Hayatta her şey sonuçta değişim ve dönüşüm içerisindedir. İnsan değişiyor, yanındaki yerinde sayıyorsa ne yazık ki ortak hiç bişey kalmıyor. Herkes o kadar ahlaklı ki, eleştirmeyi, iletişim kurmayı dahi beceremiyor.
İletişim kurmaya çalışıyor olabilir mi?Gelip gidip cevap alamadığınız halde yorum yapıyorsunuz, kendinizi daha fazla yormanızı istemem.
Herkes yorum yapabilir, ama suçlayıcı sen diliyle değil. Diğer türlü iletişim değil, iletişimsizlik oluyor.İletişim kurmaya çalışıyor olabilir mi? Veya siz İLETİŞİM denen şeyin, işimize geleni söyleyip, işimize gelmeyeni duymamaktan ibaret olduğunu sanıyor olabilir misiniz? Sadece soruyorum....
Evet göbeğim vardı, kiloluydum. Şu an 53 kilo, sporun ve bakımın hakkını vermiş iş kariyerinde ise gayet iyi bir noktadayım. Öz güvenimi, moralimi ise böyle yorumlarla etkilemeyecek ve bozmayacak kadar da kendime değer veriyorum. Yaptığım davranışla ise gurur duymuyorum, spontan gelişen ve içerisinden çıkamadığım bir konuda bakış açısı ve tecrübelerinden faydalanmak istediğim kişilerden yorum almak için konu açtım.
Sizin gibi insanların olacağından da emin olduğum için, şaşırmıyor ve size kızmıyorum.
ya evet herkes cok ahlakli abi siz neyi savunuyosunuz biz size bosanmayin demedik, isteyen istedigini bosasin bize ne zaten. siz sadece sacma sapan uzun uzun cumleler yazip kocanizi aldattiginizi kabullenmiyorsunuz ama hayir catir catir adami aldatiyorsunuz ve bosanacak cesaretiniz de yok. comfort zonedan cikmadan bu hollandali adami da elinizde tutabileceginiz bir ihtimal olsa yani sizin ve cocugunuzun duzeni bozulmadan bu aski devam ettirebilecek olsaniz iciniz sizlamadan her halti yersiniz su yazdiklarinizdan anlasilan bu.Hayatta her şey sonuçta değişim ve dönüşüm içerisindedir. İnsan değişiyor, yanındaki yerinde sayıyorsa ne yazık ki ortak hiç bişey kalmıyor. Herkes o kadar ahlaklı ki, eleştirmeyi, iletişim kurmayı dahi beceremiyor.
ya evet herkes cok ahlakli abi siz neyi savunuyosunuz biz size bosanmayin demedik, isteyen istedigini bosasin bize ne zaten. siz sadece sacma sapan uzun uzun cumleler yazip kocanizi aldattiginizi kabullenmiyorsunuz ama hayir catir catir adami aldatiyorsunuz ve bosanacak cesaretiniz de yok. comfort zonedan cikmadan bu hollandali adami da elinizde tutabileceginiz bir ihtimal olsa yani sizin ve cocugunuzun duzeni bozulmadan bu aski devam ettirebilecek olsaniz iciniz sizlamadan her halti yersiniz su yazdiklarinizdan anlasilan bu.
umarim esiniz her seyi fark eder, umarim cocugunuzun velayetini alir da hollandalinin pesinden kosa kosa gidersiniz.
Evet göbeğim vardı, kiloluydum. Şu an 53 kilo, sporun ve bakımın hakkını vermiş iş kariyerinde ise gayet iyi bir noktadayım. Öz güvenimi, moralimi ise böyle yorumlarla etkilemeyecek ve bozmayacak kadar da kendime değer veriyorum. Yaptığım davranışla ise gurur duymuyorum, spontan gelişen ve içerisinden çıkamadığım bir konuda bakış açısı ve tecrübelerinden faydalanmak istediğim kişilerden yorum almak için konu açtım.
Sizin gibi insanların olacağından da emin olduğum için, şaşırmıyor ve size kızmıyorum.
ben de cok uzuldum siz beni anlayamadiginiz icin. keske nietzsche olsaydim belki algilariniz acilirdi da kismet degilmis.Hı hı peki. Böyle yazanlara kendileri adına çok üzülüyorum, zira benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.
Bosanma cesareti gösterebilirseniz sizin icin daha hayirli olacak gibi.Yalniz bu Hollandali adamla evlilik gibi biseye güvenerek bosanmayin.Adamin icten ice niyetinin ne oldugunu bilemezsiniz.Onunla da olmadi boşa bosanmisim diyecekseniz girmeyin bu ise.Bu hayat yolunda tercihlerim ayrilmak yonünde,artik eşimle hayat arkadasligi yapmak istemiyorum diyorsaniz bosanin.Telefonda konusma olayini da iyice vicdan azabina cevirmeyin.Sizde bu ihtiyaci yaratanin hic mi suçu yok
Siz de biraz önce bana "sokak ağızlı, cahil, ahlak şövalyesi" dediniz... Nietzsche den alıntı yapıp ahlaksız göndermesine soyundunuz, buna rağmen sorduğum sorulara işinize gelmediği için cevap vermediniz....Herkes yorum yapabilir, ama suçlayıcı sen diliyle değil. Diğer türlü iletişim değil, iletişimsizlik oluyor.
