bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

tabiki öyle yaklaşacak..zor zamanınızda yanınızda olacak ki sizi etkilesin..sonuç ortada etkilemiş bile..
dul ve uzun zamandır cinselliği yaşamamış bir kadın..bi erkek için çook büyük fantazi..
dilerim bi yanılgıya düşmez pişman olacağınız birsey yapmazsınız..
birlikte olduğunuzda çetrefilli bi ilişki sizi bekliyor zannımca..ya sizinle birlikte olduğunu iş yerinde birilerine anlatırsa..ve sizi bununla korkutursa..ya 2 ay ilişki yasayıp 3.ayı bulmazsa ayrılırsanız..aynı iş yerinde nasıl olacak?
duygularınıza engel olun..

Mervecik eski donemlerde demis ama eskiden de varmis ozgur cinsel hayatcilar.gizli de olsa.
kadini meta olarak gormeye musait zaten cahil erkekler.Ama eski asklara bak.kadinin yine de bir degeri varmis ask yonunden..
..

etrafta da coklar bu cahil erkekler..bitmiyorlar.
ben meta olarak gorurum dersiniz ama siz de meta olursunuz..o tip erkekler zaten meta..ve coklar bunlar..azaltmak lazim..istediklerini vermeyerek..kendi isteklerimixz de olsa...kendimizi de yakarak,)

ben onun evlenmeyi düşüneceği birisiyim elim kolum tutuyor sağlıklıyım eve bağlıyım ona göre çok safım yaşım istediği gibi annesinin istediği türden de biriyim maaşım iyi varlıklıyım yemeği temizliği iyi bilirim ona göre sakinim farklı ve çekici geliyorum

söyledikleriniz mantıklı. anlatacak insan iftira da atar bence. böyle bir şey olmaz umarım. çok doğru anlatmışsınız.. hem diyelim ki oldu işyerinde anlatsa ben kimden korkacağım ki o da var.

çok gözü açık birisi değil mi boşluğumdan faydalanıyor benden faydalanmayı düşünüyor

ben bu adama kaç kere dedim bizim olmamız çok saçma evlilik zaten olmaz diye.

Kendinizi ne çok ovmusunuz
Eski esinize benziyor ve mantiginiz şimdiden hayir diyorsa hic başlamadan bitirin iliskinizi
Başka güzel kapilar acilir insallah

Zor bir imtihan ama sonradan pişman olacaksaniz yapmayın.bu duygu işleri çok karışık, gelip geçici olabiliyor, ve hatta geçiyor genelde. Arkadaşların da dediği gibi mantık yoksa yürümüyor. Anladığım kadarıyla bu adama karşı hisleriniz duygusal hatta cinsel olarak çekici buluyorsunuz. Bunu yaşayıp sonunda bişey beklemeden hayatınıza devam edecekseniz bişey diyemem ama sonunda evlenip mutlu olunacak birine benzemiyor. Ve siz bu saatten sonra yanlış bir evliliğe daha tahammül edemezsiniz sanırım

Kendinizi ne çok ovmusunuz
Eski esinize benziyor ve mantiginiz şimdiden hayir diyorsa hic başlamadan bitirin iliskinizi
Başka güzel kapilar acilir insallah
övmüş müyüm.. onun bakış açısını anlatıyorum. ayrıca övebilirim de ilkinde çok eziktim önce değerimizi biz bileceğiz ki karşıdaki de görsün değil mi haksız mıyım? inşallah teşekkürler..

aynen öyle

Bence o kişiyi istemeniz de hiçbir anormallik yok. Sağlıklı ve ne istediğinizi bilen bir kadın olduğunuzu düşündüm yazdıklarınızdan. Cinsellik bu topraklarda büyük bir tabu ve insanlar bunu sürekli baskıladıkları için özgürce cinselliği yaşayanlara da düşman olmuş durumda. Bu işin günah kısmına değinmek istemiyorum zira herkesin inancı kendini bağlar yorum yapmak bana düşmez ortada incinecek kimse yoksa ihanet vb şeyler yoksa bence zararsız. Ancaaaak sizin için problem bence aynı yerde çalışmak ola ki bu ilişki yaşandı ve bitti sizin de dediğiniz gibi pişman oldunuz zaten bu adam mantığınıza da uymadı işte o zaman mutsuz olabilirsiniz. Bu ilişkinin duyulması falan da ikinci planda kalır sizin pişmanlığınızın yanında. Sonuçta kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz ama içsel olarak huzursuz olabilirsiniz bunu iyice düşünün derim. Son olarak da daha kaliteli bir adamla tanışmanızı temenni ederim.

