Boşanmak istiyorum ama yapamıyorum lütfen okuyun

Söyledikleriniz doğru fakat konu sahibi çocuktan kurtulmak istiyor. Artık ikisi için de hayırlısını dilemek düşer bize

Eşinizi de bu şekilde mutsuz ediyorsunuz aslında onun da mutlu olduğunu düşünmüyorum.Belki onun da size karşı yoğun duyguları olmadığı için cinsellik konusunda tedaviye yonelmemistir.Eger çocuğunuza babasının daha iyi bakacağınizdan eminseniz babasına bırakın tabiki.

Çok terbiyesiz bir insansın. Aynı sokaktaki haydar abi gibi bir üslubun var. Haklı çıkamayınca hemen argo konuşmaya başladın. Kendi attığın şeyle beni haklı çıkarmışsın. Birinci sırada öz baba ikinci sırada üvey baba varsa neden kız çocuğunun anneye değil de en tehlikeli olarak görülen, 1.sırada yer alan babada kalması daha doğru olsun? Kendi kendini haksız çıkardın boşuna leş üslubunla her mesajda manas destanı döşeme. Ayrıca belli ki sinir krizi geçiriyorsun git acile bi sakinleştirici vursunlar hiç iyi görünmüyosun

Annesiyle babasiyla yasayip her ikisinden de nefret edenler var emin olun. Mutsuz evlilikte anne babanin birlikte olmasinin cocuga hicbir faydasi yok aksine bosanmalilar bence. Bizim toplumda ne olursa olsun aman bosanmayin cocugunuz var dusuncesinden ulkede saglikli dusunebilen insan sayisi az. Birakin insanlar anlasamiyorsa bosansinlar baba daha iyi ebeveyn ise cocuk babada kalsin anne hafta sonlari alsin yurt disinda kimse aa cocuk annede kalmali demiyor bosanilinca. Bizde cocugu 2 kisi yapar ama cocuk niyeyse anneye zimmetli her iki tarafta ayni sorumlulugu ustlenmek zorunda adam bosaninca sehir disina gidemez herkes ayni sehirde yasamali sorumlulugu ustlenmeli. Zaten burda haksiz olan taraf kocasi zaten. Niye tedavi olmuyorsun mesela. Kadini delirtene kadar adamlar ugrasir sonra karsina gecer aa kadin delirdi der bencil olan kendini dusunen kisi konu sahibinin eşi. Dinde bile bosanma hakki var kadinin boyle adamdan.

Çocuğu babaya bırakmak neden?
Aile olmak asla size göre değilmiş,cocuguda sizi eglendirsin diye yapmışsınız ( eşinizin cinsel sıkıntısı bir yana) Bana çok bencil geldiniz,bu sitede bir çok kadın daha azı için çocukları için mücadele ediyor .......

Bir oğlum var, doğurmadan önce tek başıma bakabilir miyim, altından kalkabilir miyim diye düşünüp karar verdim. Çünkü dünyanın bin türlü hali var, eşim her zaman yanımda olmayabilir ama ben her zaman o çocuğun yanında olmak zorundayım. Baba çocuğun sorumluluğundan kaçmasın tabiki ama çocuk bir tarafta kalacaksa bu kesinlikle anne olmalı (anne normal bir anneyse).

Adamına göre konusurum. Hala düsük zekayla yazıyorsun bak oran orantı diye bisey öğrenmedin mi sen üniversite de? Pardon ne mezunusun? Her cocugun babası vardır ama her cocugun üvey babası yoktur. Hala gözünle değil mabadınla okuyorsun. Cocuk istismarında n
En büyük faktör babadır evet bak anlayacağın basit matematikle anlatayım 1000 babadan 10 tane böyle adli vaka cıktı, 100 üvey babadan 8 tane böyle bi vaka cıktı. Simdi hangisinin oranı fazla oluyor? Rakamsal veri olarak baba, ama oran olarak üvey baba oluyor. Bak artık oran orantıuı bilmeyen cahil cühela yorumlara görünce haydar abi oldum.. Allah icin cocugunun öz babası ile değil üvey babası ile kalmasını doğru bulan insanlara anlatılacak daha sözüm yok. Git oran orantı öğren. Artık ilkokul eğitimine döndü

