Boşanmak istemek ve cesaretsizlik..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla isterse aya gitsin, aldatan insanın benim gözümde değeri SIFİRRRRRRR

Aldatan kadından da ahlak dersi aldık ya, başka bir şey demiyorum

Valla isterse aya gitsin, aldatan insanın benim gözümde değeri SIFİRRRRRRR
Ya boşver tatlım anlamıyorrrr....

Cono gacıları gibi kucağında çocukla sokakta "barolara" etek kaldıracak hale gelmiş kadın, yapma etme dedik diye burda kamyon yazılarıyla ahkam kesip bize mahalle kavgacısi diyor...ne desek faydasız. Takmis kafaya, harcayacak kendini de çocuğunu da.....

Kendisini harcasın umrumda değil, çocuğa üzülüyorum. Ya mutsuz olabilirsin, ama boşanmaya cesaretim yok diyip aldatmak, ne bileyim ya. Bu konuda da kadın düşmanı olduk ya ne diyim

Hollandalı değil, Türk. Yakıştırma noktasında ise oda aynısını benim için düşünüyor, ruh ikizi gibi olduğumuz

Kendinizi gelistirmeniz kocanizi aldatabileceginiz anlamina gelmiyor!Bosanin ne halt yiyosaniz yiyin.

Sağlıkçı olduğunu yazmış geçen yıl bir yorumunda...etti iki... K KIR PAPATYASII bildi galiba, üçüncü de hukuktur muhtemelen
Yani çok belli bence de hukuktur. Tam bir iletişim profesöru olduğu için de masterıni bu konularda yaptığını düşünüyorum

Tüm samimiyetimle bir şey sormak istiyorum. Neden eşinizi aldattiginizi ve bunun yanlış hatta ahlak eksikliği olduğunu söyleyen insanlara sert tepkiler veriyorsunuz?eşinizi aldatıp aldatmamak ya da bosanmak sizin bileceğiniz is fakat yaptığınız şey sonuç olarak çocuğunuzun babasını aldatmak. Yani değil demeyin evet aldatmak. Sadece bu agresif tavırlar niye ?

Ya siz miz demicem direk olaya dalıcam. Ya sen 3 yaşındaki masum çocuğunu evladını ne duruma düşürdüğünün farkında mısın? O beğenmediğin kocayı falan da geç. Yahu diyelim ki yediğim halt ortaya çıktı cesaret edip boşanamadın ama rezilliğin ayyuka çıkarak boşandın. Hatta kocan o sabi evladının velayetini aldı sen gittin o über kültürlü hollandalı ile. Evladın senin hakkında ne düşünecek ben söyleyim namussuz olacaksın çocuğunun gözünde. Eğer çocuğun kızsa senin yüzünden özgüvensiz olacak. Erkekse psikopat olup ilerde karısına sevgililerine hayatı zindan edecek. Sen o 3 yaşındaki çocuğun hayatının içine ettin şu an. Al hayrını gör!

Bakıyorum da benden çok yorum yapıyorsunuz. Hoşunuza gidiyor böyle durumlar sanırım, kaos tartışma filan.. Başkasının hayatına maydanoz olmayı çok mu seversiniz, kaostan beslenen bir yapınız var gibi..

Hakettiği gibi.. Kaostan beslenen bir tip. Yorumunu yaptın çıkar gidersin, yok illa bişeyler duymak istiyor.
Sen neyden besleniyorsun ben sana ayna tutayım dur. Sana kocanın TL’leri yetmedi Euro ile beslenmek cazip geldi. 3 yaşındaki evladını bile gözün görmedi. Bildiğin para hırsı sebebiyle bahane buldun kocaya yallah dimi??? Vay köylü kurnazı. Ama o hollandalı adam sanma ki sana para yedirir. Haydi şimdi ağzımı bozdurma buradaki insanlara da beddua okuma. Haydi…

Esinize cok üzüldüm.bosanin . cocugunuz annesinin yabanci bir erkege ilgisi oldugunu ogrenirse daha fazla etkilenecektir.

Hayır, tanıştığımızdan beri böyle. Ama ben aynı ben değilim. Başlangıçta tolere ettiğim durumlar artık gözüme batıyor. Sosyal ortamlarda başarılı olamıyor, konuşma güveni yok.
en azindan esini aldatmamasi gerektigini biliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…