- 9 Mart 2011
- 11.802
- 9.204
- 448
- Konu Sahibi Cekubalimmm
evet kıvırdıkça inandırıcılığını kaybeder
direk söyleyin işin ciddiyetini anlasınlar
direk söyleyin işin ciddiyetini anlasınlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi de kadın sadece bağırtı çağırtı ağlama sesi zannedebilir. Çocuk huysuzlanıp tutturuyor sanılabilir. Annesi ne demek istediğinizi anlamayabilir. Mız mız ağlamak var dayak yiyip ağlamak var. Babaanne inkar edebilir, üstelik gelinle arası kötüyse bu durumu kullanabilir. Oğluna kendini acındırabilir. Ses kaydı alın. Sizin çocuğunuzu dövseler anında bilmek istersiniz. Niye başka bir anneye empati yapmıyorsunuz? Kibar kibar havada kalan sözler mi duymak istersiniz yoksa direk siz yokken çocuğunuzu dövüyorlar denmesini mi isterdiniz?Anneyi gordugum yerde sesimizin cok gittiginden kizimin cok ses yaptigindan yakinip kusura bakmayin diyerek girecegim konuya hanimlar oyleyse. Desteginiz icin cok tesekkur ederim…
Çocuğum yok ama arkadaşımın 2 yaşında çocuğu var herşeyi anlatabiliyor anneye .Bir de normalde babaanne bakmiyor cocuga anneanne bakiyor hangi zikkimin kokunden geldiyse bir aydir falan bunlarda o bakiyor (o derece her seyi duyuyorum)
bence ilk sikayet etsin. çünkü anneyle konustuktan sonra sosyal hizmet giderse konu sahibinin oldugu belli olur, canı sıkılır.Annesi çalışıyor torunu diye güveniyor, onunla konuşması gerekir öncesinde bence. Annesi bilmeli.
okudugunuzu anlamadiginizi farz ediyorum, sesimiz cok geliyor diye konuya girecegim yazmisim evet onlarin da sesi bana geliyora getirmek icin. Evet kibar kibar, karsimdaki de ben de boyle insanlariz cunku. Yok soylemeyecegim sadece ses geliyor diyecegim dememisim yazdigimin hicbir yerinde.İyi de kadın sadece bağırtı çağırtı ağlama sesi zannedebilir. Çocuk huysuzlanıp tutturuyor sanılabilir. Annesi ne demek istediğinizi anlamayabilir. Mız mız ağlamak var dayak yiyip ağlamak var. Babaanne inkar edebilir, üstelik gelinle arası kötüyse bu durumu kullanabilir. Oğluna kendini acındırabilir. Ses kaydı alın. Sizin çocuğunuzu dövseler anında bilmek istersiniz. Niye başka bir anneye empati yapmıyorsunuz? Kibar kibar havada kalan sözler mi duymak istersiniz yoksa direk siz yokken çocuğunuzu dövüyorlar denmesini mi isterdiniz?
Çok rahatsız oldum ve bilmeniz gerektiği için de ses kaydı aldım deyin telefonunuza kaydedin. Dinlesin kendi karar versin. Yok aile faciası yok komşuluk ilişkisi... Komşuluğu batsın. Herkesle görüşmek iyi olmak zorunda değiliz. Hatta annesi bildiği halde çocuk dayak yemeye devam ederse gerekli kuruma ihbar ederdim.
Acilen çocuğun ailesine söyleyinHanimlar iyi geceler.
2 gundur icimi kemiren, butun deger yargilarimi gozumun onune getirip yine de cikis yolu bulamadigim, sussam olmuyor susmasam olmaz bir konuda sizden fikir almak istiyorum.
2-3 ay once karsi dairemize komsularimiz tasindi. Onlar kari-koca calisiyor o yuzden pek tanisma konusma firsatimiz olmadi. 3 yaslarinda oldugunu tahmin ettigim de bir cocuklari var.
Benim kizimin odasiyla onlarin cocugunun odasi bitisik ve yere kirinti dusse duyacak kadar ses gidiyor duvarlardan. Ayni anda uyutuyoruz genelde, kitap okuduklarini, kizdigini, guldugunu her seyi duyabiliyoruz. Sorun degil elbet bizim de sesimiz gidiyordur. Sorum su ki hanimefendi calisirken cocuga babaanne bakiyor bazen goruyorum, seslerini de surekli duyuyorum cocuk evin icinde babaanne diye seslenirken. 2 gun once kizimi oglen uyuturken babaannenin cocugu cok pis dovdugunu duydum. Deli gibi huzursuz oldum kadincagiz calisiyor emanet etmis acaba biliyor mu nasil davrandigini diye. Allah yukarda sanki anneanne olsaydi bu kadar huzursuz olmazdim bile.
