• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Sonrası Eski Eşinizle neler yaşadınız ?

Ne tazminatı 🥲🥲 düğünde kendine takılan altınları bile aldı 1.5 senelik evlilikti. Mehir falan hak getire. Biz düğün masrafımı ver der diye bekledik hatta.. benim maddi olarak bir sıkıntım yok anlaşmalı boşanma oldu zaten diğer türlü senelerce ugrasılıyormus ama çok paragözdü parasını alsam kesin çok içi yanardı babam engel oldu bunlar belalı tipler boşver diye

Ne şerefsiz bir adam😡😡

Herkese merhaba, eski eşle 1 aydır ayrıyız ve on gün önce boşandık. Onun vasıtasıyla tanıdığım arkadaşlarının eşleri ile hala iletişimim var. Arkadaşlarına umrumda değil, çok mutluyum tatile gidelim aileler girmese boşanmazdık vs diyormuş ve ilişkimizde yaşanan çoğu şeyi yalan yanlış anlatmış. Arkadaşları eşlerine , eski eşimi çok iyi gördüğünü falan söylüyormuş. Boşanma sonrası bir kez görüntülü aradı FaceTime belki yanlışlıkla bilmiyorum ne kadar çaldı görmedim, boşanmadan önce whatsaptan sacma bi soru sordu yanıt vermedim boşandıktan sonra tekrar fatura ile ilgili sacma bi soru sordu yanıtladım. Sonra yazmadı. Telefonuma whatsap çevrimiçi durumunu gösteren program indirdim o girdikçe whatsappa girdim gece 2 de bile girse bende giriyorum sanki başkası ile konuşuyormuş izlenimi olsun kıskansın sinir olsun diye onun profiline tıklayınca yazıyor… çıkıyor ama hiç bir şey yollamıyor.
Bende sinir oldum bu kadar arkadaşlarına umrumd değil ya yapıp mesaj atmasını vs.
Siz eski eşlerinizle neler yaşadınız nasıl intikam aldınız? Bana gerçekten çok ağır laflar söyledi , çok kötü şeyler yaşattı düşünmeme değecek bir insan değil çok iyi biliyorum. Ama benim canımı ailece nasıl yaktılarsa daha beterlerini yaşasınlar istiyorum geceleri dişlerimi sıkıyorum. Nasıl geçecek bu durum ?
İntikam peşinde olmak size zarar verir.

1. Diyelim ki sevgiliniz olmadığı halde varmış gibi yaptınız. 1 aydır ayrısınız 10 gün önce boşandınız. Çevresine der ki:
Bak 1 ayda sevgili yapmış. Kesin beni daha önce bu adamla aldatıyordu. Sizi çevreye küçük düşürür.

2. İntikam illa ki alacaksanız sizin ile ilgili söylediği iki yalanı ortaya çıkarın. Arkadaşlarına ispatlayın. Ve ilave olarak Sizin onunla ilgili iki çok kötü örneği bu arkadaşlara anlatın. Artık ağzıyla kuş tutsa millet ona inanmaz.

İntikam peşinde olmak size zarar verir.

1. Diyelim ki sevgiliniz olmadığı halde varmış gibi yaptınız. 1 aydır ayrısınız 10 gün önce boşandınız. Çevresine der ki:
Bak 1 ayda sevgili yapmış. Kesin beni daha önce bu adamla aldatıyordu. Sizi çevreye küçük düşürür.

2. İntikam illa ki alacaksanız sizin ile ilgili söylediği iki yalanı ortaya çıkarın. Arkadaşlarına ispatlayın. Ve ilave olarak Sizin onunla ilgili iki çok kötü örneği bu arkadaşlara anlatın. Artık ağzıyla kuş tutsa millet ona inanmaz.
2.şıkkı yaptım arkadaşlarına da kazık atmıştı, onları da anlattım hepsini kanıtladım ve düşünceleri değişti kızlar da eşlerine anlatacak tabi..
birinci şıkka gelince aslında benim öyle bi karaktersiz olmadığımı asla aldatmayacağım bilir ama içinde hepte bi güvensizlik vardı. Bak beni tamamen bıraktı duygusu oluşsun istiyorum

2.şıkkı yaptım arkadaşlarına da kazık atmıştı, onları da anlattım hepsini kanıtladım ve düşünceleri değişti kızlar da eşlerine anlatacak tabi..
birinci şıkka gelince aslında benim öyle bi karaktersiz olmadığımı asla aldatmayacağım bilir ama içinde hepte bi güvensizlik vardı. Bak beni tamamen bıraktı duygusu oluşsun istiyorum
Tamamen bırakın ozaman, onu kıskandırmaya çalışmayı, ona biseyler kanıtlamaya çalışmayı bırakın.

