Boşanma ve Pişmanlık

Merhaba,,eşinle aynı meslekten olduğum için yazıyorum...eşinin yaşamış olduğu benzer şeyleri malesef ben de yaşadım.maaşımı alamadım işten çıkmak zorunda kaldım,dava açtım şirkete hukuki süreç devam ediyor.ayrıca demişsin ki işten geldiğinde yorgun oluyor banyo bile yapamadan yatıyor diye..ayni durum bende de var gün içinde o kadar. Çok koşturuyoruz ki İnan'ın eve geldiğimde elimi yüzümü yıkayıp yatıyorum sabah kalktığımda banyo yapıyorum..bazı günler direk yatıyorum..ne kadar çok elimden geldiğince dikkat etmeye çalışsam da gün içinde hem bedenen hem de kafa yönünden çok çalıştığımız için çok yoruluyoruz..bu konuda eşine biraz daha hassas olabilirdin,iş konusunda da eşini haklı görüyorum emek vererek geceni gündüzüne katıp çalıştığın bir şirketi iş tamamlanmadan bırakamazdı..her neyse çok uzattım bence eşinin hayatına birileri girmemiştir..biraz yakın davran istersen baktın birisi var hayatında geri çekilirsin.sonuçta alkol ü yok,sigarası yok, Melek gibi adamı bırakmışsın...ve herkes bir şansı hakeder sonuçta sen onun oğlunun annesisin...

D
daha önce her söylenene bu kadar tepkisiz kalınırmı diye kızılıyordu şimdide tepkisini gösteriyor diyemi ilginççç

Başka bi hesaptan rahat olun kim çıkacağı belli olmayan üyeye hiç bişey vermedi:) o kadar bedduaya tepki göstermiyor deniliyordu pardonda şimdi tepki gösterince be oldu???

Başka bi hesaptan rahat olun kim çıkacağı belli olmayan üyeye hiç bişey vermedi:) o kadar bedduaya tepki göstermiyor deniliyordu pardonda şimdi tepki gösterince be oldu???
Eee madem öyle o fake değil diyemezsiniz hala kanıt yok ki. Valla ben niye tepki vermiyor hiç demedim, aksine normal buldum ve niye vermediğini de açıkladı. Ezginin davranışları beni onaylamaktan başka bir şey değil.

D

daha önce her söylenene bu kadar tepkisiz kalınırmı diye kızılıyordu şimdide tepkisini gösteriyor diyemi ilginççç
O gostermiyor ben uyenin tepki gosterdigi bir msj gormedim konunun basindan beri ne yorumlara ne yalan konu iddialarina bu konuyada bir tepkisi yok cok umursadigini dusunmuyorum kaldiki siteye ulasim imkani var yakin buldugu kisilerle ozeldende iletisim kurabilir kurmusta inanmiyorlarsa inanmazlar demis bu noktadan sonrasi onun hur iradesi ben vay nasil rapor edilir kusturulur kismina karsiyim kisilere rapor hakki verilmis yonetimde milyon defa aski icin tek veri rapor edilmesi degildir bu isin baska doneleride var yazmis kaldiki burada fakemi acaba yazan 3 kisi 4yok yani en cok takip eden bendim ben bile yalansa yedim ya dedim ama rapor etmedim hadi 3 u rapor etti e biliyoruzki bu yonetim 3kisi ile yapmiyor bu isleri demekki dikkat cekici bir kib sayisi var e herkes savunuyorsa kim rapor etti bide o acidan bakmak lazim

Evet telefon açınca hemen kanıtlanıyor zaten değilmii??? Sizde haklısın ezgi ortaya çıkmalı ve sizleri kolunuzdan tutup olay yerine atmalıki kanıtlı olsun başka türlü mümkün değil yüzde yüz ispatlanması. Neyse en azından biz gelişmeleri takip edebiliyoruz geriside mühim değil yeni konulara yelken açın bence burası bitti

Valla bu kosulsuz guvenenleri de anlamiyorum.Gecen yil bitanesi vardi 300 kusur sayfa dert edindiniz kadini,sabah aksam burda kadini sordunuz.En son kocam kanepeyi yakiyor kapiyi acmiyor diye polisiye film cevirdiginde bile inandiniz.Sonra olaylar patladi.Valla hic mi ders almiyorsunuz bayanlar anlamiyorum.

