Boşanma... derin mevzular.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok uzun süredir kk ve Bdv okurum. Ama Yeni üye olanlardanım . o video da tanıtıldığı gibi bir platform değil burası.
Bdv de insanlar çok üzücü durumları paylaşıyorlar.
arada çıkan bir tane , iki tane komik konu olmuyor değil. Ama heryerde olur böyle şeyler. Twitter’ın haline bakın mesela. İçi saçmalık dolu ama video yayınlayan kişi orada çok zaman geçiriyor.yani Twitter’da.
videoyu izledim.Videoyu yayınlayan kişiyi severim . Kötü birisi olduğunu düşünmüyorum.
burayı gelin evi programı zannetti sanırım. Doğru düzgün araştırma yapmamış zaten biriki konu okumuş sadece. İnsanların ne dertlerle buraya geldiğinin farkında değil.
kendisi kadın düşmanlığını eleştirir. Ki başarılıdır . Kadınlığı iyi savunur. O yüzden severim zaten. ama dalga geçmesi için başlığın “ kadınlar kulübü” olması yetti onun için . Şaka gibi . Çok şaşırdım zaten.
bir de verilen cevaplarla dalga geçiyor.
Kendisini severim hatta kanalına maddi yardımda bulunmak istiyordum ama artık hiç bilemiyorum. Siz Ne düşünüyorsunuz.
hem de bdv gibi acı dolu bir yerle dalga geçti resmen. . Ama Herkes onun gibi yaşamak zorunda değil.Zaten bu forumda onun gibi birsürü Kadın var. Kadın haklarını savunan.

ağzım açık kaldı.

Evet tabii herkese açık onun bilincindeyiz ama dalga geçer gibi özellikle de "ifşadan çekiniyorum" diyen bir kadının yazdıkları da okunmaz yani, bir kadın bir kadına bunu yapmamalı en azından. Dalga geçer gibi yorumlar da var altında.
Neyle dalga geçtiklerini de anlamıyorum. Kadının kadına destek olması,el birliği ile dert yükünü hafifletmesi ve akıl alması neden kötü yani? Sorsan kadın dayanışması isterler. İnsanları ötekileştirmek,hiçbir şeyi beğenmemek yeni moda sanırım. Çoğu konuya da burda yapılan yorumlarla paralel yorumlar yapmış yani gayet zekice yorumlar geldiğini kabul etmiş ama dalga geçmeyi de elden bırakmamış.

Bir yuvayı dağıtmak tabiki kolay değil esinizi tedaviye götürün size çocukmarınıza zarar verecek bi durum uvar ise ayrılın tabiki ama önce tedaviye ikna edin yakınınzda otrusun siz düzeninizi bozmayın ki çocuklar etkilenmesin

Neyle dalga geçtiklerini de anlamıyorum. Kadının kadına destek olması,el birliği ile dert yükünü hafifletmesi ve akıl alması neden kötü yani? Sorsan kadın dayanışması isterler. İnsanları ötekileştirmek,hiçbir şeyi beğenmemek yeni moda sanırım. Çoğu konuya da burda yapılan yorumlarla paralel yorumlar yapmış yani gayet zekice yorumlar geldiğini kabul etmiş ama dalga geçmeyi de elden bırakmamış.

Burada bazen öyle konular açılıyor ki biz de gülüyoruz, bazen komik şeyler yazıyoruz. Ya da bazen fake konular açılıyor (amacını anlayamadığım biçimde). Ama bir yerle dalga geçiyorsan öncelikle orayı bilmen gerek, anlaman gerek, bilmediğin şeyle ilgili yaptığın yüzeysel mizah ancak senin mizah seviyendekileri güldürür. Biraz daha önceden okumuş anlamış olsa zaten okuduğu konuların dalga geçilecek tarafı olmadığını anlar.

Belki taraflı bakıyorumdur bilmiyorum, belki burayla ilgili değil de başka konularla ilgili videolarını görsem ben de gülerim gerçi youtube videoları izlemek pek ilgi alanım değil ama...

Yani burayı çok uzun zamandır okuyorum, insanları tanıyoruz artık. Belki gerçek belki yalan çoğu kişi gerçek hayattaki dostumuz gibi oluyor. Örneğin Minervayı önceden beri biliyorum, yazdıklarını çok sevdiğim bir kadın. Şimdi başına böyle birşey gelmiş olması beni çok üzdü, gerçek hayatta arkadaşımın başına gelmiş gibi üzdü. Kalkıp bunun alay konusu edilmesi beni çok sinirlendirdi.

Evet bazı dertler bazılarına göre çok komik olabilir ama keşke gerçek mizah yapsalar da biz de gülsek.