Anne evlenmeyecekse ve genc kızı yoksa tabiki, ama genc bir kızı yabancı bir erkekle aynı eve koymanın mantıgı acıklanabilir bi hususu yok benim gözümde. Sevgiler

Tamam haydar abiiimmm affedersin sen ne desen haklısın

Eklentiler

• 123A198A-DB69-48DA-B89F-52C44D03418D.png
    69,8 KB · Görüntüleme: 45
Tamam haydar abiiimmm affedersin sen ne desen haklısın
Elinde telefon var google haberlere bak kacı öz baba/ kacı üvey baba . Bu ülke elmalı davası gibi bi dava gördü ve aylarca kendimize gelemedik. Bak bakalım failleri kim. Ben zeki insanla tartısmayı cok severim, bana yeni ufuk acar cünkü ama siz bana bisey katmadıgınız gibi asağı cekiyorsunuz yanlıs bilgilerle… simdilik iyi günler

Eklentiler

• 963E9C44-288F-41FE-B341-D86491797DCF.png
    317 KB · Görüntüleme: 40
  • 299D1ED3-6068-41B5-AD25-1B32326F0B19.png
    420,1 KB · Görüntüleme: 35
  • A8C3CF90-558F-4813-9E9D-AB2E641B85B2.png
    285,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 941A34CD-9DC8-49DB-9334-627D23B22DA0.jpeg
    85,8 KB · Görüntüleme: 33
  • B848F6BB-6C80-4BBB-B31A-865CEB02E6F4.png
    276,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 57C2136B-4592-4181-B0ED-971274E94F0A.jpeg
    163,3 KB · Görüntüleme: 40

2,5 yaş anne çocuğu
Mahkeme babaya velayet bile vermiyor 6 yaşından önce
Ancak annenin ispatlanmış kötü bir hayatı var ise babaya veriliyor velayet
2,5 yaşında bir çocuğu babasına bırakıp kurtulmak istiyorum demek vicdansızlıktır, konu sahibi bu yüzden eleştirildi
Benim ebeveynlerim de boşandı, 6 yaşındaydım velayetim babama verildi, bunda bir sorun yok, baba da evladına bakabilir ama bu konudaki çocuk çok küçük, anne babanın başka bir şehirde yaşayacağını ve çocuğu gerekli sıklıkta göremeyeceğini yazdı, bu yüzden herkesin sitemi. Evlat sahibi olduysan öyle bunaldım, daraldım, atıp kurtulacağım diye davranma hakkın yok ki, bu topu anneye atmak değildir, doğurduğun çocuğu öylece hayatından çıkaramazsın bu sorumsuzluktur

Bana cevap olarak bunu yazmışsınız fakat benim kocasıyla ve evliliği ile ilgili tek kelimem yok. Çocuk sadece anneye zimmetli değildir elbette ama 2 yaşında bebekten bahsediyoruz. "2 yaşındaki bebeğim bana yük oluyor, başında nöbet tutmak istemiyorum" denmesi ile sizin bahsettiginiz şeyleri bagdastiramiyorum. Annelik içgüdüseldir. Hayvanlar bile bırakamıyor bebeğini. Siz neyden bahsediyorsunuz

Anne evlenmeyecekse ve genc kızı yoksa tabiki, ama genc bir kızı yabancı bir erkekle aynı eve koymanın mantıgı acıklanabilir bi hususu yok benim gözümde. Sevgiler
Sizin gözünüzde. Evet. Yani simdi cocugu kiz olan hic bir anne asla evlenemez yani öylemi? Baba baksin diyorsunuz. Ya baba alkolikse? Ya baba hic yoksa öldüyse? 8 Milyar insan var su dünyada. Yarisi erkek. Yani 4 Milyar erkek hepsi potansyel tacizci mi? Almanyada bosanan daha dogru hic evlenmemis ama ayrilmis ciftler cogunlukta. Yani cok fazla üvey babalar var simdi Almanyada bütün erkekler tacizcimi?

Din olarak dogru degil demissiniz. Sizin gibi kendini muhafazar sanip da dini ile ilgili hic birsey bilmeyen insanlara cok kiziyorum. Allah icin söyle hangi ayette cocuk üvey baba ile yasayamaz diye yaziyor?

