- 1 Eylül 2022
- 77
- -4
-
- Konu Sahibi limoncicegi2
Boşanıp çocuğu babada bırakmak mı? Nasıl yani sırf eşinizin problemi var diye çocuğunuzdan neden soğudunuz ki? Keşke problemleri çözmeden çocuk yapmasaydınızMerhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
Kirmadin haklisinda. En çok kendime kızıyorum zaten. Bari çocuk yapmasaydin sogudugun adamdan neden yaptım bunuevlilik sadece sex deyildir sana hak verenler olacaktir ama bence iyi adam iyi baba iyi bi yuvada sadece onun icin bosaniyosan evlenmen yalnis olmus hele bebek hic yapmayacaktin. kalbini kirdiysam aff et.
Herşeyimi engelliyor sürekli onun başında olmaliyim desteğim yok hergun başında nöbet tutuyorum... Çok bunaldim kendim için yaşayamıyorum. Ne bekliyordun derseniz bunu istediğimi sanmıştım. Bu kadar zor gelecegini düşünmemiştim çok pişmanımBoşanıp çocuğu babada bırakmak mı? Nasıl yani sırf eşinizin problemi var diye çocuğunuzdan neden soğudunuz ki? Keşke problemleri çözmeden çocuk yapmasaydınız
kinamak istemem ama okurken esiniz ve çocuğunuza acidim esiniz cinsellikte sizi yeterli bulmayip bosayip cocugu size birakmayi dusunse ne hissederdiniz ?Merhaba 7 yıllık evliyim 2 buçuk yasindada bir çocuğum var. Eşimle çok iyi bir insan olduğu ve iyi anlastigimiz için evlendim. Evlilik boyunca bana iyi davrandı bir kötülüğü olmadi sikmadi bunaltmadi. son yyillarda çocuk olduktan sonra çocuk bakımı ve ev islerindede destek. Yani baksanız harika bir Es harika bir evlilik. Fakat ben çok mutsuzum. Baştan beri süregelen bir erken boşalma sorunu var ve cozemedik. İlaçla kremle yok olmadı.cokta üstüne düşmedi benim bulup yaptirdigim şeylerdi bunlarda. Evlenmeden önce libidosu tavan bir kadinken şuan islanabilmek için östrojen icerikli krem kullaniyorum, her iliskki bol miktarda kayganlastiriciyla. Ve zerre kadar uyarilmiyorum. İnanılmaz soğudum cinsellikten ve bu beni çok mutsuz ediyor.gercekten çok iyi birisi ama yok olmuyor hiç mutlu değilim. Çocuğuma karşıda çok tahammulsuzum. İlk zamanlar yapmadık çocuk ama bir zman sonra bu erken boşalma konusunun zamanla.cozulecegini yada kabullenecegimi sanmıştım ve çocukla bari mutlu olurum demiştim. Şimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil... Ama pişman olmaktan korkuyorum. Hastalikta sağlıkta yaşlılıkta aile önemli sonuçta.. ama mutsuzumda. Ne olur bana birşey deyin aynı durumda olduğunuzu düşünün. Daha 27 yaşındayım..
diyelimki bosandin baska biriyle evlendin yine ayni sorun bi sure sora olursa? yinemi sogursun anne dedigin cocugunu nasil birakir sadece sex hayati iyi diyil diyeKirmadin haklisinda. En çok kendime kızıyorum zaten. Bari çocuk yapmasaydin sogudugun adamdan neden yaptım bunueşten bosanirim biter ama çocuk. Of..
Yaşayamadım evet. Çocukla eşim destek olduğu halde çok zor. Tek başıma tüm sorumluluğunu almak gözümü korkutuyor. Bosanirsak baba şehir dışına taşınır memleketine. Sorumluluğu paylasabilecrgim kimse kalmaz. Ki zaten baba bana göre çok daha iyi anlıyor çocuğun dilinden. Ben çok agresif ve yıkıcı davranıyorum tahammül edemiyorum ..Herşeyi anladım evliliğiniz de mutsuz olmanızı, cinsel sorunu da anladım. Ama o çocuğu tek başına yapmışsınız gibi şimdi velayeti babaya vermeyi nasıl düşünüyorsunuz o kısmı anlamamam mümkün değil. Çocuğum yok ama insan kendi canından birine nasıl sorumluluk duymaz anlamıyorum, anlamak da istemiyorum.
Çocuğunuzla boşanıp yeni bir hayat kurun kendinize. Yeni bir ev, yeni eşyalar imkanınız varsa başka şeylere yönelin, kendinizi bulun, erken evlenenlerde maalesef böyle şeyler olabiliyor, hayatınızı hiç istediğiniz gibi yaşayamadıniz mi?
Eşinizin cinsellikle ilgili sıkıntısı olmasa da boşanacakmışsınız gibi geliyorŞimdi çocuğumda yük gibi geliyor. Boşanıp çocuğu babada birakmayi düşünüyorum. Aile olmak asla bana göre değil...
benim uc cogucum var ucude kucuk hic kimsede yardim etmiyo eylenmek gezmek benimd ehakkim diyilmi bend edinlenmek isterim ama evlenmisim.bebeklerd esupriz gibi oldu bir birinin ardina kiyamadim dogurdum şimdi sikayet etmek yerine onlar iyi olsun saglikli olsun cok mutluyum uc gunluk dunyad akendimi dusunemem cocuklarimvarken buyecekler oyle kalmiyolarkiHerşeyimi engelliyor sürekli onun başında olmaliyim desteğim yok hergun başında nöbet tutuyorum... Çok bunaldim kendim için yaşayamıyorum. Ne bekliyordun derseniz bunu istediğimi sanmıştım. Bu kadar zor gelecegini düşünmemiştim çok pişmanım
Bu kadar yargılamayın bence, sonuçta genç bi kadın ve cinsellik öyle önemsiz bir konu değil, evliliği ayakta tutan şey. Ama çocuğu bırakmak gerekir mi tabi orası normal gelmedi bana dadiyelimki bosandin baska biriyle evlendin yine ayni sorun bi sure sora olursa? yinemi sogursun anne dedigin cocugunu nasil birakir sadece sex hayati iyi diyil diyeinsalar cocugu icin nelerler baş edjyo biliyomusun
Çocuk "belki yaparsam mutlu olurum" diye mi var ? Ben sadece ona üzüldüm bu hikayede.