Tamamen bırakın ozaman, onu kıskandırmaya çalışmayı, ona biseyler kanıtlamaya çalışmayı bırakın.
İşte sorun şu bırakamıyorum. Çok sevmiş değer vermiştim kendime kızıyorum çok kötü şeyler yaşattı hala online oluyor mu diye bakıyorum.. ben annemin evine döndüm o da evde kalıyor mu diye bakıyorum. Kendime çok kızıyorum bu da kendine değer vermemektenn kaynaklanıyor bence. Özgüvenim kırık eski Halime oranla iki üç sene de 20 kg almışım sanki bir o kabul edecekmiş gibi ki lafta sokardı :)) insana en çok zarar veren yine kendisi oluyor

Doğrusunu anlatın, yalancı şerefsiz diyin

Çevreniz salak mı acaba affınıza sığınarak soruyorum, erkekler boşandıktan sonra türlü türlü iftira atıyor. Adamlar yalana iftiraya mahkeme salonunda başlıyorlar 😐

Bence unutun bu hıyarto yu acilen yeni sevgili yapın ya da kızçelerle tatile gidip bolca eğlenin poz koyun her yere.
Yalancı şerefsiz demesin bence,serefsize şerefsiz demek suç

Herkese merhaba, eski eşle 1 aydır ayrıyız ve on gün önce boşandık. Onun vasıtasıyla tanıdığım arkadaşlarının eşleri ile hala iletişimim var. Arkadaşlarına umrumda değil, çok mutluyum tatile gidelim aileler girmese boşanmazdık vs diyormuş ve ilişkimizde yaşanan çoğu şeyi yalan yanlış anlatmış. Arkadaşları eşlerine , eski eşimi çok iyi gördüğünü falan söylüyormuş. Boşanma sonrası bir kez görüntülü aradı FaceTime belki yanlışlıkla bilmiyorum ne kadar çaldı görmedim, boşanmadan önce whatsaptan sacma bi soru sordu yanıt vermedim boşandıktan sonra tekrar fatura ile ilgili sacma bi soru sordu yanıtladım. Sonra yazmadı. Telefonuma whatsap çevrimiçi durumunu gösteren program indirdim o girdikçe whatsappa girdim gece 2 de bile girse bende giriyorum sanki başkası ile konuşuyormuş izlenimi olsun kıskansın sinir olsun diye onun profiline tıklayınca yazıyor… çıkıyor ama hiç bir şey yollamıyor.
Bende sinir oldum bu kadar arkadaşlarına umrumd değil ya yapıp mesaj atmasını vs.
Siz eski eşlerinizle neler yaşadınız nasıl intikam aldınız? Bana gerçekten çok ağır laflar söyledi , çok kötü şeyler yaşattı düşünmeme değecek bir insan değil çok iyi biliyorum. Ama benim canımı ailece nasıl yaktılarsa daha beterlerini yaşasınlar istiyorum geceleri dişlerimi sıkıyorum. Nasıl geçecek bu durum ?
Düşünce tarzınız hiç sağlıklı değil adı üstünde eski eş eskide kaldı siz artık kendi hayatınıza odaklanın kendinizi düşünün her şeyi geride bırakıp yeni bi hayat kurun kendinize. Sürekli intikam alma duygusu wp den takip etme vs siz boşanmışsınız ama eski eşinizi hayatınızdan çıkarmayı unutmuşsunuz. Ancak gerçekten hayatınızda o kişi yokkende kendi kendinize mutlu olmanın yolunu bulursanız intikam alma derdinde olmadan kendi iç huzurunuzu sağlayıp hayatınıza devam ederseniz aslında farketmeden en güzel intikamı almış olursunuz tabi o aşamaya geldikten sonra da umurunuzda olmaz orası ayrı ama en güzeli bu bence

Erkeklerin sonuçta boşanıyor da olsa aynı yastığa baş koyduğu insana cirkeflesmeleri kadar sacma bir şey yok. Doğrusunu anlatsa sesim çıkmaz… Allah görüyor biliyor
Ben de yaşadım yaşıyorum

