Bosanma uzerine fikirlerinize muhtacim

bence konu sahibi cok gerginsin bu da herseye yansiyor gibi bence kocana bunu soyle ben cok gerginim sanurim bunalimdayim yardim et tedavi olayim destek ol senin sevgine destegine muhtacim demeyi dene

ayy aslinda cok tatlisinuz burda ha diye aileri isin ucine katanlar hop anasinin evine tasinanlar cok itici cokk

kavga neden cikiyor burasi onemli ayrica kocan biraz yumusak sanki bak walla burada olsan coktan kapiya koymustu kocan seni hatta kv cigin ogluna kiz bakiyirdu burada hayat o jadar kolay degil bosanan bisanana

Canim biz cok kavga ettik ettik birlestik, dedim ya iliskimiz virus gibi, ne sacma bir iliskimiz var anlamiyorum, ne o ne de ben yollardir ehhh yeter deyip de vazgecemiyoruz birbirimizden. Aslinda cok dedik ehh yeter diye ama ayrilik yok ortada. O nisanlilik donemindeki kavgalarin yuzde birini bile yapan hemen nisan atiyor, biz onun uzerine evlendik dusun yani. Tam nisan atacagim gun, tam psikologla da konusup nisan atmaya yuzde yuz ikna oldugum gun geldi bir sarildi bana hooppp haydi yine baris ve dugun dernek...
Son kavgamiz yok. Esim aralik ayinda isinden kovuldu. Onun oncesinde de cok gergindi, birkac gereksiz yere defa bana kv nin yaninda bagirdi, cok zoruma gitti. En son iste kardesim tr de hapse girdi o zaman bana bagirmisti, ben de susmustum ama cok zoruma gitmisti. Sonra ben cok kirildim. Sonra da esim isten kovuldu, cok uzuldu, icine kapandi. Ben de kirgindim konusmadim onunla. Sonra sanirim o gun bugundur konusmuyoruz. Hic konusmuyoruz ya hic hic. Dedim ya dun tum gun sadece cocugun resmini getirdi gosterdi bak dedi, tek muhabbetimiz buydu.

kavga neden cikiyor burasi onemli ayrica kocan biraz yumusak sanki bak walla burada olsan coktan kapiya koymustu kocan seni hatta kv cigin ogluna kiz bakiyirdu burada hayat o jadar kolay degil bosanan bisanana
Aslinda pek oyle gorunmuyor. Benim tr deki bircok arkadasim evli, mutlu, cocuklu. Yani universite mezunu arkadaslarimdan bahsediyorum. Bir kisi bile yok bosanan, ayrilan. Masallah. Aslinda o yuzden de kendimi cok garip hissediyorum ya, butun arkadaslarim mutlu, kiminle konussam birseyin yok diyor, abartma diyor. Bir tane emsal yok ki bosanmis olsun, bir danisayim.

Canim biz senle konusmustuk ama acaba esin ve sen depresyonda misiniz.Yani ozellikle esin hayattan zevk almiyor gibi yani senle alakasi yok bi de yapisi sessiz sakin olabilir.Abd de oldugunuz icinde yakin kimse yok iyice bunalmissiniz gibi geldi bana

Canim bi senle konusmutuk ama acaba esin ve sen depresyonda misiniz.Yani ozellikle esin hayattan zevk almiyor gibi yani senle alakasi yok bi de yapisi sessiz sakin olabilir.Abd de oldugunuz icinde yakin kimse yok iyice bunalmissiniz gibi geldi bana
Evet canim seninle konustuk. Sanirim bunalimdayiz. Ya kolay degil ki adam isinden kovuldu, 6 yillik isiydi. Ona mi bunaliyor ki bilmiyorum ki. Ben de bunaliyorum cunku valla derslerim cok zor ve esimin tavri beni cok bunaltiyor. Ya aylardir sabrediyorum ama 6 ay oldu ya, kari koca alti ayda 6 kelime konusmaz mi ya? Sadece konusmama degil ki durum. Yatakta bile uzakta kalmak, eli eline degmemek, ya da degince birsey hissetmemek.

