Boşanmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen okuyun

evlilik sadece sex deyildir sana hak verenler olacaktir ama bence iyi adam iyi baba iyi bi yuvada sadece onun icin bosaniyosan evlenmen yalnis olmus hele bebek hic yapmayacaktin. kalbini kirdiysam aff et.
cinsellik iyiyse evliliğin %10 unu karşılar eğer kötüyse %90 ını başına gelmeyen bilemez burda neler okuyoruz adam 3 gün ilişkiye girmedi diye konu açıp aldattı mı diye soran var empati yapamıyorsunuz

Hayır ama bosansam cocukla tek başıma ilgileneceğim. Ve zor bir çocuk. Yemek yedirmek için bile kırk takla atıyorum.ayrilmak istedim diye neden tek başıma çilesini çekmem gerekiyor?
Hanımefendi nerde kolay yemek yiyen çocuk? En yemeğe düşkünü bile yedirmek için kırk takla atılıyor. Bence siz çocuğu gözden çıkarmışsınız herşeyi gözünüze batıyor. Tek dileğim Allah o çocuğun yardımcısı olsun, sizden fayda yok

Sizin bir depresyonda olduğunuzu düşündüm yazdıklarınızdan sizi asla yargılamıyorum hiç bir sorunu olmadığı halde çocuğundan soğuyan hatta kabullenmek istemeyen insanlar var bunlar terapi alarak çözülüyor lütfen bunu aksatmayın doğum sonrası bunalımı yaşamış ve fark etmemiş olabilirsiniz kendini yeni gösteriyor olabilir eşinizle açık yüreklilikle konuşun hem bireysel hem çift terapisi alın ve eşinize de doktora gitme şartı koşun normalde bu kadar anlayışlı biriyse evliliğinizi kurtarmak için elinden geleni yapar
Umarım çözersiniz o minik bebeğin hem anneye hem babaya ihtiyacı var

Ay üzüldüm, baskasi icin cabalamak bana zor geliyor dediyiniz sizin kendi yavrunuz. Ne olursa olsun ne pahasina olursa olsun bir anne icin evladi vazgecilmezidir. Cocugunuz henüz köcük, hep yaninda olmaniz cok normal. Onun size ihtiyaci var büyürken herseyi sizden ögrenicek, oyun oynamayida günlük ihtiyaclarini karsilamayida. Tahamül edememenizi ben anlayamiyorum. Evladinizi sakin birakmayin sevgiyle sabirla büyütün dicem ama siz kararinizi coktan vermissiniz gibi bir his var icimde.

Benim de babacığım geldi aklıma bunları okuyunca. Babaannem de çocuklarını bırakıp başka bir adama kaçmış. Babam yıllarca üvey annelerinden eziyet görmüş. Çocuk yaşta çalıştırılmış, dayak yemiş, aç bırakılmış...
Şimdi 57 yaşında ama hala bir şarkıda ya da bir film sahnesinde annesini hatırlar ve ağlar.

Ben anlamıyorum ve gerçekten anlamak da istemiyorum tabi her in bir değil bunu biliyorum ama benim eşimde de ayni sikinti var ve bu durum onu benden daha çok uzuyor benim de bir evladım var eşim iyi biri evine karşı ilgili ama ben sirf tatmin olmuyorum diye cocuğumu babasız yada annesiz bırakamam bu haksızlığı ona yapamam tabi insan ister cinsel ilişkisi iyi olsun ama olmayınca da bir tarafın fedakarlık yapmadı gerekir evladı için

Bosandıgında neden cocuk annenin tekelinde oluyor biri de bana bunu anlatabilir mi? Velayeti babaya vermek kötü bisey değildir eksiklik değildir. Kimse baba evinden getirmiyor cocugunu dimi?
Hatta kız cocugu ise cocugun babada kalması bikahare daha doğru… Annenin sonucta hayatına elbette bir erkek girecek. Yabancı bir erkekle bir kız cocugunun aynı evde yasaması doğru mu sizce ?

2 yaşındaki bir bebekten bahsediyoruz. O daha anneye muhtaçtir da o yüzden. 6-7 yaşına kadar olan çocuğun velayetini ekstrem bir durum olmadığı sürece hakim de anneye verir. Ayrıca bu sadece yasalarda böyle değil, doğada da böyledir. Memeli hayvanlarda baba değil anne yavruyu belli bir büyüklüğe gelene kadar himayesinde tutar. Çünkü annelik içgüdüseldir. Babalık öğrenilen bir duygudur. Burada karşı çıktığımız şey çocuğun henüz bebek olması.

Lütfen kendinize gelin, cocuk olsun diye masalarda kaldık tedavilerde. Kocanı sevmezsin tamam da cocugun sucu ne sınırımı bozdunuz

Bebeğin yas ve cinyetini bilmiyorum ilk yorumunda yazmamıs konu sahibi. Ama vermek istiyorsa versin tüm bu anlatılsn seyler psikolojik anlamda bakımıa hazır olmayan bi anne varsa baba b
Pekala bakar. Hatta son zamanlarda babalar anne gibi bakıyor.

