ne diyebilirim ki bir karar verdim ama hiç kolay olmadı böyle sorunlar yaşarken ikinci bir çocuk biri zaten bütün vaktimizi alıyor ikimizde yorgun geliyoruz işten kavgaların çoğu çocuğun sorumlulukları ile ilgili çıkıyor ikisi birden olunca ne yapacağım bilmiyorum bu haftasonu evlilik terapistine gideceğiz bakalım nasıl geçecek sonuçları yazarım size

Konunun hepsini okumadım aldatma yoksa eşinde evlilik terapistine sıcak bakıyorsa kesinlikle kurtarmaya çalış ,çocuğunu aldırma hiç can yarattın mı ?

evet biliyordun canım teşekkür ederim ben boşanmsak istemediğim için benim gayretimle barıştık tabi o kadar inat bir insan ki hiç duygularını belli etmiyor ama barıştıktan sonra ne kadar üzüldüğünü acı çektiğini anlattı hatta kamera almış internet üzerinden çalışan gizlice eve ya da dış kapıya yerleştirip bizim ne yaptığımızı izleyecekmiş meraktan ölmüş gururdan da aramamış anlaşılan eve almadığıma da çok bozulmuş ne bileyim iyi taraflarını görmek istiyorum galiba sevdiğim için canım tatlı bişeyler istedi gece gece gitti dışardan buldu geldi aslında o da beni çok seviyor ama benim beklentilerim çok yüksek romantik olsun benden izinsiz adım atmasın ben onun üstüne gitmezsem o geliyor dediğime kavga etmeden güzellikle anlatabildiğimde

ayyy.eşinizin bu huyu bende de var.çok kötü bi huy lanet olsun.
şimdilerde törpüledim biraz ama, daha önceleri çok zor günler yaşadım bu lanet huydan dolayı.sebep ne olursa olsun kırıldığımda (karşılıksız kırmam genelde ama, abartırım birazcık) bi adım atasım gelmiyo.eşim keçi halt etmiş der bu yüzden.
bi kaç gün arayıp sormadığım ancak köpek gibi merak ettiğim, özlediğim, konuşmak istediğim oluyodu.çok garip bi çelişki.
adamın iyi idare etmiştir beni hep.gerçi o da abartır bazı şeyleri fazlasıyla.
ama allah yardım etsin diyorum ve barıştığınıza da sevindim.
sende adamın üstüne gitme artık.böyle inan daha iyi olur.
sen konuşalım hemen bitsin istiyosun ama insanlar sinirliyken asla konuşmamalı bence.
ve sende fazlasıyla ego var.benden izinsiz bişey yapmasın diyosun, arada bir nefes alabilir mi kocişin eğer izin verirsen:40:
o kadar da abartma canım.

çok haklısın canım ne diyebilirim ki bir karar verdim ama hiç kolay olmadı böyle sorunlar yaşarken ikinci bir çocuk biri zaten bütün vaktimizi alıyor ikimizde yorgun geliyoruz işten kavgaların çoğu çocuğun sorumlulukları ile ilgili çıkıyor ikisi birden olunca ne yapacağım bilmiyorum bu haftasonu evlilik terapistine gideceğiz bakalım nasıl geçecek sonuçları yazarım size

insallah ise yarar da duzeltirsiniz canim...

Canım Merhaba.. Diğer başlıkta yazdıklarını görünce hemen buraya geçtim bende.. yazdıklarını ve yorumları biraz okudum..

Öncelikle Bebeğini doğurmaya karar vermişsin zaten biliyordum aslında buna karar denmemeli bence :)

Ben evli değilim yani daha düğünüm olmadı.. birlikte yaşamadan sana örnekler veremem elbet..

İnşallah Bu bebek eşine ve sana mutluluk getirecek. Sana en büyük tavsiyem eşinle beraber bir terapiste gitmeniz. Bu senin ve eşin içinde aynı zamanda çocuğunuzun üzerinde kalan etkilerdede etkili olacak :)

Canım Merhaba.. Diğer başlıkta yazdıklarını görünce hemen buraya geçtim bende.. yazdıklarını ve yorumları biraz okudum..

Öncelikle Bebeğini doğurmaya karar vermişsin zaten biliyordum aslında buna karar denmemeli bence :)

Ben evli değilim yani daha düğünüm olmadı.. birlikte yaşamadan sana örnekler veremem elbet..

İnşallah Bu bebek eşine ve sana mutluluk getirecek. Sana en büyük tavsiyem eşinle beraber bir terapiste gitmeniz. Bu senin ve eşin içinde aynı zamanda çocuğunuzun üzerinde kalan etkilerdede etkili olacak :)

Teşekkür ederim canım tam hamilelik kilolarımı yeni vermiştim hadi en baştan şişko olacağım:60:özleyeceğim sizi terapiste gideceğiz haftasonu hayırlı olur inş

Son düzenleme:
Back