• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmaktan başka çarem var mı?

Hepsine hadi boşver dedim ama "dayak" olunca bi dur!dumm..
DAYAK HAYVANA ATILIR (atılmamalı onada onlar bizden akıllı valla)
Adamın eli dayağa alıştımmı durmaz gerisi gelir derdi rahmetli babannem
Elini alıştırmayın derimm
Aciz insanlar vurur ya bide karşındaki güçsüz bi insan neticede bayan dayak neyin nesi oluyor anlam veremiyorumm
Göz korkutmak felan mı
Bak sus 2 tane çakar ağzını burnunu kırarım felan mı
O erkekler tahminimce dışardada kibarlıkdan centilmenlikden geçilmezler..
Çok zor bir durum sizinki oğlunuzda var allah bağışlasın..
Ailenize bi mevzuyu çıtlatsanız..?

işin sonu dayağa geliyosa bence otur iyice bi düşün .. bi kere vurdumu arkası geliyo canım bi tokatla başlıyo sonaraısnı zaten:58: ailenle bu durumu konuş bence canım boşan diyemem ama dayak olayı beni düşündürüyo açıkcası:50:

canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Allah sabırlar versin.. umarım uyumuş, uykunu almış, kendini birazcık toparlamışsındır.. çünkü bebeğinin senin ilgi ve şefkatine ihtiyacı var..

konuya dönersek, boşanma kararı öyle ayaküstü alınacak bir karar değil.. hele ortada çocuk varsa..

yazdıklarının tümünü okudum.. sen kendin de bazı hataların olduğunu kabul ediyorsun.. eşin sinirlendiğinde onun üzerine gitmek gibi vs.. eşinin de hataları ortada zaten..

bu durumda ikiniz bir araya geldiğinizde sağlıklı bir çıkış yolu bulamayacağınız muhakkak.. ben kayınvalidenin tutumunu oldukca yapıcı buldum.. Allah herkese onun gibi sağduyu bir kaynana nasip etsin.. cahil bir kadın olsa, seni suçlar (oğlumun çok üzerine gitmişsin, o da sana el kaldırmak zorunda kalmış, erkektir yapar vs) oğluna destek çıkardı.. halbuki senin kaynanan, medeni bir insan gibi olaya yaklaşarak, şiddete boyun eğmemen gerektiğini, eşinle ancak bir uzman dahilinde görüşüp, aile terapisti desteği ile evliliğinize çeki düzen vermenizi salık vermiş..

bence şu aşamada en yapıcı karar bu..

Bizim için çok geç kalındı ama Allah yeni evlenecek arkadaşlara seninki gibi sağduyulu bir kaynana nasip etsin.. :31:

ben ona pek güvenemiyorum çok kavgalarımız oldu beni sevdiğini pek sanmıyorum

Canım Allah yardımcın olsun diyorum öncelikle..Yaşadıklarının bi kısmını bende yaşadım onun için seni okadar iyi anlıyorumki..

Merak ettim eşinin mesleği nedir acaba?Yönetici konumundamı çalışıyor?Arıca çalışma saatleri ve yoruculuk derecesi nedir?Ona göre bi yorum getirmek istiyorum..

Eşinin üzerine gittiğini söylemişsin..Eminim sen kızgın ve sinirli oldugunda o seni yatıştıracak cümleler kurmuyor ve bunun için sonuç bu oluyo.Yani kendini suçlama ama eger ilişkinizin düzelmesini istiyosan duygularını çokta bu tarz bi eşe yansıtmamanı öneririm.

Ortada bi çocuk var sonuçta benim de 2 yaşında bi oğlum var çok iyi anlıyorum herşey bi anda kestirip atılmıyor ne kadar ilişikiniz yıpranmış olsada sevdiğini düşünüyorum yoksa bu kadar zaten üzülmezdin.

Diyeceğim şu ki madem kendini de suçluyosun biraz kendini törpüle bi süre bu şekilde dene ama baktın olmuyo bu sefer en son çare ayrılmayı düşünürsün..

eşim teknisyenlik yapıyor işi çok rahat yorucu değil çalışma saatleri de iyi

Her geçen gün daha kötüye gidiyorum adam hem suçlu hem güçlü hiçbişey yapmıyor çok öfkeliyim ama 3 yıllık evliliğim boyunca bir kez geri adım atmadı alttan almadı ki hala tanıyamadım mı onu neden hala beklenti içindeyim mesajıma da cevap yazmadı benimle görüşmek konuşmak istemiyor nasıl duruyor hiç mi özlemiyor eksik hissetmiyor çıldıracağım

