- 16 Haziran 2011
- 14.653
- 60.229
Merhaba dün eşimle bosanma kararı verdigimiz bir olayi anlatmak istiyorum. Eşimin kız kardeşiyle bir süredir kavgaliyiz konuşmuyoruz. Kısa süre önce eşim izine ayrıldı, eşimin kız kardeşiyle kavgalı olduğumuz için ben gitmek istemedim ailesinin yanına. kayınpederimi arayıp sınavı kazandigimi söylemek için aradım ve gelin dedi kızıyla kavgalı olduğumu gelmemin doğru olmicagini söylesem de gel dedi. Gittim 1 gün boyunca görümcemin laf sokmalarından yoruldum eşime söylediğimde de bunlardan da kavga sebebi çıkarma dedi. Katlanamadim kayınpederime yarın eve dönücegimi söyledim o sırada görümcem isabet olur dedi büyüklerin içinde şaşırdım ofkelendim gözlerimi diktim. Sanki saçını başını yonmuscasina sen benim evimde gözlerini oyle bana dikip bakamazsin diye bağırmaya başladı. Bu sırada eşim sadece kız kardeşine sus diyip durdu. Artık kendime sahip cikamayarak bu kız terbiye görmemiş dedim ve eşim beni odadan çıkardı. Daha sonra kayinpederim ben huzurumuzun bozulucagini bilseydim gel demezdim diyince huzurunuzu ben mi kaçırdım dedim yok mok dedi ama gözlerinde ateş var gecinemiyorsaniz bir araya gelmiceksiniz dedi, ben sizin kizinizla geçinmek zorunda değilim eşim değil o benim dedim olayın ciddiyetini bilmiyordum ben bilmekte istemiyorum diyince artık dayanamadım ben bu geceden gitmek istiyorum dedim hiç kal denmedi sabah olsun git dediler yapılanlardan dolayı soylenenlerden dolayı o kadar korumasiz değersiz ve kıymetsiz gibi hissettim ki annemin evine geldim. Eşim beni bıraktı ve gitmek istediğini söyledi bende benimle bir kere bile konuşmadan gitmesini kaldıramadim. Nasıl olduğumu nasıl hissettigimi bile sormadi. Kız kardeşine bağırıp cagirmazken bana gelip sizin karı mevzularinizdan bıktım diye bağırmaya başladı. Sonrada boşanmak istedigimi dile getirince sen kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorsun dedi çekti gitti.
Merhaba eşim askeri personel ve 1 senedir evliyiz beraber yaşamıyoruz ve birbirimizi 45-60 gün kadar gördük nerdeyse 1 sene içinde en olmicak kavgalarımiz oldu ilk başta uzaktayiz diye böyle diye düşünüyorduk çünkü evlilik öncesinde yan yanayken dünyanın en mutlu insanı olurdum. Evlilij sonrasında yan yanayken yemek yemeye gittiğimizde bile kavgalarımiz oldu.
2 kere boşanma kararı aldık........
Dikkatinizi çekerim kavgayı çıkartan zaten ev sahibi olan görümce.Her ne kadar küs bile olunsa eve gelen misafire böyle davranılmaz.Konu sahibi ilk başta susmuş belli bir noktadan sonra haklı olarak patlamış.Burada yapılması gereken şey eşin karısının arkasında durup kız kardeşine saygılı olmayı öğretmesidir! Kayınpederinde kızını susturup,konu sahibinide ayrı bir odaya alıp konuşması,sende bizim kızımızsın yok öyle gitmek falan diyerek orta yolu bulmasıdır bir büyük olarak.Bir geline dış kapının mandalı gibi şimdi dur yarın gidersin demek ayıptır!Misafir bulundugunuz evde , ev sahibiyle kavga olmaz, bu bir. Büyüklerin önünde kavga edilip onlar üzülmez, bu iki. Erkekler, iki kadinin agiz dalaşında ( ne cirkin seydir) hakem durumuna düşürülmez, bu üc. Esiniz, eyterebea demiş. Görümce terbiyesizlik etmis olabilir, küs oldugunuz eve giderken bunu göze alacaktiniz yada hic gitmeyecektiniz.
Annenizin evine getirip biraktilar, simdi iyi mi oldu ?
