• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma ve Pişmanlık

Cok Uzun sure oldu uye adinin icindeki bazi kelimeleri hatirliyorum ama uye ismini hatirlamiyorum daha kk da fake konularin olmadigi herkesin birbirine guvendigi zamanlardi
Yazdığınız isimle arama yaptım ama birşey çıkmadı sanırım pasif hesaplar arama butonunda çıkmıyor . İnsanları kendince kandırıp suistimal eden üyeler var maalesef .
Violetto nun sahte olduğunu bu konuda öğrendim daha evvel kardeşiyle ilgili konularını biliyorum ona da çok şaşırdım .

Yazdığınız isimle arama yaptım ama birşey çıkmadı sanırım pasif hesaplar arama butonunda çıkmıyor . İnsanları kendince kandırıp suistimal eden üyeler var maalesef .
Violetto nun sahte olduğunu bu konuda öğrendim daha evvel kardeşiyle ilgili konularını biliyorum ona da çok şaşırdım .
Birdenbire violettonun saçmalamaya başladığını gördük son konusunda.Halbuki hiç tutarsızlıkları olmazdı normalde.Annemi çok seviyorum,hep onu mutlu etmek istiyorum filan.Sonra kazen yazdıki sanırım 3 4 üyeliği mi ne varmış,hepsini ayrı hikayelerle yürütüyormuş.Kazen hepsini bir isimde birleştirerek deşifre etti.Karmakarışık olmuştu konu...

Bu konu fake mi yani :/
Fake demiyoruz çikilatam,bazı üyeler çok ağlıyor konu sahibine inanıyoruz biz diye,ne diyoruz,gerçek dışı:-)Yonetim kendini ispatlasın,gelsin devam etsin dedi,gelen giden yok:işsiz:Bir varmış,bir yokmuş,bir maviliezgi varmış,ama aslında yokmuş sanırım:KK51:

Konu fake cıkarsa bazi üyelere ceyrek altın falan dağıtılacak galiba :işsiz:

Geliyorum gidiyorum ayni üyeler "bakın hala yok, biz hakliyiz" modunda dolaşıyor. :deli:

Neyse 100 puan size:KK200:

Çocuk için görüşmeyi teklif edin.
İnşallah düzele bilirsiniz.
Ab
Kızlar merhaba.

Derdim çok büyük ve dışardan birilerinin tavsiyesine çok ihtiyacım var.

6 yaşında bir oğlum var ve bundan 2 yıl kadar önce eşimden boşandım. Boşanmayı ben istedim. O kadar cok istedimki boşanmayı önüme dağlar çıksa onlarıda yıkar geçer yinede o evde durmazdım.

Ufak tartışmalarımız oluyordu ama o akşamki çok kötüydü.

Evden gitmesini istedim ama o gitmeyince o zaman ben gidiyorum dedim. Ailemi aradım, onlar gelene kadarda oğlumun ve kendimin birkaç esyamızı toplayıp valize koydum. Bu arada eşim sürekli, lütfen konuşalım yapma etme deyip duruyordu. Ama o evde kalamazdım, kalmaya zerre kadar tahamülüm yoktu. Tahamülüm kalmamıştı. Ailem gelincede onlara tek laf ettirmeden, oğlumuda aldım ve gittik. Annemin evine döndüm. İçimde hiç üzüntü yoktu ve daha öncede birkaç defa boşanmayı düşündüğüm için kararımı vermiştim boşanacaktım. Şimdi o günleri düşündüğümde annemin beni olumsuz yönlendirdiğini fark ediyorum. Bana hiç yapma kızım demedi. Kızım sen gel dedi biz sanada torunumuzada bakarız dedi. O ilk günler okadar rahattımki sanki omuzlarımdan büyük bir yük kalkmıştı. Bir ay sonrada eşyalarımın tamamını aldım. Sonra eşimin karşısına geçip onu sevmediğimi, hiç saygımın kalmadığını, annemin evinde çok ama çok mutlu olduğumu ve boşanmak istediğimi söyledim. Karşımda güçlü durmaya çalışıyordu ama biliyorum içi paramparça olmuştu. Biliyorum çünkü çok duygusal bir insandır. Sonra kalktım konuşmamız bu kadar diyip evden çıktım. Hiç sesini çıkarmadı çıkaramazdı çünkü çok kararlıydım. Ertesi gün bütün sosyal mecralarda eşimi engelledim. Hiçbirinde beni göremiyordu artık. 3 ay önce işten çıkarılmıştı, sürekli iş arıyordu. İnşaat mühendisiydi ama iş bulamıyordu. Oğlumu hergün okuldan alıyor parkta oynatıyor annemlere bırakıyordu. Bundan dolayı oğlum sürekli babasını soruyordu. Asla göstermemezlik etmedim oğlumu eşime. Bu kadar baba diyeceğini hiç düşünmemiştim, oğlum sürekli babayı sayıklıyordu. Oğluma babayla anlaşamadığımızı ama onu ikimizinde çok sevdiğini söylüyordum ama anlamıyordu daha 3,5-4 yaşındaydı. Şu anda 6 yaşında ve hala babacı benim oğlum.

