• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosanmak ve yeni bir iliski napsam..

1.5 sene iyi sabretmişsin :KK53:
yani bence iki yetişkin insan birbirlerine saygı duyarak cinsel amaçla da bir araya gelebilirler
ama saygılı olacak
hem anladığım kadarıyla senin de istediğin bu
ayrıca şu elalem lafına katılıyorum
ben de çok dokunulmamış gittim ama bi poha yaramadı :KK45:
dokunulmamış nedır yaa :)

hee sımdı anladımm yok canım bu yaşta körelmek ıstemem

aynen neden cinsel duygularımıza ket vuralım ki
gayet biriyle tanışıp yaşayabilecek yaştayız
konu sahibinin isteği de çok normal bence
ben yeni olduğu için duygusallığa sıcak bakamıyorum
canım çok yandığı için
ama bir gün konu sahibi gibi onu da isterim sanırım
çok doğal hisler ve istekler bunlar :KK24:

Valla ahsu sen niyeti zaten bozmusun.ozaman niye gelip soruyon..sorma yap ozaman..meta gor ama meta olmaktan kurtulama..sevdiginiz erkek olsa yine birsey denmez..Ay bir de hepsi de ayni goruste:KK66:Burgun duzgun bir erkek cikar da bu konu karsiniza geldiginde dertlenmeyin burda.

aynen neden cinsel duygularımıza ket vuralım ki
gayet biriyle tanışıp yaşayabilecek yaştayız
konu sahibinin isteği de çok normal bence
ben yeni olduğu için duygusallığa sıcak bakamıyorum
canım çok yandığı için
ama bir gün konu sahibi gibi onu da isterim sanırım
çok doğal hisler ve istekler bunlar :KK24:
bende normal karsılıyorum bayanlarında cınsellık yasamak hakkı

Cinsel hayatni tatmin ediyor olursun guzel ama karsiya meta olmaktam kurtulamazsin basedemezsiniz erkeklerle..onlar herzaman bu davranista meta gorurler .evlilik bekliyorsan bu oran duser.kendini kandirmaktan oteye gitmezsin..
bence başlangıçta evlilik üzere düşünmek kötü o zaman benim de yaptığım gibi mantığa pek de uymayan biriyle evlilik olabiliyor..
1.5 sene iyi sabretmişsin :KK53:
yani bence iki yetişkin insan birbirlerine saygı duyarak cinsel amaçla da bir araya gelebilirler
ama saygılı olacak
hem anladığım kadarıyla senin de istediğin bu
ayrıca şu elalem lafına katılıyorum
ben de çok dokunulmamış gittim ama bi poha yaramadı :KK45:

böyle bir şey nasıl olur onu da bilmiyorum. türk erkeği bu sahiplenir az da olsa. ve bu adam baya seviyor beni anladım reddettiğimde hep dağıldı zor toparlandı bu kadar da numara yapılmaz az tanıyorsam. böyle bir şey istemez. hatta öpüştükten sonra ben sana bişey hissetmedim dediğimde eleleydik ve elini çekti böyle bir durumda sana dokunmak bile istemem dedi..
Hele ayni is yerindenmis.cocugun var rtmr rylemr:KK66:ben bile derdine dustum burdan.ya bize sormayacan yada sordun dinleyecen.ben yapma diyom.:KK66:
ama yap diyen de var hangi birinizi dinleyeyim ;) biraz cevaplar gelsin kafamı toplayayım ben de son durumu söylerim..

bence başlangıçta evlilik üzere düşünmek kötü o zaman benim de yaptığım gibi mantığa pek de uymayan biriyle evlilik olabiliyor..

böyle bir şey nasıl olur onu da bilmiyorum. türk erkeği bu sahiplenir az da olsa. ve bu adam baya seviyor beni anladım reddettiğimde hep dağıldı zor toparlandı bu kadar da numara yapılmaz az tanıyorsam. böyle bir şey istemez. hatta öpüştükten sonra ben sana bişey hissetmedim dediğimde eleleydik ve elini çekti böyle bir durumda sana dokunmak bile istemem dedi..

ama yap diyen de var hangi birinizi dinleyeyim :KK66: biraz cevaplar gelsin kafamı toplayayım ben de son durumu söylerim..

yalnız ben yap demedim
isteklerin ve hislerin normaldedim
yap ya da yapma demek bana düşmez ki :)

1. Kendi statüzden biriyle ilişki kurabilirsiniz 2. Yarın o erkek sizi sahiplenip peşinizden bıçakla koşabilir erkek bunu neden yapar , toplum kadın kandırılmasını , kullanılmasını kabul eder ama erkeklik dediğinizde durum değişir 3. Evlenmeye layık görmediğiniz biriyle beraberlik etikmi ? 4.kendi denginizde ayarınızda birini bulup saygılı ve seviyeli , size yakışan bir ilişki yaşayın 5. Kadın cinayetine hayır

Aynen :)
Niyeti bozmuş biz ne desek yatacak zaten..
yatmak nedir ya. benim için de kolay mı sanıyorsunuz? her şeyime ters bi kere. ama hormonlar işte. ben kendi içimde ne mücedeleler veriyorum aylardır bi bilseniz. kafam çok net olsa çok normal karşılasam buraya yazmazdım zaten adamla haberleşirdim beraber olurdum bizi tutan ne de mi..

Back