Boşanmak istemek ve cesaretsizlik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gelip gidip cevap alamadığınız halde yorum yapıyorsunuz, kendinizi daha fazla yormanızı istemem.
İletişim kurmaya çalışıyor olabilir mi?

Veya siz İLETİŞİM denen şeyin, işimize geleni söyleyip, işimize gelmeyeni duymamaktan ibaret olduğunu sanıyor olabilir misiniz? Sadece soruyorum....

İletişim kurmaya çalışıyor olabilir mi? Veya siz İLETİŞİM denen şeyin, işimize geleni söyleyip, işimize gelmeyeni duymamaktan ibaret olduğunu sanıyor olabilir misiniz? Sadece soruyorum....
Herkes yorum yapabilir, ama suçlayıcı sen diliyle değil. Diğer türlü iletişim değil, iletişimsizlik oluyor.

Spor yaparken sadece kilo kaybetmemişsiniz. Yoksa hep aynıydınız da , içinizdeki cevheri göstermenizi fazla kilolarınız mı engelliyordu ?

ya evet herkes cok ahlakli abi siz neyi savunuyosunuz biz size bosanmayin demedik, isteyen istedigini bosasin bize ne zaten. siz sadece sacma sapan uzun uzun cumleler yazip kocanizi aldattiginizi kabullenmiyorsunuz ama hayir catir catir adami aldatiyorsunuz ve bosanacak cesaretiniz de yok. comfort zonedan cikmadan bu hollandali adami da elinizde tutabileceginiz bir ihtimal olsa yani sizin ve cocugunuzun duzeni bozulmadan bu aski devam ettirebilecek olsaniz iciniz sizlamadan her halti yersiniz su yazdiklarinizdan anlasilan bu.

umarim esiniz her seyi fark eder, umarim cocugunuzun velayetini alir da hollandalinin pesinden kosa kosa gidersiniz.

Hı hı peki. Böyle yazanlara kendileri adına çok üzülüyorum, zira benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.

Konu başlığınıza "Evliyim , kocamla 11 yıldır beraberim , 3 yaşında oğlum var , Eşimi aldatıyorum , tecrübeli arkadaşlardan yorum istiyorum" yazsaydınız da insanlar da ortada gerçek bir dert var sanıp , konunuzu ve mükemmel cevaplarınızı okuyup sinir olmasaydı o zaman.

Hı hı peki. Böyle yazanlara kendileri adına çok üzülüyorum, zira benim için hiçbir anlam ifade etmiyor.
ben de cok uzuldum siz beni anlayamadiginiz icin. keske nietzsche olsaydim belki algilariniz acilirdi da kismet degilmis.

"Eşinin başka bir kadınla konuştuğunu , mesajlaştığını gören kadınların konuları"na da bu mesajı yazıyor musunuz veya hiç yazdınız mı ?

Aldatan kadın olunca adalet terazisi doğru tartamıyor mu ?

Herkes yorum yapabilir, ama suçlayıcı sen diliyle değil. Diğer türlü iletişim değil, iletişimsizlik oluyor.
Siz de biraz önce bana "sokak ağızlı, cahil, ahlak şövalyesi" dediniz... Nietzsche den alıntı yapıp ahlaksız göndermesine soyundunuz, buna rağmen sorduğum sorulara işinize gelmediği için cevap vermediniz....

Sen Dili -ben dili kavramları da zannettiginiz gibi şeyler değil bu arada...

Şimdiye kadar kullandığınız hiçbir kavram ve düşünce aslında temelli ve doğru değil ama bilgiye o kadar kapalısiniz ki , bildiğinizi zannettiklerinizle ilgili uyarıları bile düşmanca görüyorsunuz....
Çocuğunuz için çok üzülüyorum sadece.

Hollandalı ortaya çıkana kadar gayet mutluymuş demek ki. Konu sahibi 1 günde geliştirmedi ya kendini ; 4 yıl önce çocuk sahibi olmadan önce de ayrılabilirdi. Beğenmediği , kendinden aşağı gördüğü bir insandan neden çocuk sahibi olmuş ?

Yok , 2 yıl önce bı depar atıp endüstri mühendisliği dahil 3 lisans birden almış, kilo vermiş, bu arada çocuk yapıp aynı zamanda çalışmış...Ha bı de boş zamanlarında Nietzsche okumuş....0dan100 km ye 3.2 saniyede çıkan Porche motorunun dişi hali gibi düşün ...biz cahiller anlayamayız....