Yurtdisinda evli olmak o muhtacligi getiriyor gercekten. bazen bu iyi bisey, bazen kotu. esimin soyledigi sey onu benden daha iyi taniyan kimsenin olmadigi cunku her zaman beraberiz. benim ailemin tek uyesi o, iki kisilik bi aileyiz burda. onun ailesi uzak bi eyalette... ondan baska kimsem yok resmen burda....dedigim gibi bu hem bizim iliskimizi guclendirdi hem de yipratti. kendini hem cok onemli hissetti hem de bu onun icin cok fazla sorumluluk...

neyse evlilik terapistimiz amerikali. internetten reviewlere bakip gittik. ilk seans 1 saat 45 dakikaydi. $300 bayildik. sonra ogrendim ki kadin benim calistigim universitenin psikolojik danismanlik bolum baskaniymis ve universite calisani oldugun icin ayni servisi universitede bedava alabilirmisiz. ilk seantan sonra universitedeki counseling servisine gectik, kadin bizi tanidigi icin baska bi terapiste vermedi, kendi ilgilendi. basta kadinin bana karsi bi on yargisi var gibi geldi orta dogudan gelmis kultur farki imaji vardi sanki ama 4. seansta ben acilinca bana "sen bu evlilikteki olgun kisisin, o ise bu sevgileye simarmis" dedi. Sonra cift terapilerinin yaninda tekli terapilere basladik. sonuc kadin "sorunlarimiz kulturel degil kisilik farkliligi ile alakali" dedi. ben iliskide ayaklari yere basan, akil kismi iken esim heyecan tutkunu cok da ayaklari yerde olmayan biri olarak tanimladi. cekim olmasi bi arti tabi ama bu farkli yaklasimlar yorucu... esimle olan seanslarinda ne dedi bilmiyorum ama esimden anladigim boyle bi kizi zor bulursa getirmis lafi.. yani eger bonsama olursa benim degil onun daha cok kaybedegini ima etmis. simdi esim durumu kurtarmaya calisiyor. konusmalarimizdan beni surekli olcum test ettigini fark etmistim zaten..

sen de universitede de olduguna gore eminim boyle servisler vardi, bence arastir benim gibi bosuna $300 vermezsin. gerci o parayi verip kadina direk ulastik orasi ayri..

Inanma o imaja hersey ayni desem yalan olmaz sanirim,.sadece bazilari yokmus gibi yapiyor, bazilari ise bunla yuzlesecek kadar cesur. ben ne cesurum ne de goz ardi ettim, sadece belli bi sabir sinirina gelince bazi seyler ortaya cikiyor.

sen kocanla doya doya kavga edebiliyorsun biz edemeyiz uni. mezunuyuz sonra apartmanda adimiz cikar felan filan derken susmayi ogrendik sonra susup dusunduk kavga iyi bir sey degil ayrica o koca dusman degil kirarsak yikarsak bir daha yapamayiz elti kv bir taraflarina kina yakar derken sevmeyi ogrendik diyorum cunku maddi sorun cok yasamadim hic bir kotu aliskanlugi yok begeniyorum deli gibi severek evlendim bunlari dusunecek cok zamanim var sonra o olmazsa yapayalnuz kalirim sonra kizim 8 yasinda ytek basima asla bas edemem derim kendine ic telkin onemli beni sakinlestiriyor bir de sik sik onu cok sevdigimi soylerim bazen hissetmeden soylerin olsun soylerim asla hakaret etmem

Inanma o imaja hersey ayni desem yalan olmaz sanirim,.sadece bazilari yokmus gibi yapiyor, bazilari ise bunla yuzlesecek kadar cesur. ben ne cesurum ne de goz ardi ettim, sadece belli bi sabir sinirina gelince bazi seyler ortaya cikiyor.
cok dogru bir de herkes konusamiyor acilamiyor

cok dogru bir de herkes konusamiyor acilamiyor

Evet evliligin mahremiyeti benim susma sebebimdi. ama susmak ve sinmek ayni sey olmamali..hala en yakin arkadasim ve aileler disinda bu asamada oldugumuzu bilen yok. ben oyle cok konusum onu da kendimi de yipratmak istemedim. bitince herkes ogrenir gerek yok gibi dusundum. tabi bu yaklasim profesyonel yardim almaya mani olmamali. ben bile en mahrem kismina kadar amerikali kadinla konusuysam emnim hersey konusur. ama tabi benim o guveni hissetmem 3 seans aldi..

