Boşanma ve Pişmanlık

Haha ofis sen yapma bari.Yen mi bu numaralari ya.Ister dogru ister fake olsun bu kadar olumune savunulmasin ama.Eskiden full adrenalindik buralarda Simdi daha sakin hee oylemiymis,iyimiss modundayim ben :)

Artık tanımadığın birisine bencil demek normal bir üslup kabul ediliyor galiba. Bence değil. Kaldı ki. kimse kimsenin babasının kızı değil. yaptığım savunma da sadece Ezgi için değil. Emin olun, taşlanan siz de olsanız aynısını yapardım. Ben bu konuyu içselleştirmedim. Hayatda böyle şeyler fazlasıyla olur. Zaten fazla tavsiye de vermedim. Savunduğum şey her kadının bu platformda yazma hakkı, tercih hakkıdır. Kadınlar en yakınlarına söyleyemediğini burada tanınmadığı için yazabiliyor. O yüzden çok ciddi şüphe olmadıkca insanın fake damgası yemesini kabul edemiyorum. Yönetim zaten fakedir demedi, üyeliği askıya aldı. Bazıları artık fake olduğunu garantilemiş gibi. Hatta birisi fake olmadığını nasıl isbat etmiş dedi. İnanamıyorum. İnsan fake olmadığını ispat etmemeli, onun fake olduğunu iddia eden bunu ispatlamalı.

Birkaç üye de bakıyorum, öncesinde tamamen olumlu yorumlar yaptığı halde sonradan fake yazan arkadaşların etkisinde kalmış, iyi yedik ama diyor. Kimsenin düşüncesini kıstas kabul etmiyorum en azından. İsterseniz olmayan şahsın ardından yazmaya devam edebilirsiniz. Benim için konu bitmişdir.

Buraya girip bir şeyler yazıyor ve bunlar gerçek diyor. Herkes dediğini ispatlamakla yükümlüdür, buraya bir şeyler yazarak ilk iddiayı o ortaya atmış oldu ve ispat yükü ilk onda, fake olduğunu iddia edenin ispat yükü ondan sonra geliyor.
Biraz önce de masumiyet karinesinden bahsettiniz, yorum yapmayacaktım; ama siz okuduğunuz şeyleri çok yanlış anlamışsınız. CMK da tek ilke masumiyet karinesi değildir ve diğer ilkeler de ele alıp öyle yorumlanır bir olay.
CMK da soruşturma evresinde deliller toplanır ve suçun işlendiği hususunda "yeterli şüphe" (kuvvetli bile değil) varsa iddianame düzenlenir. Mune abla da şikayet dışında başka doneler vardı dedi. Eğer ezgi gerçekse şu dakika buraya dönebilir; ama isteği ile dönmüyor ve bu da kaçak sanık müssesine benziyor, kaçak sanık nedir bir araştırın. Kaçak sanık hakkında yargılama yapılamaz diye bir durum yok, hatta hüküm verilemez diye bir şey de yok, yokluğunda hüküm verilebiliyor. Sadece sorgusu yapılmamışsa mahkumiyet kararı verilemez, diğer hüküm türleri yine verilir. Iki de bir cezadan örnek veriyorsunuz da yanlış yerden veriyorsunuz, illa vereceğim diyorsanız da biraz araştırıp verin.

Son düzenleme:
Ben anlamadim bu konu neden bu kadar tartisma yaratti
Konu sahibi bu yazilanlarin hepsini okuyor zaten , eger rahatsiz olsa bie sekilde girer aciklama yapardi yeni uyelik alarak ki defalarca gorduk banlanip yeni uyelikle gelerek konusuna yorum yapan uyeleri
Konu sahibi halinden memnun bence uzatmaya gerek yok mevzuyu

1. Dusuncenize istinaden her kadinin bu platformda suphe ettigi konuyu bildirme rapor etmesi dogal hakkidir sizinde savundugunuz gibi bu baskilanmamali diger uyenin yazmaya hakki oldugu gibi o uyeninde haklari var birkac uye toplasip diger uyenin uzerine gitmemeli veya psikolojik baski uygulanmamali

