- Konu Sahibi maviliezgi
-
- #1.201
Utanilicak birsey yapmadim sukur.yaşın küçük saçmalıyorsun sonradan utanırsın en iyisi hiçbir şey yazmadan git..
Merhaba,,eşinle aynı meslekten olduğum için yazıyorum...eşinin yaşamış olduğu benzer şeyleri malesef ben de yaşadım.maaşımı alamadım işten çıkmak zorunda kaldım,dava açtım şirkete hukuki süreç devam ediyor.ayrıca demişsin ki işten geldiğinde yorgun oluyor banyo bile yapamadan yatıyor diye..ayni durum bende de var gün içinde o kadar. Çok koşturuyoruz ki İnan'ın eve geldiğimde elimi yüzümü yıkayıp yatıyorum sabah kalktığımda banyo yapıyorum..bazı günler direk yatıyorum..ne kadar çok elimden geldiğince dikkat etmeye çalışsam da gün içinde hem bedenen hem de kafa yönünden çok çalıştığımız için çok yoruluyoruz..bu konuda eşine biraz daha hassas olabilirdin,iş konusunda da eşini haklı görüyorum emek vererek geceni gündüzüne katıp çalıştığın bir şirketi iş tamamlanmadan bırakamazdı..her neyse çok uzattım bence eşinin hayatına birileri girmemiştir..biraz yakın davran istersen baktın birisi var hayatında geri çekilirsin.sonuçta alkol ü yok,sigarası yok, Melek gibi adamı bırakmışsın...ve herkes bir şansı hakeder sonuçta sen onun oğlunun annesisin...Kızlar merhaba.
Derdim çok büyük ve dışardan birilerinin tavsiyesine çok ihtiyacım var.
6 yaşında bir oğlum var ve bundan 2 yıl kadar önce eşimden boşandım. Boşanmayı ben istedim. O kadar cok istedimki boşanmayı önüme dağlar çıksa onlarıda yıkar geçer yinede o evde durmazdım.
Ufak tartışmalarımız oluyordu ama o akşamki çok kötüydü.
Evden gitmesini istedim ama o gitmeyince o zaman ben gidiyorum dedim. Ailemi aradım, onlar gelene kadarda oğlumun ve kendimin birkaç esyamızı toplayıp valize koydum. Bu arada eşim sürekli, lütfen konuşalım yapma etme deyip duruyordu. Ama o evde kalamazdım, kalmaya zerre kadar tahamülüm yoktu. Tahamülüm kalmamıştı. Ailem gelincede onlara tek laf ettirmeden, oğlumuda aldım ve gittik. Annemin evine döndüm. İçimde hiç üzüntü yoktu ve daha öncede birkaç defa boşanmayı düşündüğüm için kararımı vermiştim boşanacaktım. Şimdi o günleri düşündüğümde annemin beni olumsuz yönlendirdiğini fark ediyorum. Bana hiç yapma kızım demedi. Kızım sen gel dedi biz sanada torunumuzada bakarız dedi. O ilk günler okadar rahattımki sanki omuzlarımdan büyük bir yük kalkmıştı. Bir ay sonrada eşyalarımın tamamını aldım. Sonra eşimin karşısına geçip onu sevmediğimi, hiç saygımın kalmadığını, annemin evinde çok ama çok mutlu olduğumu ve boşanmak istediğimi söyledim. Karşımda güçlü durmaya çalışıyordu ama biliyorum içi paramparça olmuştu. Biliyorum çünkü çok duygusal bir insandır. Sonra kalktım konuşmamız bu kadar diyip evden çıktım. Hiç sesini çıkarmadı çıkaramazdı çünkü çok kararlıydım. Ertesi gün bütün sosyal mecralarda eşimi engelledim. Hiçbirinde beni göremiyordu artık. 3 ay önce işten çıkarılmıştı, sürekli iş arıyordu. İnşaat mühendisiydi ama iş bulamıyordu. Oğlumu hergün okuldan alıyor parkta oynatıyor annemlere bırakıyordu. Bundan dolayı oğlum sürekli babasını soruyordu. Asla göstermemezlik etmedim oğlumu eşime. Bu kadar baba diyeceğini hiç düşünmemiştim, oğlum sürekli babayı sayıklıyordu. Oğluma babayla anlaşamadığımızı ama onu ikimizinde çok sevdiğini söylüyordum ama anlamıyordu daha 3,5-4 yaşındaydı. Şu anda 6 yaşında ve hala babacı benim oğlum.
