- 24 Ağustos 2022
- 4.075
- 11.960
-
- Konu Sahibi limoncicegi2
Tabiki fikir özgürlüğünüz var. Ama kötü bir fikir hatta berbat. Benim de bunu söyleme özgürlüğüm var. Ve sanırım yalnız değilim bu konudaEvet fikir özgürlüğüm çerçevesinde böyle dedim. Kötü seçenekler içerisinde en iyisini önerdim aksi halde o sabi annesiz kalacak bence bu daha kötü bisey
Hiç ihtiyacınız yok benceValla gunah bulmasam çekeceğim. Kafam şu sıralar gerçekten uçuk
Herkes her konuda akıl vermemeli.Aklı başında bir insan şu tavsiyesi vermeye utanir. Erkek kafasıyla düşün, kocanı aldat, düzenini bozma diyor.
Konu sahibine kocasını aldatması tavsiyesi veren birinin kafayi çekmeyi günah olmasa yaparım demesi.Valla gunah bulmasam çekeceğim. Kafam şu sıralar gerçekten uçuk
O gunah bulmayıp uygularsa yapabileceğim bir şey yokHiç ihtiyacınız yok benceayrıca günahı düşünen birinin kocanı boynuzla tavsiyesi vermesi de ilginçmiş
Bir şey diyeyim mi ahlaki açısını adam için kadın için olabilecekleri ve yanlışını at Bi kenara. Bu çocuk için de olabilecek en kötü senaryo. Başka insanlarla ilişkiye giren anne, aldatılan baba, arkadaş gibi yaşayan ebeveynler, ortaya çıktığında o annenin babanın çocuğu olarak toplum önünde düştüğü durum.Evet fikir özgürlüğüm çerçevesinde böyle dedim. Kötü seçenekler içerisinde en iyisini önerdim aksi halde o sabi annesiz kalacak bence bu daha kötü bisey
Ortaya çıkarsa gerçekten sıvamalık bir durum olur. Ama erkekler gizleyebiliyor çoğu yakalanmasa devam da ediyor.Bir şey diyeyim mi ahlaki açısını adam için kadın için olabilecekleri ve yanlışını at Bi kenara. Bu çocuk için de olabilecek en kötü senaryo. Başka insanlarla ilişkiye giren anne, aldatılan baba, arkadaş gibi yaşayan ebeveynler, ortaya çıktığında o annenin babanın çocuğu olarak toplum önünde düştüğü durum.
Biz erkek değiliz. erkeklerle bir çok değer yargıları mız farklı olduğu için onların kafasıyla da düşünmek istemiyoruz.O zaman boşanma bu devirde böyle koca kolay bulunmaz. Biraz erkek kafasıyla düşün derim
Hamile falan da kalirsa kocasından gizli aldırır, önemli olan yakalanmaması.Ortaya çıkarsa gerçekten sıvamalık bir durum olur. Ama erkekler gizleyebiliyor çoğu yakalanmasa devam da ediyor.
Bacım kendin günah diye içmiyorsun konu sahibine şeytan gibi soldan yaklaşıyorsun.Valla gunah bulmasam çekeceğim. Kafam şu sıralar gerçekten uçuk
Pesssss !çocuğu tam zamanlı kreşe ver aksamlarida 2-3 saat oyalayip yatirirsin yapilamayacak birşey değil
Benden de gelsin bir linçMerhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Biz kimiz? 4 milyar kadini nasıl aynı kefeye koyabiliriz ? A biz kadinlar hep namus timsali olmalıyız değil mi ?Biz erkek değiliz. erkeklerle bir çok değer yargıları mız farklı olduğu için onların kafasıyla da düşünmek istemiyoruz.
Çok mutsuzdan boşan tabî ama, pişmanlık yaşarsan geride bıraktıklarını ,bıraktığın yerde bulamayabilirsin..Bu sebep dediğiniz size göre onemsiz olabilir. Ama bana göre değil . 7 yıldır cinselligi unutmasi gerekmiş gencecik bir kadinim. Ve eşimin cabasida yok. Ne için devam ediyorum ki diyorum. Çocukta ben mutsuzken mutsuz.bi süredir onla da hiç ilgilenmiyorum kendi halinde takilmayi öğrendi küçücük çocuk.cunku kapana kısılmış hissediyorum hapiste gibi. Eziyet gibi
Yani cinsellik benim için daha önemli çocuğu da bırakıp başka biriyle evlenmek istiyorum demeye mi çalışıyorsunuz çok acımasızca değil mi eşinizle konuşun boşanmayı düşündüğünüzü söyleyin ona göre bi yol alın evlilikte cinsellik elbette önemli olan onun kadar önemli başka şeyler de var kendinizi iyi hissetmiyorsanız destek alabilirsinizMerhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Bu linç olmadı. Tekrar deneyiniz.Benden de gelsin bir linç
Kocanı boşa anladık da çocuktan neden soğudun?
Ya aynen. Bak kocadan boşan okSahsen hayatinda zaten baska birisinin oldugunu düsünüyorum veya baskasi olabilir ve cocugu istemeyebilir diye simdiden sepetleme derdinde.