• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

kötü niyetten kastın peçete gibi kullanıp atmak sanırım.

iyi de konu sahibinin yazdıgının Türkçesi şudur; ''ateşim yükseldi, ilgi istiyorum, çok yalnızım, derhal sevişmem lazım. bu yüzden bu adamı bir süreligine peçete gibi kullanıp atmak istiyorum, ne düşünüyorsunuz kızlar?''... yani kötü niyetten kastın buysa, en başında kötü niyetli olan konu sahibinin kendisi :KK70: karşılıklı olarak peçete gibi kullanıp fırlatacaklar birbirlerini herhalde :KK70:
Olan diger bosanmislara olacak kisa ve uzun vadede..uzun vadede bu bayana da olacak.

Cinsellikten daha büyük ayıplar var bana göre
Bir insan birini seviyor, arzuluyorsa "bana göre" o kişiyle cinsellik yaşaması ayıp da değil
Hak yemek, dedikodu yapmak vs bir sürü ayıp varken cinselliğe bu kadar ayıpmış gözüyle bakılması bana tuhaf geliyor

Bir insan birini seviyor, arzuluyorsa "bana göre" o kişiyle cinsellik yaşaması ayıp da değil
Hak yemek, dedikodu yapmak vs bir sürü ayıp varken cinselliğe bu kadar ayıpmış gözüyle bakılması bana tuhaf geliyor
bu dedikleriniz zaten direk kul hakkına giriyor. bence de daha büyük ayıp.

Ama konu sahibi dediğim gibi sen kocanın kopyası gibi anlatmışsın
Bu insandan sana fayda gelmez :110:
Boşver, çok daha iyi erkekler var dışarıda
Seni her anlamda mutlu edebilecek

Tatlim bende onu diyorum hanimin hormonlari tavan yapmis erkek de kokuyu almis bu belli kendimce akil verdim hani bi kac defa diil de her gun sevismek istiyosazn yapma sabret :KK53::KK53::KK53:

ya nebilyim şunları bir erkek yazsaydı, ''kadını kullanıp atacak mısın? kadını meta, mal olarak mı görüyorsun? azgın, sapkın, saygısız... evlenecek sorumlluga sahip degislin..'' gibi şeyler yazardı herkes. yani öyle yazıyorlar genelde. ama kadın yazınca ''sevişmek özgürlüktür, ayıp degildir. peçete gibi kullan at, acıma hiç'' gibi yorumlar yazılmış. çok enteresan. yani konu sahibi kötü niyetli iken, kurbanmış gibi yorumlar yapılmış. burada avcı olan konu sahibi halbuki :KK70:komik geldi yani... :KK69:

Ama konu sahibi dediğim gibi sen kocanın kopyası gibi anlatmışsın
Bu insandan sana fayda gelmez :110:
Boşver, çok daha iyi erkekler var dışarıda
Seni her anlamda mutlu edebilecek
en yakınıma bu gelebildi işte :KK76: nerde bu erkekler öyleyse daha iyisi karşımda olsa tamam :KK49:

Hak yemek dedikodu yapmak nikah disi s.x yapmak uvu de gunahtir...Boyle diye nikah disi s.xi yayginlastirmak vebaldir.Ve bu ,konunun sadece bir yonu..Bu arada s.x yazmamin sebebi disardan konuya atlanasinlar diye..

Olan diger bosanmislara olacak kisa ve uzun vadede..uzun vadede bu bayana da olacak.

boşanmış bir kadının rahatça bunları söyleyemedigi günlerde de bizim toplumda boşanmış kadınlara o gözle bakanlar vardı. belki rahatça söylenebildiginde işler degişebilir... yani senin dedigin gibi zarar degil de yararı olabilir, belli olmaz.

yatmak nedir ya. benim için de kolay mı sanıyorsunuz? her şeyime ters bi kere. ama hormonlar işte. ben kendi içimde ne mücedeleler veriyorum aylardır bi bilseniz. kafam çok net olsa çok normal karşılasam buraya yazmazdım zaten adamla haberleşirdim beraber olurdum bizi tutan ne de mi..
Hormonlar , dul olmakla alakası yok , bekarım bendede var , aynen tıkır tıkır ! Kimsenin bedeni üzerinde kimsenin tasarrufu yok ama insanın kendine olan saygısı ?

