bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

Sizinki denize düşüp yılana sarılmaya benzemiş... adam macera peşinde ve ciddiyetsiz. Annesinin zoruyla evlenen yarın ben kendim istememiştim evlemeyi der çatır çatır boşar karısını.
Yaptığınız seçimde umarım muvaffak olursunuz.

Umarim..

Tesekkur ederim

Madem sizden o kadar hoşlanıyor ve sevdiğini, düşünüyorsunuz evlenin. Evlenmeden önce de mal paylaşımı sözleşmesi yapın kendinizi garantiye alın olsun bitsin..

Cok dogru.. artik mantik zamani. Insallah basarabilirim.
Basarirsiniz tabiki ben esimle 2 ay ayri kalmak zorunda kaldik artik telefonda sapiklasmaya baslamistik hormonlarinizin calismasi gayet normal dusunmeniz istemeniz cok normal ama harekete gecmeyin bu cesaret sizde var ama bunu yapmayin zaten bedensel istekler dahil tum isteklerimiz once tavan yapar sonrasindaysa söner. Ama pekistirmediginiz surece az daha sabredin istekleriniz kesinlikle kaybolmayacak ama akliniza gelme sikligi sonecektir

Ben cinsel durtulerimi bastirmayacagim bastir bastir sonunda boyle birinde patlak verir mazallah kendi icimde yasiycam her seyi

Madem sizden o kadar hoşlanıyor ve sevdiğini, düşünüyorsunuz evlenin. Evlenmeden önce de mal paylaşımı sözleşmesi yapın kendinizi garantiye alın olsun bitsin..
Evlenebilecegim turden bir adam degil ki evleneyim. Su anki haliyle evlenilecek adam degil en iyisi uzak durmam..

Ayy bide bu erkeklerin evlenmek istiyorum cocuk istiyorum tripleri beni öldürüyor. Coguda yalanci. Ben bosanmis bir kadin degilim ama banada bunu cok yaptilat.bu takdik .once güven veriyor sonra tabi..neyse erkek milletini çözdüm. Turk erkekleri boyle..

ne demek günah die kendni kısıtlama ! bukadar basit mi yani ? düşüncene kızdım vede üzüldüm acıkcası .. konu sahibi bnce kendine hakim olmalısın yoksa bunun önünü alamassın geriye dönüp baktıgındada hayatına ne cok erkegin girdigini hatrlayıp geri dönülmez bi pişmanlık yasarsn .. sakın böyle bi hataya düşme ve bekle derm ben bak ne güzel evladında varmıs onunla ilgilen işten geriye kalan vaktini onunla harca .. madem bukadar istysn önüne cıkan kısmetleri degerlendr ama bu sahsı deil .. madem diğer kocanıza benziyo ozaman onu hic bırakmayın zira aynı sorunları yasayacasınz gbi gözüküyo !

Basin onla belaya sokma.
.kendin kendine yet daha iyi.
.gunaha da girmemeni ayrica tavsiye ederim..bu dunya birgun bitecek..kisa dunya zevkine aldanma...bir bosanmis olarak bunu soyleyebilirim..baska dahA temiz biriyle evlilik ins.
helal be e ! !!!

Şuan boşluktasınız ve her an hata yapabilirsiniz,iyi düşünün bence.Anlattığınız kişiye gelince sizin de dediğiniz gibi bir sonu yok gibi...

sevmek, bir seyler hissetmek, opusmek, sevismek, flort etmek, sevgili olmak cok guzel seyler.
bunda ne bir gunah, ne sucluluk yok.
bir bitmislik var sonucta, bekar kadinsin sen, bir resmi onayi kalmis.
buradaki nokta, birlikte olacagin kisiyi iyi secmen, yine ayni seyleri yasamaman icin ayni ozellikteki kisilerle yakinlasmamaya calisman.
yanliz olmandan dolayi etkisi altinda kalmissin belli. iyice dusun, tasin, sadece yanlizliktan degil, bir kisiyi gercekten istediginde, gercekten bisiler hissettiginde ve bu kisi buna deger bir kisiyse, birak kendini ona.

Bosanma asamasinda olupta bir baskasiyla iliski yasarsaniz sadakat yukumlulugunu ihlal etmis olursunuz kanunen bu boyle ! evlilik birligi hukuken son bulmadikca sadakat yukumlulugu devam eder bunu ben degil yargitay soyluyor ! bu surec cok riskli mesela diyelim bosanma kesinlesmeden esiniz sizin bir baskasiyla iliski yasadiginizi ogrenirse ve bu iliskiyi delil olarak mahkemeye sunarsa esinizi kadar sizde kusurlu duruma dusersiniz butun haklarinizi kaybetmis olursunuz benden soylemesi ! once bir bosanin kafanizi toparlayin ayrica karsinizdaki insanda saglam bir tipede benzemiyor uzak durun derim ben !

Ben de boşandım cok merak edıyorum bu cınsel nefsınıze nasıl hakım oluyorsunuz gercekten..Bana geldıler bu aralar valla ıyı kı bı aday yok yoksa gunahlara gırecektım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…