İnsanlar çocuk sahibi olmanın zorluğunu anlat anlat bitiremiyorlar, herkesin dilinde tüy bitti anlatmaktan, hiç düşünmediniz mi cidden… Yazık yavrucuğa. “Belki kocamın erken boşalmasının üzüntüsünü atlatmamı sağlar” diye çocuk yapmak nasıl bir anlayış

Sağlıklı bir düşüncede değilsiniz. Ruhsal sıkıntınız mı var bencillik mi yapıyorsunuz emin olamadım ama bencillik yaptığınız düşüncesine daha yakınım. Eşinizden boşanabilirisniz ama o küçük çocuğun anneye ihtiyacı var babaya tamamen bırakmak insani değil. Psikiyatriste gidiyor musunuz bilmiyorum ama önce psikolojik bir sorununuz var mı diye bir psikiyatriste gitmenizi ve aile büyüklerinden çocuk bakımı konusunda destek almanızı öneririm. Eşinize de düşüncelerinizi net olarak anlatın. Belki tedaviye yanaşır.

Son düzenleme:
Eşiniz kaç yaşında, yazdınız mı göremedim. Babanızda bulamadığınız şefkati sevgiyi bu adamda mı buldunuz?
Üniversiteye gitmeniz gereken zamanlarda koca buldum deyip evlenmişsiniz. Çok iyi bir adam, çocuğumuz olursa çok iyi bakar deyip hiç bilmediğiniz baba-evlat ilişkisini görürüm sanmışsınız.

Evet herkes hata yapar, hepimiz yaptık. Bile isteye hamile kalmanın dönüşü yok. Bu, telafi edilecek bir hata değil. Kocanızın problemini bile bile hamile kalmanın suçu sadece sizde. Bunun tedavisi var mı bilmiyorum atıp tutmayayım ama tedaviye yanaşmayan, oyun oynayan, sorunu görmezden gelen adamdan o zaman ayrılmalıydınız. Mutsuzluğunuza bir çocuğu da ortak ediyorsunuz.

Siz tekrar genç kız olmak istiyorsunuz. O heyecanı duymak flört etmek yeniden sahalara dönmek istiyorsunuz. Bugün olmasa yarın bitecek evliliğiniz. Aklı biraz eren çocuğa anlatırsın, biz ayrılıyoruz ama senin annen baban olarak hep yanındayız dersin de 2,5 yaşındaki bebeğe ne söylenir ki? Annem niye yok, annem niye benim yemeğimi yedirmiyor, annem niye benimle oynamıyor... Annesizlik korkusu yaşar anca.

Çocuğun velayeti babasında kalsın, ama bunun geri dönüşü olmayacak şekilde zarar vereceğini de bilin.

Sizin biyolojik ananenin sonu yine kötü olmamış. Başında kalabilecek bir evlat bulmuş en azından.

Biraz mola verin cocuk artik kres çağında krese verip nefes alin bunalmis gibisiniz lakin bir şey var erken yasta evlenip yeterince istediginiz yasayamadiginiz icin bunlari hissediyorsunuz sosyalmedya hayatlarina da özenmeyin .evladinizi 2 gece babada birakip ailenize gidin 3.gun ozlersiniz

Düzen bozulduğunda çok zor oluyor yaşamak. Benim sülalemde bir tane düzgün evlilik yok hepsi boşanmış insanlar, çocuklar sersefil bu anlattığım olayların en az 60 yıl geçmişi var. Herkesin hayatı roman tadında. Çocuklar varsa bin kere düşünmek lazım ben boşandımla olmuyor bir sorumsuz hareket bir sürü hayata maloluyor. Boşanmak haktır ama çoluğunu çocuğunu sefil eden, türlü acılar yaşatan insanlara çok kızıyorum

Sizin biyolojik ananenin sonu yine kötü olmamış. Başında kalabilecek bir evlat bulmuş en azından.
Kötüydü bence, çok parası vardı ama insanı yoktu. Oğluda tek başına baş edemedi, son zamanlarında kanserdi, bizden yardım istedi bakım için, allah rızası için özel bir bakım evine yatması için ben yardımcı oldum, orada öldü tek başına oğlu yanında bile değildi. Cenazeyi almaya gitti ancak.

Sen kafanı cinsellikle bozmuşsun hayatının gayesi çocuk evlilik yuva falan değil sırf cinsellik tamam önemsiz bişiy değil belki haklısın ama bu kadar da ön plana koyulcak bişiyde değil bence bir çeşit hastalık halledilir ve unutma gelen gideni aratır yarın öbür gün birdaha evlenirsen gençsin sonuçta daha büyük bir sıkıntılı evliliğin olabilir

Akıl akıl gel totoma takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…