Konu sahibine de çok üzüldüm. YouTube gibi dengesiz , zırtlak bir yerde konusu okunuyor. Cevap yazanlar dalga geçiyor falan. Zaten konu sahibinin durumu çok hassas.
silindi videonun o kısmı ama olan oldu kaç gündür duruyordu.

bakın evli değilim ancak evli olsaydım çoğum olsaydı evleri ayırmadan önce tedavi için uğraşırdım ki konu sahibesi de uğraşmış. Ancak eşi reddediyor, evde kendi kendine konuşuyor ve çocuklardan 1 tanesi bunun farkında. Ne kadar travmatik... Çocuğum olmasaydı epey çabalardım, ancak gecenin bi' yarısı boğazımı sıkabilecek ya da kafama sıkabilecek potansiyelde olan hastalığın atak dönemi ne zaman gelir bilemeyiz sorun yokken bir anda gözü dönebilir arkamdan ne iyi oldu uğraştı mı derler acaba cenazemde?

Konu sahibesinin eşi annesinden dolayı hastalığın genetik durumunun farkında ve buna rağmen reddediyor. Neden o da ailesi için doktora gidip bu savaşa destek olmuyor? Konu sahibesine yüklenmek bence çok acımasızca.
Uğraşmaktan kastınız 2-3 gün mü? İnanın ben hiç samimi olmadığım öylesine bir tanıdık için bile bu kadar süre ugrasabilirim.
Olayı öldürmeye bağlamanız hiç normal değil. Öylesine bir kişiden değil eşden bahsediliyor ve hastalık daha çok yeni sizce çözüm vebalı gibi kaçmak mi gerçekten?
Sorumu yineliyorum çocuğunuzun başına gelse ne yapardınız? Sosyal hizmetlere atıp kaçmak bir seçenek olur muydu mesela? Biraz empati yapıp yıllarca sürmüş bir evlilikte, iyi bir eş olmuş iyi bir baba olmuş bir adam için pisikopat katil gibi düşünmeniz asıl acımasız olan.
Kendi başınıza gelse tedavi için ugrasirdim diyorsunuz ama konu sahibinin 3 günlük ugrasini yeterli buluyorsunuz demek ki bu kelimeden anladığımız şeyler çok farklı. Ben kızımın odasına alışması için 2 hafta uğraştım :) bir insanın akıl sağlığının yerinde olmadığı ve tedavi görmesi gerektiğine ikna edilmesi bırakın da 3 günden fazla olsun. 3 gün ancak girizgah olur.

Kim dalga geçerek yorum yapmış anlamadım ben.

Astoria Astoria nin konuları da var hatta dalga geçerek yorum yapmış kadın..
tanıdık birileri görse videoyu ifsalanir herkes..
bu nasıl hadsizlik yahu..

Haa gördüm şimdi izledim videoyu. Uzun diye okumamış konumu hahsjsjjsj dalga geçmiş deyince ben de derdimle dalga geçmiş sandım. 500 paragraf okuyamam demiş. Okusaydı keşke ondan da bir yorum alabilirdim. :)

Yani kadına kızamadım. Sonuçta burası herkese açık bir platform, bunu bile isteye yazıyoruz buraya. Ha dışarıdan gelip okumuş ve yorum yazmış ha Youtube'ta yorumlamış bana fark etmez. Ha hakaret içerikli yorumlarda bulunuyorsa tabi ki hukuki yollara başvurulur -ki burada da hakaret içerikli yorumlar yazanlara aynı şekilde davranılır. İfşa olacağını düşünen insan herkese açık platformlara yazmamalı.

Kim dalga geçerek yorum yapmış anlamadım ben.
Bu bölümdeki bazı konular bir youtuber'ın eğlence malzemesi olmuş, sizin konularınızda varmış.

Neyse hanımlar, o hanımefendiyi tartışmaya gerek yok, kadın savunucusu olsaydı baştan kısır/altın günü kadınları tanımlaması yaparak yüzüne o makyajı yapmazdı, okuyorsa bu yorumu da okusun, hatta bu yorumu kullanabilir izin veriyorum, burası farklı kültür, eğitim, ekonomik güce sahip kadınların olduğu bir platform, siz onları ister kısır günü kadınları olarak nitelendirin ister altın günü kadınları olarak, bu platformda açılmış konuları kendinize malzeme yapmak mı istiyorsunuz ?
O zaman konuları okuyun ve kadınlar neden çevrelerine anlatamıyorlar, neden eşleriyle/partnerleriyle paylaşamıyorlar, neden çevrelerine güvenemiyorlar da hiç tanımadıkları insanlara dertlerini anlatmak zorunda kalıyorlar onu irdeleyin, en azından içi dolu dolu bir kadın savunucusu paylaşımı olur.

Bu bölümdeki bazı konular bir youtuber'ın eğlence malzemesi olmuş, sizin konularınızda varmış.

Neyse hanımlar, o hanımefendiyi tartışmaya gerek yok, kadın savunucusu olsaydı baştan kısır/altın günü kadınları tanımlaması yaparak yüzüne o makyajı yapmazdı, okuyorsa bu yorumu da okusun, hatta bu yorumu kullanabilir izin veriyorum, burası farklı kültür, eğitim, ekonomik güce sahip kadınların olduğu bir platform, siz onları ister kısır günü kadınları olarak nitelendirin ister altın günü kadınları olarak, bu platformda açılmış konuları kendinize malzeme yapmak mı istiyorsunuz ?
O zaman konuları okuyun ve kadınlar neden çevrelerine anlatamıyorlar, neden eşleriyle/partnerleriyle paylaşamıyorlar, neden çevrelerine güvenemiyorlar da hiç tanımadıkları insanlara dertlerini anlatmak zorunda kalıyorlar onu irdeleyin, en azından içi dolu dolu bir kadın savunucusu paylaşımı olur.

