- Konu Sahibi dreamsoldier
-
evlilik zaten düşünmem. anlık hisler. ama aklımdan da atamıyorum. bir de böyle bir sınav yaşıyorum işte.. yaşayınca o zaman zevk alırım bence ama sonra pişman olmam çok olası. çok zor..
öyle mi dersiniz.. daha boşanmamı bile beklemedi. beni düşünse en azından sürecin tamamlanmasını beklerdi de mi.. ama şöyle de bir şey var süreç 3 yıl da sürebilirdi böyle söylüyordu hayat devam ediyor diye yaklaştı.. kafam çok karışık..
söyledikleriniz mantıklı. anlatacak insan iftira da atar bence. böyle bir şey olmaz umarım. çok doğru anlatmışsınız.. hem diyelim ki oldu işyerinde anlatsa ben kimden korkacağım ki o da var.tabiki öyle yaklaşacak..zor zamanınızda yanınızda olacak ki sizi etkilesin..sonuç ortada etkilemiş bile..
dul ve uzun zamandır cinselliği yaşamamış bir kadın..bi erkek için çook büyük fantazi..
dilerim bi yanılgıya düşmez pişman olacağınız birsey yapmazsınız..
birlikte olduğunuzda çetrefilli bi ilişki sizi bekliyor zannımca..ya sizinle birlikte olduğunu iş yerinde birilerine anlatırsa..ve sizi bununla korkutursa..ya 2 ay ilişki yasayıp 3.ayı bulmazsa ayrılırsanız..aynı iş yerinde nasıl olacak?
duygularınıza engel olun..
ben bu adama kaç kere dedim bizim olmamız çok saçma evlilik zaten olmaz diye.Burada onlarca kızcağız , umutsuz üzgün kırgın mutsuz yazılar yazıyor . Hepsi evlenmeye layık görülmemiş ama ilişki kurulmuş kızlar . Erkeklerin hormonları yüzünden . Neden terkedildiklerini gururlarına yedirememiş nedenleri sorguluyorlar . Siz ayrılmak istediğinizde ne yapacaksınız ?
Merhaba kk'nin guzel hatunlari, hepinize oncelikle hayirli bayramlar.
Derdimden bahsedeyim: ben bir yildir bosanma asamasinda olan 1 bucuk yil once esinden ayrilmis bir bayanim. Bosanmamiz haftaya sonlanacak insallah. Arada bir cocugumuz var 2 yasinda. Ama babasi ne ariyor ne soruyor.aradaki iletisimimiz neredeyse sifir. Ben de gencim iyi bir isim iyi bir maasim ustume evim var. Cocugum icin nafaka aliyorum. Bunu durumumu tasavvur edin diye yazdim cok sukur kimseye hele bir erkege ihtiyacim yok en azindan maddi anlamda. Uzun boyluyum giyimime bakimima dikkat ederim sacim hep yapili topuklu giyinirim ne cok acik ne kapali hamarat en buyuk tasasi cocugu ve gelecegi olan birisiyim disariya karsi gucluyum. Ve yalnizim. Bu ozelliklerimden sanirim, etkilenen birkac kisi oldu ama biseyler olmasina firsat vermedim. Ne munasebet dedim benim bir kizim var bosanmadim bile daha neler. Ama biri var ki ayni ofisteyiz her gun yuz yuze bakiyoruz yanyanayiz. Bana duygularini ifade etti mesaj atti ben de yanlislikla oldu heralde boyle bisey olamaz diyip gormezden geldim. Bu surecte bana cok destek oldu. Destek derken mahkemeden geliyorum diyelim sikma canini hepsi gecer beterin beteri var gibisinden moral verici laflar iste. Ilgisi hosuma gidiyordu ama arkadasimdi ben esimden baskasiyla boyle bisey dusunemezdim esimle her sey bitmisti ama baskasini hayatima nasil alabilirdim. Bu kisiye alistim, bir gun gorusmesek merak eder oldum, agzi da cok iyi laf yapan birisi. Gece hayati olan, benden 8 yasbuyuk, hic evlenmemis ama kizlari evine atip durmus, bekar takilan ve cevrece fazla sevilen bir kisi. Kariyer olarak benden geride maasi da benden bir hayli dusuk. Buna mi takildim derseniz onceki evliligimde tam da bundan cok cekmistim butun parami almasina ragmen adam gururuna yediremiyordu. Herneyse hicbir birikimi olmayan tum evin yukunu annesine yikmis gezip tozan aile hayatindan haberi olmayan evde durmaya tahammulu olmayan biri. Ama cok bilmis ikna edici konusan birisi. Mantigima uyduramadigim birisi. Eski esime hal ve tavirlari cok benzeyen birisi. Yasam tarzimizin zit oldugu