Sunuda belirteyim eşim asla aldatmadı beni, elini bir kere bile kaldırmadı, sigara kullanmaz, alkolü yoktur. işinden dolayı çok geç geldiği olurdu. Bazen banyo yapmadan yatardı, ayaklarını bile yıkamazdı... son zamanlarda herseyi batar olmuştu, bazen telefonda oyun oynardı ve bu beni çıldırtırdı... o telefonu camdan fırlatasım gelirdi. O evde ne yemek yapıyordum ne de ütü, hiçbirşey içimden gelmiyordu.

4 yıl çalıştığı son firmada maaşını hep geç alırdı hatta 3 ay maaş almadığı oldu ve benim kartlarım sonuna kadar doluydu. Maaşını yalvar yakar, yarım yamalak alır kredi kartlarımızı öderdi. Sonra işten çıkardılar, tazminatını bile zor ödediler. Kalan maaşlarını ödeyemediler, iflas ettiler. Ailelerimiz bize destek olamazlardı emeklilerdi ve bütçeleri belliydi. Buda evi terk etmemde ayrı bir etkendi. Anlayışım, sabrım, tahamülüm, sevgim, hersey tükenmişti. Para önemli değildi ama önemliydi işte. Bütün olanaklarımızı oğlumuza aktarırdık. Ve tüm bunlar beni çok bunalttı ve boşanmamda etkili oldu. Şunu belirtmeliyim boşanma esnasında beni hiç zorlamadı (ben onu çok zorladım).

Ailem ilk başta bana ve oğluma karşı çok iyiydiler fakat boşanana kadar sürekli beni destekleyen annem ve babam boşanmadan sonra bambaşka oldular. Düzenleri bozulduğu için banada oğlumada kızgınlar. Ve ailemle çok problem yaşamaya başladık. Oğlumla oturup bir kez oyun oynamadılar. Oğlumla hiç ilgilenmediler. Onlarında elinde telefon sürekli sosyal sitelerdeler ya da televizyon izliyorlar.

Kimseyle beraber olmadım. Eşim ne yaptı ne yapıyor bilmiyorum. Belki de hayatında birileri vardır.

Dostlar ben pişmanım. Bu pişmanlık okadar ağırki inanın taşıyamıyorum. Pişmanlık beni öldürüyor. Fakat kapıları okadar sert kapattımki eşime nasıl döneceğimi bilmiyorum. Oğlum gece gündüz baba diyor ve hep onu aramak istiyor, konuşmak istiyor. Görüştüklerinde de babasını bırakmak istemiyor, ağlıyor. Onun daha fazla üzülmesini istemiyorum.

Çevremde boşanıp tekrar aynı kişiyle evlenen örnekler var ama onlar benim gibi giderken yakıp yıkmadılar. Ben çok kötü davrandım : (

Ne olur bana yol gösterin. Soracagınız sorular varsa onları da memnuniyetle cevaplarım yeter ki yardımcı olun fikir verin.
abla bence ne olursa olsun gidin eşinizle konuşun yeniden orta yolu bulmaya çalışın Rabbim yardımcın olsn çok üzüldüm yemin ederim :(

Böyle şeyler için izinmi alınıyor çok ilginç sohbet muhabbet dertleşme forumu deil mi burası karşılıklı şakalaşmak yasakmı?
Özellikle bu bölümdeki konular dert, sorun İçerikli olduğundan geyik sohbeti, konu dışı mesajlar yasaktır.

Eşinize yaptığınızın benzerini yaşattı bana eski sevgilim.

Ben de işsizim ve bu çok sıkıntıydı benim için adam beni küçük gördü hatta aldatmış.

Hemen sosyal medyadan engelledi, annesine bile beni kötülemiş kadın aradı da çemkirdi üstelik.

İsterim ki o da bir gün deli gibi pişman olsun.

Sizin de bu kadar net olmanız ilginç geldi acaba başka bir karşı cinsin varlığı mı size destek oldu merak ettim. Ben sevgilimde böyle olduğundan şüphelenmiştim ve haklı çıktım.. neyse.

Bence o adamı hak etmiyorsunuz içime öyle bir his doğdu. İnsan eşine bile maddi anlamda bakarsa böyle boşluğa düşmesi normal. Umarım güzel bir iş bulup sizden daha iyi bir sevgilisi vardır şu anda. Daha kötü olup toparlayamamılsa üzülürüm açıkçası.

Bu konu gerçek veya sahtedir, nihayetinde bu durumda olan birçok insan var. İlk mesajını okuduğum da, pişman olmuş arada çocuk da var barışsanız iyi olur diye düşündüm. Konu ilerledikçe, her mesajınızda ne kadar bencil olduğunuzu anlatmışsınız. Sizde çalışıyormuşsunuz, eşinize zor zamanlarında destek olmak yerine yüzüstü bırakmışsınız. Eşiniz sizi kabul etmese hakkıdır.