Her geçen gün daha kötüye gidiyorum adam hem suçlu hem güçlü hiçbişey yapmıyor çok öfkeliyim ama 3 yıllık evliliğim boyunca bir kez geri adım atmadı alttan almadı ki hala tanıyamadım mı onu neden hala beklenti içindeyim mesajıma da cevap yazmadı benimle görüşmek konuşmak istemiyor nasıl duruyor hiç mi özlemiyor eksik hissetmiyor çıldıracağım

sakın bir adım atma arkadaşım. baksana adamın egosu tavan yapmış zaten .

ayrıca şu aşamada kayınvalidenle de görüşme bence. çünkü onunla görüşürsen adam seni neden merak etsin ki? hem sen güçlü ol bak oğlun yanında ... o düşünsün bundan sonra. bir yerde okumuştum. insan bir olay yaşayınca önce karşısındakini suçlu bulurmuş. sonra kendisini ancak bu aşamalardan sonra objektif bakabilirmiş olaylara. biraz dinleme kendini. sıkıldığında çık dışarı. hiç birşey yapamazsan vitrinlere bakarsın. oğlunu parka götürürsün. sen böyle düşünürsen o sana şiddet uygulayan eşinin ilk yaktığı ışıkta hiç birşey olmamış gibi devam edersin. ve bu gerçekten hata olur senin adına

bence dayak olayı herşeyi zaten anlatıyor...devam edecektir.
çocuk olsada yolun başındasın gerçi başı veya sonu yok...
iyi düşünüp sağlıklı bir karar vermen gerekir.
çocuk var dersen...böyle bir ortamda ve babasının annnesini dövdüğünü gören bir çocuğun durumu nasıl olur sence?

ayrıca şu aşamada kayınvalidenle de görüşme bence. çünkü onunla görüşürsen adam seni neden merak etsin ki? hem sen güçlü ol bak oğlun yanında ... o düşünsün bundan sonra. bir yerde okumuştum. insan bir olay yaşayınca önce karşısındakini suçlu bulurmuş. sonra kendisini ancak bu aşamalardan sonra objektif bakabilirmiş olaylara. biraz dinleme kendini. sıkıldığında çık dışarı. hiç birşey yapamazsan vitrinlere bakarsın. oğlunu parka götürürsün. sen böyle düşünürsen o sana şiddet uygulayan eşinin ilk yaktığı ışıkta hiç birşey olmamış gibi devam edersin. ve bu gerçekten hata olur senin adına

ya zaten bu ilk değil 3. el kaldırışı hep bu kısır döngünün içindeyim önce nefret ediyorum görmek istemiyorum sonra öfkem geçince sorunları kendimde arayıp pişman oluyorum o hiç adım atmadığı için sonra bişeyler bahane oluyor barışıyoruz sonra hadi en baştan
kayınvaldem eşimi aile terapistine gitmeye ikna edeceğini söyledi bana da sen de ister misin dedi ben de hatasını anlayacaksa olabilir yoksa vurmasına daha fazla katlanamam dedim uzun konuştuk bir kez telefonda bana sen çok konuşuyorsun dedi oğlumun gözlerindeki öfkeyi gördüğümde ben hiç üstüne gitmem dedi evlenmeden önce böyle sinirli biri değilmiş güzel güzel oturup sohbet ederlermiş ben bu adamı delirtmişim onu demeye getiriyor sinirlendiğim çok konuşması oldu ama tartışmadım güzel güzel kapattım telefonu eşim çok anneci babası olmadığı için annesine tapıyor adeta onun sözlerine önem verir

evi terk etmiş annesine yerleşmiş bide hayatına karışan yok dırdır eden ok oh ne rahat yemeği önünde üstü başı temiz seni niye arıycakki erkek milleti işte geriye bir ihtiyacı kalıyor oda olursa değmeyin keyfine dünya erkeklere güzel valla kadınlar uğraşsın dursun canım kusura bakma cok kızdım kocana sinir oldum ondan bu tarz yazdım ama hakediyor anasıyla hiç konuşma bu saatten sonra senin söylediğini belkide başka türlü anlatıcak oğluna madem güvnmiyorsun konuşma hiç kocanıda arama bakalım bu sessizlik nereye kadar devam edecek sonucta suclu olan o ailenden destek iste maddi ve manevi acıdan ayrıca babanında onunla konuşmasını sağla senin kocalık yapmaya niyetin varmı gibisinden ve el kaldırma konusu hakkındada görüşsün ama sen muhakkak sessiz kal arama bile bakalım durum nereye doğru gidecek .

arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim size anlattıkça dertlerimi biraz olsun rahatlıyorum genelde vurunca devamı gelir değişmez yazmışsınız hiç mi ihtimal yok çünkü dayağa tahammül edemem artık boşanmak da istemiyorum seviyorum onu

evi terk etmiş annesine yerleşmiş bide hayatına karışan yok dırdır eden ok oh ne rahat yemeği önünde üstü başı temiz seni niye arıycakki erkek milleti işte geriye bir ihtiyacı kalıyor oda olursa değmeyin keyfine dünya erkeklere güzel valla kadınlar uğraşsın dursun canım kusura bakma cok kızdım kocana sinir oldum ondan bu tarz yazdım ama hakediyor anasıyla hiç konuşma bu saatten sonra senin söylediğini belkide başka türlü anlatıcak oğluna madem güvnmiyorsun konuşma hiç kocanıda arama bakalım bu sessizlik nereye kadar devam edecek sonucta suclu olan o ailenden destek iste maddi ve manevi acıdan ayrıca babanında onunla konuşmasını sağla senin kocalık yapmaya niyetin varmı gibisinden ve el kaldırma konusu hakkındada görüşsün ama sen muhakkak sessiz kal arama bile bakalım durum nereye doğru gidecek .

evet canım ya dediğin gibi rahatı yerinde hiçbir sorumluluk yok gezsin tozsun bütün parasını saçma sapan şeylere harcasın kıyafetlerini bile almaya gelmedi yenilerini almış kendine anlaşılan babamı şu aşamada devreye sokmak istemiyorum kaçan adamı ne diye arayacak ki

haftasonu oğlumu alıp götürmek isterse ne yapacağım önceki ayrılığımızda alıp götürmesine izin vermedim burada görebilirsin dedim beni görmek istemediğini oğlunu alıp götürmek istediğini söyledi izin vermeyince de avukatla görüşmüş boşanma için

iyide sen arayacaksın ocevap bile vermeyecek kendini daha da bulunmaz hint kuması sanacak sen kendini geri cekmen lazım sonucta o suclu ne yapacaksın özür dileyip evegerimi cağıracaksın yapacağın en mantıklı şey beklemek arama kıcı kalkmasın muhakkak gözünün korkutulması lazım onun .önce su durumu yoluna koyacak bir büyüğün olması şart sonra terapi falan dahada yoluna koyarsınız inşallah.

haftasonu oğlumu alıp götürmek isterse ne yapacağım önceki ayrılığımızda alıp götürmesine izin vermedim burada görebilirsin dedim beni görmek istemediğini oğlunu alıp götürmek istediğini söyledi izin vermeyince de avukatla görüşmüş boşanma için

kanun öncelikle ne olursa olsun çocuğu sana verir...
bence en kısa sürede ailenden destek al ve ona tek,çaresiz olduğunu gösterme !!!!
dayak konusuna gelincede devam edeceğini düşünüyorum üzülerek.....

şimdi babam konuşup ne diyecek ki olan olmuş giden gitmiş geri dönse o zaman bir daha kızıma el kaldıramazsın vs diyebilir

senin yanında olması sana özgüven sağlar.
giden gitmiş:sen dayak yedin ve bu önemli değilmi sence?

senin yanında olması sana özgüven sağlar.
giden gitmiş:sen dayak yedin ve bu önemli değilmi sence?

annem babam çok kızıyorlar zaten boşan kurtul şu adamdan diyorlar her zaman destekler bana ama eşimle konuşmadılar babam öfkemi kontrol edemem kötü konuşurum diye frenliyor kendini mesaj attığımdan haberi olsa çok kızar bana

önce likle senin daha karar vermediğini düşündüm.
Umarım herşey istediğin gibi gelişir.
sevgiler

Sen eşinin seni sevdiğini düşünüyormusun?

Nasıl sizi bırakıp gidebilir anlayamıyorum ben bu erkek milletini.İnsan bir gece bile olsa çocugunu eşini yalnız bırakmaya cesaret edebilir.Cesaret diyorum çünkü bu gerçekten büyük cesaret..

Bende aramamanı mesaj atmamanı öneririm..Eger gerçekten boşanma konusunda ciddiyse açsın davasını..

Hem suçlu hem güçlü hiç pişman olma belirtisi bile yok..

Back