birisi. Annesinin evlen diye baski yaptigi ve artik evlenmek istedigini soyleyen birisi. Ve ben artik mantikla hareket edicem desem de yine duygularima yenik dustum. Yalnizlikla basedemiyorum. Bir el istiyorum elimde bir omuz bir sevgi paylasimi hatta cinsellik. Ama gunah biliyorum, ama bu adami hem istiyor hem geri cekiliyorum her gun yanyana oldugumuz icin kendimi kontrol edemiyorum. Sevgilim olsun istiyorum ama cok mantiksiz sonu yok. Ama cok istiyorum. Ama ama.. 2 kere daha farkli durumlarda reddettim bunu. Birinde kendime hakim olamadim opustuk ve sonra ben sana bisey hissetmedimki dedim. Ben boyle biri degilim cunku. Bosanmadim bile. Ne kadar kizsaniz kabulum. Dogrusu bu adami cok istedim. Napicam bilmiyorum. Kendime nasil hakim olucam. Ben de duygusal olarak bir erkegi isterim cocuga deginmedin demeyin cok uzun oldu onu su an etkileyecek bir durum degil kizim canim. Hatta beraberlik isterim bekarken esimle beraber olmadik hakimolduk cunku cinselligi bilmiyordum simdi biliyorum ve bazen deli gibi istiyorum ama bu yillarca nasil surecek, bosanan bayanlar nasil nefsinize hakim oluyorsunuz. Ben boyle bisey nasil yaparim kimse bilmezse ote dunyada hesabini nasil veririm. Bi akil kizlar. Bu adama nasil davranayim. Ne dersiniz ?
övmüş müyüm.. onun bakış açısını anlatıyorum. ayrıca övebilirim de ilkinde çok eziktim önce değerimizi biz bileceğiz ki karşıdaki de görsün değil mi haksız mıyım? inşallah teşekkürler..Kendinizi ne çok ovmusunuz
Eski esinize benziyor ve mantiginiz şimdiden hayir diyorsa hic başlamadan bitirin iliskinizi
Başka güzel kapilar acilir insallah
aynen öyleZor bir imtihan ama sonradan pişman olacaksaniz yapmayın.bu duygu işleri çok karışık, gelip geçici olabiliyor, ve hatta geçiyor genelde. Arkadaşların da dediği gibi mantık yoksa yürümüyor. Anladığım kadarıyla bu adama karşı hisleriniz duygusal hatta cinsel olarak çekici buluyorsunuz. Bunu yaşayıp sonunda bişey beklemeden hayatınıza devam edecekseniz bişey diyemem ama sonunda evlenip mutlu olunacak birine benzemiyor. Ve siz bu saatten sonra yanlış bir evliliğe daha tahammül edemezsiniz sanırım
teşekkür ederim. ben de öyle istiyorum. ama şu an ateş barut misali karşı koyamadığım bir durumdayım. mantıksız ama oluyor işte. aynı yerde çalışıyoruz ama yakında bu değişecek ayrıca departman değişikliği de kolayca yapılabiliyor. kafam karışık aslında çok da yalnızım. işyerinde yüzüme gülen ama derdime tasama ortak olmayan "arkadaş"larım var ya da bekarlar beni anlayabilecek durumda ve görüşte değiller. çok yakınım yok yani. ailem de uzakta. benimle adamakıllı ilgilenen bu adam oldu boşluktan mıdır bilmiyorum beni etkiledi bir şekilde. ama evlilik dediğim gibi bu adamla imkansız aynı hatayı yapamam..Bence o kişiyi istemeniz de hiçbir anormallik yok. Sağlıklı ve ne istediğinizi bilen bir kadın olduğunuzu düşündüm yazdıklarınızdan. Cinsellik bu topraklarda büyük bir tabu ve insanlar bunu sürekli baskıladıkları için özgürce cinselliği yaşayanlara da düşman olmuş durumda. Bu işin günah kısmına değinmek istemiyorum zira herkesin inancı kendini bağlar yorum yapmak bana düşmez ortada incinecek kimse yoksa ihanet vb şeyler yoksa bence zararsız. Ancaaaak sizin için problem bence aynı yerde çalışmak ola ki bu ilişki yaşandı ve bitti sizin de dediğiniz gibi pişman oldunuz zaten bu adam mantığınıza da uymadı işte o zaman mutsuz olabilirsiniz. Bu ilişkinin duyulması falan da ikinci planda kalır sizin pişmanlığınızın yanında. Sonuçta kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz ama içsel olarak huzursuz olabilirsiniz bunu iyice düşünün derim. Son olarak da daha kaliteli bir adamla tanışmanızı temenni ederim.
