- 19 Ağustos 2022
- 5
- 3
- 40
-
- Konu Sahibi Sociablehand
Herkese Merhaba . Ben 38 , eşim 28 yaşında ve beş yaşında bir kızımız var . Birbirimizi severek evlendik . ilk yıllar herşey güzeldi . Kızımız doğduktan sonra ilgimiz ona kaydı . Son üç yıldır hep kızımla ilgilenmeye başladım . Okuldan gelince aldım parka götürdüm , gezdirdim oynadım. Amacım hem kızımla ilgilenmek hem eşimi dinlendirmekti . Bu süreçte karımla çok ilgilenemez oldum . Son iki yıldır da eşim sürekli telefonuyla meşgul oluyordu . Her an telefonu yanındaydı . Bu beni rahatsız etmeye başladı . Bu sebeble kavga etmeye başladık . Ona bu durumun niye böyle olduğunu sorduğumda beni baskıcılıkla kıskançlıkla suçladı . Onu hiç kısıtlamadım . Arkadaşlarıyla çocuk uyuduktan sonra dışarı çıkar . İstanbula , Ankaraya arkadaşlarının yanına gidip gelir . Küçük bir ilçede öğretmenim sosyal hayat yok köy gibi . Bu sebeble arkadaşlarıyla takılmanın ona iyi geleceğini düşündüm . En son temmuzun sonunda bilgisayarımda eski fotoğraflara bakarken game of sultans adlı oyunun sohbet bölümünün ekran görüntüsünü gördüm . Mesajda bi erkek ve bi kadın oyuncu birbirlerine aşklı sevgili seyler yazıyodu ve seni çok seviyorum denen kadının adı eşimin adıydı . Sabaha kadar uyumadım ve eşime sordum bu ne diye . Bana önce o oyunu iki yıldır oynamadığını söyledi . Sonra o oyunda kendi adından birsürü insan olduğunu söyledi . Oyunun genel whatsapp grubundaki resimlere bakarken telefona inmiş olduğunu söyledi . Sonra saatler sonra o kadar aptal değilim öyle bişey yapsam bilgisayara atmam dedi . Bende inanmış gibi yaptım . Eşim bu arada ücretli öğretmenlik yapıyo . Kursu vardı ordan gelince boşanalım dedi . Bende eyvallah gidelim ailene bu kararını söyleyelim dedim . Dört gün sonra kabul etti . Ailesi kabul etmedi boşanmayı . Eşimde o zaman terapiste gidelim dedi . Eylülde gideceğiz . Ama akşamları kızım uyuduktan sonra illaki gerginlikten tartışıyoduk .Bu tartışmalarda eşim önce bana sana aşık değilim sonra sevgim azaldı seni insan olarak seviyorum gibi cümleler sarfetmeye başladı . Ayın 13ünde babam kaza geçirdi ve ben aydına geldim . Eşim kızımla ailesinin yanında çalıştığım yerde . Arkadaşlar bu durumu yorumlarsanız sevinirim çünkü ben şuan düşünemiyorum . Tek derdim kızımdan kopmamamak . Ve aile terapisi bişeyleri düzeltir mi kurtarır mı ?
aynı şeyler değil ki ama. beyefendi burada birisiyle flörtleşirse o zaman bu yorumunuz mantıklı olurIyi de sende burda kadinlara akil danisiyorsun onu ne yapacagiz?
Adamın üslubu ne kadar kibaraynı şeyler değil ki ama. beyefendi burada birisiyle flörtleşirse o zaman bu yorumunuz mantıklı olur
evet bu arkadaşın dediği gibi orada kimin ne olduğu belli olmadığı için çok fazla flört durumları oluyordu. evli bir adam kendisini bekar olarak tanıtmıştı mesela. çok sonradan öğrendm ki adamın 2 de çocuğu varmış. yaygın yaniBu oyunu bende oynamıştım. Gerçekten karısını kocasını aldatan tipler çoktu.
Yahu hemen ispitlemeyin
aynı şeyler değil ki ama. beyefendi burada birisiyle flörtleşirse o zaman bu yorumunuz mantıklı olur
haklısınız. erkek ama gayet kibar bir şekilde akıl almak istiyor. bence bu konuda yardımcı olduktan sonra banlanmalıAdamın üslubu ne kadar kibar
Boşanın .. Kızınıza iyi baba olun, gözünüz kulağinız üzerinde olsun yeter.Öyle ama hemen kovmayın sadece düşünemiyorum ve fikirlerinizi merak ettim .
