- 23 Mart 2015
- 5.713
- 12.041
- 248
Haksızlıkları silmeyin zaten , hep aklınız da tutun . Ama haksızlıklar yanında, onlar yapılırken nasıl sessiz kaldığınızı, nasıl katlanmayi seçtiğinizi, nasıl ezildiginizi , bana aşık dediğiniz adamın nasıl arkasında durmadığını, çektiniz alttan aldınız diye kimsenin size madalya takmadığını, siz çekince kimseden karşılık beklememeniz gerektiğini de aklınızda tutun. Bir daha ki kadın erkek ve ya başka ilişkilerde artık davranış biçiminin değiştirmeniz gerektiğini hatırlatır size.Aslında sevgi bitti ama yapılanları nasıl sileceğim beynimden uğradığım haksızlıkları..
Onunla konusmazsam yalniz hissediyorum demissiniz. Suçlamak icin konuşmak ve yalniz hissetmemek için konuşmak farklı. Eleştiri olsun diye söylemiyorum ama tekrar tekrar ettikçe nasıl unutacaksiniz her hesap sorusunuzda aynı olayları yeniden yaşıyor gibi olursunuzBana iyi geldigini soylemedim ki. Sadece tek basa cikamiyorum. Katili o olmasina ragmen yalniz kalinca yine de hesap sormak icin, suclamak icin 1 sekilde yine onunla konusuyor buluyorum kendimi.
Ben de herkes gibi en iyi intikam unutmaktır dicem ama eski sevgilime bile kini zor sönen, artık bi hasar mı var çocuklukta da bu kadar kindarım mizaç mo bilmemHerkese merhaba, eski eşle 1 aydır ayrıyız ve on gün önce boşandık. Onun vasıtasıyla tanıdığım arkadaşlarının eşleri ile hala iletişimim var. Arkadaşlarına umrumda değil, çok mutluyum tatile gidelim aileler girmese boşanmazdık vs diyormuş ve ilişkimizde yaşanan çoğu şeyi yalan yanlış anlatmış. Arkadaşları eşlerine , eski eşimi çok iyi gördüğünü falan söylüyormuş. Boşanma sonrası bir kez görüntülü aradı FaceTime belki yanlışlıkla bilmiyorum ne kadar çaldı görmedim, boşanmadan önce whatsaptan sacma bi soru sordu yanıt vermedim boşandıktan sonra tekrar fatura ile ilgili sacma bi soru sordu yanıtladım. Sonra yazmadı. Telefonuma whatsap çevrimiçi durumunu gösteren program indirdim o girdikçe whatsappa girdim gece 2 de bile girse bende giriyorum sanki başkası ile konuşuyormuş izlenimi olsun kıskansın sinir olsun diye onun profiline tıklayınca yazıyor… çıkıyor ama hiç bir şey yollamıyor.
Bende sinir oldum bu kadar arkadaşlarına umrumd değil ya yapıp mesaj atmasını vs.
Siz eski eşlerinizle neler yaşadınız nasıl intikam aldınız? Bana gerçekten çok ağır laflar söyledi , çok kötü şeyler yaşattı düşünmeme değecek bir insan değil çok iyi biliyorum. Ama benim canımı ailece nasıl yaktılarsa daha beterlerini yaşasınlar istiyorum geceleri dişlerimi sıkıyorum. Nasıl geçecek bu durum ?
Ne tazminatıTazminat isteseydiniz madem cok kötü şeyler yaşadınız.
Şimdi bosandiginiz adamdan intikam almak icin nasil bir yol onerelim size?
Dediğim gibi ruhsatsız silahı olan deli bozuk bir aile . Hele de parasını alırsam iyice köpürür peşimi bırakmazdı ayrıca paraya ihtiyacım yok ki. Ve ben hemen kurtulmak istedim sürünmemek için mahkemedeAnladığım kadarıyla çocuğunuz yok. Neden hala watsaptan silmiyorsunuz?
Ayrıca o kadar kötü olaylar yaşattıysa neden anlaşmalı boşandınız?
Psikolojik yardım alıyorumBen de herkes gibi en iyi intikam unutmaktır dicem ama eski sevgilime bile kini zor sönen, artık bi hasar mı var çocuklukta da bu kadar kindarım mizaç mo bilmem, zor olduğunu hatta ilk dönemlerde imkansız olduğunu biliyorum. En iyi ihtimal zamana bırakın, o öfkenin kinin zamanla azaldığını göreceksiniz. Ben ortak arkadaşlarla da özellikle bu süreçte az görüşmenizi onu konuşmamak adına uyarıda bulunmanızı öneririrm. Ha bazen bilgi almak isteyen taraf biz oluyoruz en garantisi görüşmemek. Whatsapo tan yazıyor görünüp takip ediyorsanız sizin yazmanızı sağlamaya çalışan, arkadaş dediği insanlara bile açık vermemek adına yalanlar söyleyen bu adamın korkak ve sorumsuz olduğunu da aşikar, günümüz erkeklerinin genel sorunu gerçi. Sevgi emeksiz, fedakarlık olmadan yetmiyor malesef, Allah karşınıza sevgisinin sorumluluğunu da taşıyacak güçlü, cesur erkekler çıkarsın(hepimizin amin ). Acilen ortak arkadaşlarla iletişimi, onla zaten iletişimi kesin. Takibi bırakın, inkan varsa psikolojik destek akmak da çok faydalı olacaktır
Psikoloğumda bu konuda bir daha nasıl birini seçmemem gerektiğini öğrendiğimi söylüyor. Bazen kötü görünen ilişkilerin ardından daha iyi ilişkilerin geldiğini. İnsanın kendini tanıdığını. Yaşım küçük ama insan boşanınca üstünde toplum baskısı hissediyorHaksızlıkları silmeyin zaten , hep aklınız da tutun . Ama haksızlıklar yanında, onlar yapılırken nasıl sessiz kaldığınızı, nasıl katlanmayi seçtiğinizi, nasıl ezildiginizi , bana aşık dediğiniz adamın nasıl arkasında durmadığını, çektiniz alttan aldınız diye kimsenin size madalya takmadığını, siz çekince kimseden karşılık beklememeniz gerektiğini de aklınızda tutun. Bir daha ki kadın erkek ve ya başka ilişkilerde artık davranış biçiminin değiştirmeniz gerektiğini hatırlatır size.
