- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi maviliezgi
-
- #1.241
"kocamın ellerini asitle yıkayacağım" diyen kadının konusuna günlerce yazan bir saftirik olarak ben artık eski ofis değiliminsanların ileri derecede sakin ve soğukkanlı olmaları bende tamamen "yalan konu" etkisi yaratıyor..
Violetto,istikrarlı bir üyeydi,yıllarca açık vermemiş.Yönetim deşifre etmese bilinmeyecekti.Bilmeyenlerde öğrenir zamanla,acemilik heyecanı var bazı üyelerde sadece...
Ona kanmayan mi vardihah violetto ne kanmıştım ona
Buraya girip bir şeyler yazıyor ve bunlar gerçek diyor. Herkes dediğini ispatlamakla yükümlüdür, buraya bir şeyler yazarak ilk iddiayı o ortaya atmış oldu ve ispat yükü ilk onda, fake olduğunu iddia edenin ispat yükü ondan sonra geliyor.Artık tanımadığın birisine bencil demek normal bir üslup kabul ediliyor galiba. Bence değil. Kaldı ki. kimse kimsenin babasının kızı değil. yaptığım savunma da sadece Ezgi için değil. Emin olun, taşlanan siz de olsanız aynısını yapardım. Ben bu konuyu içselleştirmedim. Hayatda böyle şeyler fazlasıyla olur. Zaten fazla tavsiye de vermedim. Savunduğum şey her kadının bu platformda yazma hakkı, tercih hakkıdır. Kadınlar en yakınlarına söyleyemediğini burada tanınmadığı için yazabiliyor. O yüzden çok ciddi şüphe olmadıkca insanın fake damgası yemesini kabul edemiyorum. Yönetim zaten fakedir demedi, üyeliği askıya aldı. Bazıları artık fake olduğunu garantilemiş gibi. Hatta birisi fake olmadığını nasıl isbat etmiş dedi. İnanamıyorum. İnsan fake olmadığını ispat etmemeli, onun fake olduğunu iddia eden bunu ispatlamalı.
Birkaç üye de bakıyorum, öncesinde tamamen olumlu yorumlar yaptığı halde sonradan fake yazan arkadaşların etkisinde kalmış, iyi yedik ama diyor. Kimsenin düşüncesini kıstas kabul etmiyorum en azından. İsterseniz olmayan şahsın ardından yazmaya devam edebilirsiniz. Benim için konu bitmişdir.
Arama yerine yazip konularina ulasabilirsiniz , felakettiViolette kim merak ettim.
Okudum ve hatırladım. Ne yorum yazdığımı arıyordum en son bulamadım. Kesin beni de yedi. Fakeler aklımda kalıyor çünkü.Arama yerine yazip konularina ulasabilirsiniz , felaketti
Ona soylenebilecek tek sey ; yazikOkudum ve hatırladım. Ne yorum yazdığımı arıyordum en son bulamadım. Kesin beni de yedi. Fakeler aklımda kalıyor çünkü.
her kadının bu platformda yazma hakkı, tercih hakkıdır.
Yönetim zaten fakedir demedi, üyeliği askıya aldı.
Birkaç üye de bakıyorum, öncesinde tamamen olumlu yorumlar yaptığı halde sonradan fake yazan arkadaşların etkisinde kalmış, iyi yedik ama diyor.
En guzeli merveydi hic arada kalmadik fakemiydi degilmiydi noldumuz olmadi saydi sovdu hepinizle oynadim vakit gecirdim nihahaha diyip gittiOna soylenebilecek tek sey ; yazik
Nasil bir hayati var ki bunlari yazdi buraya
Evet o cok matrakti ama ben onu anlamistim , bazi konulari cok siritiyordu bir tuhaflik oldugunu seziyordum ama obur arkadas psikolojik vakaydiEn guzeli merveydi hic arada kalmadik fakemiydi degilmiydi noldumuz olmadi saydi sovdu hepinizle oynadim vakit gecirdim nihahaha diyip gitti
Sağol canım sende söyledinya konuşmaya devam ederizFake olduğunu düşünen bildirimi yaptı geçti diğerleri işi iyice abarttılar
acındırma yapmaları çok komik yok kimsesi yokmuş da buraya yazıyormuş çok kötü bir halde bırakılmış kadın vs. saçma bunu dert etmek
çok isteyen zor durumda olan gelir tekrar yazar bir mesaja bir telefona bağlı iş
başka zaman olsa nerelere ne bilgiler verirler bu kadar yeri yurdu belli olan insanların olduğu siteye telefon vermiyorlar
ben özelden bana yazdı diyenlere de inanmıyorum. Madem özelden yazıyor gelip niye burada kadın için duygu sömürüsü yapılıyor Haberleri alıyorlarmış işte konuşmaya devam etsinler kadınla
Peki müge hatun hakkında bilgi verilmemişti değilmi,hani 8 aylık çocuk için aldırmayı düşünüyorlarmış,demişti eski eşi için,bedduam mı tuttu demişti,arkadaşlar orda bir afallayıp bunu bize yapmayacaktın müge demişlerdi.Ama kabul,iyi hikaye yazıyordu.Hayran kitlesi vardıKonu sahibini fake mi değil mi bilmem de, en son kumra_quzeli vardı. Görümcesinin gizli tanıklık yapıp yapmadığına karar verememiş, yurt dışındayken Türkiyede dava açmıştı. O gelse bizi aydınlatsa onu merak ediyorum işte. Bir ara boşandıktan sonra velayet davası açılacak demişti. Hakim tarafları boşuyor, çocuk kimde kalırsa kalsın benim sorunum mu açın sonra velayet davası uğraşamam diyordu adeta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?