Bu neydi şimdi ders mi verdiniz insanlara ? Evli ve çocuklusunuz eşinizi aldatmışsiniz konunuz bu hanımefendi . Diğerleri fasa fiso bir önemi yok. Siz bu adamla evlendiniz eziklik hissettiginiz için biraz düzelince de (kendinizce) ayrılmaya bile cesaret edemeden adamı aldatmışsiniz . Çocuğunuzu kullanmayın yok babasını özler şöyle olur. Yazık o çocuğa ve adama . Siz iletişim kurmada çok iyisiniz belli ki Hollandadakilerle bile iletişim kurmuşsunuz herkes sizin kadar iletişime açık değil

2 yıl önce. 3 üniversite okudum, dalganızı geçecek başka konulara geçiş yapın lütfen, burda yeteri kadar eğlenmiş olmalısınız.

Eğitim cehaleti alır, ..... diyeceğim ; gel gör ki cehaleti bile alamamış.

Meslekleri nedeniyle neden kimse baş tacı edilmemeli konusuna mükemmel bir örneksiniz.

Halen meslek etiketlerini önemseyenler varsa , sizin konunuzu tekrar tekrar okusunlar.

Son düzenleme:

Bence de çok ortak noktanız var , bu insanı elinizden kaçırmamalısınız.

Eşinizle ayrılın , oğlunuzun velayetini eşinize verip ; uçak biletinizi hemen alın.

Kocanı aldatıyorsun ve buna da çeşitli bahaneler bulmuşsun. Bu yazdıkların boşanmaya haklı sebepler, cinsellik ilgisizlik sorunları. Ama aldatmaya hiç sebep olamaz. Beğenmiyorsan boşanırsın bu kadar basit. Boşanmıyorsan, çocuğunun ve kendi konfor alanını bozamıyorsan da fikren bile aldatamazsın, ya düzeltmeye çalışırsın olmuyorsa da kör topal idare edeceksin mecbur.

Gelip gidip cevap alamadığınız halde yorum yapıyorsunuz, kendinizi daha fazla yormanızı istemem.

Sizden bir cevap beklemiyorum mesajımda. Konunuzu yorumladım , dileklerimi paylaştım.

3 üniversite okumuş bir kadının , yazdığım mesajda bir cevap beklediğimi düşünmesi şaşırtıcı.

Hadi hatrınız kalmasın. Soru da sorayım.
Okuduğunuz bölümlerden biri Endüstri Mühendisliği imiş. Okuduğunuz diğer 2 bölüm nedir ?

Tıp ve hukuktur bence

Aldatmayı savunmuyorum. Fakat kadın kadının düşmanıdır, ne olursa olsun bir kadın diğerinin huzurunu istemiyor. Herkes değil ama, bu platformda salt çoğunluk öyle.

Konu sahibi her ne kadar sazı eline alıp "Kadın kadının düşmanıdır,.." türküsünü çığırsa da ; bazı yorumlarda destekte almış gayet.

İletişim kurmaya çalışıyor olabilir mi?

Veya siz İLETİŞİM denen şeyin, işimize geleni söyleyip, işimize gelmeyeni duymamaktan ibaret olduğunu sanıyor olabilir misiniz? Sadece soruyorum....

Konu sahibiyle iletişim kurma isteği duymuyorum. Arka sayfalarda gördüğüm yorumlardaki çarpıklığı yorumluyorum sadece.

Adam aldatıldığı halde , neredeyse karısını aldatmaya itti diye suratına tükürülecek, pes.

Tam tersi konularda da aynı yorumları yazarlar umarım arkadaşlar. Ben bir tane dahi "umarım kocan seni boşar ve donuna kadar alır, seni de 7 düvele rezil eder" yorumu okumadım.

Hani nerede eşitlik ?

Kocanızı dünyanın en yetersiz en beceriksiz insanı olarak anlatmışsınız, ama unutmayın ki siz de onun sırtına basarak bu güne geldiniz. Evlendiğiniz zamana bir dönün bakın. Şu yaptıklarınızı yalnız yapma imkanınız var mıydı? Hayatınızda bir kere bile olsa dik durun, bastonsuz ilerleyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…