Boşanma kararı

Çok haklisiniz

Boşandınız mı ? Son durumunuz nedir acaba .. Benzer durumdayım üstelik ben ailesine tek bir gram laf etmezken eşim sürekli ailemi eleştiriyor bende ona bunlara takılma mutluluğumuza odaklan dedikçe annemi kafaya takmış gibi her fırsatta anneme olan nefretini kusuyor ve bunaldım.ben onun ailesi ile ilgili en ufak bir eleştiriye kalksam yer yerinden oynuyor sindirilmektesin yoruldum ..süreciniz ne durumda ?

Yerinde bir karar olmuş. Görümce terbiyesiz kayınpeder zaten taraf tutuyor bariz yani kızının terbiyesizliği hala hangi akla hizmet size bu muameleyi yapıyor. Eşiniz zaateen… o ayrı bir vaka yani burda konuyu küçük görenler var ama ilerde daha büyük bir vakada hakkınız yendiğinde çok çok zor durumlara düşebilirsiniz. Eş dediğimiz illa her konuda körü körüne bizi savunmasın tabi ama hakkımız yendiğinde de bunu anlayacak zekaya, bu durumda da bir çift laf edebilecek cesaret ve karaktere sahip olsun değil mi?

Gerçekten karısını ailesine ezdirecek insanciklar evlenmesin kimse sizin ezikliginizi cekmek zorunda değil benim eşimde çok mulayimdir artık bende ağız dalaşına girmekten yoruldum eğer bı daha laf sokarlarsa ... Sen ne diyorsun bak deyip onu olaya dahil edip aradan çekilmeyi düşünüyorum onlar yesinler birbirlerini vallahi hayat kısa zaten zor 3,5 yıl artık ne kadar yasayacaksak kimsenin dirdiriyla uğraşamam ayyyhhh

Eşiniz sizi gözden çıkarmış. Gitmenizi beklemiş. Siz gidince de rahatlamis. Üzgünüm ama ondan size yar olmaz. Daha eş nedir evlilik nedir bilincinde degil. Ayrılmanız sizin için daha hayırlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…