Dimdirek yazacağım,
Bence siz "narsist" bir kişisiniz. Aileden geliyor sanırım.Bu konuda psikolog arkadaşlar daha net şeyler yazarlar belki ama ben de bir kaç şey yazmak istiyorum.
Evliliğinizdeki saygıyı bitirme biçiminiz , evlilik birliği içerisindeyken yapmış olduklarınız,hatta evliliğinizi bitirme şekliniz, o da yetmeyip boşanma sonrası yaptıklarınız... eşinize,ailesine..insanları kullanmayı sevmeniz aşırı faydacılık odaklı olmanız.. daha da sayılır.hepsi ama hepsi sizde Narsisistik bir bozukluk olduğunu gösteriyor.Kadın halinizle eski nişanlımı gördüm sizde.narsisistik kişilik bozukluğu kavramını tüm gerçekliğiyle bana öğreten ve de yaşatan insandır kendisi okurken aynı ürpertiyi hissettim.
Maalesef bu konuda romantik olamayacağım çünkü ben asla değiştiğinizi, değişeceğinizi düşünmüyorum.Narsisizm genlere kodlanmış bir tür kimlik kişilik bozukluğudur cart diye söküp artık öyle değilim diyemezsiniz.
Neden bu kadar net düşünüyorum?çoğunluğun atladığı bir nokta var.tamam, annenizin gazına geldiniz maddi olarak çok bunaldınız ve de boşandınız. Peki ya sonrası yaptıklarınız?Bu kadar acımasızca eşinizin adeta canını devamlı olarak yakacak şeyler yapmanız?o ütü meselesi.. kocan o senin yani işe nasıl kırışık yollarsın adam sana ev işlerinde yardım eden biriyken?
Eşinin ailesi.. her gittiğimde en az küçük altın verirlerdi demişsiniz.eğer abartı değilse ben böylesine eli açık aile görmedim geline karşı. Asla ama asla telefonlarını açmayışınız, onları heryerden engellemeniz.. daha da yazarım satıraralarında çok şey gizli çünkü.
Size hiçbir zararı olmayan insanlara karşı istediğiniz faydalıcılığı alamadığınızda size karşı istediğiniz yüceltilmeyi bulamayınca bir köpekbalığı kadar acımasız oluşunuz.. cart diye çocuğunuzu bile düşünmeden evliliği bitirmeniz, ben çok mutluyum fotoğrafları koymak,size seni özledim yazan çocuğunuzun babasına olumsuz da olsa bir cevap dahi yazma gereği duymamanız..ben o süreçte çok acı ve de yaralayıcı sözler söylemiş olduğunuzu da biliyorum.bunları yaparken zevk almıyor olsaydınız kısacık bir an da olsa acaba derdiniz..demediniz.
Şimdi durum ortada.aileden aldığınız faydacılık minimal seviyede çünkü onlar da sizin gibi. Bu kıymetini anlamak değil, bir daha o kadar manipüle edecek bir kurban daha bulamamış olmanız.eğer bulunsaydı eski kocanın esamesi okunmazdı.
Hanımefendi, eşiniz o kadar çok yaralı ki.Uzun uzun yazmayacağım bu kısmı ama kadın olsaydı belki paketlerce ilaç kullanıyor olurdu boşanma sonrası.Umarım size asla dönmez, kendine hakettiği gibi bir hayat kurar. Biliyorum ki siz bir narsist olarak yine aynı şeyleri yapacak yaşatacaksınız o evlilikte.
Size tek tavsiyem bu, eğer şimdiye kadar gitmediyseniz mutlaka bir psikoloğa gidin.Ancak o zaman "ben değiştim/değişiyorum" deme şansınız olur çünkü.Tamamen olmasa da biraz törpülersiniz belki.en azından arkadaşlarınız falan olur çevrenizde.

kesinlikle katılıyorum. Benim eski sevgilim de narsistmiş ilişki bittikten sonra anca ayıldım. Birebir aynı karaktersiz terbiyesiz tavurları o da yaptı

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. kib'imle alakadar oldugun icin tesekkur ederim :)
Uye ya siteye asina degil, ne yapmasi gerektigini anlamadi, ya kirildi gitti, ya da gercekten konu sahte. Konuyu kapatmak cidden mumkun degil mi?
Insanlarin ego tatmin ettigi bir yer halini aldi burasi, yeni bi gelisme mi var diye giriyorum ana her seferinde yanlis alarm cikiyor.

Sizin de biraz sorumluluk almanız lazım bence kendi anne babanız sizle ilgilenmiyor diye onlara gücenemezsiniz.Onlar da sizin gibi hayatın zorluklarına katlandı ama kendileri başetmeye çalıştı bırakın da ömürlerinin son demlerinde kendi istedikleri gibi yaşasınlar.Ben olsam anne babamın yerine kendi başına bir ev tutup bakıcı tutardim ya da kreş.Kendi hayatınızı elinize alın herşey güllük gulistanlik degil,evlenirken maddi manevi zorluklar yaşayabileceginiz tahmin etmeliydiniz.Secimlerinizin sonuçlarını yasıyorsunuz evlenmekte bir secim boşanmakta herşey için başkalarını sorumlu tutup isin içinden çıkamazsınız.Birlesirseniz eşinizle size ve esinize mutluluklar dilerim

Back