2.dusuncenize istinaden 10 yildir buradayim daha bir konuda yonetimin fake yazdigini gormedim (cok istisna bir iki konu haricki onlardada fake dir denmedi uyenin biraz uzerine gidildi)hatta teyit etmek isterseniz fake cikmis konulara bakin yonetimin bir msjini gormezsiniz onlar islerini arka planda yaparlar buradada cok geyik donmesin diye aciklama yapmazlar yani konu fake kisi sahte cikmissada onlar buraya gelip bu konu sahte cikti veya reel kisi arkadaslar yazmazlar bu konuyada yazmayacaklar muhtemelen simdiye kadar gormedim gercekse bani kalkiyor degilse banli kalip siteye erisimi engelleniyor

3. Yorumunuza istinaden o olumlu olupta yedik diyenlerden biride benim 1. 10 yillik az cok tecrubem var ben burada uye lafiyla inanmam uye lafiyla suphe duyarim ama yonetimi baz alirim bir yonetim her raporu askiya almiyorsa bir yonetim 3,5 sikayetle is yapmiyorsa bir yonetim gelip benim baska donelerimde var sirf rapor degil uye ulassin bakacagiz diyorsa buna karsilikta uye burayi sallamiyorsa kendi rahatsiz olmamissa evet ben fakedir derim bu baskasini nicin rahatsiz etsin bak buda bizden yanaydi onlarin tarafina gecti diye neden algilaniyor

dikkat ederseniz burada kimse kimseyi uye fakedir diye inandirmaya calismiyor kisisel suphelerini paylasmis ama bir grup var o gercek diye kendini paraladi e gercekse gercek gelir konusuna kaldigi yerden devam eder bende bu kismi anlamiyorum msj atabiliyor birkac kisiye atmis demekki 2. Uyeligi var
yani buraya ulasim sikintisida yok e sorun ne

En guzeli merveydi hic arada kalmadik fakemiydi degilmiydi noldumuz olmadi saydi sovdu hepinizle oynadim vakit gecirdim nihahaha diyip gitti
Evet o cok matrakti ama ben onu anlamistim , bazi konulari cok siritiyordu bir tuhaflik oldugunu seziyordum ama obur arkadas psikolojik vakaydi

Konunun fake diye sündürülmesinden hiç hoşlanmam ama konu sahibini savunanları da anlayamıyorum. Eylül bile o kadar yıkılmışken aradı Kazen'i ispat etti Ezgi neyin kafasında başka üyelikle sadece kendine inanan insanlara mesaj atıyor. Çıksın konuya yazsın arasın konuşsun herkesi sustursun çok mu zor uğraşmak istemeyebilir bunu da anlarım ben olsam uğraşmazdım mesela o zaman niye hala buradan mesaj atıyor birilerine çelişki dolu
Merveokan fake i vardı ruh hastası ama onun fotoğraflı bir konusu vardı bu forum için iyi bir deney olduğunu düşünüyorum hiç kadın olmayan arabada 2 kadın bulmuştu üyeler üstelik de betimliyorlardı tarzına kadar Herkesin ne kadar bol keseden salladığı belli olmuştu Yani her bıyıklıyı dedemiz sanmamak lazım bu forumda

Konu sahibini fake mi değil mi bilmem de, en son kumra_quzeli vardı. Görümcesinin gizli tanıklık yapıp yapmadığına karar verememiş, yurt dışındayken Türkiyede dava açmıştı. O gelse bizi aydınlatsa onu merak ediyorum işte. Bir ara boşandıktan sonra velayet davası açılacak demişti. Hakim tarafları boşuyor, çocuk kimde kalırsa kalsın benim sorunum mu açın sonra velayet davası uğraşamam diyordu adeta.

Sağol canım sende söyledinya konuşmaya devam ederiz

Peki müge hatun hakkında bilgi verilmemişti değilmi,hani 8 aylık çocuk için aldırmayı düşünüyorlarmış,demişti eski eşi için,bedduam mı tuttu demişti,arkadaşlar orda bir afallayıp bunu bize yapmayacaktın müge demişlerdi.Ama kabul,iyi hikaye yazıyordu.Hayran kitlesi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…