Gördüm şimdi evet. Okumamış konumu uzun diye çok üzüldüm. :)

Haklısınız , ne diyebilirim ki.
Bence O videoyu kaldırsa en iyisi zaten. Böyle birşeyin yasal olması beni şaşırttı zaten.
sonuçta biz kendi tercih ettiğimiz yerde paylaşım yapıyoruz. O paylaşımı heryere taşımak istemeyebiliriz. Heryerin bir takipçi profili olur. Herkes görse , okusa bile herkes yorum yapamıyor burda. Daha güvenilir biryer Bu forum.

İzledim tamamını.
Bilemiyorum ya benim algılamamda sorun var, ya kızan üyelerin.
İzlediğim hiçbir dakikada konu sahibiyle dalgası söz konusu değil, bilakis mantıklı cevaplar verip, duruma üzülüyor.
Bizler gibi konu dışı ya da üyeye üstten bakan yorumlara sinirlenip, fikirlerini beyan ediyor.

Çok samimi geldi ve bu konuyla ilgili beyan ettiği fikri de oldukça olumlu.
Saçma cevap yazan üyeler düşünsün:)
Hatta kk yı bunca sosyal mecra arasında modası geçmiş iken nasıl ayakta kalktığıyla alakalı iyi bir inceleme yapıp, kadın dertleşmesi olarak belirlemiştir.
Adı kısır günü, kahve muhabbeti, reşat altını, şarap sohbeti vs farketmez, kadın dert yumağıdır ve çöz diye eline tutuşturup medet umduğu yine kadındır.
Evinden, ailesinden, eşinden ya da dostundan daha çok güvendiği, fikirlerini benimsediği tanımadığı ama benzerlerinin olduğunu bildiği onbinlerce kadındır.

İzledim tamamını.
Bilemiyorum ya benim algılamamda sorun var, ya kızan üyelerin.
İzlediğim hiçbir dakikada konu sahibiyle dalgası söz konusu değil, bilakis mantıklı cevaplar verip, duruma üzülüyor.
Bizler gibi konu dışı ya da üyeye üstten bakan yorumlara sinirlenip, fikirlerini beyan ediyor.

Çok samimi geldi ve bu konuyla ilgili beyan ettiği fikri de oldukça olumlu.
Saçma cevap yazan üyeler düşünsün:)

Ben videoyu tamamen izleyemedim, kadının dalga geçip geçmediğini de bilmiyorum, ama dalga malzemesi etmesi hoş değil. Sadece bu site için de söylemiyorum, görebildiğim kadarıyla yine aynı şekilde kısır günü vs tarzında birçok kadınla ilgili video hazırlamış. Yani daha özgün bir içerik bulması kendisi için daha iyi olur :)

Kızdığım şey de bu konu sahibi ifşa olmaktan korktuğunu kaç yerde yazdı, detayları üyelerin ısrarı sonucunda verdi, buna rağmen youtube gibi daha geniş bir platformda bunları okuması oldu.

Ben videoyu tamamen izleyemedim, kadının dalga geçip geçmediğini de bilmiyorum, ama dalga malzemesi etmesi hoş değil. Sadece bu site için de söylemiyorum, görebildiğim kadarıyla yine aynı şekilde kısır günü vs tarzında birçok kadınla ilgili video hazırlamış. Yani daha özgün bir içerik bulması kendisi için daha iyi olur :)

Kızdığım şey de bu konu sahibi ifşa olmaktan korktuğunu kaç yerde yazdı, detayları üyelerin ısrarı sonucunda verdi, buna rağmen youtube gibi daha geniş bir platformda bunları okuması oldu.
Yorumumda düzenleme yaptım.
Kısır günü ile ilgili fikrim yukarıda.

Hızlı ayara alıp her saniyesini izledim.
İnanın tek ama tek bir aşağılayıcı, sözlükler gibi özellikle her türlü kültür ve gelir seviyesiyle dalga geçtiği bir içerik değil bu.
İfşa olayına katılamıyorum, bizim buraya yazdığımız her bir kelime tüm dünyaya açık ve bunun bilincindeyiz.
Eşi şizofren olan tek konu sahibi olamayacağı gibi, kk dan youtube da ifşa olabilecek bedbahtlığada inanmıyorum.
İçerik üreticisinin çok da hedef kitlesine uyacak bir hayata sahip değildir konu sahibi, hayatında tanıyacak, ifşa gerçekleşecek, ölme eşeğim ölme.
Kadını tanımıyorum, konu ile ilgili öğrendim.
Sanki ana habere flurlu görüntü ile çıkmış gibi bu kadar büyütmek abes olmuş bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X