bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

Olan diger bosanmislara olacak kisa ve uzun vadede..uzun vadede bu bayana da olacak.

Cinsellikten daha büyük ayıplar var bana göre
Bir insan birini seviyor, arzuluyorsa "bana göre" o kişiyle cinsellik yaşaması ayıp da değil
Hak yemek, dedikodu yapmak vs bir sürü ayıp varken cinselliğe bu kadar ayıpmış gözüyle bakılması bana tuhaf geliyor

bu dedikleriniz zaten direk kul hakkına giriyor. bence de daha büyük ayıp.

Ama konu sahibi dediğim gibi sen kocanın kopyası gibi anlatmışsın
Bu insandan sana fayda gelmez
Boşver, çok daha iyi erkekler var dışarıda
Seni her anlamda mutlu edebilecek

Tatlim bende onu diyorum hanimin hormonlari tavan yapmis erkek de kokuyu almis bu belli kendimce akil verdim hani bi kac defa diil de her gun sevismek istiyosazn yapma sabret

ya nebilyim şunları bir erkek yazsaydı, ''kadını kullanıp atacak mısın? kadını meta, mal olarak mı görüyorsun? azgın, sapkın, saygısız... evlenecek sorumlluga sahip degislin..'' gibi şeyler yazardı herkes. yani öyle yazıyorlar genelde. ama kadın yazınca ''sevişmek özgürlüktür, ayıp degildir. peçete gibi kullan at, acıma hiç'' gibi yorumlar yazılmış. çok enteresan. yani konu sahibi kötü niyetli iken, kurbanmış gibi yorumlar yapılmış. burada avcı olan konu sahibi halbuki komik geldi yani...

Ama konu sahibi dediğim gibi sen kocanın kopyası gibi anlatmışsın
Bu insandan sana fayda gelmez
Boşver, çok daha iyi erkekler var dışarıda
Seni her anlamda mutlu edebilecek
en yakınıma bu gelebildi işte nerde bu erkekler öyleyse daha iyisi karşımda olsa tamam

Hak yemek dedikodu yapmak nikah disi s.x yapmak uvu de gunahtir...Boyle diye nikah disi s.xi yayginlastirmak vebaldir.Ve bu ,konunun sadece bir yonu..Bu arada s.x yazmamin sebebi disardan konuya atlanasinlar diye..

Olan diger bosanmislara olacak kisa ve uzun vadede..uzun vadede bu bayana da olacak.

boşanmış bir kadının rahatça bunları söyleyemedigi günlerde de bizim toplumda boşanmış kadınlara o gözle bakanlar vardı. belki rahatça söylenebildiginde işler degişebilir... yani senin dedigin gibi zarar degil de yararı olabilir, belli olmaz.

Hormonlar , dul olmakla alakası yok , bekarım bendede var , aynen tıkır tıkır ! Kimsenin bedeni üzerinde kimsenin tasarrufu yok ama insanın kendine olan saygısı ?

dreamsoldier bence şuan ondan boşlukta olduğun için we kadınsı duyguların ağır bastığı için hoşlandın yoksa sende biliosun al birini wur ötekine olduğunu eğer günahından korkmuyosan we çok pişman olurum onla bişeyler yaşamazsam diosan yaşa ama sakın ewliliğe getirme ama ben senin yerinde olsam inan uzak dururdum kendime denk biri we etkileşim yaşıyacağım biri çıkar elbet sakın ewlenme onla sakın

2.bi hata yapmak istiyorsanız buyurun sizi tutmayalım..
Cinsel güdülerinizi daha kaliteli birine saklayın derim..
eve kız atıyor,annesi evlensin istiyor..işi konumu maaşı vasat..başınıza bela alacağınız o kadar ortadaki..siz duygu karmaşasından göremiyorsunuz..
Kriteelerinize daha çok uyan biri ile istediğinizi yaşayın hayat sizin..ama o adam daha görmeden tanımadan fırsatçı ve sizi kullanan biri izlenimi verdi.

diğer boşanmışlara nolacak herkesin hayatı kendine. o zaman bu mantığa göre bütün bekarlar bakir değil.

doğru da. burası türkiye ve biz kadınız. her zaman potansiyel kurbanız

dediğinize katılıyorum hem fikirim ama aynı duyarlılığı erkeklerede göstermenizi bekliyorum
Nikah disi s.x erkeklere de gunahtir..Gunahlarin yasaginda hikmetler vardir..Bu konuda mesela:yoksa aile kurumu olmazdi...Bugunku sorunlarin nedeni bu hikmetlerin uygulaniyor olmasi degil hice sayilmasidir aslinda..

evlilik zaten düşünmem. anlık hisler. ama aklımdan da atamıyorum. bir de böyle bir sınav yaşıyorum işte.. yaşayınca o zaman zevk alırım bence ama sonra pişman olmam çok olası. çok zor..

öyle mi dersiniz.. daha boşanmamı bile beklemedi. beni düşünse en azından sürecin tamamlanmasını beklerdi de mi.. ama şöyle de bir şey var süreç 3 yıl da sürebilirdi böyle söylüyordu hayat devam ediyor diye yaklaştı.. kafam çok karışık..

Valla aynen avci ahsuhayat

Burada onlarca kızcağız , umutsuz üzgün kırgın mutsuz yazılar yazıyor . Hepsi evlenmeye layık görülmemiş ama ilişki kurulmuş kızlar . Erkeklerin hormonları yüzünden . Neden terkedildiklerini gururlarına yedirememiş nedenleri sorguluyorlar . Siz ayrılmak istediğinizde ne yapacaksınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…