Hayır beraber yaşamiyorduk düğün zamanında olan kavgalar eşimin eski kız arkadaşını düğün zamanında evine almışti kız kardeşi bu yüzden tartışma yaşadık. eşimle Haziran temmuz ayından beri beraber yaşıyorduk.2 şubat 2022
2 şubat 2022 konunuza bakarak izninizle birşey sormak istiyorum. 1 yıllık evlilik süresi içinde; eşinizi dahi 45-60 gün görebilmişken, görümcenizle kavga edecek duruma nasıl geldiniz ? Eşiniz görevdeyken , ailesiyle mi yaşıyordunuz ?
Annemin evinde yaşamak neden kötü bir şey gibi aksettiniz gayet mutluyum bir çocuğumda yok. Birtek üzülen taraf karşı taraf gibi geliyoe sanırım kimse kızını kardesjni atmasını beklemedim bende onların soyadını aldım da ailelenin bir parçası oldum ya en azından büyüklerin iki tarafı da sakinlestirebilicek düzeyde olucagini düşünürdüm kızım sen otur gelinim sende otur denebilirdi bir taraf beklemedim ama saygısızlığı orda ben gördüm ve ben gitmicegimi onlara dile getirdim kizlariyla kavga olduğumu da bellirttim gel diyen yine onlardı gitmeseydim burda yine saygısız diye bana yazicaktiniz. Üstelik gitmemem olayları ertelemek dışında bir şey degistirmicekti bayramlarda yine gidileceektiMisafir bulundugunuz evde , ev sahibiyle kavga olmaz, bu bir. Büyüklerin önünde kavga edilip onlar üzülmez, bu iki. Erkekler, iki kadinin agiz dalaşında ( ne cirkin seydir) hakem durumuna düşürülmez, bu üc. Esiniz, eyterebea demiş. Görümce terbiyesizlik etmis olabilir, küs oldugunuz eve giderken bunu göze alacaktiniz yada hic gitmeyecektiniz.
Annenizin evine getirip biraktilar, simdi iyi mi oldu ?
azcık alttan alsaydınız simdi herkes helal olsun ne güzel ne terbiyeli bir gelinimiz var diyerek kızlarına kızıyorduAnnemin evinde yaşamak neden kötü bir şey gibi aksettiniz gayet mutluyum bir çocuğumda yok. Birtek üzülen taraf karşı taraf gibi geliyoe sanırım kimse kızını kardesjni atmasını beklemedim bende onların soyadını aldım da ailelenin bir parçası oldum ya en azından büyüklerin iki tarafı da sakinlestirebilicek düzeyde olucagini düşünürdüm kızım sen otur gelinim sende otur denebilirdi bir taraf beklemedim ama saygısızlığı orda ben gördüm ve ben gitmicegimi onlara dile getirdim kizlariyla kavga olduğumu da bellirttim gel diyen yine onlardı gitmeseydim burda yine saygısız diye bana yazicaktiniz. Üstelik gitmemem olayları ertelemek dışında bir şey degistirmicekti bayramlarda yine gidileceekti
En son 2010 senesinde kk ya üyeydim.uzun yıllar sonra tekrar geri döndüm,baktım kk yine bıraktığım gibihanımefendi olay örgüsünü yanlış değerlendiriyorsunuz, bence hala çok kavgacısınız.
ilk olarak altını çizeyim, görümceniz de çok çok çok haksız. ama siz de aşağı değilsiniz diyorum ben. o neyse siz de osunuz.
bakın simdi, ilk başta kavga çıkıyor, sonra gidicem diyorsunuz kal denmiyor, iddianız bu sebeple haklı olduğunuz yönünde. ama sorun şu, önce kavga oluyor, sizin aileye laflarınız söyleniyor, terbiye görmemiş diyorsunuz, ardından gidicem diyorsunuz ve kal demiyorlar. siz saygısızlık yapıyorsunuz, onlar da buna istinaden gidicem demenize kal demiyor. sanki siz onlar kal demedi diye kavga çıkarmış gibi konuşuyorsunuz, çok komik. madem tek sorun kal dememeleriydi, o zaman o kadar olayı neden çıkarttınız geleceği mi öngördünüz?
hayır neden kal desinler onu da anlamadım, kendi eviniz gidecek yeriniz var, size kal demelerini ve evde görümceyle birbirinizi yemenizi mi mantıklı buluyorsunuz, yoksa kızlarını kovup evsiz barksız bırakmalarını mı? misafir olduğum evde ortalığı birbirine katayım, biri bir söylerse ben bin söyliyim, ama kal diye ayaklarıma mı kapansınlar? ses çıkartmayarak iyi bile yapmışlar, ben olsam bırak kal demeyi, sen demeden derdim git diye. akşam akşam başımı ne ağrıtıcam o yaştan sonra?
sizi kızlarının altında tutup sizi saymayacak insanlar, siz ilk başta gelmicem dediğinizde gelme derlerdi zaten. ama yok bu size yetmiyor, çağırdılar ama masada herkes beni savunmalıydı diyorsunuz. olmaz hanımefendi.
