Bosanma uzerine fikirlerinize muhtacim

Sizde surekli esim bosanmayi istemiyor ama mutsuzum demissiniz. Gercekten hayatiniza bir yon cizmek ve bosamnak isteseniz gider basvururdunuz. O ortamda buyuyen cocuga yazik yani. Sadece burda insanlarla dertlesmek icin konu acmisisniz ama cozum bulmak yada eyleme gecmek icin bir cabaniz yok ve olmayacak. Ne dense burda bos. Arkaasim bosanmak istiyorsan git davani ac istemiyorsan yaz yaz nereye kadar

Esinize katiliyorum bu konuda hayatinizi o mahvetmedi. Sizin secimlerinizdi tum bunlar. Yapmayabilirdiniz baska tercihler yapabilirdiniz. Bunun sorumlulugunu baskasina yukleyince insan rahatlamiuor maaleseef.

Marriage counselling denedinizmi? Belki onun yardimi olur. En azindan sorunu bulursunuz. Anlattiklariniza gore oyle cok kotu dayanamayacak bir evliliginiz yok fakat Ben her zaman soylerim Eger arada sevgi yoksa, o kivilcim yoksa ayrilmak cok normal. Fakat Eger sorununuz cozulebilir bir turdense..? Elbette esinizin de evliliginizi kurtarmak istemesi gerek. Isden atildi diyorsunuz bunlar cok onemli sorunlar hele ki yabanci bir ulkede. Bunaldiginiz da bir arkadasiniza "Abi biraz borc versene" diyeceginiz bir arkadasiniz akrabaniz yok. Bunlar sorumlu bir erkek icin cok uzucu seyler. Belki de kendini yetersiz goruyordur vs.

Kesinlikle marriage counselling deneyin umarim sigortaniz karsiliyordur yoksa bayagi pahali oldugunu duymusdum. Insanlarin evliligini kurtarabilirler belki ama maddi sikinti da yasatabilirler. Bol sans

Sadece esinizin cocugunuzun anlamayacagini dusunmesine yorum yapacagim, 2 yasinda da olsa 3 yasinda da olsa cocuk anne ve babasinin birbirini sevmedigini anliyor.

Ayrilmalisin, içinde yaralar çıkar valla, verem olursun kanser olursun dert sahibi olursun içine ata ata.

Çocuk üniversiteye gitsin de bosanalim neymiş, tamam biraz düzeltmeye çalışalım çabalayalim yok 15 sene daha böyle geçirelim. Oooldu deyip hemen bir avukat bul bence.

Cocuga yazik olmaz bosanirsaniz.
Mutlu degilsen ve cocuk icin surdurmeye cabalarsan sana yazik olur...cocuga yazik olur..hayatina yazik olur..
Cocuk icin evlilik surdurenler sinirsel sorunlu değişik mutsuz insanlar oluyor ve cocuga senin icin surdurdum diyebiliyor

Boşandığın da hayatın daha da iyi olacak diye düşünme daha da kötü olacaktır, boşanacak olsan 2 ay içinde özlemeye başlarsın buda seni bunalıma sokar, ikinizde birbirinizi seviyorsunuz biriniz bunu dışına çok vuruyor diğeri vuramıyor, sorunlar elbet olur anlattığın kadarı ile iyi bir eşin var olduğunu belirtmişsin. Sorunu sadece eşinde arama insan dönem dönem kötü haller alabilir, buna arkadaşlar yada çevre neden olabilir. İnsan 30 yaşını aştığında hızlı bir döneme girer onu ister bunu hayal eder, bunlar olmayınca da kalp katılaşır ve en yakın olanları kimse onlara yüklenir. Sorunu çözmek istersen biraz dua biraz ibadet ile yavaş yavaş yoluna girmeye başlar aşılmayacak dağlar yoktur yeter ki doğru zaman da doğru yerde doğru yolda olarak 1 olandan istemektir. Birde 6 ayda düzelmez bu 3-7 yıl süren zorlu bir dönemdir bu kendi başına aşamaz sın biraz dua biraz ibadet.

Konu sahibinin esini bilemem fakat konu sahibinin esini sevmedigini dusunuyorum bazi yorumlarindan. Seven insan sevdiginin arkasindan boyle seyler soylemezdi.

Konu sahibinin esini bilemem fakat konu sahibinin esini sevmedigini dusunuyorum bazi yorumlarindan. Seven insan sevdiginin arkasindan boyle seyler soylemezdi.
öyle düşünme sadece şuan biraz fazla sıkıntı çekiyor şuan yediğinden içtiğinden bile zevk almayacak durumda hadi eşini sevmiyor yediklerinden içtiklerinden neden tat almıyor?

