Boşanma ve Pişmanlık

Bilmiyorum neden ama yazdıklarınızdan ziyadesiyle etkilendim.. Tahammül edemeyeceğiniz bir hayata (evlilik hayatına) son vermişsiniz varsayımlarla hareket edecek olursak tekrar aynı kişiyle yollarımızı birleştırdiginizde ne kadar mutlu olabilirsiniz çünkü Karsi tarafa saygı sevgi yitirilmiş.. siz sadece ailenizden baştan gördügunuz destegi göremediginiz için ve oğlunuz için birleşmek istiyorsunuz bu ne kadar saglikli bilemedim.. Kırılan bir bardaktan tekrar su içmek sizi daha zor durumlara düşürebilir.. Çok geçmiş olsun.. Güzelliklerle karşılaşmaniz dilegıyle..

Sonu nasıl bitmiş ki ben mi kaçırdım

Sonu nasıl bitmiş ki ben mi kaçırdım
Sorun da burada :)
Finalı yapılamamıs bi konu fake muhabbetlerinden dolayı mune konuya devam ederken üyeliğini askıya almış ,ezgi de kahrından terketmiş bdv’yi.
Yorumlarından tek bi kelimesi yok ban yiyeyecek yada konu içeriğinin fake olacak bi durumu da yoktu .
Mune’nin klasiklerinden işte .

of ya bir bu konu bir de 99 depreminde ablası ölüpte kimliği ona verilen ama aslında evlatlık olduğunu düşünen kişinin konusunun nasıl bittiğini hep merak edicem.Kızlar rica ederim güncelleyemecekseniz konu açmayın bizi merakta bırakmayın :)

Ben sizin yerinizde olsam kimseye güvenerek iş yapmam. Zor bir zamanda bırakmışsınız bilmiyorum tekrar olur mu. Ama siz kocanızı sevip özlediğiniz için değil aile evinde mutsuz olduğunuz için pişmansınız anladığım kadarıyla. Bende bunu tekrar gözden geçirin yine ayjı hataları yapmayın. Kararınız kesinse de çocuğu bahane edip beraber bir görüşme ayarlayın bir kaç kez görüştükten sonra eski konular açılır bir şekilde. umarım düzelir

Ailenle mutlu olmadığın için eski eşine dönmek istiyorsun. Tekrar aynı sorunlar baş gösterir evlenirseniz

Tatil fikri mantikli bakın yaklaşma olursa gönlü sizdedir, ama hemen evlenmeyin nişanlı gibi daha tutkulu olursunuz yeni tanışmış gibi şeyler yapın

Böyle bi konu mu var nerede lütfen söyleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…