• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

Bir de adamı tarıf etmıssın bak yanı hergun evıne kadın atan bırı ve bosanan kadına zaten şöyle bakanlar var: Bu kadın erkeksız ıhtıyacını gıdereyım dıye bakan iğrencler var..Anlıyor musun?Baska bırıyle denesen daha az zararlı cıkarsın..Bu adam kullanmak ıstıyor gıbı duruyo ..

eşine benziyorsa kaç canım. sana düzgün koca olacak birine de aynı şeyleri hissedebilirsin. cinsellik konusuna gelince zor. zorlanıyorsun ama bir şekilde oluyor.

Ben de boşandım cok merak edıyorum bu cınsel nefsınıze nasıl hakım oluyorsunuz gercekten..Bana geldıler bu aralar valla ıyı kı bı aday yok yoksa gunahlara gırecektım:)
İlk başta öyle olurSonra sonra alışıyor insan yenş hayatına Şartlanmayla alakalı. :)

E="esram_82, post: 37190440, member: 629173"]saglıklı bır bayansın tabıkkı duygu ve cınsellık anlamında eksıgını gıdermek ısteyeceksın ama esın gıbı bırı ıle tekrar yakınlasma,gunah falan sozerıne kulak asma kadınlıgını yaşa derim ben[/QUOTE]
Nasil böyle konusabiliyorsunuz anlamıyorum. Elbette günah,elbette haram, elbette zina.kadınlığını yaşamak bu mudir sizce.
KADINA ASIL YAKIŞAN iFFETTİR...

Nasil böyle konusabiliyorsunuz anlamıyorum. Elbette günah,elbetteharam, elbette zina.kadınlığını yaşamak bu mudir sizce.
KADINA ASIL YAKIŞAN iFFETTİR...

saglıklı bır bayansın tabıkkı duygu ve cınsellık anlamında eksıgını gıdermek ısteyeceksın ama esın gıbı bırı ıle tekrar yakınlasma,gunah falan sozerıne kulak asma kadınlıgını yaşa derim ben

Bu insanlar mahsusmu yapiyor anlamiyorum..

Kadin seytana uymakla uymamakta ikilemde ayakli seytanlar kadinligini yasa sevismek gunah fln gec demis zinaya davetye vermisler..

Yaziklar olsun acinacak haldesiniz..

Allah hidayet versin nediyelim.

Bu insanlar mahsusmu yapiyor anlamiyorum..

Kadin seytana uymakla uymamakta ikilemde ayakli seytanlar kadinligini yasa sevismek gunah fln gec demis zinaya davetye vermisler..

Yaziklar olsun acinacak haldesiniz..

Allah hidayet versin nediyelim.
Aminnn.sonra da herkes boşanmış kadinlara kötü gözle bakıyor işte. ölüm var ölüm

[QUOTkardeşimpost: 38652176,r: 641153"]Değil mi efendim.aynen Hoppa[/oylee tabi kardesim boyle tasvip edilebilir mi yani.bide pişkin pişkin yapabilir normaldir evet bunu savunuyorum cunku musluman degilim kii diyip gülüyo birisi.sagol ya sayende dinimin guzelligini bir kez daha icime cekmis bulunuyorum....
benim dinim oyle bir din ki kadina kendini ayakaltina vermesini engellemis.sonradan da her bosanana kotu gozle bakilir olmus deniliyo.tamam musluman olmayabilirsiniz senin dinin sanadir benim dinim bana...fakat dini islam olmayanin onur, gurur ,namus gibi kavramlardan uzak oldugunu dusunmuyordum bu cevabi okuyana kadar...

Back