Hayır beraber yaşamiyorduk düğün zamanında olan kavgalar eşimin eski kız arkadaşını düğün zamanında evine almışti kız kardeşi bu yüzden tartışma yaşadık. eşimle Haziran temmuz ayından beri beraber yaşıyorduk.
En son 2010 senesinde kk ya üyeydim.uzun yıllar sonra tekrar geri döndüm,baktım kk yine bıraktığım gibiyahu konu sahibini niye linç ediyorsunuz.Okuduğunuzu anlamıyor musunuz hanımefendi? Kavgayı çıkartan konu sahibi değil ki görümce zaten.Gittiğinden beri kadına sürekli laf sokup durmuş,konu sahibi görmezden gelmiş eşine söylemiş.Eşi kavga çıkartma diye kadını susturmuş.Kadın artık dayanamayıp ben gideyim en iyisi demiş,görümcede isabet olur diyor defol git der gibi.Bunun üstüne konu sahibi yine bir şey demiyor ama artık ters bakıyor kadının yüzüne yansımış siniri ve mutsuzluğu.Bunun üstüne görümce sen benim evimde bana öyle bakamazsın diye yine konu sahibine saldırıyor.En sonunda kadında haklı olarak patlıyor ve terbiye almamışsın diyor.Bazı insanlar vardır terbiye versende almaz,bu bir hakaret değildir.Eve gelen misafire,herşeyden önce öz kardeşinin karısına böyle davranan görümce evet terbiyesizdir! Kayınpederde sende bizim kızımızsın dur bakayım ne gitmesi diyip orta yolu bulacağına dış kapının mandalı gibi kadına şimdi dur yarın gidersin diyor.Ay kendi başınıza gelse ne yapacaksınız çok merak ediyorum.Burda harıl harıl konu sahiplerine saldırıyorsunuz ama.Biraz objektif davranın lütfen.
hanımefendi eş kişisi benim babamın oğlu mu koruyayımEn son 2010 senesinde kk ya üyeydim.uzun yıllar sonra tekrar geri döndüm,baktım kk yine bıraktığım gibiyahu konu sahibini niye linç ediyorsunuz.Okuduğunuzu anlamıyor musunuz hanımefendi? Kavgayı çıkartan konu sahibi değil ki görümce zaten.Gittiğinden beri kadına sürekli laf sokup durmuş,konu sahibi görmezden gelmiş eşine söylemiş.Eşi kavga çıkartma diye kadını susturmuş.Kadın artık dayanamayıp ben gideyim en iyisi demiş,görümcede isabet olur diyor defol git der gibi.Bunun üstüne konu sahibi yine bir şey demiyor ama artık ters bakıyor kadının yüzüne yansımış siniri ve mutsuzluğu.Bunun üstüne görümce sen benim evimde bana öyle bakamazsın diye yine konu sahibine saldırıyor.En sonunda kadında haklı olarak patlıyor ve terbiye almamışsın diyor.Bazı insanlar vardır terbiye versende almaz,bu bir hakaret değildir.Eve gelen misafire,herşeyden önce öz kardeşinin karısına böyle davranan görümce evet terbiyesizdir! Kayınpederde sende bizim kızımızsın dur bakayım ne gitmesi diyip orta yolu bulacağına dış kapının mandalı gibi kadına şimdi dur yarın gidersin diyor.Ay kendi başınıza gelse ne yapacaksınız çok merak ediyorum.Burda harıl harıl konu sahiplerine saldırıyorsunuz ama.Biraz objektif davranın lütfen.