Ben açıklayayım da aslında açıklancak şeyi eşiniz açıklamış. Seni sadece insan olarak seviyorum, erkek olarak ilgimi çekmiyosun demek istemiş. Yani eşiniz sizi çekici bulmuyor, zaten sizi aldatmaya da çok yatkın hatta aldattı bile. Yeni arayışlara girmiş. Size saygısı da kalmamış. Israrcı olup da kendinzii daha fazla küçültmeyin, değersizleştirmeyin. Bari gururunuzu kurtarın. O kadından artık size eş olmaz. Eşiniz sizi bi erkek olarak bile görmüyo bence. Ha bu arada bu kadar anlayışlı ve verici olmak ilişkilere zarar verir aklınızda bulunsun.Herkese Merhaba . Ben 38 , eşim 28 yaşında ve beş yaşında bir kızımız var . Birbirimizi severek evlendik . ilk yıllar herşey güzeldi . Kızımız doğduktan sonra ilgimiz ona kaydı . Son üç yıldır hep kızımla ilgilenmeye başladım . Okuldan gelince aldım parka götürdüm , gezdirdim oynadım. Amacım hem kızımla ilgilenmek hem eşimi dinlendirmekti . Bu süreçte karımla çok ilgilenemez oldum . Son iki yıldır da eşim sürekli telefonuyla meşgul oluyordu . Her an telefonu yanındaydı . Bu beni rahatsız etmeye başladı . Bu sebeble kavga etmeye başladık . Ona bu durumun niye böyle olduğunu sorduğumda beni baskıcılıkla kıskançlıkla suçladı . Onu hiç kısıtlamadım . Arkadaşlarıyla çocuk uyuduktan sonra dışarı çıkar . İstanbula , Ankaraya arkadaşlarının yanına gidip gelir . Küçük bir ilçede öğretmenim sosyal hayat yok köy gibi . Bu sebeble arkadaşlarıyla takılmanın ona iyi geleceğini düşündüm . En son temmuzun sonunda bilgisayarımda eski fotoğraflara bakarken game of sultans adlı oyunun sohbet bölümünün ekran görüntüsünü gördüm . Mesajda bi erkek ve bi kadın oyuncu birbirlerine aşklı sevgili seyler yazıyodu ve seni çok seviyorum denen kadının adı eşimin adıydı . Sabaha kadar uyumadım ve eşime sordum bu ne diye . Bana önce o oyunu iki yıldır oynamadığını söyledi . Sonra o oyunda kendi adından birsürü insan olduğunu söyledi . Oyunun genel whatsapp grubundaki resimlere bakarken telefona inmiş olduğunu söyledi . Sonra saatler sonra o kadar aptal değilim öyle bişey yapsam bilgisayara atmam dedi . Bende inanmış gibi yaptım . Eşim bu arada ücretli öğretmenlik yapıyo . Kursu vardı ordan gelince boşanalım dedi . Bende eyvallah gidelim ailene bu kararını söyleyelim dedim . Dört gün sonra kabul etti . Ailesi kabul etmedi boşanmayı . Eşimde o zaman terapiste gidelim dedi . Eylülde gideceğiz . Ama akşamları kızım uyuduktan sonra illaki gerginlikten tartışıyoduk .Bu tartışmalarda eşim önce bana sana aşık değilim sonra sevgim azaldı seni insan olarak seviyorum gibi cümleler sarfetmeye başladı . Ayın 13ünde babam kaza geçirdi ve ben aydına geldim . Eşim kızımla ailesinin yanında çalıştığım yerde . Arkadaşlar bu durumu yorumlarsanız sevinirim çünkü ben şuan düşünemiyorum . Tek derdim kızımdan kopmamamak . Ve aile terapisi bişeyleri düzeltir mi kurtarır mı ?
bu forum çok gizli bir yer değil ki. en basitinden google a aldatmalı vs konu yazınca bile burası çıkıyor. adamı tanımadan etmeden hemen nasıl yaftalıyorsunuz. hoş değilBen esinin yaptigi dogru demis miyim? Bir erkek kk.dan nasil haberdar olmus? Bu size masum geliyorsa benim icin sorun yok ama bana masum gelmiyor.
bu site gizli site değil ki : D erkeklerin haberi ypk mu sanıyorsunuz? bu siteyi ben yıllardır takip ediyorum ama yeni üye oldum bir konu falan olunca hamilelik vs hakkinda hemen sorumu yazip ardindan kadinlar kulubu yaziyordum ve çkyordu tüm yanitlar sorular hepsi açık açık bakmak oluyor yaniBen esinin yaptigi dogru demis miyim? Bir erkek kk.dan nasil haberdar olmus? Bu size masum geliyorsa benim icin sorun yok ama bana masum gelmiyor.
Ben de erkek forumlarını biliyorum. hatta bir tanesi bana eğlenceli geliyor üyeliğim yok ama arada okuyorum. Bence gayet masumumBen esinin yaptigi dogru demis miyim? Bir erkek kk.dan nasil haberdar olmus? Bu size masum geliyorsa benim icin sorun yok ama bana masum gelmiyor.