Boşanma ve Pişmanlık

Geçen gün munede bunları söyledi,ki bizde gördük,zeynep güven,merveokanaşk,cansubayan vs.sayfalarca ve yıllarca dalga geçenleri.
Ölümüne sahiplenip cansiperane savunmakta konudan roman tadı alanlara has bir şey galiba.Halbuki kitaplarda daha neleri bulunur,tabii okunursa...

"kocamın ellerini asitle yıkayacağım" diyen kadının konusuna günlerce yazan bir saftirik olarak ben artık eski ofis değilim insanların ileri derecede sakin ve soğukkanlı olmaları bende tamamen "yalan konu" etkisi yaratıyor..

bana da okurken erkek gibi gelmişti şöyle ki' annemin dolduruşuna geldim ' hangi kadın bunu der ki , 2 yıl sonra pişman olmalar kocaya çok beyefendidir o demeler :) o zaman niye boşandım bacım bide şet dikkatimi çekmişti kendine yapılan vicdansız, kötüsün sen denildikçe beğeni butona basmalar falan evet kötüydüm ben demeler pek inandırıcı değildi benim gözümde

bana da okurken erkek gibi gelmişti şöyle ki' annemin dolduruşuna geldim ' hangi kadın bunu der ki , 2 yıl sonra pişman olmalar kocaya çok beyefendidir o demeler :) o zaman niye boşandım bacım bide şet dikkatimi çekmişti kendine yapılan vicdansız, kötüsün sen denildikçe beğeni butona basmalar falan evet kötüydüm ben demeler pek inandırıcı değildi benim gözümde

bana da okurken erkek gibi gelmişti şöyle ki' annemin dolduruşuna geldim ' hangi kadın bunu der ki , 2 yıl sonra pişman olmalar kocaya çok beyefendidir o demeler :) o zaman niye boşandım bacım bide şey dikkatimi çekmişti kendine yapılan vicdansız, kötüsün sen denildikçe beğeni butona basmalar falan evet kötüydüm ben demeler pek inandırıcı değildi benim gözümde

öleside mi vardı kaçırmışım tüh

zeynep bir noktadan sonra sırtmıştıda beni şaşırtan viyole mi neydi ciddi hayal kırıklığı ve itimatsızlık yarattı o kız bende

Konu sahibiyle ilgili bi bilgim yok ama anne doldurusuna gelen cok kadin gordum , bu yuzden bosanani da gordum
Hep diyorum , buraya erkeklerin de yazma hakki olsa emin olun onlardan da tonla kv derdi okurduk
Normal olmayan insan ister kiz anasi ister erkek anasi olsun fark etmiyor , bir sekilde cocuklarinin hayatini mahvediyor maalesef

Ya bu jewels karisi herseye muhalefet haddi olmayan bosver kendisi on numara ya
Sen bana katilma ya
Bastan beri konu sahibini savundum tamam engellendi ama geri gelip cok basit bi sekilde hesabini actirma imkani verildi. Kirilacak bir sey yok kimse kimsenin babasinin oglu degil. Tamam bende merak ettim sonunu ama bazilariniz cok abartiyor. Can guvenligi tehlikede degil sonucta alti ustu ya barisacak ya barismayacak o kadar da merak edilcek bir sey yok. Kendisinin de baska konusacak hic kimsesi yoksa yillardir bu siteyi yoneten insanlarla bi iletiseme gecebilirdi. Gecmedi kendi tercihi demek ki o kadar da ihtiyaci yokmus. Hayirlisi olsun hakkinda.

evet dolduruşa gelen çok oluyor onu biliyorum da böle itiraf etmesi annesini kötülemesi bana garip gelmişti sonuçta kimse kolay kolay dolduruşa geldiğini düşünmez