canım arkadaşım seni çook iyi anlıyorum bir kere herşeyden önce hormonlarımız var tabi ki bir erkeği canın çekecek.ama bu adamdan şiddetle kaç.birkere kızını böyle bir adamın yanında büyütebilecekmisin.sen eşinden ayrılmışsın ama yanlış eş seçmene neden olan kişilik problemini ortadan kaldıramadığın için yine aynı tip bir adamı hayatına çekiyorsun.otur bir aklını başına topla bu adama karşı hissetiğin ilgi açlığı ve cinsellik bunu unutma.düşük kariyerli düşük maaşlı adam sorunların en büyüğüdür.bu ilişkinin sonu ömür boyu pişmanlık.kız evladını yanında maddi manevi güvenle büyütebileceğin birini seç.odağını cinsellikten dağıtacak bir uğraş bul.arada msturbasyon yap.bunlar günah değil.bu hisleri bize tanrı vermiş.elbette kontrolu zor.ama unutma bunları kontrol edebidiğin sürece pişman olmayacağın hayat yaşarsın.bırak bu işe yaramaz adamı.evlensen bile cinsel doyuma ulaştıktan sonra herşeyi sana batmaya başlayacak adım kadar eminim.
kızımı böyle bir adamla büyütmek istemem tabi ki. adam babasından daha eğitimli orası ayrı. msbasyon yapabilsem keşke hiç yapmadım o kadar uzağım ki evliyken cinsel açıdan çok mutluydum.. aynen şimdi bile batıyor adamın davranışları ama cinsel çekim var arada..
Duygusal boşluktasınız, bu sizi yanlış seçimlere yönlendirebilir.
Neden olamayacağını zaten kendiniz sıralamışsınız; eski eşinizin bir benzeri..
Bir anne olarak cinsel dürtülerinizi dizginlemek zorunda olduğunuzu düşünüyorum ta ki düzgün, size ve evladınıza layık adamı bulana kadar.Evet sen bir kadınsın ama aynı zamanda bir annesin.
Ayrıca her ne kadar ayrı olsanız da resmi olarak boşanma gerçekleşmeden yeni bir ilişkiye başlamanız hiç doğru değil.
ozaman seninki sadece cinsel çekim güzel arkadaşım şiddetle uzak dur hakedecek biriyle yaşa gözünü seviyimkızımı böyle bir adamla büyütmek istemem tabi ki. adam babasından daha eğitimli orası ayrı. msbasyon yapabilsem keşke hiç yapmadım o kadar uzağım ki evliyken cinsel açıdan çok mutluydum.. aynen şimdi bile batıyor adamın davranışları ama cinsel çekim var arada..
adamla sürekli görüşüyoruz o yüzden de kestirip atamıyorum olmaz diyorum bikaç gün sonra ya da bikaç hafta sonra yine aynı sıcaklık oluşuyor..ozaman seninki sadece cinsel çekim güzel arkadaşım şiddetle uzak dur hakedecek biriyle yaşa gözünü seviyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?