İşte sorun şu bırakamıyorum. Çok sevmiş değer vermiştim kendime kızıyorum çok kötü şeyler yaşattı hala online oluyor mu diye bakıyorum.. ben annemin evine döndüm o da evde kalıyor mu diye bakıyorum. Kendime çok kızıyorum bu da kendine değer vermemektenn kaynaklanıyor bence. Özgüvenim kırık eski Halime oranla iki üç sene de 20 kg almışım sanki bir o kabul edecekmiş gibi ki lafta sokardı :)) insana en çok zarar veren yine kendisi oluyor
Siz eski eşinizin hala size zarar vermesine izin veriyorsunuz. En azından kendinize değer vermediğiniz farkındasınız. Siz kendinize değer verdiğiniz ölçüde başka insanlardan değer görürsünüz. Eger bu güvensizliği birakmazsaniz hayatınıza gene size değer vermeyen insanlar girer. Öncelikle onunla iletişim kurabileceginiz her yok kapatın. WhatsApp, sosyal medya , her yerden engelleyin. Ortak arkadaşlarınıza artık ondan haber duymak istemediginizi söyleyin, ya da o arkadaşlarla da bitirin iliskijizi. Sizin yeni bir hayatınız var , yeni arkadaşlar bulursujuz

ben 2 çocuğumla boşandım. ve sosyal medya telefon falan her yerden engeli bastım. çünkü tahammül edemiyorum.
10 yıldır tüm maaşımı iş yapıyorum ayağına batırmış. pavyonlarda kadınlarla yemiş, üstüne üstlük polis kendisi karakola gelen evli kadınlarla yasak ilişkisi olmuş. ve her söylediği yalan dolanmış.
bütün bunlara rağmen arkamdan atıp tutuyormuş, çocuklar için çok nadir iletişimimiz oluyor onda bile beni azarlamaya çalışıyor. yani boşandıktan sonra erkekler üst düzeyde çirkefleşiyor iftiralar atıyor. çocuğunda yokmuş sil engelle onla ilgili birşeyler duymamaya çalış. ben mecburen duyuyordum ama o haber getiren kanalları da hayatımdan çıkardım. öyle pat diye iyi olamayacağız tabi ama elbette zaman gelince herşey bitecek.

GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR KISA VE NET..
Eski eşinin hayati sana ne ilgilendirir ki.. bittiyse bitti..
adam tatile gitmek istemiş keyf yaşamak istemiş...
sende illa intikam peşindesin.. birak yaaa..
sende git tatile... keyfini yapın ama birbirinizi takipp etmeyin... etme...

ben 2 çocuğumla boşandım. ve sosyal medya telefon falan her yerden engeli bastım. çünkü tahammül edemiyorum.
10 yıldır tüm maaşımı iş yapıyorum ayağına batırmış. pavyonlarda kadınlarla yemiş, üstüne üstlük polis kendisi karakola gelen evli kadınlarla yasak ilişkisi olmuş. ve her söylediği yalan dolanmış.
bütün bunlara rağmen arkamdan atıp tutuyormuş, çocuklar için çok nadir iletişimimiz oluyor onda bile beni azarlamaya çalışıyor. yani boşandıktan sonra erkekler üst düzeyde çirkefleşiyor iftiralar atıyor. çocuğunda yokmuş sil engelle onla ilgili birşeyler duymamaya çalış. ben mecburen duyuyordum ama o haber getiren kanalları da hayatımdan çıkardım. öyle pat diye iyi olamayacağız tabi ama elbette zaman gelince herşey bitecek.
İnsanlar ne kadar ahlaksız ne kadar yüzsüz ya. İnanamıyorum cidden.

Daha neler duyup göreceğiz.. size yaşattıkları elbet çıkacaktır. Birde çocuğunuz var ona rağmen arkanızdan konuşması çok saçma. Ama biraz akıllı olanlar varsa konuştuklarından anlayacaklardır yalanını. Benim öz amcam , yengemi ailecek görüştükleri arkadaşıyla aldatmış hemde iki sene. Sonra yengeme namussuz evini beni ihmal etti ben suçsuzum dedi asıl namussuz kendisiydi hepimiz biliyorduk… keşke beyinleri biraz bassa da çocukları için en azından sussalar. Çoğu kişi beni garipsemiş bakmamı vs. Ama daha 1 ay oldu ayrılalı on gün oldu boşanalı hızlıca kesip atmak bi saniyede beynimden çıkartamıyorum. Buradaki herkes ayrılınca tak diye silip attı mı yani? Ben mi ilgincim