canım arkadaşım seni çook iyi anlıyorum bir kere herşeyden önce hormonlarımız var tabi ki bir erkeği canın çekecek.ama bu adamdan şiddetle kaç.birkere kızını böyle bir adamın yanında büyütebilecekmisin.sen eşinden ayrılmışsın ama yanlış eş seçmene neden olan kişilik problemini ortadan kaldıramadığın için yine aynı tip bir adamı hayatına çekiyorsun.otur bir aklını başına topla bu adama karşı hissetiğin ilgi açlığı ve cinsellik bunu unutma.düşük kariyerli düşük maaşlı adam sorunların en büyüğüdür.bu ilişkinin sonu ömür boyu pişmanlık.kız evladını yanında maddi manevi güvenle büyütebileceğin birini seç.odağını cinsellikten dağıtacak bir uğraş bul.arada masturbasyon yap.bunlar günah değil.bu hisleri bize tanrı vermiş.elbette kontrolu zor.ama unutma bunları kontrol edebidiğin sürece pişman olmayacağın hayat yaşarsın.bırak bu işe yaramaz adamı.evlensen bile cinsel doyuma ulaştıktan sonra herşeyi sana batmaya başlayacak adım kadar eminim.

teşekkür ederim. ben de öyle istiyorum. ama şu an ateş barut misali karşı koyamadığım bir durumdayım. mantıksız ama oluyor işte. aynı yerde çalışıyoruz ama yakında bu değişecek ayrıca departman değişikliği de kolayca yapılabiliyor. kafam karışık aslında çok da yalnızım. işyerinde yüzüme gülen ama derdime tasama ortak olmayan "arkadaş"larım var ya da bekarlar beni anlayabilecek durumda ve görüşte değiller. çok yakınım yok yani. ailem de uzakta. benimle adamakıllı ilgilenen bu adam oldu boşluktan mıdır bilmiyorum beni etkiledi bir şekilde. ama evlilik dediğim gibi bu adamla imkansız aynı hatayı yapamam..

Duygusal boşluktasınız, bu sizi yanlış seçimlere yönlendirebilir.

Neden olamayacağını zaten kendiniz sıralamışsınız; eski eşinizin bir benzeri..

Bir anne olarak cinsel dürtülerinizi dizginlemek zorunda olduğunuzu düşünüyorum ta ki düzgün, size ve evladınıza layık adamı bulana kadar.Evet sen bir kadınsın ama aynı zamanda bir annesin.

Ayrıca her ne kadar ayrı olsanız da resmi olarak boşanma gerçekleşmeden yeni bir ilişkiye başlamanız hiç doğru değil.

kızımı böyle bir adamla büyütmek istemem tabi ki. adam babasından daha eğitimli orası ayrı. msbasyon yapabilsem keşke hiç yapmadım o kadar uzağım ki evliyken cinsel açıdan çok mutluydum.. aynen şimdi bile batıyor adamın davranışları ama cinsel çekim var arada..

bence sonra üzülürsün
sende öyle bi hava sezdim
daha iyi birisi karşına çıkacaktır
o zaman yaşarsın bunları

bize layık olduğunu sandığım adam aslında bize layık olmayabilir de. resmi olarak 3 yıl sonra boşanacak olsak yine yaşamasa mıydım masum da olsa. ve ben şöyle düşünüyorum ben mutlu olunca çocuğuma da geçer yanlış mıyım..

ozaman seninki sadece cinsel çekim güzel arkadaşım şiddetle uzak dur hakedecek biriyle yaşa gözünü seviyim

ozaman seninki sadece cinsel çekim güzel arkadaşım şiddetle uzak dur hakedecek biriyle yaşa gözünü seviyim
adamla sürekli görüşüyoruz o yüzden de kestirip atamıyorum olmaz diyorum bikaç gün sonra ya da bikaç hafta sonra yine aynı sıcaklık oluşuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…