öyle düşünme sadece şuan biraz fazla sıkıntı çekiyor şuan yediğinden içtiğinden bile zevk almayacak durumda hadi eşini sevmiyor yediklerinden içtiklerinden neden tat almıyor?
Mutsuz cunku su ana kadar yaptigi her secimden. Ve esini bunlardan sorumlu tutuyor. Bilmiyorum daha onceden yorumlarina denk gelmis miydiniz ama ben konu sahibinin bir suru yorumunu gordum boyle. Tekrar soyluyorum sevseydi boyle seyler yazmazdi. Konu sahibi esiyle evlenmeseydi her seyin mukemmel olacagini dusunuyor.

insanın en derin noktsın da biraz sevgi varsa en yakın olan kimse ona kızar. Çünkü bundan zarar gelmeyeceğini hissediyordur.

insanın en derin noktsın da biraz sevgi varsa en yakın olan kimse ona kızar. Çünkü bundan zarar gelmeyeceğini hissediyordur.
Ben kendi adima konusuyorum, ne kadar kizsam da esim icin "Tip yok kimse bakmaz, simdiki kafam olsaydi esime bakmazdim" gibi laflar etmem. Seven insan laflari degil bunlar

Hiçte normal bi durum değil. Kimseyi takmayın kararlı olun!
Millet boş boş konuşuyor.. benimde buna benzer bir konum var.. konumun içine ettiler evliliği kurtar diye.
Bizim millet için mutsuz ol hiç önemli değil yeter ki evliliğin kurtulsun.
Öyle bir dünya yok! Sen mutsuz olursan o çocuk nasıl mutlu olacak?
Üniyi bekleyecekmiş.. oldu! O zamana kadar geçen yılların ne olacak.
Arkadaşım eğer kararlıysan boşan.
Dünyanın sonu değil, evlilik kadar boşanmakta var.
İlla adamın dövmesi, sövmesi, aldatması gerekmiyor. En büyük şiddet psikolojik şiddettir. Bazen dersinki keşke bağırıp çağırsada bunları yaşamasam.
Dediğim gibi bu hayata 1 daha gelme şansın yok. Kendini mutsuz bir kafese kimse için hapsetme.
Yarın bir gün çocuğun bile yanında olmaz. Şu hayatta kendin için ne yapıyorsan o kâr kalıyor yanına.

İyi ve güzel olan şeylerin bozulması yok olması iyi değildir bir şeyi düzeltmek için bir yol varsa o tavsiye edilir. Senin dediklerine gelince insanın yaptıkları ettikleri bir gün ayaklarına dolanır. Kafanı kaldır yukarı Sema'ya bak dediklerin orayı aşacaksa yapsın boşanacak olsa bana ve tavsiye verenlere zarar vermez

İyi ve güzel mi? Kadın mutsuzum diye bağırıyor.. nere de iyilik ve güzellik.
Ayrıca benim ayaklarıma ne dolanacakmış?

Önemli olan bosandiktan sonra kesinlikle mutlu olacagina inanması...eger ki bosandiktan sonra mutlu olup olmayacagindan emin degilse bosanmamasi en mantikli sey...bazi insanlar genel olarak mutsuzdur konu sahibi de sanki boyle bi tip ...her insan icin bosanmak iyi bi cozum olmayabilir...konu sahibi kendini iyi analiz etmeli cocugu ile birlikte en dogru karari almalidir...

Önemli olan bosandiktan sonra kesinlikle mutlu olacagina inanması...eger ki bosandiktan sonra mutlu olup olmayacagindan emin degilse bosanmamasi en mantikli sey...bazi insanlar genel olarak mutsuzdur konu sahibi de sanki boyle bi tip ...her insan icin bosanmak iyi bi cozum olmayabilir...konu sahibi kendini iyi analiz etmeli cocugu ile birlikte en dogru karari almalidir...

Biz kavga edince bu konuşmama olayına hiç tahammül edemiyorum nasıl o kadar zmn dayandınız bravo demem lzım ama çok zordur eminim aklı başında insanlarsınız ne diye kavga edip duruyorsunuz ki bir ortak yol bulun mantıklı bir şekilde devam etmesi gerekliliği üzerine, artık kavga yok deyin kural koyun ne biliyim çocuk var küçük yazık tabi ona da tekrardan biraraya gelmek için bir çareler düşünün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…