Şimdi numarasını sildim whatsapptan profil resmimi bile görmesin her yerden herkesi çıkarttım zatenonunla hiçbir iletişiminiz olmamalı,ona ödül size haksızlık olur durum.
Hiç öyle düşünme. Şöyle düşün bir deneyim kazandın. 26 yaşında bir çocukla boşandım98 liyim b.. var gibi erken evlendim. Hayatın zamanın hepsinin farkındayım ama .. boşanmayı o da istiyordu ama kesip atamadı ben kesip atan tarafım
Tamam o kadar delilerse nasıl intikamla uğraşacaksın? Başını derde sokma sonra.Dediğim gibi ruhsatsız silahı olan deli bozuk bir aile . Hele de parasını alırsam iyice köpürür peşimi bırakmazdı ayrıca paraya ihtiyacım yok ki. Ve ben hemen kurtulmak istedim sürünmemek için mahkemede
Psikolojik yardım alıyorumkorkak ve sorumsuz olduğu nasılda tam bir tespit oldu.. evet aslında bi bilgi alma istemi var ama ortak arkadaşlarla araya mesafe koymakta çok fayda var. Çünkü iyi gelmiyor. İnsanlarda meraklı ve kızları seviyorum ama güvenemiyorum maalesef… kimin ne olduğu hiç belli değil su
Çok iyi biliyorum bu tipi, gitsen hayır demez ama kendi iradesiyle de gelemez, hayır cevabını almktan korkar çünkü. Olurda ilerde yine sorun olursa, e sen geldin bana tekrar, diyecek ortam yaratmaya çalışır. Üzüldüğünü asla belli etmez, ha sen söylersen dökülür belki. Uğraşmaya değmez, bi ilişki karşı taraf ikna edilerek yaşanmaz zaten, bunu da bekler oldular. Hayırlı olsun hakkınızdaPsikolojik yardım alıyorumkorkak ve sorumsuz olduğu nasılda tam bir tespit oldu.. evet aslında bi bilgi alma istemi var ama ortak arkadaşlarla araya mesafe koymakta çok fayda var. Çünkü iyi gelmiyor. İnsanlarda meraklı ve kızları seviyorum ama güvenemiyorum maalesef… kimin ne olduğu hiç belli değil su dönemde
Evet aynen de öyle oldu zaten daha önceÇok iyi biliyorum bu tipi, gitsen hayır demez ama kendi iradesiyle de gelemez, hayır cevabını almktan korkar çünkü. Olurda ilerde yine sorun olursa, e sen geldin bana tekrar, diyecek ortam yaratmaya çalışır. Üzüldüğünü asla belli etmez, ha sen söylersen dökülür belki. Uğraşmaya değmez, bi ilişki karşı taraf ikna edilerek yaşanmaz zaten, bunu da bekler oldular. Hayırlı olsun hakkınızda
İntikam demek doğru da olmaz ben kulum. Allah’ın ilahi adaletine güveniyorum.. ama görmekte istiyorum ah larımın çıktığını..Tamam o kadar delilerse nasıl intikamla uğraşacaksın? Başını derde sokma sonra.
İnan o şimdi de o durumda ama gururundan şov yapıyor çevresine. Ama bu da ona zarar, o bastırılan duygular ona zarar verir, gelecek ilişkilerine falan.. kendi haline bırak, zaman herkese dersini verecektir. İnan herksin başında bu sorunlar, kimi sevgiliylen farkediyor kimi evlenince, ha ayrılık süreci hep zor ama. Neden ben deme, kurban psikolojisine girme, bu dünyada her şey insanlar için ki neler duyuyoruz bu ne ki.. kurtulduğuna şükret inatçı, bela bir şey olsa şu zamanını arardın.Evet aynen de öyle oldu zaten daha önce10 günlük ayrılık yaşadım 9 ay önce sen barıştın oldu aslında kendisi aramıştı madem sorun var barışmasaydın dedi .. sonra nefret beslemiş evden gitmiştim on gün. Kapıların arkasına bakmış geceleri ağlamış sonradan anlattı. Sadece neden ben diyorum. Elime geçen parayı yardıma harcarım acımam, kimseye kötülük etmedim, dilenci görsem moralim düşer empati kurarım gittim sacma span merhametsiz kötü kalpli birine denk geldim.. bebeğimi kaybettim boşandım. Zor vallahi. İlahi adalete inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?