Hanimlar iyi geceler.
2 gundur icimi kemiren, butun deger yargilarimi gozumun onune getirip yine de cikis yolu bulamadigim, sussam olmuyor susmasam olmaz bir konuda sizden fikir almak istiyorum.
2-3 ay once karsi dairemize komsularimiz tasindi. Onlar kari-koca calisiyor o yuzden pek tanisma konusma firsatimiz olmadi. 3 yaslarinda oldugunu tahmin ettigim de bir cocuklari var.
Benim kizimin odasiyla onlarin cocugunun odasi bitisik ve yere kirinti dusse duyacak kadar ses gidiyor duvarlardan. Ayni anda uyutuyoruz genelde, kitap okuduklarini, kizdigini, guldugunu her seyi duyabiliyoruz. Sorun degil elbet bizim de sesimiz gidiyordur. Sorum su ki hanimefendi calisirken cocuga babaanne bakiyor bazen goruyorum, seslerini de surekli duyuyorum cocuk evin icinde babaanne diye seslenirken. 2 gun once kizimi oglen uyuturken babaannenin cocugu cok pis dovdugunu duydum. Deli gibi huzursuz oldum kadincagiz calisiyor emanet etmis acaba biliyor mu nasil davrandigini diye. Allah yukarda sanki anneanne olsaydi bu kadar huzursuz olmazdim bile.
Benim hicbir samimiyetim yok boyle bir aile trajedisine sebep olamam. Kadin iftira atiyo bana dese kanitlayamam. Belki herkes okay bu durumdan onu da bilemem. Sizce bosuna mi kendimi huzursuz ediyorum?