GİDEN GİTMİŞTİR GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR KISA VE NET..
Eski eşinin hayati sana ne ilgilendirir ki.. bittiyse bitti..
adam tatile gitmek istemiş keyf yaşamak istemiş...
sende illa intikam peşindesin.. birak yaaa..
sende git tatile... keyfini yapın ama birbirinizi takipp etmeyin... etme...
Onca şerefsizlik yapıp insan nasıl vicdan yapmaz kendini suclamaz keyfi batsın diyorum🤓. Ne kadar terssiniz sizde 🥲🫢

Onca şerefsizlik yapıp insan nasıl vicdan yapmaz kendini suclamaz keyfi batsın diyorum🤓. Ne kadar terssiniz sizde 🥲🫢
bak bişi diyim mi ?sen eski eşini takibe alirsaniz ne yaptığı gözetirseniz o derki beni kıskaniyor... dahada havalanir... ve vicdan yapmaz...
ama sen hiç takip etmeseniz.. kendi hayatini yaşarsaniz o seni takibe alir.. o zaman vicdan yapar... pişman olabilir..
şöle ki kendi hayatına bak... kendi hayatına güzellikleri tat... gerisi hepsi gelir sen hiç merak etme önce kendini düzelt kendinle barış kendini yaşa:)

Artık bitmiş bu hal en çok sizi yorar gerekirse bir terapi alın ve bu adamı artık düşünmeyin . Hislerinizi anlıyorum ama durum takintiya doğru gidiyor gibi

Daha neler duyup göreceğiz.. size yaşattıkları elbet çıkacaktır. Birde çocuğunuz var ona rağmen arkanızdan konuşması çok saçma. Ama biraz akıllı olanlar varsa konuştuklarından anlayacaklardır yalanını. Benim öz amcam , yengemi ailecek görüştükleri arkadaşıyla aldatmış hemde iki sene. Sonra yengeme namussuz evini beni ihmal etti ben suçsuzum dedi asıl namussuz kendisiydi hepimiz biliyorduk… keşke beyinleri biraz bassa da çocukları için en azından sussalar. Çoğu kişi beni garipsemiş bakmamı vs. Ama daha 1 ay oldu ayrılalı on gün oldu boşanalı hızlıca kesip atmak bi saniyede beynimden çıkartamıyorum. Buradaki herkes ayrılınca tak diye silip attı mı yani? Ben mi ilgincim
Buradaki herkesi bilemem ama ben tak diye silip attım mesela. Telefonumu bile değiştirdim bulaşmasın bana diye. Sizin de silip atmanız gerekiyor. Boşanmışsınız işte hala neyin peşindesiniz açıkçası anlayamadım. Ha intikam diyeceksiniz belki, ben de size diyeceğim ki; böyle devam ederseniz alacağınız tek intikam kendinizden olur, çünkü o insanı hayatınızda bir şekilde tuttukça hayata adaptasyonda sorun yaşayacağınız bir gerçek. Yine de siz bilirsiniz.

ya işte öyle terbiyesizler. ben çok evcil biriyim. evden işe işten eve. biraz da sessizim. selam bile vermem pek. benim namusuma laf atmış namussuz ablası!(ki onun bence pis ayakları var) susmuş diyememiş o karım yapmaz diye nikahlıydık o dönem bir de. o nedenle ben erkeklerden her türlü ahlaksızlığı bekliyorum.
sen de hemen iyi olmayacaksın ama olacaksın. zor biliyorum ama takibi yavaş yavaş bırak. doğru kişi olsaydı evli olurdun hala. bence kurslara katıl, hobiler edin, çalışmıyorsan işe falan başla. 2 çocuk birisi bebek 11 aylıktı evleri ayırdığımda bunlara zaman ayırmaya çalışıyorum. hele işe gelince pamuk gibi oluyorum.
bir de terapi almıştım bir kere maddiyattan devam edemedim ona başlayacağım bu hafta. bana demişti ki terapist zor zamanlar yaşıyorsun kendine en güzel şekilde şefkat göstermelisin. bu kadar acının üzerine bir de sen kendine etmemelisin. kalk bir yemek ye hatta yapma ısmarla en sevdiğini dedi ve o günden sonra yemek yemeye başladım. ben de resmi olarak 3 ay olacak boşanalı. ya bana kızanlar olabilir ama çivi çiviyi söker. flört etmeye başla birileriyle. bak evlen demiyorum tanı gez dolaş zaman geçir. ama bağlanıp aşık olma. öyle öyle geçer. ben çocuklarım için çok temkinliyim bu konuya :D

Back