Evet şu mesajınızdan daha net anladım,ilk mesajınız direkt konu sahibine giydirir gibiydi birazhanımefendi eş kişisi benim babamın oğlu mu koruyayımbenim erdem anlayışım gerçekten bu yönde ve ben de buna istinaden buna uygun yorumlar yapıyorum.
bakın simdi benim öz amcamın iki gelini bir de kız çocuğu var, bu kavgalara çok alışkınım, görümce kişisi yani kuzenim aynı bu görümce kadar terbiyesiz ve gerçekten artık laf anlatmaktan bıktık aile içinden çıktık görüşmemeye çalışıyoruz. bu noktada konu sahibini çok iyi anlıyorum. ama gelin kişilerinden birisi hırçın diğeri sakin, sakin olan muhatap olmamayı tercih ediyor, hırçın olan taş üstünde taş bırakmadı ve bunlar altlı üstlü oturuyor.
yıllar geçti, sakin olan soyutlandı, görümce artık laf söylemeye çekiniyor, lafı sözü dinleniyor, kimse kalbini kırmamaya çalışıyor çünkü tavrını hep korudu ama hırçın olan ne yazık ki kimsenin umrunda değil, bizim kız neyse o gelin de o, aynı şekildeler, yiyolar birbirlerini diyor amcamlar.
umarım neyden bahsettiğimi anlatabilmişimdir. ben konu sahibine haksızsın demiyorum, kendini ifade şeklin yanlış daha fevrilikten uzak hamleler yaparsan kafan rahat değerin yüksek olur diyorum, yukarda da yazdığım gibi, eğer ki orda o kavgayı çıkartmak yerine babasını karşısına alıp baba ben gidiyorum, katlanamayacağım, lütfen kusura bakma deyip gitseydi kayınpeder akşamdan sabaha kadar kızına kızacaktı terbiyesiz diye. gelin kişisininse kafası rahat olacaktı.
Olay ne? Kardeşiyle neden hep bu şekilde sorun yaşıyorsunuz. Deplasmandasınız bu şekilde yaklaşmaları doğru yanlış diyemem ama normal. Kendi kızına karşı sizi korumaması bana çok da anormal gelmedi. Eşinizin yaklaşımına da olayı bilemeden yorum yapmak doğru olmaz.Merhaba dün eşimle bosanma kararı verdigimiz bir olayi anlatmak istiyorum. Eşimin kız kardeşiyle bir süredir kavgaliyiz konuşmuyoruz. Kısa süre önce eşim izine ayrıldı, eşimin kız kardeşiyle kavgalı olduğumuz için ben gitmek istemedim ailesinin yanına. kayınpederimi arayıp sınavı kazandigimi söylemek için aradım ve gelin dedi kızıyla kavgalı olduğumu gelmemin doğru olmicagini söylesem de gel dedi. Gittim 1 gün boyunca görümcemin laf sokmalarından yoruldum eşime söylediğimde de bunlardan da kavga sebebi çıkarma dedi. Katlanamadim kayınpederime yarın eve dönücegimi söyledim o sırada görümcem isabet olur dedi büyüklerin içinde şaşırdım ofkelendim gözlerimi diktim. Sanki saçını başını yonmuscasina sen benim evimde gözlerini oyle bana dikip bakamazsin diye bağırmaya başladı. Bu sırada eşim sadece kız kardeşine sus diyip durdu. Artık kendime sahip cikamayarak bu kız terbiye görmemiş dedim ve eşim beni odadan çıkardı. Daha sonra kayinpederim ben huzurumuzun bozulucagini bilseydim gel demezdim diyince huzurunuzu ben mi kaçırdım dedim yok mok dedi ama gözlerinde ateş var gecinemiyorsaniz bir araya gelmiceksiniz dedi, ben sizin kizinizla geçinmek zorunda değilim eşim değil o benim dedim olayın ciddiyetini bilmiyordum ben bilmekte istemiyorum diyince artık dayanamadım ben bu geceden gitmek istiyorum dedim hiç kal denmedi sabah olsun git dediler yapılanlardan dolayı soylenenlerden dolayı o kadar korumasiz değersiz ve kıymetsiz gibi hissettim ki annemin evine geldim. Eşim beni bıraktı ve gitmek istediğini söyledi bende benimle bir kere bile konuşmadan gitmesini kaldıramadim. Nasıl olduğumu nasıl hissettigimi bile sormadi. Kız kardeşine bağırıp cagirmazken bana gelip sizin karı mevzularinizdan bıktım diye bağırmaya başladı. Sonrada boşanmak istedigimi dile getirince sen kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorsun dedi çekti gitti.