dreamsoldier dreamsoldier bence şuan ondan boşlukta olduğun için we kadınsı duyguların ağır bastığı için hoşlandın yoksa sende biliosun al birini wur ötekine olduğunu eğer günahından korkmuyosan we çok pişman olurum onla bişeyler yaşamazsam diosan yaşa ama sakın ewliliğe getirme ama ben senin yerinde olsam inan uzak dururdum kendime denk biri we etkileşim yaşıyacağım biri çıkar elbet sakın ewlenme onla sakın

Merhaba kk'nin guzel hatunlari, hepinize oncelikle hayirli bayramlar.
Derdimden bahsedeyim: ben bir yildir bosanma asamasinda olan 1 bucuk yil once esinden ayrilmis bir bayanim. Bosanmamiz haftaya sonlanacak insallah. Arada bir cocugumuz var 2 yasinda. Ama babasi ne ariyor ne soruyor.aradaki iletisimimiz neredeyse sifir. Ben de gencim iyi bir isim iyi bir maasim ustume evim var. Cocugum icin nafaka aliyorum. Bunu durumumu tasavvur edin diye yazdim cok sukur kimseye hele bir erkege ihtiyacim yok en azindan maddi anlamda. Uzun boyluyum giyimime bakimima dikkat ederim sacim hep yapili topuklu giyinirim ne cok acik ne kapali hamarat en buyuk tasasi cocugu ve gelecegi olan birisiyim disariya karsi gucluyum. Ve yalnizim. Bu ozelliklerimden sanirim, etkilenen birkac kisi oldu ama biseyler olmasina firsat vermedim. Ne munasebet dedim benim bir kizim var bosanmadim bile daha neler. Ama biri var ki ayni ofisteyiz her gun yuz yuze bakiyoruz yanyanayiz. Bana duygularini ifade etti mesaj atti ben de yanlislikla oldu heralde boyle bisey olamaz diyip gormezden geldim. Bu surecte bana cok destek oldu. Destek derken mahkemeden geliyorum diyelim sikma canini hepsi gecer beterin beteri var gibisinden moral verici laflar iste. Ilgisi hosuma gidiyordu ama arkadasimdi ben esimden baskasiyla boyle bisey dusunemezdim esimle her sey bitmisti ama baskasini hayatima nasil alabilirdim. Bu kisiye alistim, bir gun gorusmesek merak eder oldum, agzi da cok iyi laf yapan birisi. Gece hayati olan, benden 8 yasbuyuk, hic evlenmemis ama kizlari evine atip durmus, bekar takilan ve cevrece fazla sevilen bir kisi. Kariyer olarak benden geride maasi da benden bir hayli dusuk. Buna mi takildim derseniz onceki evliligimde tam da bundan cok cekmistim butun parami almasina ragmen adam gururuna yediremiyordu. Herneyse hicbir birikimi olmayan tum evin yukunu annesine yikmis gezip tozan aile hayatindan haberi olmayan evde durmaya tahammulu olmayan biri. Ama cok bilmis ikna edici konusan birisi. Mantigima uyduramadigim birisi. Eski esime hal ve tavirlari cok benzeyen birisi. Yasam tarzimizin zit oldugu birisi. Annesinin evlen diye baski yaptigi ve artik evlenmek istedigini soyleyen birisi. Ve ben artik mantikla hareket edicem desem de yine duygularima yenik dustum. Yalnizlikla basedemiyorum. Bir el istiyorum elimde bir omuz bir sevgi paylasimi hatta cinsellik. Ama gunah biliyorum, ama bu adami hem istiyor hem geri cekiliyorum her gun yanyana oldugumuz icin kendimi kontrol edemiyorum. Sevgilim olsun istiyorum ama cok mantiksiz sonu yok. Ama cok istiyorum. Ama ama.. 2 kere daha farkli durumlarda reddettim bunu. Birinde kendime hakim olamadim opustuk ve sonra ben sana bisey hissetmedimki dedim. Ben boyle biri degilim cunku. Bosanmadim bile. Ne kadar kizsaniz kabulum. Dogrusu bu adami cok istedim. Napicam bilmiyorum. Kendime nasil hakim olucam. Ben de duygusal olarak bir erkegi isterim cocuga deginmedin demeyin cok uzun oldu onu su an etkileyecek bir durum degil kizim canim. Hatta beraberlik isterim bekarken esimle beraber olmadik hakimolduk cunku cinselligi bilmiyordum simdi biliyorum ve bazen deli gibi istiyorum ama bu yillarca nasil surecek, bosanan bayanlar nasil nefsinize hakim oluyorsunuz. Ben boyle bisey nasil yaparim kimse bilmezse ote dunyada hesabini nasil veririm. Bi akil kizlar. Bu adama nasil davranayim. Ne dersiniz ?