Aldatmanın gerekçesi olamaz
İyi insan olsa evli bir kadının hayatına dahil olmazdı
Aldatan erkeğe nasıl kızıyorsam kadına da kızıyorum, aldatmak doğru bir iş değil
Bu adam olmadan eşinizi boşamamışsınız şimdi kendinizce bir dal bulmuşsunuz tutunmaya çalışıyorsunuz hiç adil değil. Bu kadar mutsuz olduğunuz bir evliliği yürüterek hatalısınız zaten şimdi aldatarak beş kez hatalısınız. Kimse aldatılmayı hak etmez, ilgisiz, kültürsüz vs... bahane aramayın bunlar durumu yumuşatmıyor, hayatınızda biri olmasaydı bunlar boşanmak için gayet yeterli sebepler, bitirseydiniz gitseydi ama şimdi kötülük yapıyorsunuz hem eşinize hem çocuğunuza. Bence o yuvayı hak etmeyen sizsiniz boşanın adam da yoluna baksın. Sizin kişisel hikayenizin sonu belli zaten, o memnun olmadığınız yuvayı mumla arayacaksınız, aldatan cezasız kalmaz, ilahi adalet diye bir şey var
Yok , 2 yıl önce bı depar atıp endüstri mühendisliği dahil 3 lisans birden almış, kilo vermiş, bu arada çocuk yapıp aynı zamanda çalışmış...Ha bı de boş zamanlarında Nietzsche okumuş....0dan100 km ye 3.2 saniyede çıkan Porche motorunun dişi hali gibi düşün ...biz cahiller anlayamayız....Hollandalı ortaya çıkana kadar gayet mutluymuş demek ki. Konu sahibi 1 günde geliştirmedi ya kendini ; 4 yıl önce çocuk sahibi olmadan önce de ayrılabilirdi. Beğenmediği , kendinden aşağı gördüğü bir insandan neden çocuk sahibi olmuş ?
Bu neydi şimdi ders mi verdiniz insanlara ? Evli ve çocuklusunuz eşinizi aldatmışsiniz konunuz bu hanımefendi . Diğerleri fasa fiso bir önemi yok. Siz bu adamla evlendiniz eziklik hissettiginiz için biraz düzelince de (kendinizce) ayrılmaya bile cesaret edemeden adamı aldatmışsiniz . Çocuğunuzu kullanmayın yok babasını özler şöyle olur. Yazık o çocuğa ve adama . Siz iletişim kurmada çok iyisiniz belli ki Hollandadakilerle bile iletişim kurmuşsunuz herkes sizin kadar iletişime açık değilHayatta her şey sonuçta değişim ve dönüşüm içerisindedir. İnsan değişiyor, yanındaki yerinde sayıyorsa ne yazık ki ortak hiç bişey kalmıyor. Herkes o kadar ahlaklı ki, eleştirmeyi, iletişim kurmayı dahi beceremiyor.
2 yıl önce. 3 üniversite okudum, dalganızı geçecek başka konulara geçiş yapın lütfen, burda yeteri kadar eğlenmiş olmalısınız.
Şöyle ki birbirimize hayatım, canım cicim modunda değiliz. Ama aramızda çekim var, çok fazla ortak nokta ve yaşam tarzı açısından. Boşanmak için konuştuğumuzu söyledim. Senin yaşamın bir evlilikten çok uzak, ben seninle bir ömrü seve seve paylaşırım. Fakat bu senin kararın, beni tanımasan nasıl karar verirdin diyor.
Sizde de aldatma var zaten. Konuyu okuyan arkadaşlar nezaket göstermiş size , zahmete girip akıl veriyorlar.
Konunuz "Kocam Hollanda da yaşayan Türk bir kadınla konuşuyor , ben aynı kaldım ; o okudukça beni beğenmedi , 3 yaşında da bir oğlumuz var" olsaydı ; kocanıza da , görüştüğü kişiye de hakaretler yağıyordu. Adamı boşa , donuna kadar al deniyordu.
Konuya yazılmamış olan hakaretlerin tamamını hissetmenizi dilerim. Umarım eşinizden anlaşmalı boşanıp , sadece çocuk nafakası alacak kadar onurlu davranırsınız.
Eşinizin aldatma gerekçesiyle sizden ayrılıp , oğlunuzun tam velayetini almasını isterim aslında.
Ancak ülkemizde "kadınlar eziliyor" un ardına sığınılıp ; esas mağdur erkek olduğunda dahi kadınlar korunuyor.
Sizin gibi aldatanlarda yüzü kızarmadan , evliliğindeki eksikleri anlatıyor.
Şu forumu, "karar verme konumundaki kişiler" de okusa da ; boşanmalar hızlansa , sırf kadın diye kimse pozitif ayrımcılık görmese.
Gelip gidip cevap alamadığınız halde yorum yapıyorsunuz, kendinizi daha fazla yormanızı istemem.
Tıp ve hukuktur benceSizden bir cevap beklemiyorum mesajımda. Konunuzu yorumladım , dileklerimi paylaştım.
3 üniversite okumuş bir kadının , yazdığım mesajda bir cevap beklediğimi düşünmesi şaşırtıcı.
Hadi hatrınız kalmasın. Soru da sorayım.
Okuduğunuz bölümlerden biri Endüstri Mühendisliği imiş. Okuduğunuz diğer 2 bölüm nedir ?
Aldatmayı savunmuyorum. Fakat kadın kadının düşmanıdır, ne olursa olsun bir kadın diğerinin huzurunu istemiyor. Herkes değil ama, bu platformda salt çoğunluk öyle.
İletişim kurmaya çalışıyor olabilir mi?
Veya siz İLETİŞİM denen şeyin, işimize geleni söyleyip, işimize gelmeyeni duymamaktan ibaret olduğunu sanıyor olabilir misiniz? Sadece soruyorum....