Çok yardıma ihtiyacı olan, ille burada derdini paylaşmak isteyen arar verilen numarayı gelir buraya. Yok çok alınmış, fake denmiş kırılmış. Babamızın kızı mı inanmayan inanmaz raporlar yönetim gereği neyse, uygun gelen neyse onu yapar. Pembe dizi izler gibi konuyu takip edemiyoruz diyerek insanlara saldırmakta ne oluyor? Bana olsa böyle bir şey, buraya yazmak istiyorsam ararım bu kadar basit. Gerek duymuyorsam da uğramam.

evet dolduruşa gelen çok oluyor onu biliyorum da böle itiraf etmesi annesini kötülemesi bana garip gelmişti sonuçta kimse kolay kolay dolduruşa geldiğini düşünmez
Konu sahibi iki sene boyuncq dusunmus ve bunu fark edip dile getirmis bence , tum yaptiklarinin altinda ezildigi icin dile getirebiliyor diye dusunuyorum , hayirlisi olsun hakkinda

Ben derim mesela, annemin doldurusuna geldiysem annemin doldurusuna gelmisimdir neden bir kadın bunu diyemesin anlamadım

öleside mi vardı kaçırmışım tüh

zeynep bir noktadan sonra sırtmıştıda beni şaşırtan viyole mi neydi ciddi hayal kırıklığı ve itimatsızlık yarattı o kız bende
Violetto,istikrarlı bir üyeydi,yıllarca açık vermemiş.Yönetim deşifre etmese bilinmeyecekti.Bilmeyenlerde öğrenir zamanla,acemilik heyecanı var bazı üyelerde sadece...

Ne çok savundunuz hiç tanımadığınız kadını
Sanki babanızın kızı
Çok kendini kanıtlamak istiyorsa gelsin yazsın konuya tekrar çok kolay bir şey bu

Sahte olması da gerçek olması da bu kadar gündem olmamalı yaa ne bileyim sanal burası canla başla savunan da bir hoş fake paranoyasına giren de bir hoş

Bu kadın kendi hesabını açtırmak yerine başka bir hesapla millete neden ulaşıyor? Ne saçma bir çelişki? Madem masum, madem fake değil, yeni hesap alana kadar gider iki kelime eder açılır o hesap.

Herkesin tepkili olduğu, uğruna bir sürü insanın banlandığı peace bile arayıp kendini teyit ettirdiyse bu kadının kimden korkusu var? Neden aramıyor?

Dedektif mode off.

Ben fakemisin falan desemde hepsini yiyorum ya yilin en secimlerinde saftirik uye secilsem alinmam birtek gecenki kv deyi yemedim oda artik ucmustu
Bunca uyelik zamanimcada bir kisiden suphe duydum kadin oldugundan degilde konularini kurdugundan oda son konularda patlayacakti anladi kacti zaten cok uzun zamandir yok

Kadın onu mu der erkek bunu der ne kadar sakinle bu iş olmaz dünyada kaç milyar insan var bir örnek miyiz yani
Canla basla savunanin kisisel meraki yarim kaliyor kitabin yarim kalmasi gibi fake diye savunanin birseyi yakalamis olma aciga cikarma meraki hepimizde var bu bir cesit durtu gibi bise sanal ama kaptiriliyor yinede

Sahte olması da gerçek olması da bu kadar gündem olmamalı yaa ne bileyim sanal burası canla başla savunan da bir hoş fake paranoyasına giren de bir hoş

Fake olduğunu düşünen bildirimi yaptı geçti diğerleri işi iyice abarttılar
acındırma yapmaları çok komik yok kimsesi yokmuş da buraya yazıyormuş çok kötü bir halde bırakılmış kadın vs. saçma bunu dert etmek
çok isteyen zor durumda olan gelir tekrar yazar bir mesaja bir telefona bağlı iş
başka zaman olsa nerelere ne bilgiler verirler bu kadar yeri yurdu belli olan insanların olduğu siteye telefon vermiyorlar
ben özelden bana yazdı diyenlere de inanmıyorum. Madem özelden yazıyor gelip niye burada kadın için duygu sömürüsü yapılıyor Haberleri alıyorlarmış işte konuşmaya devam etsinler kadınla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…