-
- Konu Sahibi limoncicegi2
Sizin tek derdiniz eşinizin erken boşalma sorunu değil bence.Yaşayamadım evet. Çocukla eşim destek olduğu halde çok zor. Tek başıma tüm sorumluluğunu almak gözümü korkutuyor. Bosanirsak baba şehir dışına taşınır memleketine. Sorumluluğu paylasabilecrgim kimse kalmaz. Ki zaten baba bana göre çok daha iyi anlıyor çocuğun dilinden. Ben çok agresif ve yıkıcı davranıyorum tahammül edemiyorum ..
Hayatınıza güzel şeyler katmış/kötülüğü dokunmamış iki değerli varlığı hayatınızdan çıkarınca ne bulmayı umıyorsunuz onu merak ediyorum.
Bir öncelik meselesi bu, örneğin meme kanseri olup bir memesini kaybetmiş bir kadına cinsel istek duyulmaması gibi hissediyorum eşinizin durumunu. Her şey mükemmel olurken bir şey noksan olması hayatın olağan akışı. Tedavi olması bir tarafa tedavi olsa da olmayabilir. Olmazsa olmaz ise cinsel hayatınız elbet boşanın. Lakin geride çok fazlası kalacak.
Biz evlat sahibi olabilmek için yanıp tutusuyoruz. Senin söylediğin şeyi aklım almıyor. Sen zaten kendini biliyorsun ben ne söylesem boş. Ne insanlar var sadece cinsellik düşünüp gerisini umursamayan. Hersey bir arada olmuyor güzelim cinsellik de karın doyurmuyor. Sizinkisi çözülemicek bi problem değil gidin alanında uzman bi doktor ile görüşün asılır bu durum. Sen bana boşanmak için bahane ariyormussun gibi geldi. Ayrıca hep genç kalmicaksin yaslandığın zaman nasıl Sen çocuğunu bıraktıysan gün gelicek oda seni umursamicak. Ne diyeceğimi bilmiyorum ama anne olmayı herkes hak etmiyor demekki. Annelik zor evet ama yük olmamaliMalesef yine bencilce yaptığım birşey.kendimi anaç sanmıştım.ama hayır ben kabul ediyorum son derece bencil ve kendi için yaşamak isteyen biriyim o yüzden başkası için çabalamak beni çok mutsuz ediyor. Evladım bile olsa..
cüş yani boşanıp çocuğu babada bırakmak nedir un çuvalı mı bu daha 2.5 yaşında bebekMerhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Keisnlikle öyle allah bağışlasın maşallah bırakılırmı yahu biz bu yaştabyeri geliyornanamızı babamızı arıyoruz destek bekliyoruz çok küçük kıyamamÇok haklısınız benim de 4 çocuğum var 21 senelik evliyim ama bir markste gitseler beş dakika gecikseler ararım anlaşamayabiliriz de çocukları bırakmak çok ağır bir vebal
Anlaşmayabilir anne baba çocuklar dünyaya gelmeyi seçmedi biz anne baba olmayı seçtik öyle her kavgada çocuk bırakılsaydı çok işimiz vardıKeisnlikle öyle allah bağışlasın maşallah bırakılırmı yahu biz bu yaştabyeri geliyornanamızı babamızı arıyoruz destek bekliyoruz çok küçük kıyamam
Ya hadi boşasın
Canı isterse gözünün üstünde kaş var diye bir bahaneyle boşar kocayı olur öyle
Ama çocuktan soğumak ne alaka
Bir kadın tanıyorumBen konunun fake olmadığını düşünüyorum. Çünkü böyle kadınlar olmasa muge anlida orada burada kendisini terkeden annelerini arayan çocuklar olmazdı. Böyle insanlar var arkadaslar.. hayret ediyoruz, doğru olmadigini düşünmek istiyoruz ama var.
Ayrıca bir arkadasimin anneannesi ve annesi de böyleydi. Zamanında anneannesi eşi ölünce 3 küçük çocuğunu birakip başka sehire gidip baskasiyla evlenmiş adamın öldüğü hafta. Evlendiği adamdan yaptığı 2 çocuğu da ona bırakıp yine başkasıyla gitmiş falan.. arkadaşımın annesi de kendisini ve kardeşlerini zamanında babaya bırakıp gidip başkasıyla evlenmiş. Arkadaşım şu an 35 yaşında ve annesiyle senede bir kez telefonda konuşuyorlar sadece. Hiç sevmiyor annesini. Ama yıllarca annesinden gelecek bir sevgi kirintisina muhtaç büyümüş.
Bunları da neden yazdım. Konu sahibi; senin için yazdım. Daha doğrusu çocuğun için. Dışardan durumun nasıl göründüğünü görmen için. Nasıl anilacagini anlaman için. Çocuğun neler hissedeceğini bilmen için..
Pes…Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..