Boşanma ve Pişmanlık

Konuyu okurken yazamadım
Ama eşinizin teklifini kabul edin
Biz de eşimle sıkıntılı bir süre yaşamıştık ayrı kaldık bir dönem çünkü ben ona olan kırgınlığım kızgınlıgımla boğuluyordum o o kadar sakindi ki bu beni deli ediyordu öfkeden aynı odada nefes bile alamıyordum aileler benim uzaklaşması önermişti ama ben çok iyi biliyordum ki gidersem dönmedim annemin e rahat gelirdi. Onun gitmesini kararlaştırdık o ailesine gitti ama yanlış bir karar old. Akabinde gittiğim psikolog söyledi. O gittiğim 3. Ydğ çünkü ilk 2 si o kadar kötü yönlendirdi ki yolda görsen boğazlarsın bu yüzden doğru birine gitmek ve aileleri karıştırmamak çok önemli kendinizi daha iyi tanıyıp daha kontrollü biri de olmanıza yardımcı olur mutlu olmanız dileğiyle

Konu eskiymiş ama yazacağım yine de okurken sinir bastı çünkü beni....

Adamı yok yere zora gelemediğiniz için boşamışsınız. Yorgun geliyordu ve duş almıyordu, şirket maaşını vermiyordu, işsiz kaldı vs. Maaş tıkır tıkır gelse sorun olmazdı eminim. Boşanırken de rezillik çıkarmışsınız.

Ailenizin evine yerleşip sonra da ilgisizler diye yakınmışsınız. Onlar da kendi evinizi kurmanızı beklediler muhtemelen. Yaşlı başlı insanlar sonuçta yalnız kalmak istiyor olabilirler. Ayrıca sizin düşünmediğiniz çocuğu anne babanızın düşünmesini beklemek de SAÇMALIK. Çocuğu yapıp sonra da yok yere boşanmak bence ona haksızlık etmek sadece. İnsan çocuk yaparken, bu sorumluluğu alırken defalarca kez düşünmeli. Anne baba ile yaşamak varken hayatını değiştirmişsiniz.

Şimdi de rahat edemediniz diye adama geri dönmek istiyorsunuz. Resmen kullanmak istiyorsunuz. Acıdım ya adama. Pes diyorum sadece.

konu sahibi klasik bir narsist olarak kadınlar klubünü kullanıp daha sonra gelişmeleri yazmamış.

herhalde adamla barıştı ki artık kk yerine adamcağızı sömürdüğü için gelişmeleri yazmak zorunda bile hissetmemiş hesabını da kapattırmış.

gerçekten narsistlerden nefret ediyorum.

Oğlan da uyanmadi, isim gücün de yoktu usenmedim ezginin bütün yorumlarını okudum. Inşallah barismissinizdir en çok cocuk icin istedim bunu.ezgi okuyorsan buraları başkalarına mesaj almışsın Allah askina bana da ozelden at sonucu çok merak ettim.

Konu sahibini fake fake konu diye diye banlatanlara da en derin sevgilerimi gönderiyorum.

Sorma kendisine kucak açan oğluna ve kendisine bakan ailesine annesine yazdıkları da görülmelikti

Kesin barıştılar.
Baş tacı oldu.

Nerden mi biliyorum?
Deveye diken insana ...... efendim...
Katılıyorum sana. Ben eşimin ailesine hakaretli küfürlü konusmadığım halde saygılı davrandigim halde kötü gelin oldum eşimin ailesinin gözünde. Ama benden sonra evlenen eltim kayinbabama çok ağır küfrettigi halde baş tacı yaptılar eltimi. Gerçekten kötüler yaranıyor bu devirde.

İyilikten maraz doğarmış, adam tam tersi bi insan olsaydı belki o zaman değerli olurdu, anladığım kadarıyla sizi çok seven ve de sevgisini gösteren biri, öyleleri bi zaman sonra değersizleşirya malesef, öyle olmuş gibi bu yüzden de herşeyi batmış size adamın. Umarım yaşadığı kalp kırıklığını biriyle telafi eder sizin için de üzüldüm ama eski eşinize daha çok üzüldüm.

yanlış yapmışsın.parasız diye boşanmışsın.çocukla birlikte sen de git barışın.tekrar nikahı kıy.

Bence böyle emin olun
Ben bunu birebir yaşadımeotim sesiz birşey demedi.ama ben hakettikleri herşeyi dedim
Kv kaybına şimdi aramız gayet iyi çok şükür bazen söylemek daha iyi

İyi günde kötü diye evlenirken söz verilir siz kötü günde bırakmışınız
Oğlunuzu aracı kullanıp yaklaşmaya çalışın birlikte bişeyler düzenleyin
Çocuğun ağyadığını anlat eski eşine alttan alttan mesajı ver yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…