Bebeği küçükken boşananlar bebeğiniz baba eksikliği yaşadı mı ?

Yo kızıma senin için katlandım vs o tür şeylere girmem bu benim kararım sadece kızımın baba sevgisi de almasını eksikliğini hissetmesini istemiyorum. Şöyle düşündüm şuan zaten ücretsiz izindeyim inşallah gelirse ekime kadar aynı evde devam ederiz sonra doğu görevi olacak evli oldugumuz için aynı ile gideriz orda boşanma olur orda da görüşmeye devam ederler ayrı ile düşmemek için o zamana kadar devam edebilirim. Orda da 3-4 sene babasıyla görüşür hep büyümüş olur iyice babasını bilir vakit geçirir batıya dönünce de bakarız o zaman duruma göre şuan böyle düşündüm
İyi de bu sizin sorumluluğunuz değil ki? Babası kızını görecek diye siz niye kendinizi parçalıyorsunuz? İsteyen adam ortalığı birbirine katar yine de görür kızını, evlat bu. Sizin böyle fedakarlıklar yapmanıza ve olayo uzatmanıza hiç gerek yok, sağlıklı da gelmedi bana. Ayrıca eşiniz bana bu konuda çaba harcayacakmış gibi gelmedi açıkçası, siz üstünüze düşeni yaptıktan sonra gerisi ona kalmış.

Kızım 1,5 yaşında 3 aydan beri babası yok belli sebeplerden dolayı. Tek başıma bakıyorum 3 aylıktan beri. Ayda sadece 2-3 kere görüyordu ve yabancılıyordu tabi. Şimdiye kadar bi baba kavramı bilmiyordu Ama artık aklı ermeye yani insanları iyice tanımaya başladı kimin kim oldugunu. Ben kafamda boşanmaya karar verdim yani istemiyorum onunla olmak ama çocuğum eksiklik hissedecekse boşanmam biraz daha büyüyene kadar bilmiyorum. Tek düşündüğüm baba sevgisi ilgisinden eksik mahrum kalır mı her gün evde vakit geçirmek farklı haftada arada bir vakit geçirmek farklı eksik kalsın istemiyorum o ilgiden sevgiden ama evliliğimi sürdürmek de istemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum tabi ki ilk boşanan biz değiliz anne babası tek boşanan kızım olmayacak ama aile ortamı ve her akşam anne babasıyla birlikte vakit geçirmek de çocuk için değerli önemli öyle yani bu süreci nasıl geçirdiniz

Şöyle bişey düşünüyorum her akşam ya da boş gününde benim evime gelip kızıyla oynasın vakit geçirsim yemekleri kahvaltıları beraber yapalım evli gibi uyuyunca gitsin ama bu bi yerden sonra savsaklanır eminim ve giderek azalır sonra diye düşünüyorum
Şimdi evli olduğunuzu mu zannediyorsunuz ?