2.bi hata yapmak istiyorsanız buyurun sizi tutmayalım..
Cinsel güdülerinizi daha kaliteli birine saklayın derim..
eve kız atıyor,annesi evlensin istiyor..işi konumu maaşı vasat..başınıza bela alacağınız o kadar ortadaki..siz duygu karmaşasından göremiyorsunuz..
Kriteelerinize daha çok uyan biri ile istediğinizi yaşayın hayat sizin..ama o adam daha görmeden tanımadan fırsatçı ve sizi kullanan biri izlenimi verdi.

diğer boşanmışlara nolacak herkesin hayatı kendine. o zaman bu mantığa göre bütün bekarlar bakir değil.

ya nebilyim şunları bir erkek yazsaydı, ''kadını kullanıp atacak mısın? kadını meta, mal olarak mı görüyorsun? azgın, sapkın, saygısız... evlenecek sorumlluga sahip degislin..'' gibi şeyler yazardı herkes. yani öyle yazıyorlar genelde. ama kadın yazınca ''sevişmek özgürlüktür, ayıp degildir. peçete gibi kullan at, acıma hiç'' gibi yorumlar yazılmış. çok enteresan. yani konu sahibi kötü niyetli iken, kurbanmış gibi yorumlar yapılmış. burada avcı olan konu sahibi halbuki :KK70:komik geldi yani... :KK69:
:KK48: doğru da. burası türkiye ve biz kadınız. her zaman potansiyel kurbanız :110:

boşanmış bir kadının rahatça bunları söyleyemedigi günlerde de bizim toplumda boşanmış kadınlara o gözle bakanlar vardı. belki rahatça söylenebildiginde işler degişebilir... yani senin dedigin gibi zarar degil de yararı olabilir, belli olmaz.
:KK64::KK64::KK64:

dediğinize katılıyorum hem fikirim ama aynı duyarlılığı erkeklerede göstermenizi bekliyorum
Nikah disi s.x erkeklere de gunahtir..Gunahlarin yasaginda hikmetler vardir..Bu konuda mesela:yoksa aile kurumu olmazdi...Bugunku sorunlarin nedeni bu hikmetlerin uygulaniyor olmasi degil hice sayilmasidir aslinda..

dreamsoldier dreamsoldier bence şuan ondan boşlukta olduğun için we kadınsı duyguların ağır bastığı için hoşlandın yoksa sende biliosun al birini wur ötekine olduğunu eğer günahından korkmuyosan we çok pişman olurum onla bişeyler yaşamazsam diosan yaşa ama sakın ewliliğe getirme ama ben senin yerinde olsam inan uzak dururdum kendime denk biri we etkileşim yaşıyacağım biri çıkar elbet sakın ewlenme onla sakın
evlilik zaten düşünmem. anlık hisler. ama aklımdan da atamıyorum. bir de böyle bir sınav yaşıyorum işte.. yaşayınca o zaman zevk alırım bence ama sonra pişman olmam çok olası. çok zor..

2.bi hata yapmak istiyorsanız buyurun sizi tutmayalım..
Cinsel güdülerinizi daha kaliteli birine saklayın derim..
eve kız atıyor,annesi evlensin istiyor..işi konumu maaşı vasat..başınıza bela alacağınız o kadar ortadaki..siz duygu karmaşasından göremiyorsunuz..
Kriteelerinize daha çok uyan biri ile istediğinizi yaşayın hayat sizin..ama o adam daha görmeden tanımadan fırsatçı ve sizi kullanan biri izlenimi verdi.
öyle mi dersiniz.. daha boşanmamı bile beklemedi. beni düşünse en azından sürecin tamamlanmasını beklerdi de mi.. ama şöyle de bir şey var süreç 3 yıl da sürebilirdi böyle söylüyordu hayat devam ediyor diye yaklaştı.. kafam çok karışık.. :KK43:

Valla aynen avci ahsuhayat :KK70:

Burada onlarca kızcağız , umutsuz üzgün kırgın mutsuz yazılar yazıyor . Hepsi evlenmeye layık görülmemiş ama ilişki kurulmuş kızlar . Erkeklerin hormonları yüzünden . Neden terkedildiklerini gururlarına yedirememiş nedenleri sorguluyorlar . Siz ayrılmak istediğinizde ne yapacaksınız ?

Back