-
- Konu Sahibi Sociablehand
Ne yapardı mesela eşiniz? Garip geldi bu düşünceniz.
Mesela bu soru soran beyi biz yemedik sizi de kimse yemezdi. Neyin çekincesi bu?
siz eşinizi Aldattınız diyelim fakat bunu inkar ediyorsunuz adam nasık sizinle konuşsun ki zaten yalan söyleyeceksiniz? bu normal bir aile kavgası tartışması degilki söz konusu aldatılmakEsim ne mi yapardi beni doverdi, agzimi burnumu kirardi :)
Bu bir cekince degil karsilikli saygidir. Esim benimle konusamiyorsa gidip kadinlardan akil aliyorsa ben o adama saygi duyamam. Siz olaya yemek olarak bakmissiniz mesela sizin bu dusunceniz bana cok garip geldi.
Evet, eşler olarak konuşacak durumdaysak olay bitmiştir zaten bu şekilde düşünüyorsanız okeydir.Esim ne mi yapardi beni doverdi, agzimi burnumu kirardi :)
Bu bir cekince degil karsilikli saygidir. Esim benimle konusamiyorsa gidip kadinlardan akil aliyorsa ben o adama saygi duyamam. Siz olaya yemek olarak bakmissiniz mesela sizin bu dusunceniz bana cok garip geldi.
Gunces benim kocam çok fikir ayrılığı yaşadığımız konuda girse burda ki kadınlardan fikir alıp odunluğundan vazgeçse kizmazdim yaEsim ne mi yapardi beni doverdi, agzimi burnumu kirardi :)
siz eşinizi Aldattınız diyelim fakat bunu inkar ediyorsunuz adam nasık sizinle konuşsun ki zaten yalan söyleyeceksiniz? bu normal bir aile kavgası tartışması degilki söz konusu aldatılmak
Gunces benim kocam çok fikir ayrılığı yaşadığımız konuda girse burda ki kadınlardan fikir alıp odunluğundan vazgeçse kizmazdim ya
Ben esimi aldatiyorsam zaten karaktersizin onde gideniyim demektir. Bunu inkar ediyorsam utanmazin biriyim demektir. Boyle biri ile esim terapiste gidelim derse, askli bocekli konusmalari gorup benim gunahimi almak istemiyorsa saftrigin tekidir zaten. Boyle bir saftrikle ben goz gore gore evlendiysem durum daha da vahimdir.
Tabi kişiden kiseye değişir ama bazen çözümsüz kalınca bir arkadasinla konuşmak dertleşmek iyi geliyor gibi .Ben kizmazdim gozumden acayip duserdi. Saygi kismi ne olurdu dusunmek istemem. Yine gidip bir arkadasina fikir ayriligi yasadigimiz bir konuyu anlatsa bunu da hos karsilamam.
Evet, eşler olarak konuşacak durumdaysak olay bitmiştir zaten bu şekilde düşünüyorsanız okeydir.
Ama mesajlarınızın bütünü bu düşünceyi vermedi ne yazık ki..
Yooo o avam değil yönetime yardım destekbaşka türlü örnek veremezdim. konuyu okur okumaz admini etiketlemek de çok avam maalesef.
erkek üyenin yasak olduğunu biliyorum ben sizin tavrınızı beğenmedim.
işte buradan bakıldığında yardım destek olarak görünmüyor ilkokul çocuğu gibi görünüyor.Yooo o avam değil yönetime yardım destek
Bende sizin tavrınızı ve üslubunuzu beğenmedim.
Siz o yorumumu değil başka bir yorumuma beğenmedim yaptınız diye konu ettimişte buradan bakıldığında yardım destek olarak görünmüyor ilkokul çocuğu gibi görünüyor.
konuyu açan sizsiniz hanımefendi beğenmedim butonuna tıkladım diye ilk siz sordunuz bende açıklamasını yaptım.
size iyi akşamlar
Her erkeği edepli sanmayın, çoğunluğu dm’den veya alenen belden aşağısının fotosunu atıp çok afedersiniz kaç cm diye soruyor.Tamam saçma olacak ama neden Adminlerden biriisi erkekken bu siteye erkekler yasak?