Eğer kendini savunma hakkı olmayan birisinin yokluğunda yargılanmasına tepki vermek bencillikse evet bencil olurum. Ya kadın gitmiş, hala konuşuluyor. Buraya yazmayı aslında istemiyorum, bildirim geliyor diye bakıyorum. Hayret, hepimiz sizin gibi düşünmek zorundayız sanırım. Arayıp buluşmak isterse biz ne deriz onu bile düşünüp yazmışsınız. Ne diyeyim... Nereden biliyorsunuz da bizim yerimize karar veriyorsunuz.

Site yönetimi ile hiç bir sorunum yok. Sitenin kuralları var, saygı duyarım. Söylediğim o ki, tel.numarası özel bilgidir, verip vermemek insanın kendi bileceği birşey. Ezgi yeni bir üye, belki de bilmiyordu böyle olacağını, tel.numarası isteneceğini. Ayrıca kimsenin lafıyla üye olmadık ki, onun demesiyle terk edelim. Lütfen üslubunuza dikkat edin.

Oncelikle uslubumda bir sorun yok ne konu sahibine ne uyelere yanlis bir kelime yazmisligim yok
Kimse benim gibi dusunmek zorunda degil siz nasilki bir uyeye haksizlik yapildigini dusunup tepki veriyorsunuz bende baska bir uyeye hatta birkac uyeye yapilan gereksiz ithama himm karistirdin niye buradasin meraktanmi msjlarina tepki veriyorum ben bir genelleme yazdim yine kimseyi itham etmedim bir yerin kurali kaidesi bellidir kabul edersin sayfalarca elestiri getireceksen sorun vardir tercih etmezsin diyorum kimseye git kal demiyorum elestirmek kolay uretmek zor diyorum
Ha uyeye gelince merak edenlerle zaten iletisim kurmus e etmeyende etmiyor polemige gerek yok benimde msjlarim var begeni uyarisi veya alinti gelince bakiyorum yoksa banane ister gercek olsun ister yalan ben ne yaptigini merak etmiyorum sahsim adina

Birde insallah bazi arkadaslara ders olmustur ortaya yazmak yerine kiblerler bundan sonra

Benim için hiç bir sorun yok özge,ortaya da yazarım,kiblerimde,arkadaşlar oltaya gelmiş olabilme ihtimaline dayanamıyor...ben bildirdim, gerisi yönetimin bileceği bir şey...
Eğer o kadar kolay olsa,herkes yorumlarını beğenmediğini banlattırır...
Bence boşuna bekliyorlar ayrıca...
Madem doğru haberleri alıyorlar ilk ağızdan,bu ne sıkıntı acaba...

Konu sahte olsa bana ne zararı var gerçek olsa bana ne faydası var siz gerçekmiş gibi yorum yapın ya da yapmayın,ben bu fake olayının çok büyütüldüğünü düşünüyorum, zaman geçsin yeter ister gerçek ister yalan, burdan kimse kanka edinmeyi falan düşünmüyo heralde

Sirf sen degilsinki son zamanlarda cok karsilasiyorum vay rapor ettiniz vay kiblediniz fake yazdinizda (ki evet yazmak yerine raporlamak lazim yonetimde cok uyariyor )vs vs e yonetim vermis o hakki birak uye kullansin burasi sanal ortam neler neler var adam suphe duydu diye sucmu gerisi yonetimin bilecegi is bir uyenin gozunden kacmayan birsey baska bir uyenin magduriyetini engeller belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…