Bosanma uzerine fikirlerinize muhtacim

Bence eşin seni sende onu seviyorsun . Tartışmalar kavgalar çok olabilir ama bitirici sebep Yok. Birbirinize bağlısınız yıkmayın yuvanızı . Bir danışmana gidin.ayrılıp mutlu olabilecek misiniz? Bence birbirinizi ararsınız yine. Eşin aldatsa kv sorun olsa maddi bi sebep olsa hafi neyse. Bi aile danışmanı bulun ..

Size Boşanın diyemem ama biraz ara verebilirsiniz mesela siz biraz tatile çıksanız düşünseniz arada biraz özlem olsa belki evliliğiniz daha da kıymetlenebilir.

Merhaba bunu seneler once yazmissiniz ama bende birebir aynisini yasiyorum. Sizinle nasil konusabilirim sadece birisiyle dertlesmeye ihtiyacim var..

Eşin senden boşandıktan sonra başkasıyla mutlu olursa çok acı çekersin.

Ben de boşandım ve çok duygusal acı çektim. O zamanlar hep şunu diyordum. Bir evliliği kurtarmak ayrılmaktan daha kolay olmalı.

Ayrılık acısı ölümden beTer bir acı. Sevmesen bile, aranızda hiç iletişim olmasa bile... ayrılmak çok ağır izdirap dolu yüzleşmesi çok acı. Bosamayi atlattım ama hala o zamanlar çektiğim acıyı hatırladıkca içim yanıyor.

Aile terapisi alın, bir şeyler yapın kurtarın bu ilişkiyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…