boşanma sonrası çocuğumla ayrı ev kurmak derdi nasıl olacak

Harikasınız..
Allah huzurunuzu daim etsin, daha da iyi olun inşallah..
Merak ettim acaba ne kadar kira veriyorsunuz, hangi sehirdesiniz, kreşe ne kadar ödüyorsunuz..
Benim tek avantajim annemlere ait bir evde oturuyor olmam bu yüzden kira vermiyorum..birkac yil daha vermicem sonrasi Allah kerim...kreslik yasta degil çocuğum 11 yasinda bu yuzdende ozel derslerimiz var

300 tl aidat lüks sitelerde oluyo onlarq mı bakıyorsunuz
Normal apartman dairelerine bakın nerede yaşıyosunuz

Ben eşyasiz ev kurdum. 600 liralık çekyat aldim spotcudan( sıfır ama çok kaliteli değil, işimi görüyor), TV, halı, beyaz eşya uygun olanlardan seçtim, taksit ödedim. Sonradan eş kişisi salon takımimi gönderdi. Bence perdelerinizi , mutfak eşyalarınızı da alın.
1000 lira kira var. Faturalar kışın 500 ü buluyor.

Çocuğa da eğer annem bakmasa idi, Kız meslek lisesi nin kresine gönderecektim. Tam gün oluyor diyr biliyorum. 1600 çok fazla imiş. Ayrıca çocuğa 500 tedbir nafakası verilmesine karar verdi hakim. Allah kolaylık versin...

Sizin esiniz ne is yapıyor ,geliri ne kadar 500 tl tedbir nafakasi yazınca merak ettim..biz daha nafakada anlasamiyoruz da

Facebook sayfaları, letgo gibi yerlerden ikinci el idarelik eşya alın. Biraz uğraşırsanız tüm ev eşyalarını kiracı olduğu evle devredip giden memurların evlerinden bulabilirsiniz. Gayet uygun oluyor.

Bulamazsanız da eşinizin aylık gelirine göre çocuk için nafaka isteyebilirsiniz. Konuşun belki kreş masrafının yarısını ödemeyi de kabul eder.

Burda 1000 liraya eşyalı evdeyim.kres 650 lira.esim ödüyor kreşi.maas 3600.1000 lira nafaka.yol200 yemek 300.kredi kartı 1500.geriye kalıyor 600.o da bir şekilde harcanıyor.kisin d.gaz da gelecek.ancak geciniyorum.beni evden kovan babami da Allah'a havale ediyorum

Bizim burda merkezdeki evler 800.aidatla birlikte 850.ben sadece 200lira fark ödüyorum.ev kurmaktansa da kısa dönem için mantikli.yine de kafanı toparlayan kadar eşyalı ev uygun gibi.uc dört ay.sonrasinda evi kur.en ucuz çekyat 1000 lira ama oturulur mu bilmem.ortalama 1500 den iki çekyat 3000.mini buzdolabı 1000,çamaşır makinası 1500, dolap 2000,halı perde 2000 gitse.
Ortalama 10000 TL ye ev kurulur.iyi bir ev 17 18000 e kurulur .

Hepimiz, hepimiz mutlu olalım. "Kadın" muazzam bir varlık. Sevgiler.❤❤❤

Anladığım kadarıyla İstanbul dasın, ben Beylikdüzündeyim
Evini eşyasız olarak tut, arkadaşların dediği gibi Eskidji de çok seçenek var ama yetemediğin yerde biz varız, halı, perde, mutfak eşyası ne olursa destek olurum, eşinden beyaz eşyaları alacakmışsın zaten gerisi kolay, Allah büyüktür hiç takma kafana, Rabbim ev kurana yardım ediyor, ben kaç kere kurdum.

Sayfalarını okumadım da beyaz eşya ve yatak odasını veriyormuş eşin

Çocuğun eşyalarını da verir

Halı perde vs dediğiniz nedir

Evimde halı yok perdelerim düz tül düz güneşlik

Alacağınız iki kanepe desek o da bulunur rahatlıkla

Eşiniz de 1000 TL nafaka versin kreş vs maliyetli

çok sağolun Allah Razı Olsun bunu demeniz bile yeter, Allah size de zor zamanlarınızda hayırlı kapılar açsın inşallah

yaaa çok teşekkürler gerçekten çok sağolun
şuan için henüz ev netleşmedi, eş kişisiyle kesin konuşamadık, normalde kredim ekimde bitiyor bende o zamana plan yapıyordum ama şuan daha netleşen birşey yok, ağustosta ayrı eve çıkabilir miyim bilmiyorum ama önümüzdeki günlerde netleşirse size yazarım çok sağolun var olun

Bekliyorum canım benim. Ağustosun 6 sı 7 si veya 8i gibi taşınıyorum. Yeni eve bu eşyaları götürmeyeceğim.

Küçücük bir faydam bile olsa ne mutlu bana...

ne güzel ya harikasınız süper bir şekilde düzeninizi kurmuşsunuz darısı başıma
elektrikten nasıl tasarruf ettiniz acaba bizde uygulayalım

Allah Razı Olsun çok sağolun yazdıklarınız çok iyi geldi ama ne zor şeyler atlatmışsınız ne kadar güçlü bir annesiniz tebrikler

çok teşekkürler

Konunuzu hatırlamıyorjm size b soru sormak istiyorum bende 4500 tl gelirim var eşim se kayıtlı işi yok esnaf sorunlar yaısyoruz maddi açıdan ben baska bi iş bulup sgk yapılmasını istiyorum yanaşmıyor benim maaşıma guvenıyor ve ben col yoruldum sizin boşanma sebebnz neydi

ne güzel ya harikasınız süper bir şekilde düzeninizi kurmuşsunuz darısı başıma
elektrikten nasıl tasarruf ettiniz acaba bizde uygulayalım

aslında o kadar basit ki en önemlisi ne biliyormusun prizde birşey bırakmamak ,zaten tüm gün evde yokuz kullanmadıgım hiçbir eşya fişi takılı kalmıyor gece yatarken vs hepsini cıkarıyorum,su ısıtıcısı yerine ocakta kaynatıyorum suyu,kombiyi banyo yapacagım zaman acıyorum,ütüyü toplu olarak yapıyorum ve ayda 45 TL kara geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…