Boşanma ve Pişmanlık

Cok Uzun sure oldu uye adinin icindeki bazi kelimeleri hatirliyorum ama uye ismini hatirlamiyorum daha kk da fake konularin olmadigi herkesin birbirine guvendigi zamanlardi
Yazdığınız isimle arama yaptım ama birşey çıkmadı sanırım pasif hesaplar arama butonunda çıkmıyor . İnsanları kendince kandırıp suistimal eden üyeler var maalesef .
Violetto nun sahte olduğunu bu konuda öğrendim daha evvel kardeşiyle ilgili konularını biliyorum ona da çok şaşırdım .

Birdenbire violettonun saçmalamaya başladığını gördük son konusunda.Halbuki hiç tutarsızlıkları olmazdı normalde.Annemi çok seviyorum,hep onu mutlu etmek istiyorum filan.Sonra kazen yazdıki sanırım 3 4 üyeliği mi ne varmış,hepsini ayrı hikayelerle yürütüyormuş.Kazen hepsini bir isimde birleştirerek deşifre etti.Karmakarışık olmuştu konu...

Bu konu fake mi yani :/
Fake demiyoruz çikilatam,bazı üyeler çok ağlıyor konu sahibine inanıyoruz biz diye,ne diyoruz,gerçek dışıYonetim kendini ispatlasın,gelsin devam etsin dedi,gelen giden yokBir varmış,bir yokmuş,bir maviliezgi varmış,ama aslında yokmuş sanırım

Konu fake cıkarsa bazi üyelere ceyrek altın falan dağıtılacak galiba

Geliyorum gidiyorum ayni üyeler "bakın hala yok, biz hakliyiz" modunda dolaşıyor.

Neyse 100 puan size

Çocuk için görüşmeyi teklif edin.
İnşallah düzele bilirsiniz.
Ab
abla bence ne olursa olsun gidin eşinizle konuşun yeniden orta yolu bulmaya çalışın Rabbim yardımcın olsn çok üzüldüm yemin ederim

Böyle şeyler için izinmi alınıyor çok ilginç sohbet muhabbet dertleşme forumu deil mi burası karşılıklı şakalaşmak yasakmı?
Özellikle bu bölümdeki konular dert, sorun İçerikli olduğundan geyik sohbeti, konu dışı mesajlar yasaktır.

Eşinize yaptığınızın benzerini yaşattı bana eski sevgilim.

Ben de işsizim ve bu çok sıkıntıydı benim için adam beni küçük gördü hatta aldatmış.

Hemen sosyal medyadan engelledi, annesine bile beni kötülemiş kadın aradı da çemkirdi üstelik.

İsterim ki o da bir gün deli gibi pişman olsun.

Sizin de bu kadar net olmanız ilginç geldi acaba başka bir karşı cinsin varlığı mı size destek oldu merak ettim. Ben sevgilimde böyle olduğundan şüphelenmiştim ve haklı çıktım.. neyse.

Bence o adamı hak etmiyorsunuz içime öyle bir his doğdu. İnsan eşine bile maddi anlamda bakarsa böyle boşluğa düşmesi normal. Umarım güzel bir iş bulup sizden daha iyi bir sevgilisi vardır şu anda. Daha kötü olup toparlayamamılsa üzülürüm açıkçası.

Bu konu gerçek veya sahtedir, nihayetinde bu durumda olan birçok insan var. İlk mesajını okuduğum da, pişman olmuş arada çocuk da var barışsanız iyi olur diye düşündüm. Konu ilerledikçe, her mesajınızda ne kadar bencil olduğunuzu anlatmışsınız. Sizde çalışıyormuşsunuz, eşinize zor zamanlarında destek olmak yerine yüzüstü bırakmışsınız. Eşiniz sizi kabul etmese hakkıdır.

kesinlikle katılıyorum. Benim eski sevgilim de narsistmiş ilişki bittikten sonra anca ayıldım. Birebir aynı karaktersiz terbiyesiz tavurları o da yaptı

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. kib'imle alakadar oldugun icin tesekkur ederim :)
Uye ya siteye asina degil, ne yapmasi gerektigini anlamadi, ya kirildi gitti, ya da gercekten konu sahte. Konuyu kapatmak cidden mumkun degil mi?
Insanlarin ego tatmin ettigi bir yer halini aldi burasi, yeni bi gelisme mi var diye giriyorum ana her seferinde yanlis alarm cikiyor.

Sizin de biraz sorumluluk almanız lazım bence kendi anne babanız sizle ilgilenmiyor diye onlara gücenemezsiniz.Onlar da sizin gibi hayatın zorluklarına katlandı ama kendileri başetmeye çalıştı bırakın da ömürlerinin son demlerinde kendi istedikleri gibi yaşasınlar.Ben olsam anne babamın yerine kendi başına bir ev tutup bakıcı tutardim ya da kreş.Kendi hayatınızı elinize alın herşey güllük gulistanlik degil,evlenirken maddi manevi zorluklar yaşayabileceginiz tahmin etmeliydiniz.Secimlerinizin sonuçlarını yasıyorsunuz evlenmekte bir secim boşanmakta herşey için başkalarını sorumlu tutup isin içinden çıkamazsınız.Birlesirseniz eşinizle size ve esinize mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…