Eskiden hatta Peygamber zamaninda bir cok dul Kadinlar vardi. Eslerini savasta kaybettiler. Ee bu kadinlar evlenmedi mi? Üstelik kan bagin olmayan yetime bir cocaga bakmak helalkene siz nasil dinen dogru degil diyebilirsiniz? Biraz asatirmaninizi öneririm.

cok fevri ve büyük konusuyorsunuz. Yarin ne olacagi belli olmaz. Sizde dul kalabilirsiniz kiziniz da. Kiz cocuguna sahip diye hic bi kadin ömür boyu yalniz yasamak zorunda degil.

aMa bu kadinin psikolojisi normal degil zaten su an mantikli dusunemiyor dediklerini yapsaydi buraya yazmadan yapardi zaten. Ben kotu birisi oldugunu dusunmuyorum konu sahibinin sadece zor durumda cozum ariyor.

2.5 yaş çok zor yaşlar, hepsi gelip geçici. ileride daha iyi olacak. Sana muhtaç bir can o, seni seven. onu bırakma annelik dünyanın en zor işi, insana ara ara pişmanlık hissi geliyor bu normal kendini suçlama. yalnız değilsin bu anlamda. ama bırakma daha bebek sayılır. bakıcı vs bulsanız oyun ablası..

Ne kadar yanlış bi düşünce çocuğuna tahammülün yok babaya bırakcan ne o çocuk bi karpuzmu aslında iyi çıkmadı manava geri götürür gibi alayım harabenin ya her doğuran ana olsaydı işte söylenecek çok lafım varda neyse

Hala bir kadının kızı varsa evlenmesin elin adamı ile aynı evde yaşamasın diyenler var. Yuh ya.

E tabi siz de haklısınız sizde adamı tanıyıp görüşmek ayıp olduğu için sizin gözünüzde “elin adamı” oluyor.

2 tane uvey babam oldu ikincisi hala var. Hatta ilkinden nefret ederim ama bu sadece anneme çektirdikleri içindir. Benimle ilgili bir durum yok yani.
Kendi ihrenc babamda kalsaydım belki 6 yaşımda tecavuze uğrardım.

Adı öz müş üveymiş fark etmez bir insan önce iyi bir insan olmalı.

Üvey baba olup uvey kizina tacjzde bulunan emin olun fırsat bulsa kendi kızına da yapar.

aMa bu kadinin psikolojisi normal degil zaten su an mantikli dusunemiyor dediklerini yapsaydi buraya yazmadan yapardi zaten. Ben kotu birisi oldugunu dusunmuyorum konu sahibinin sadece zor durumda cozum ariyor.
Ne çözüm araması tamam eşinden ayrılmayı düşünebilir ama çocuğuma tahammül edemiyorum ne demek Allah aşkına

Çocuğunuz için düşündüklerinizi hayretle okudum öncelikle.

Cinsellik elbette çok önemli, sorun varsa çözümü aramak lazım falan.
Fakat eş ile diğer ilişkiler bu kadar iyiyken onun bir rahatsızlığından ötürü boşamayı düşünmek doğru mu sizce? Belki fiziksel belki psikolojik bir sorunu var besbelli.
Çözmelisiniz. Velev ki çözümü yok. O zaman da kabullenmek gerekmez mi? Sevgiler pamuk ipliğine mi bağlı. Allah korusun bir kaza geçirip felç kalsa eşimiz, boşayacak mıyız, ya da kanser olsa? İlişki yasak olan bir hastalık olsa?
Bu kadar da mükemmel değil hayat....
Eğer eşiniz çözüm bulmaya yanaşmıyorsa bunun savaşını verir, adam hala yanaşmıyorsa da o zaman boşanmayı düşünebilirsiniz bak orda haklı olursunuz.
Velayete gelince, çocuğu bu kadar istemiyorsanız verin babasına. En azından sevgiyle büyüsün.
Gerçi bütün köy toplansa bir anne etmez.
Ama bazı anneler de anne değil işte.Siz de onlardansanız eziyet etmektense bırakın.
İlgisizlik eziyettir evet.
Çok üzüldüm çocuk için.
Şu yeryüzünde ilgisiz sevgisiz bırakılan çocuklara hep çok üzülmüşümdür.
Bahtı açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…