Sunuda belirteyim eşim asla aldatmadı beni, elini bir kere bile kaldırmadı, sigara kullanmaz, alkolü yoktur. işinden dolayı çok geç geldiği olurdu. Bazen banyo yapmadan yatardı, ayaklarını bile yıkamazdı... son zamanlarda herseyi batar olmuştu, bazen telefonda oyun oynardı ve bu beni çıldırtırdı... o telefonu camdan fırlatasım gelirdi. O evde ne yemek yapıyordum ne de ütü, hiçbirşey içimden gelmiyordu.
4 yıl çalıştığı son firmada maaşını hep geç alırdı hatta 3 ay maaş almadığı oldu ve benim kartlarım sonuna kadar doluydu. Maaşını yalvar yakar, yarım yamalak alır kredi kartlarımızı öderdi. Sonra işten çıkardılar, tazminatını bile zor ödediler. Kalan maaşlarını ödeyemediler, iflas ettiler. Ailelerimiz bize destek olamazlardı emeklilerdi ve bütçeleri belliydi. Buda evi terk etmemde ayrı bir etkendi. Anlayışım, sabrım, tahamülüm, sevgim, hersey tükenmişti. Para önemli değildi ama önemliydi işte. Bütün olanaklarımızı oğlumuza aktarırdık. Ve tüm bunlar beni çok bunalttı ve boşanmamda etkili oldu. Şunu belirtmeliyim boşanma esnasında beni hiç zorlamadı (ben onu çok zorladım).
Ailem ilk başta bana ve oğluma karşı çok iyiydiler fakat boşanana kadar sürekli beni destekleyen annem ve babam boşanmadan sonra bambaşka oldular. Düzenleri bozulduğu için banada oğlumada kızgınlar. Ve ailemle çok problem yaşamaya başladık. Oğlumla oturup bir kez oyun oynamadılar. Oğlumla hiç ilgilenmediler. Onlarında elinde telefon sürekli sosyal sitelerdeler ya da televizyon izliyorlar.
Kimseyle beraber olmadım. Eşim ne yaptı ne yapıyor bilmiyorum. Belki de hayatında birileri vardır.
Dostlar ben pişmanım. Bu pişmanlık okadar ağırki inanın taşıyamıyorum. Pişmanlık beni öldürüyor. Fakat kapıları okadar sert kapattımki eşime nasıl döneceğimi bilmiyorum. Oğlum gece gündüz baba diyor ve hep onu aramak istiyor, konuşmak istiyor. Görüştüklerinde de babasını bırakmak istemiyor, ağlıyor. Onun daha fazla üzülmesini istemiyorum.
Çevremde boşanıp tekrar aynı kişiyle evlenen örnekler var ama onlar benim gibi giderken yakıp yıkmadılar. Ben çok kötü davrandım : (
Ne olur bana yol gösterin. Soracagınız sorular varsa onları da memnuniyetle cevaplarım yeter ki yardımcı olun fikir verin.
daha önce her söylenene bu kadar tepkisiz kalınırmı diye kızılıyordu şimdide tepkisini gösteriyor diyemi ilginçççYahu ne abarttiniz ben kimsenin kadina yardimci olmak niyetinde oldugunuda sanmiyorum bu kadar tepki kisisel bencillikten baska birsey degil herkes konuda pismanlik ask var ya kaptirdi kisisel merakini tatmin etme pesinde arkadasi yokmus yanlizmis ondan cok kotu olmus yazik degilmiymis kadina size ozel
Mesaj atip Ayni sehirdeyiz arkadasa ihtiyacim var goruselimmi dese biriniz gorusmezsiniz sikintili bir tip yapisir simdi vaktimi alir cok egoist oylesinden hayir gelmez ay simdi cokta saglikli degilki benimde psikolojimi bozar is guc cocuk kimsenin derdini cekemem bir bahane uydurayim dersiniz ama buraya geldimi herkes yardim melegi abartmayin bu kadar yardimsa 100 sayfa akil verildi sizin verdiginiz akillarlada olacak bise yok konu kisilik davranis davranisi degismezse hic bise olmaz bu 100 sayfada yerin dibine sokuldu bise yok vay konu garip yinemi avlaniyoruz acaba denildi diye yakti yikti kustu kimseye birsey ispat etmek zorunda degil oldu bakiniz DEGİSMEMİS
Baska hesabi varsa onu bekleyen uyelerlerde irtibat kurar meraklarini giderir cani istediginde geri kalanin bise merak ettigini sanmiyorum
Ayrica madem yonetim ve kurallarindan bu kadar memnun degilsiniz Takilmayin buralarda hem bu kadar zaman gecirip hemde bu kadar elestiride biraz tezat oluyor
sonucta adamlarin kurali bu bir iki uyenin lafiyla is yapmiyorlar kendilerince usulleri var usullerini yanlis buluyorsaniz siz daha iyi kurallarla kosullarla 4*4 luk ucretsiz site acin bizde gelip oraya uye olalim vallahi olurum ben sahsen hic gocunmam
