bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

Bir kere neden günah olsun birini sevmek, sevişmek.
Onu geçelim.

Ama eşini boşayıp da bir kopyasına gitmek akıl karı değil.
Ben olsam yoğurdu üfleyerek yerim
Elbetteki günah üstelik ZINAya bile girer sen evli olmadığın allahın katın da nasıl bile bile böyle bişey yapıcan ki akıl karı değil bunu öyle geçiştiremezsin

ama o ve diğer birçok erkek de evlenmeye layık görmedikleriyle beraber oluyor onlarınki etik mi? saygılı ve seviyeli ne oluyor? cinsellik ille de cıss tü kaka mı?
Eskiden kadın kocası ölse de boşansa da başka erkekle olmazmış. .
Ben biraz nostaljik düşünüyorum ama bence olması gereken bu..

doğrusu: başka bir erkekle evlenmezmiş. olmadığını nerden biliyorsunuz? çok ktü bir toplumda yaşıyoruz iki aileden ikisi de çoluklu çocuklu eşlerini aldatıp yıllarca sürdürüyorlar hiç haber izlemiyor musunuz? bence siz kendiniz gibi diğer insanları da temiz düşünüyorsunuz.. ben artık insanları ilk bakışta o kadar temiz değerlendirmiyorum malesef..

Adam sizin hormonel degisikliklerinizin farkinda bence yakkasmasi iyi niyetlerinden dolayi degilmis gibi duruyor ewet illa birseyler yasamak istiyorum diyorsan sana deger verecek yasadiklarina deger verecek birisiyle olsun ama guzel bir evlilik istiyorsan evlilik disi iliski yasama sabret inaniyorsan dua et karsina seninle bikac kere degil bi omur boyu sevismek icin birini cikarsin

Elbetteki günah üstelik ZINAya bile girer sen evli olmadığın allahın katın da nasıl bile bile böyle bişey yapıcan ki akıl karı değil bunu öyle geçiştiremezsin

Bence müslüman biri böyle bişey düşünemez kusura bakma

konuyu dine getirmeyelim arkadaşlar bildiğim kadarıyla yasak konumun kapatılmasını istemiyorum zaten yeni açtım lütfennn.....
ben müslümanım. müslüman düşünemez ne demek. dinimize göre en büyük günahlardan biri. müslüman yapmaz diye bir şey yok hakiki müslüman yapmamalı diye bir şey var ve tövbe denen bir şey de var. konuyu dini açıdan burda bırakalım diğer şekillerde değerlendirin hepinizin fikri çok önemli...

Ahsu evlilik dusunmem zaten bunla o amacla baslamak hata diyorsun.dogru diyorsun ama bu kisa vadeli bir dusunce.ben uzun vadeden bahsediyorum.
Erkekler bosanmislarin boyle dusinduginu bilse bosanmisla evlenmek istemezler.Ben olsam ben de istememErkekte olsa da istemem...Birgun duzgun bir erkek ciksa veya birgun evlenmek isteseniz bu konu karsiniza gelir.cekirge bir sicrar iki siki sicrar misali...bu dusuncenin sonu yok..Disinduginiz manada degil bosanmislar esittir ozgur cinsellik Ozdeslesir .Boyle cikar karsiniza ,direk olmasa dahi hepimiz ozgur davransak..Ben bu konuya herzamankonden ,bekarkinden daha fazla dikkkat etmek gerektigine inaniyorimBelki ozgur cinsellige karsi olanlar hatrina arada kaynarsiniz belli olmaz

Son düzenleme:
ADAM KENDİNE BAKTIRACAK YER ARIYOR HİÇ BOŞANMASAYDINIZ AYNI ŞEYİ EVDE YAŞIYORMUŞSUNUZ

Yaslariniz kac canim?

bana normal görüyormuş gibi geldi yorumlarından olayı :)

Sen müslüman oylamaya
bana normal görüyormuş gibi geldi yorumlarından olayı :)
sen musluman olmaya bilirsin ama sunu bil muslumanlar opusmek sevismek heleki iliskiye girmek evli olmadigin
biriyle zinaya girer bu tarz hareketler bunlari bil ve oyle yorum yaz diyorum zinayida biliyorsundur her halde turkiyede kaliyorsun belliki bunlari bilmen gerek baskada bisey demiyorum

ben de üflerim artık diyordum da bir yerde hormonlar ağır basıyor galiba..

Doğru diyorsunuz ben de mantık evliliğinden yanayım böyle olması gerektiğini yaşayarak öğrenenlerdenim. Değişeceğini zaten düşünmüyorum olsa da bikaç ay olur bence değiştirmeye uğraşamam zaten..

İnşallah ben de temiz olsun isterim hem onun da vaktini çalmış olacağım düşününce..

Böyle bir şeyi birisinin diyeceğini biliyordum. ben güzelim demedim ki. kendimi anlattım suç mu? ve bu özelliklerim çevremde takdir toplayan şeyler. o zaman kısacık yazsaydım siz sorsaydınız bunu mu istiyorsunuz? ve eleştirmek için mi yazdınız yani? size göre cinsel bir şeyler yaşamak istemem de uygun olmayabilir o halde herkes sizin kafa yapınıza göre mi yazmak zorunda? asıl sizin şu yaptığınız mantıklı mı? tartışmak için yazmayın lütfen burda bir sürü konu var kendinize uygun birilerine yazın lütfen.[/QUOTE]

Uygun kişi olarak seni buldum iste Sayın Bayan.

kötü niyetten kastın peçete gibi kullanıp atmak sanırım.

iyi de konu sahibinin yazdıgının Türkçesi şudur; ''ateşim yükseldi, ilgi istiyorum, çok yalnızım, derhal sevişmem lazım. bu yüzden bu adamı bir süreligine peçete gibi kullanıp atmak istiyorum, ne düşünüyorsunuz kızlar?''... yani kötü niyetten kastın buysa, en başında kötü niyetli olan konu sahibinin kendisi karşılıklı olarak peçete gibi kullanıp fırlatacaklar birbirlerini herhalde

Musluman degilim diyor neden israr ediyorsun kendi bilir neye inanacagini dusunecegini saygisizlik etmedikten sonra inanmasa nolur

kafanda susleme canim o demek bu demek iste
veya bu demek o demek
.

Tatlim bende onu diyorum hanimin hormonlari tavan yapmis erkek de kokuyu almis bu belli kendimce akil verdim hani bi kac defa diil de her gun sevismek istiyosazn yapma sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…