Evet bir tık ağır olmuş olabilir o laf ama bence kayınpeder eğer gelinine birazcık destek olsaydı,kızını sustursaydı bence konu sahibide sakinleştiğinde,kayınpederine kusura bakmayın ben sizin için söylemedim o lafı diye açıklamasını yapardı diye düşünüyorum.Çünkü ben konu sahibini ılımlı gördüm.Eğer ılımlı biri olmasaydı onca laf sokmaya karşı sen ne diyosun diye saldırırdı görümceye.Bence gayette sakinliğini korumuş daha ne yapsın.Kimse peygamber değil sonuçta bu kadar sabır göstersin.Terbiye almamışsın dememiş. Terbiye görmemişsin demiş. İkisi farklı birbirinden. Ha terbiye almamışsın deseydi de bunu ailen sana iyi terbiye vermiş ama sen alamamışsın anlamında söylemeyeceğini hepimiz biliyoruz. Tutmuş en söylenmeyecek şeyi söylemiş yani. Görümcesine sen terbiyesizsin dese şahsına laf söylemiş olurdu ama sen terbiye görmemişsin dediğinde sadece görümcesine değil kayınpeder kayınvalideye de laf söylemiş oluyor.
Evet bir tık ağır olmuş olabilir o laf ama bence kayınpeder eğer gelinine birazcık destek olsaydı,kızını sustursaydı bence konu sahibide sakinleştiğinde,kayınpederine kusura bakmayın ben sizin için söylemedim o lafı diye açıklamasını yapardı diye düşünüyorum.Çünkü ben konu sahibini ılımlı gördüm.Eğer ılımlı biri olmasaydı onca laf sokmaya karşı sen ne diyosun diye saldırırdı görümceye.Bence gayette sakinliğini korumuş daha ne yapsın.Kimse peygamber değil sonuçta bu kadar sabır göstersin.
ay isabet olmuş bunlar ailecenek dangalak resmen,zaten kp söylemişsiniz gelmemek istediğinizi ısrarla çağırıp sonra sizi günah keçisi görüyorlar boşverinMerhaba dün eşimle bosanma kararı verdigimiz bir olayi anlatmak istiyorum. Eşimin kız kardeşiyle bir süredir kavgaliyiz konuşmuyoruz. Kısa süre önce eşim izine ayrıldı, eşimin kız kardeşiyle kavgalı olduğumuz için ben gitmek istemedim ailesinin yanına. kayınpederimi arayıp sınavı kazandigimi söylemek için aradım ve gelin dedi kızıyla kavgalı olduğumu gelmemin doğru olmicagini söylesem de gel dedi. Gittim 1 gün boyunca görümcemin laf sokmalarından yoruldum eşime söylediğimde de bunlardan da kavga sebebi çıkarma dedi. Katlanamadim kayınpederime yarın eve dönücegimi söyledim o sırada görümcem isabet olur dedi büyüklerin içinde şaşırdım ofkelendim gözlerimi diktim. Sanki saçını başını yonmuscasina sen benim evimde gözlerini oyle bana dikip bakamazsin diye bağırmaya başladı. Bu sırada eşim sadece kız kardeşine sus diyip durdu. Artık kendime sahip cikamayarak bu kız terbiye görmemiş dedim ve eşim beni odadan çıkardı. Daha sonra kayinpederim ben huzurumuzun bozulucagini bilseydim gel demezdim diyince huzurunuzu ben mi kaçırdım dedim yok mok dedi ama gözlerinde ateş var gecinemiyorsaniz bir araya gelmiceksiniz dedi, ben sizin kizinizla geçinmek zorunda değilim eşim değil o benim dedim olayın ciddiyetini bilmiyordum ben bilmekte istemiyorum diyince artık dayanamadım ben bu geceden gitmek istiyorum dedim hiç kal denmedi sabah olsun git dediler yapılanlardan dolayı soylenenlerden dolayı o kadar korumasiz değersiz ve kıymetsiz gibi hissettim ki annemin evine geldim. Eşim beni bıraktı ve gitmek istediğini söyledi bende benimle bir kere bile konuşmadan gitmesini kaldıramadim. Nasıl olduğumu nasıl hissettigimi bile sormadi. Kız kardeşine bağırıp cagirmazken bana gelip sizin karı mevzularinizdan bıktım diye bağırmaya başladı. Sonrada boşanmak istedigimi dile getirince sen kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorsun dedi çekti gitti.