Başka bi hesaptan rahat olun kim çıkacağı belli olmayan üyeye hiç bişey vermedi:) o kadar bedduaya tepki göstermiyor deniliyordu pardonda şimdi tepki gösterince be oldu???Instadan mı ekledi yoksa faceden mi? Yoksa tel mi verdi? Fake olmadığını nasıl anladınız? Ha bunları kim çıkacağı belli olmayan bir üyeye verip, hukuksal koruma sağlayan bir siteye vermemesi benim için çok saçma. O kadar hakarete, bedduaya alınmadı da banlanmaya mı küsmüş? Kesin öyledir.
Evet çok çabaladın gönderdin tebrikler halada merakından buralardasın:)
Eee madem öyle o fake değil diyemezsiniz hala kanıt yok ki. Valla ben niye tepki vermiyor hiç demedim, aksine normal buldum ve niye vermediğini de açıkladı. Ezginin davranışları beni onaylamaktan başka bir şey değil.Başka bi hesaptan rahat olun kim çıkacağı belli olmayan üyeye hiç bişey vermedi:) o kadar bedduaya tepki göstermiyor deniliyordu pardonda şimdi tepki gösterince be oldu???
O gostermiyor ben uyenin tepki gosterdigi bir msj gormedim konunun basindan beri ne yorumlara ne yalan konu iddialarina bu konuyada bir tepkisi yok cok umursadigini dusunmuyorum kaldiki siteye ulasim imkani var yakin buldugu kisilerle ozeldende iletisim kurabilir kurmusta inanmiyorlarsa inanmazlar demis bu noktadan sonrasi onun hur iradesi ben vay nasil rapor edilir kusturulur kismina karsiyim kisilere rapor hakki verilmis yonetimde milyon defa aski icin tek veri rapor edilmesi degildir bu isin baska doneleride var yazmis kaldiki burada fakemi acaba yazan 3 kisi 4yok yani en cok takip eden bendim ben bile yalansa yedim ya dedim ama rapor etmedim hadi 3 u rapor etti e biliyoruzki bu yonetim 3kisi ile yapmiyor bu isleri demekki dikkat cekici bir kib sayisi var e herkes savunuyorsa kim rapor etti bide o acidan bakmak lazimD
daha önce her söylenene bu kadar tepkisiz kalınırmı diye kızılıyordu şimdide tepkisini gösteriyor diyemi ilginççç
Bundan sonra belayim sana kizim hatta kari
Yahu ne abarttiniz ben kimsenin kadina yardimci olmak niyetinde oldugunuda sanmiyorum bu kadar tepki kisisel bencillikten baska birsey degil herkes konuda pismanlik ask var ya kaptirdi kisisel merakini tatmin etme pesinde arkadasi yokmus yanlizmis ondan cok kotu olmus yazik degilmiymis kadina size ozel
Mesaj atip Ayni sehirdeyiz arkadasa ihtiyacim var goruselimmi dese biriniz gorusmezsiniz sikintili bir tip yapisir simdi vaktimi alir cok egoist oylesinden hayir gelmez ay simdi cokta saglikli degilki benimde psikolojimi bozar is guc cocuk kimsenin derdini cekemem bir bahane uydurayim dersiniz ama buraya geldimi herkes yardim melegi abartmayin bu kadar yardimsa 100 sayfa akil verildi sizin verdiginiz akillarlada olacak bise yok konu kisilik davranis davranisi degismezse hic bise olmaz bu 100 sayfada yerin dibine sokuldu bise yok vay konu garip yinemi avlaniyoruz acaba denildi diye yakti yikti kustu kimseye birsey ispat etmek zorunda degil oldu bakiniz DEGİSMEMİS
Baska hesabi varsa onu bekleyen uyelerlerde irtibat kurar meraklarini giderir cani istediginde geri kalanin bise merak ettigini sanmiyorum
Ayrica madem yonetim ve kurallarindan bu kadar memnun degilsiniz Takilmayin buralarda hem bu kadar zaman gecirip hemde bu kadar elestiride biraz tezat oluyor
sonucta adamlarin kurali bu bir iki uyenin lafiyla is yapmiyorlar kendilerince usulleri var usullerini yanlis buluyorsaniz siz daha iyi kurallarla kosullarla 4*4 luk ucretsiz site acin bizde gelip oraya uye olalim vallahi olurum ben sahsen hic gocunmam
En azindan sahte degilim
Eğer kendini savunma hakkı olmayan birisinin yokluğunda yargılanmasına tepki vermek bencillikse evet bencil olurum. Ya kadın gitmiş, hala konuşuluyor. Buraya yazmayı aslında istemiyorum, bildirim geliyor diye bakıyorum. Hayret, hepimiz sizin gibi düşünmek zorundayız sanırım. Arayıp buluşmak isterse biz ne deriz onu bile düşünüp yazmışsınız. Ne diyeyim... Nereden biliyorsunuz da bizim yerimize karar veriyorsunuz.