İş konusunu çok dert etmiş olabilir bu yüzden bunalımda bence. Arada sevgi var gibi geldi bana. Birlikte gülmeyi deneseniz?evet zor ancak ortada bir evlilik var. Komik şeyler anlatın, konuşmasa bile dinler sanırım. Belki dert konuşmaktan, kavga etmekten bunalmıştır.
Konuya ekleme yaparsam ben sadece içki kumar dyak olaylarından dolayı ayrılma olur diye düşünmüyorum insan uzun süreli mutsuzluğa güç yetiremez, depresif bir yaşama dönüşür bu da sadece yük.
Bence şu an hemen boşanmayı düşünmeyin bir müddet daha çaba sarf edip ters bir yaklaşımda bulunun. Olumlu şeylerden bahsetmeye çalışın eşinizle. Hafiften siz açın muhabbeti bir dinler iki dinler sonra muhabbet hoşuna giderse karşılık verir diye düşünüyorum

evet is konusu hic kolay degildir ne kadar emek veriyor bir de gurur var zor yani

Böyle kararsızlık, tükenmişlik tek çok zor ya. Ama ayrilsanizda pek kolay olmaz gibi alışkanlık var çocuk var arada. Hakkinizda hayırlısı olsun..

Canim sende mi ogrencisin? Universitenin counseling service e baktim, varmis boyle hizmetleri, individual counseling icin appointment alip gidecegim, isterse esimi de gotururum.
Ya aslinda yasadigim bircok seyden dolayi tum universite benimle ilgileniyor. Advisorum, profesorlerim, arkadaslarim, international studnet advisor um falan filan da biktim artik onlara konusmaktan. Tamam iyi insanlar ama cozum yok, kulturel farkliliklardan dolayi dertlerimizi anlamiyorlar.
Mesela esim kovuldu, neden kovuldugunu anlamiyorlar. Kardesim hapiste, neden hapiste anlamiyorlar, benim maasim yatmiyor, neden yatmiyor anlamiyorlar. Tek dedikleri ooo I am sorry, I am sorry. Insanlar alismislar US based, freedom and economic relax hayata, ne bilsinler ortadogulu tarzi hayatini, evliligi. O yuzden ben pek dusunmedim US counseling e gitmeyi ama sen beni baya ikna ettin arkadasim. Gidecegim. Esimi de ikna edip goturecegim.

aslinda kocanla sorun olmayinca 3. sahislarla olan sorunlari cok rahat konusuyorsun mesela benim kv elti sorunlarimi google amcama sorun ilk beste listeye yerledtirir beni yazmadim yer anlatmadik kisi burakmamusim

aslinda kocanla sorun olmayinca 3. sahislarla olan sorunlari cok rahat konusuyorsun mesela benim kv elti sorunlarimi google amcama sorun ilk beste listeye yerledtirir beni yazmadim yer anlatmadik kisi burakmamusim
Ay cok hossun. Ya umrumda degil valla kv imis, gorumce imis bilmem kimmis. Koca arkadasim koca. Evlilik dedigin kocayla oluyor. Kocan iyi olacak, sevilecek, sevecek. Dunya cadisi olsun kv, gorumce umursamam kocam yanimdaysa, dunya iyisi olsunlar faydalari yok. Benim kv iyi, gorumce iyi de ne oluyor koca ya baksana.

oyle deme onlar o kadar kotu olmasa ben dort elle sarilirmiydim evliligime allah eltime kvcigime uzun omurler versin bu hayattaki en buyuk motivasyonum onlar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…