Terbiyenle terbiye et, diye söyleyis vardir bizde. Görümcenize karşı tutumunuz bu olmaliydiAnnemin evinde yaşamak neden kötü bir şey gibi aksettiniz gayet mutluyum bir çocuğumda yok. Birtek üzülen taraf karşı taraf gibi geliyoe sanırım kimse kızını kardesjni atmasını beklemedim bende onların soyadını aldım da ailelenin bir parçası oldum ya en azından büyüklerin iki tarafı da sakinlestirebilicek düzeyde olucagini düşünürdüm kızım sen otur gelinim sende otur denebilirdi bir taraf beklemedim ama saygısızlığı orda ben gördüm ve ben gitmicegimi onlara dile getirdim kizlariyla kavga olduğumu da bellirttim gel diyen yine onlardı gitmeseydim burda yine saygısız diye bana yazicaktiniz. Üstelik gitmemem olayları ertelemek dışında bir şey degistirmicekti bayramlarda yine gidileceekti
Belki dur kizim filan derlerdi , başlık sahibi, görümcenin "terbiye görmemisliginden" filan girmeseydi...Dikkatinizi çekerim kavgayı çıkartan zaten ev sahibi olan görümce.Her ne kadar küs bile olunsa eve gelen misafire böyle davranılmaz.Konu sahibi ilk başta susmuş belli bir noktadan sonra haklı olarak patlamış.Burada yapılması gereken şey eşin karısının arkasında durup kız kardeşine saygılı olmayı öğretmesidir! Kayınpederinde kızını susturup,konu sahibinide ayrı bir odaya alıp konuşması,sende bizim kızımızsın yok öyle gitmek falan diyerek orta yolu bulmasıdır bir büyük olarak.Bir geline dış kapının mandalı gibi şimdi dur yarın gidersin demek ayıptır!
Bana sanki baska olaylardan dolayı, taraflar içindekileri kustu gibime geldı, gorumcenızle anlasmama sebebınız nedır ve esınızın buna ragmen sızı savunmamadı neyden kaynaklıMerhaba dün eşimle bosanma kararı verdigimiz bir olayi anlatmak istiyorum. Eşimin kız kardeşiyle bir süredir kavgaliyiz konuşmuyoruz. Kısa süre önce eşim izine ayrıldı, eşimin kız kardeşiyle kavgalı olduğumuz için ben gitmek istemedim ailesinin yanına. kayınpederimi arayıp sınavı kazandigimi söylemek için aradım ve gelin dedi kızıyla kavgalı olduğumu gelmemin doğru olmicagini söylesem de gel dedi. Gittim 1 gün boyunca görümcemin laf sokmalarından yoruldum eşime söylediğimde de bunlardan da kavga sebebi çıkarma dedi. Katlanamadim kayınpederime yarın eve dönücegimi söyledim o sırada görümcem isabet olur dedi büyüklerin içinde şaşırdım ofkelendim gözlerimi diktim. Sanki saçını başını yonmuscasina sen benim evimde gözlerini oyle bana dikip bakamazsin diye bağırmaya başladı. Bu sırada eşim sadece kız kardeşine sus diyip durdu. Artık kendime sahip cikamayarak bu kız terbiye görmemiş dedim ve eşim beni odadan çıkardı. Daha sonra kayinpederim ben huzurumuzun bozulucagini bilseydim gel demezdim diyince huzurunuzu ben mi kaçırdım dedim yok mok dedi ama gözlerinde ateş var gecinemiyorsaniz bir araya gelmiceksiniz dedi, ben sizin kizinizla geçinmek zorunda değilim eşim değil o benim dedim olayın ciddiyetini bilmiyordum ben bilmekte istemiyorum diyince artık dayanamadım ben bu geceden gitmek istiyorum dedim hiç kal denmedi sabah olsun git dediler yapılanlardan dolayı soylenenlerden dolayı o kadar korumasiz değersiz ve kıymetsiz gibi hissettim ki annemin evine geldim. Eşim beni bıraktı ve gitmek istediğini söyledi bende benimle bir kere bile konuşmadan gitmesini kaldıramadim. Nasıl olduğumu nasıl hissettigimi bile sormadi. Kız kardeşine bağırıp cagirmazken bana gelip sizin karı mevzularinizdan bıktım diye bağırmaya başladı. Sonrada boşanmak istedigimi dile getirince sen kendini bulunmaz Hint kumaşı sanıyorsun dedi çekti gitti.