Boşanma ve Pişmanlık

En guzeli merveydi hic arada kalmadik fakemiydi degilmiydi noldumuz olmadi saydi sovdu hepinizle oynadim vakit gecirdim nihahaha diyip gitti
Mert fakeydi diyorsun yaniÖyleydi Allah için,ama o resimli konusu ne heyecanlı olmuştu,hepimiz halusinasyon görmeye başlamıştık

Fake konularda benim favorim; yillar onceki hazinli sonbaharli bir nick vardi, hatirlarmisiniz bilmiyorum. Forum seferber oldu bir cok kisi bebegine zibin alip gonderdi, esinden ayriliyordu durumu yoktu vs vs vs..
O gunden sonra bu tarz ayricalikli konulara temkinli yaklasiyorum, su anda konu sahibinin kaybolmasi da bence supheli.

ben galiba hatırlıyorum. o konudan sonra konu açıp üyelerden bişey istemek yasaklandı diye hatırlıyorum bir de.
şok olmuştum ama fake olduğunu duyunca.

valla bazı şeylerine kızsak da kk yönetimine çok şey borçluyuz kızlar, böyle şeylerle uğraştıkları için.
ben hitime bakarım, beni bağlamaz diyip gözünü de kapatabilirdi yönetim. neticede herkes kendi rızasıyla "dolandırılıyor" ve sitelerin pek de hukuki bir yükümlülüğü yok bu konularda.

ekşisözlüğün takipçileri daha iyi anlayacaktır ne demek istediğimi. adamlar hitlerind erdinde, kullanıcı dolandırılmış mı, hakarete mi uğramış umurlarında değil. delirttikçe delirttiler, herkes isyanda. ama tıpış tıpış da gidip yazıyolar hala ayrı konu.

Gerekeni mi yapacakmış,hımmyönetimle irtibata mı geçecekmiş,e geçmedi ama,uzaklarda yorgun argın ve yapayalnız...Öleceğim derdimden

Ben duymadim kendim facebook fotograflarini gormustum, resmen bi kac gun koma halinde gezdim..
Hala suphe dahi duymayanlari hic anlamiyorum..

O hangisi ben kaçırdım galiba onu. Konunun li ki varsa atar mısınız
Merveokanaşk tı canım onun nicki,epeyde konuları var...Bu konuda üzülenler konu sahibine,ağlayanlar var,hiç bir tutarsızlığı yoktu diye ama,bir konu ne ki,kaç konu pehlivan tefrikası yazanlar var...

Ya uyeler kiziyor vay niye fake diyorsunuz herseyde neden fake diye raporluyorsunuz diye sirf bu konu icin degil genelde goruyorum bir baski olustu sanki kendi basima geleni anlatayim

Bazi uyeler bilir benim agirlikli vakit gecirdigim diger topik dualarimiz sizinle orada sayfamda var amac bazi dualari aksatmadan gunluk rutinde okumak aliskanlik haline getirmek birakmamak icin bir tür sorumlu olmak vs birbirimizede iyi niyetle dua etmek zaten oyle hergun konu acilan bir yerde degil.

Biri geldi kendine sayfa acti hergun dua paylasiyor hadis paylasiyor iste bilgi paylasiyor arada bakiyorum verdigi bilgilerde sikinti yok ama bir tini var herseyi cok baskin biliyor edasi var uyeler bise yazsa soyle yap boyle oku falan var (bizde yazariz sunu bunu okuyabilirsin veya sikintisi olan dua edin der ederiz bilgi paylasimi ama o uyede birsey var)
Huylandim gel gorki elle tutunacagim birsey yok simdi sayfaya yazsam mazallah taslarlar kadin ne dedi iciniz fesattan tut din dusmanina kadar varir is bildigin polemik ortami rapor etsem neden kismina ne diycem ben killandim mi?Bİr hissiyatim mi var?
Dedim bekleyeyim 1 hafta takip edeyim mune e ozel msj atarim artik kizarsada kizar ben haksizsam haksizim yinede baksinlar
Bir hata sonra girdim sayfanin linkini alip msj atmaya sayfa kapanmis uye 2. Uyelik reklam gibi biseye donmus sayfa sonu kazenden not insan bunlari yazmaya utanir kul hakki diyorum diye

Hala kendi kendime keske beklemeseydim keske rapor etseydim belkide ozelden birini magdur etmistir diye dusunup duruyorum
E malum dini icerik olan bir sayfada insan niye kendini cok bilgili gosterir baska seyler icin zemin hazirlamaya insallah kanipta magdur olan olmamistir
Evet burasi bdv cok mihim olan bir alan degil en cok dalga gecer giderler ama burasi sanal ortam buda bir gercek hic gozardi etmemek gerekiyor

Özge evet haklısın,daha bir kaç gün önce yazdımki munenin profiline,mune,senin kadar olmasa da erdimmi nedir,sahte konuları hemen farkediyorum,hadi bakalım nezaman çıkar diyorum,ve sen banlıyorsun.O da dedi ki böyle düşündüğün zaman rapor et.Dedim sebebe ne yazacağım,munesinden bulsun deyip geçiyorum.Fake olabilir yaz sebebe,belkide üyelerle dalga geçiliyor,bunu engellemiş olursun dedi.Sende böyle yaz,mune,kızarım,ne o öyle,müzevir gibi demedi yani
Gkceem çok üzüldü ama prosedür böyle, yapacak bir şey yok

Üye adından bulamadım hangi konu merak ettim .

Yine mi keklendik ey kk! Ben zaten bu olay dogruysa bile pek uzulmedim ins adam kabul etmez diye dusunmustum. Hey gidi kimler geldi gecti su kkden. Cok eskilerde bilmiyorum nickli bir uye vardi ben bir onu unutamiyorum ailesi okutmamis evlendirmis kocasindan baya baski goruydu vs vs sonralari noldu bilmem.. bir de elmayra vardi hatta bir ara yonetici de olmustu en son barismjs ve hamileydi sonralari gormedim hic onu sanirim sildirdi uyeligini.

Elmayra barışmadı eski eşiyle. İkinci kez aldatıldığında boşandı başkasıyla evlendi sonra hamile kaldı. Üyeliğini sildirdi sanırım.

Elmayra barışmadı eski eşiyle. İkinci kez aldatıldığında boşandı başkasıyla evlendi sonra hamile kaldı. Üyeliğini sildirdi sanırım.

Baskasiyla degil ayrildigi esiyle tekrar evlendi ve hamile kaldi elmayra diye hatirliyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…