boşanma sonrası çocuğumla ayrı ev kurmak derdi nasıl olacak

Es kişisi çalışmıyor malesef
Ama maaşının yattığını söylüyor vs.uzun hikaye aslında ilk yorumlarda yazmıştım sgksi var mi onu bile bilmiyorum
Dediginiz gibi eşyasız bakıyorum artık

Arkadaşınız adına sevindim herkes huzurluysa ne güzel :)
Es kişisinin tüm ailesi başka bir şehirde annesi on yıl önce vefat etmiş, babası var ara sıra kısa kısa bize gelir o çok ıyidir sağ olsun umarım boşandıktan sonra nafakalarını düzenli bir şekilde ödesin yeter

Anliyorum. O zaman oncelikle acil esyalari siz alin evden. Asgari olmasi gereken esyalar. Oda olarak dusunmeyin. Yatak odasi benim, oturma odasi senin gibi degil de. Buzdolabi, camasir makinesi, ocak,yatak, 3 lu kanepe, 1-2 hali ve perde gibi. Asil yuk sizde olacak. Beyefendi evi zaten otel gibi kullanacak. Onemli olan cocuga ev ortami sunmak. Zigon olmasin ama buzdolabi olsun. Esinizi siz daha iyi tanirsiniz. Bu surec sonrasinda cocuklari oldugunu zor hatirliyorlar. Bu karakterdeyse esiniz su anda maddi olarak alabileceginiz her seyi alin. Sonra siz el elde bas basta kalacaksiniz. Rabbim yeni yuva kuranlarin yardimcisidir. Hakkinizda hayirlisi.

Anlaşmalı boşandıktan sonra tazminat için dava açamazsın. Nafakanın arttırılması için açabilirsin ama.

En azından manevi tazminat filan diye düşünmüştüm olmazsa da çok önemli değil çekişmeli olarak yıllarca uğraşmak istemiyorum
Kesinlikle anlaşmalı en güzeli. Anlaşmalıda da sana bir miktar para vereceğini söyleyebilir. Tabi söyler mi bilmiyorum.ama anlaşmalı olursa maddi manevi tazminat açamazsın

Kesinlikle anlaşmalı en güzeli. Anlaşmalıda da sana bir miktar para vereceğini söyleyebilir. Tabi söyler mi bilmiyorum.ama anlaşmalı olursa maddi manevi tazminat açamazsın
Avukat mısınız konuya hakim gibisiniz
Nafakada anlasalim diyorum nekadar verebilirsin, mahkeme ne derse o olur diyor bu durumda anlaşmalı boşanma olup, nafaka miktarı daha sonra kesinlesir mi

Amin kardeşim Allah Razı olsun şu güzel duanız gecenin bu vaktinde o kadar iyi geldi ki, nasıl yapicam diye düşünmekten uyku tutmuyor
Allah sizin de gönlünüzün muradını versin insallah ❤
Amin cümlemize insallah. 2 yıl önce eşinle saçma bir konu yüzünden tartışmıştık. Sonu bosanmaya gidiyordu. O 2 hafta ne yorucuydu. Hem oğlum hem benim hem de eşim için. Sukur oturduk konuştuk ta aştık. Inşallah siz de en kısa zamanda feraha kavusursunuz.

Ne mutlu size toparlamışsınız Allah muhabbetinizi artırsın kardeşim tekrar çok sagolun Allah Razı Olsun ❤

Avukat mısınız konuya hakim gibisiniz
Nafakada anlasalim diyorum nekadar verebilirsin, mahkeme ne derse o olur diyor bu durumda anlaşmalı boşanma olup, nafaka miktarı daha sonra kesinlesir mi
aslında anlaşmalı boşanmalarda taraflar tüm konularda anlaşarak dava açar. eğer nafaka konusunda anlaşamıyorsanız nafaka hakim taktirine bırakılmıştır şeklinde bir madde yazmanız gerekir boşanma protokolüne bu durumda hakim nafakayı belirler. yani boşanmaya ve nafakaya birlikte karar verilir. önce boşanma sonra nafaka olmaz.

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…