Site yönetimi ile hiç bir sorunum yok. Sitenin kuralları var, saygı duyarım. Söylediğim o ki, tel.numarası özel bilgidir, verip vermemek insanın kendi bileceği birşey. Ezgi yeni bir üye, belki de bilmiyordu böyle olacağını, tel.numarası isteneceğini. Ayrıca kimsenin lafıyla üye olmadık ki, onun demesiyle terk edelim. Lütfen üslubunuza dikkat edin.
ıyy ağza bak ishal olmuş resmenBundan sonra belayim sana kizim hatta kari
Benim için hiç bir sorun yok özge,ortaya da yazarım,kiblerimde,arkadaşlar oltaya gelmiş olabilme ihtimaline dayanamıyor...ben bildirdim, gerisi yönetimin bileceği bir şey...Oncelikle uslubumda bir sorun yok ne konu sahibine ne uyelere yanlis bir kelime yazmisligim yok
Kimse benim gibi dusunmek zorunda degil siz nasilki bir uyeye haksizlik yapildigini dusunup tepki veriyorsunuz bende baska bir uyeye hatta birkac uyeye yapilan gereksiz ithama himm karistirdin niye buradasin meraktanmi msjlarina tepki veriyorum ben bir genelleme yazdim yine kimseyi itham etmedim bir yerin kurali kaidesi bellidir kabul edersin sayfalarca elestiri getireceksen sorun vardir tercih etmezsin diyorum kimseye git kal demiyorum elestirmek kolay uretmek zor diyorum
Ha uyeye gelince merak edenlerle zaten iletisim kurmus e etmeyende etmiyor polemige gerek yok benimde msjlarim var begeni uyarisi veya alinti gelince bakiyorum yoksa banane ister gercek olsun ister yalan ben ne yaptigini merak etmiyorum sahsim adina
Birde insallah bazi arkadaslara ders olmustur ortaya yazmak yerine kiblerler bundan sonra
Mesela bu mesajı kibledim,yazan utanmıyorsa ben ister kiblerim,ister yöneticiyi etiketlerim buradan,bana kalmış...Bundan sonra belayim sana kizim hatta kari
Sirf sen degilsinki son zamanlarda cok karsilasiyorum vay rapor ettiniz vay kiblediniz fake yazdinizda (ki evet yazmak yerine raporlamak lazim yonetimde cok uyariyor )vs vs e yonetim vermis o hakki birak uye kullansin burasi sanal ortam neler neler var adam suphe duydu diye sucmu gerisi yonetimin bilecegi is bir uyenin gozunden kacmayan birsey baska bir uyenin magduriyetini engeller belkiBenim için hiç bir sorun yok özge,ortaya da yazarım,kiblerimde,arkadaşlar oltaya gelmiş olabilme ihtimaline dayanamıyor...ben bildirdim, gerisi yönetimin bileceği bir şey...
Eğer o kadar kolay olsa,herkes yorumlarını beğenmediğini banlattırır...
Bence boşuna bekliyorlar ayrıca...
Madem doğru haberleri alıyorlar ilk ağızdan,bu ne sıkıntı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?