Benim hicbir samimiyetim yok boyle bir aile trajedisine sebep olamam. Kadin iftira atiyo bana dese kanitlayamam. Belki herkes okay bu durumdan onu da bilemem. Sizce bosuna mi kendimi huzursuz ediyorum?
Polise şikayet et döverken, o zaman haberi olur annesinin deHanimlar iyi geceler.
2 gundur icimi kemiren, butun deger yargilarimi gozumun onune getirip yine de cikis yolu bulamadigim, sussam olmuyor susmasam olmaz bir konuda sizden fikir almak istiyorum.
2-3 ay once karsi dairemize komsularimiz tasindi. Onlar kari-koca calisiyor o yuzden pek tanisma konusma firsatimiz olmadi. 3 yaslarinda oldugunu tahmin ettigim de bir cocuklari var.
Benim kizimin odasiyla onlarin cocugunun odasi bitisik ve yere kirinti dusse duyacak kadar ses gidiyor duvarlardan. Ayni anda uyutuyoruz genelde, kitap okuduklarini, kizdigini, guldugunu her seyi duyabiliyoruz. Sorun degil elbet bizim de sesimiz gidiyordur. Sorum su ki hanimefendi calisirken cocuga babaanne bakiyor bazen goruyorum, seslerini de surekli duyuyorum cocuk evin icinde babaanne diye seslenirken. 2 gun once kizimi oglen uyuturken babaannenin cocugu cok pis dovdugunu duydum. Deli gibi huzursuz oldum kadincagiz calisiyor emanet etmis acaba biliyor mu nasil davrandigini diye. Allah yukarda sanki anneanne olsaydi bu kadar huzursuz olmazdim bile.
Benim hicbir samimiyetim yok boyle bir aile trajedisine sebep olamam. Kadin iftira atiyo bana dese kanitlayamam. Belki herkes okay bu durumdan onu da bilemem. Sizce bosuna mi kendimi huzursuz ediyorum?
Sizin gibi komşu olmaz olsun. Aynen kaynanan oğlunu dövüyor diyeceksiniz. Biri sizin çocuğa höt dese yıkarsınız ortalığı değil mi? Bugün biri sokakta bir çocuğa vursa hemen müdahale ederim. Polisi bile ararım o saniye. Ya şimdi ağzımızın tadı bozulmasın diye mış mış yapmam. Günah yazık değil mi o bebeğe? Üslupmuş komşulukmuş geçin onları. Bir bebeğin dövüldüğünü bile bile üslup ayarlaması yapamam ben. Daha önce niye söylemediniz, önlem alırdım, gönderirdim kayınvalidemi bakıcı tutardım, işten izin alır kendim bakardım vs diyecek belki. Siz keyfinizin gelmesini bekleyin, üslup ayarlaması yapın, ağzınızın tadının bozulmayacağına kanaat getirince bir ara söylersiniz. O arada cahil merhametsiz kadın dövüp durur çocuğu.Sizin anlamadiginiz nokta su, karsimdaki insanin da az cok profilini yasam standardini goruyorum. Hanimefendiyi de bir anne olarak şoka sokmak istemiyorum belki. Kaynanan oglunu dovuyo haberin olsun diyecek bir uslubum da yok. Karsimdaki de ben de egitimli insanlariz hayat sizin komsuculuk oyunlariniz kadar basit degil. Amacim kadincagiza darbe indirmeden olani biteni ifade etmek.
okudugunuzu anlamadiginizi farz ediyorum, sesimiz cok geliyor diye konuya girecegim yazmisim evet onlarin da sesi bana geliyora getirmek icin. Evet kibar kibar, karsimdaki de ben de boyle insanlariz cunku. Yok soylemeyecegim sadece ses geliyor diyecegim dememisim yazdigimin hicbir yerinde.
Bence gündüzleri oğlunuz çok ağlıyor 3 yaş sendromunuz mu var diye söyleyin içine bir kurt düşer zatenHanimlar iyi geceler.