Merhaba hanimlar,
Ozellikle bosanmis bayanlarin fikrini almak istiyorum. 30 yasinda ABD de doktora ogrencisi bir bayanim, 2 yasinda kizim var.
Arkadaslar ben acik konusacagim benim esim gercekten iyi bir insan, cevresi tarafindan da sevilir, sayilir. Ailesi de iyi simdi Allah var, kayinvalidem falan iyi biri.
Esimle tanismamiz, iliskimiz, evliligimiz cok garip, hic dogru duzgun mutlu olamadik biz en basindan beri, virus gibi bir iliskimiz var. Ikimiz de birbirimizin hayatinda ilkiz. Internetten tanistik, o beni gorur gormez guzelim diye asik oldu, cok pesimden kostu, cok istedi beni, ben de onun bana olan askina ve ilgisine asik oldum.
Ama yani en basindan beri, ilk zamanlardan beri biz birbirimizi yedik bitirdik, iliskimiz cok yiprandi cok. Ilk olmasindan midir nedir, ne o benden vazgecebildi ne de ben ondan vazgecebildim. Nisandan once cok tartisirdik, ayrilmak isterdim yapamazdim. Nisanliyken deliler gibi kavgalar ettik, o deli kavgalarin uzerine evlendik. Evlendik deliler gibi kavgalar ettik hop derken cocuk oldu vs vs hic kopamadik. Ama bir sekilde sevgi vardi, bir sekilde ben cok ayrilmak istedigimde o benim gonlumu aliyordu, o cok ayrilmak isteyince ben. Bir de ABD de oldugumuz icin kimsemiz yok ya cekip cekip gidemedik hicbir kavgadan sonra, o yuzden dovusup dovusup birbirimizin suratina baktik mecbur.
Arkadaslar bu sene 5. yilimiz ve ikimiz de bittik artik. Inanin aylardirrrr tek kelime konusmuyoruz. Ben cabaliyorum hala iki uc kelime konusuyorum, hosgeldin, nasilsin vs diyorum, is nasil, dersler nasil vs diyorum iki uc kelimeyi gecmiyor cevaplar. Yatakta da sirtimizi donup yatiyoruz, yani nasil oluyor bilmiyorum hic cekim yok aramizda, ben ona sarildigimda hicbir sey hissetmiyorum, ya hicbir duygum yok, inanin. Onda da aynisi gecerli. O isinden kovuldu cok mutsuz oldu, iki kelime derdini acmadi bana. Benim de maasim kesildi, derslerim kotu ben de ona acilamiyorum, bir iki konusuyorum soyleniyorum dertlerime dair cevap yok.
Evlilik demek gonlune denk gonul demek. Esimden baska kimsede gozum yok, onun da oyle. Asla aldatma vs yok. Ikimiz de isinde gucunde kimseye zarari olmayan insanlariz. Tek ortak noktamiz cocugumuz.
Esime boyle evlilik olmaz ya kurtaralim ya bosanalim dedim. Boyle gidiyor iste hic konusmadan, en azindan kavga etmiyoruz dedi. O zaman bosanalim dedim, cocuga kiyamiyorum, cocugu buyutelim oyle dedi. Cocugu ne kadar buyutecegiz ki dedim, universite yasina gelsin dedi. Ohoo dedim.
Yani bayanlar bilmiyorum nasil olur, arkadaslarimla konusuyorum bosanacak birseyiniz yok diyor. Yahu cok mutsuzum, esim de cok mutsuz, aylardir konusmuyoruz diyorum, cocuga yazik olur vs diyorlar. Nesi var esin iyi ya diyorlar.
Her defasinda bosanmayi dusunup de insanlarin neyiniz var, ikiniz de iyisiniz, idare edin, oturun oturdugunuz yerde vs baskilariyla karsilasiyorum. Ozellikle de annem babam ortaligi yikiyorlar bosanmak istiyorum dedigim zaman. Cok seviyorlar esimi, yuvam yikilsin istemiyorlar. Insanlara gore ortada aldatma, sorumsuzluk, icki/kumar vs yoksa evlilik bozulmamali.
Bayanlar cok kotu bir sekilde bunalimdayim, inanilmaz mutsuzum, aylardir iki dk yuzum gulmuyor. Bana bir yol gosterin ne olur. Bir de boyle mi oluyor yani bilmiyorum, evliligin 5. yili artik eslerin arasinda cok bir muhabbet kalmiyor mu, yani aslinda dogal bir durum mu bu yasadigimiz, gecici bir durum mu? Eger gecicisiyle 6 aydir neden gecmedi? Iyice yabancilastik iyiceee.