Boşanmak üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne yapardı mesela eşiniz? Garip geldi bu düşünceniz.

Mesela bu soru soran beyi biz yemedik sizi de kimse yemezdi. Neyin çekincesi bu?

Esim ne mi yapardi beni doverdi, agzimi burnumu kirardi :)

Bu bir cekince degil karsilikli saygidir. Esim benimle konusamiyorsa gidip kadinlardan akil aliyorsa ben o adama saygi duyamam. Siz olaya yemek olarak bakmissiniz mesela sizin bu dusunceniz bana cok garip geldi.

Bu bir cekince degil karsilikli saygidir. Esim benimle konusamiyorsa gidip kadinlardan akil aliyorsa ben o adama saygi duyamam. Siz olaya yemek olarak bakmissiniz mesela sizin bu dusunceniz bana cok garip geldi.
siz eşinizi Aldattınız diyelim fakat bunu inkar ediyorsunuz adam nasık sizinle konuşsun ki zaten yalan söyleyeceksiniz? bu normal bir aile kavgası tartışması degilki söz konusu aldatılmak

Evet, eşler olarak konuşacak durumdaysak olay bitmiştir zaten bu şekilde düşünüyorsanız okeydir.

Ama mesajlarınızın bütünü bu düşünceyi vermedi ne yazık ki..

Gunces benim kocam çok fikir ayrılığı yaşadığımız konuda girse burda ki kadınlardan fikir alıp odunluğundan vazgeçse kizmazdim ya😅

Eger esiniz sizi aldatiyorsa cocugun velayetini de almaz bence .cunku boylelerinin gozu bi noktada cocugunu da gormez oluyor.karsi cins delisi olup cikiyorlar...kadin icinde erkek icinde boyle dusunuyorum.siz isteyin velayeti.ispatlayin aldatildiginizi da..aldatan insandan hayir gelmez..duzelir diye de beklemeyin .

siz eşinizi Aldattınız diyelim fakat bunu inkar ediyorsunuz adam nasık sizinle konuşsun ki zaten yalan söyleyeceksiniz? bu normal bir aile kavgası tartışması degilki söz konusu aldatılmak

Ben esimi aldatiyorsam zaten karaktersizin onde gideniyim demektir. Bunu inkar ediyorsam utanmazin biriyim demektir. Boyle biri ile esim terapiste gidelim derse, askli bocekli konusmalari gorup benim gunahimi almak istemiyorsa saftrigin tekidir zaten. Boyle bir saftrikle ben goz gore gore evlendiysem durum daha da vahimdir.

Gunces benim kocam çok fikir ayrılığı yaşadığımız konuda girse burda ki kadınlardan fikir alıp odunluğundan vazgeçse kizmazdim ya😅

Ben kizmazdim gozumden acayip duserdi. Saygi kismi ne olurdu dusunmek istemem. Yine gidip bir arkadasina fikir ayriligi yasadigimiz bir konuyu anlatsa bunu da hos karsilamam.

Ben kizmazdim gozumden acayip duserdi. Saygi kismi ne olurdu dusunmek istemem. Yine gidip bir arkadasina fikir ayriligi yasadigimiz bir konuyu anlatsa bunu da hos karsilamam.
Tabi kişiden kiseye değişir ama bazen çözümsüz kalınca bir arkadasinla konuşmak dertleşmek iyi geliyor gibi .

Evet, eşler olarak konuşacak durumdaysak olay bitmiştir zaten bu şekilde düşünüyorsanız okeydir.

Ama mesajlarınızın bütünü bu düşünceyi vermedi ne yazık ki..

O dusinceyi vermediyse ona yapacak bir seyim yok. Kimseye dusuncemi kanitlayacak halim yok. Bu benim hayatim, benim gorusum. Kimseye gel benim gibi dusun demem.

İçinizde kalmasın diye bir deneyin terapsiti.uzman görüşü alin en azından .ama boşanmalar da erkek ne kdr çok bosancam dese de asıl boşanma bayan istedimi oluyor tespitlerim bu yönde benim.esiniz sizden vazgeçmiş istemiyor sizi aldatmasa bile aldatabilir yuvayı en çok bayan ayakta tutmaya çalışıyor olanları sineye çekip görmezden geliyor . doğru değil bu yazdıklarım ama gözlemlerimde bu yönde zaten burda da çok örneğini görüyoruz.esinix boşanmak istiyor bence bosanin kendinize sayginizj yitirmeyin

Rolleri çok değişmişsiniz.
Genelde çocuk olunca anne olan bütün ilgisini çocuğa verir, eşini ihmal eder ve erkek arayışlara girip aldatır.
böylesi garip oldu .

Kadın olsun erkek olsun eşine bu kadar çok ; aman sen rahat et ,
aman sen eğlen,
aman sen mutlu ol
diyince kıymetli olunmuyor.
Sıkıcı, sünepe bir durum..

Kimi kadın sert erkekten hoşlanır, böyle peşinde pervane olmayacaksın.
Siz eşinizin gözünde o erkekliği sertliği duruşu kaybetmissiniz.

Sizi aldatıyor, ona rağmen hala aile terapistine gitme yolu arıyorsunuz.
Bu kadar anlayış, bu kadar naiflik bir erkek için çok fazla.. tuhaf duruyor .
Komik de duruyor 🤷🏻‍♀️😁

Bu kadar kadının olduğu platforma girip dert yanmak da erkek adamın normalde yapmayacağı şey mesela .

Yooo o avam değil yönetime yardım destek
Bende sizin tavrınızı ve üslubunuzu beğenmedim.
işte buradan bakıldığında yardım destek olarak görünmüyor ilkokul çocuğu gibi görünüyor.
konuyu açan sizsiniz hanımefendi beğenmedim butonuna tıkladım diye ilk siz sordunuz bende açıklamasını yaptım.
size iyi akşamlar

işte buradan bakıldığında yardım destek olarak görünmüyor ilkokul çocuğu gibi görünüyor.
konuyu açan sizsiniz hanımefendi beğenmedim butonuna tıkladım diye ilk siz sordunuz bende açıklamasını yaptım.
size iyi akşamlar
Siz o yorumumu değil başka bir yorumuma beğenmedim yaptınız diye konu ettim
Kendi yaşım gereği yardım sizin yaşınız gereği ispiyon demek ki hanımefendi
İyi akşamlaaar

Mune Mune @Kazen siteye bir erkek bölümü açmanın zamanı gelmedi mi yahu
onlar da insan :rolleyes:
siyaset bölümünü de böyle açtırmıştık

Tamam saçma olacak ama neden Adminlerden biriisi erkekken bu siteye erkekler yasak?
Her erkeği edepli sanmayın, çoğunluğu dm’den veya alenen belden aşağısının fotosunu atıp çok afedersiniz kaç cm diye soruyor.
Paylaşacakları görselleri, abuk sabuk konuşmalarını ve küfürlerini kaldıramayacağınıza göre, sitenin erkek üyelik alması makul bir istek değil değil mi?

Kazen beyle gayriahlaki fotoğraf paylaşanlar bir olmadığı ve Kazen bey kadınların rahat hissedeceği bir platform ihtiyacı olduğunu bildiği için erkekler yasak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X