- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
- Konu Sahibi maviliezgi
-
- #1.221
Geçen gün munede bunları söyledi,ki bizde gördük,zeynep güven,merveokanaşk,cansubayan vs.sayfalarca ve yıllarca dalga geçenleri.Sirf sen degilsinki son zamanlarda cok karsilasiyorum vay rapor ettiniz vay kiblediniz fake yazdinizda (ki evet yazmak yerine raporlamak lazim yonetimde cok uyariyor )vs vs e yonetim vermis o hakki birak uye kullansin burasi sanal ortam neler neler var adam suphe duydu diye sucmu gerisi yonetimin bilecegi is bir uyenin gozunden kacmayan birsey baska bir uyenin magduriyetini engeller belki
Valla bu kosulsuz guvenenleri de anlamiyorum.Gecen yil bitanesi vardi 300 kusur sayfa dert edindiniz kadini,sabah aksam burda kadini sordunuz.En son kocam kanepeyi yakiyor kapiyi acmiyor diye polisiye film cevirdiginde bile inandiniz.Sonra olaylar patladi.Valla hic mi ders almiyorsunuz bayanlar anlamiyorum.
"kocamın ellerini asitle yıkayacağım" diyen kadının konusuna günlerce yazan bir saftirik olarak ben artık eski ofis değiliminsanların ileri derecede sakin ve soğukkanlı olmaları bende tamamen "yalan konu" etkisi yaratıyor..
Konu sahibiyle ilgili bi bilgim yok ama anne doldurusuna gelen cok kadin gordum , bu yuzden bosanani da gordumbana da okurken erkek gibi gelmişti şöyle ki' annemin dolduruşuna geldim ' hangi kadın bunu der ki , 2 yıl sonra pişman olmalar kocaya çok beyefendidir o demeler :) o zaman niye boşandım bacım bide şet dikkatimi çekmişti kendine yapılan vicdansız, kötüsün sen denildikçe beğeni butona basmalar falan evet kötüydüm ben demeler pek inandırıcı değildi benim gözümde
Sen bana katilma yaYa bu jewels karisi herseye muhalefet haddi olmayan bosver kendisi on numara ya
Konu sahibiyle ilgili bi bilgim yok ama anne doldurusuna gelen cok kadin gordum , bu yuzden bosanani da gordum
Hep diyorum , buraya erkeklerin de yazma hakki olsa emin olun onlardan da tonla kv derdi okurduk
Normal olmayan insan ister kiz anasi ister erkek anasi olsun fark etmiyor , bir sekilde cocuklarinin hayatini mahvediyor maalesef
Konu sahibi iki sene boyuncq dusunmus ve bunu fark edip dile getirmis bence , tum yaptiklarinin altinda ezildigi icin dile getirebiliyor diye dusunuyorum , hayirlisi olsun hakkindaevet dolduruşa gelen çok oluyor onu biliyorum da böle itiraf etmesi annesini kötülemesi bana garip gelmişti sonuçta kimse kolay kolay dolduruşa geldiğini düşünmez
bana da okurken erkek gibi gelmişti şöyle ki' annemin dolduruşuna geldim ' hangi kadın bunu der ki , 2 yıl sonra pişman olmalar kocaya çok beyefendidir o demeler :) o zaman niye boşandım bacım bide şet dikkatimi çekmişti kendine yapılan vicdansız, kötüsün sen denildikçe beğeni butona basmalar falan evet kötüydüm ben demeler pek inandırıcı değildi benim gözümde
Violetto,istikrarlı bir üyeydi,yıllarca açık vermemiş.Yönetim deşifre etmese bilinmeyecekti.Bilmeyenlerde öğrenir zamanla,acemilik heyecanı var bazı üyelerde sadece...öleside mi vardı kaçırmışım tüh
zeynep bir noktadan sonra sırtmıştıda beni şaşırtan viyole mi neydiciddi hayal kırıklığı ve itimatsızlık yarattı o kız bende
Ne çok savundunuz hiç tanımadığınız kadını
Sanki babanızın kızı
Çok kendini kanıtlamak istiyorsa gelsin yazsın konuya tekrar çok kolay bir şey bu
Canla basla savunanin kisisel meraki yarim kaliyor kitabin yarim kalmasi gibi fake diye savunanin birseyi yakalamis olma aciga cikarma meraki hepimizde var bu bir cesit durtu gibi bise sanal ama kaptiriliyor yinedeKadın onu mu der erkek bunu der ne kadar sakinle bu iş olmaz dünyada kaç milyar insan var bir örnek miyiz yani
Sahte olması da gerçek olması da bu kadar gündem olmamalı yaa ne bileyim sanal burası canla başla savunan da bir hoş fake paranoyasına giren de bir hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?