- 6 Mart 2024
- 2.566
- 2.540
- 48
İşte bizde buna anlam veremedik. Geçşmsşzlikten açılmış bşr dava sarhoş olan içkili olan adam, her gece eve sabahlara karşı gelen adam, ettiği hakaretler, evle ilgilenmeyişi, karısını çocuğunu yanlız bırakan adam bu lar en basitleri bana gelmiş evi terketti diyor. Hayır ben yoldan bıkmıştım arabayı vermiyor işe gidip gelmem için iki saat uzaklıkta çalışıyordum. Otobüsle çocukla rezil oluyordum git gelden napacaktım eyeylere devam mı edecektim. Ben işteyken evi komple boşaltan o suçlu ben adalet mi bu? Eşit kusurlu bul hiç yoktan. Benden önce dava vardı kadın adamın kafasından aşağı kaynar su dökmüş davayı kazandı yaAllah yardımcınız olsun. Hakareti duyan hakim duymazdan geldiyse avukatla değil hakimle alakalı bi sıkıntı olmalı .
Neyse yazılı kararı bi alında bi bakın bakalım sebeb neymişİşte bizde buna anlam veremedik. Geçşmsşzlikten açılmış bşr dava sarhoş olan içkili olan adam, her gece eve sabahlara karşı gelen adam, ettiği hakaretler, evle ilgilenmeyişi, karısını çocuğunu yanlız bırakan adam bu lar en basitleri bana gelmiş evi terketti diyor. Hayır ben yoldan bıkmıştım arabayı vermiyor işe gidip gelmem için iki saat uzaklıkta çalışıyordum. Otobüsle çocukla rezil oluyordum git gelden napacaktım eyeylere devam mı edecektim. Ben işteyken evi komple boşaltan o suçlu ben adalet mi bu? Eşit kusurlu bul hiç yoktan. Benden önce dava vardı kadın adamın kafasından aşağı kaynar su dökmüş davayı kazandı ya
Delilleri zamanında kullanmadığıniz için mi böyle oldu o zaman benim bildiğimde evet elinizde delil olmasina rağmen dava acmaSaniz affetmis sayılırsınız ama karşı taraf birşeyler sunmuş olabilir dosyaya yada sahiti filan var mıydı.Aldatma yok iki tarafta da çok şükür. Davayı açan karşı taraf elimde çok fazla kanıt olmasına rağmen davayı açmadığım için affetmiş olduğunu sayabilir dedi avukat ama yine tazminat veremez verilmez dedi vallaha şaştık kaldık
Öncelikle bu hanımefendi için inşallah üst mahkemede adalet doğru şekilde tecelli eder ve hakkını fazlasıyla alır.Aldatma falan gercekten yokmu?
Öbur turlu neye dayanark nasil bir hakim bu aklim almadi
Ust mahkemeye basvur tabikide
Tabii ki de haklı sebep varsa terk edebilirsiniz. Ben evi terk etti diye tazminat çıktı demedim sadece sordum olayı anlamak için kim evi terk etti diye. Çünkü geçerli bir sebep yoksa evi terk eden daha kusurlu görülüyor.Şaka gıbı bı durum evi mesela ben sorun yaşasam terk edemeyecek mıyım?
Neden ama adam da gitmiyorsa nolacak
Beraber kalıp birbirlerini mı gırtlaklasınlar.
Birinin o evden kaçması lazım
Bu durumda ilginç gerçekten. Bazen evi terk eden haklı sebebi yoksa daha kusurlu görülebiliyor. Sizin durumda adam zaten evi boşaltmış. Çıkan tazminat da az değilmiş şaşırtıcı.80 bin maddi 80 bin manevi. Evi terketmedim. Boşanma davası açılmadan eşyaları alıp evi boşalttı kendisi ben sıfırdan düzen kurdum
Siz bi yazılı kararı alın da sonra olmazsa itiraz edersiniz karara. Ama avukatınızdan bile kullandım. Nasıl böyle bir sonuç çıktıİşte bizde buna anlam veremedik. Geçşmsşzlikten açılmış bşr dava sarhoş olan içkili olan adam, her gece eve sabahlara karşı gelen adam, ettiği hakaretler, evle ilgilenmeyişi, karısını çocuğunu yanlız bırakan adam bu lar en basitleri bana gelmiş evi terketti diyor. Hayır ben yoldan bıkmıştım arabayı vermiyor işe gidip gelmem için iki saat uzaklıkta çalışıyordum. Otobüsle çocukla rezil oluyordum git gelden napacaktım eyeylere devam mı edecektim. Ben işteyken evi komple boşaltan o suçlu ben adalet mi bu? Eşit kusurlu bul hiç yoktan. Benden önce dava vardı kadın adamın kafasından aşağı kaynar su dökmüş davayı kazandı ya
benim tanıdığımın davasına bakan hakim kadındı. Tanıdığım kişi duruşmalara giderken ( zaten çalışan bir kadındı) güzel giyinip gitmiş zayıf, perişan, paspal gözükmediği için sanırım başka bir açıklaması olamaz. Çünkü karşı taraf çok kusurlu şiddet uygulamış, altınları almış, uyanık önceden altınları almış, sonra kavga etmişler çekip gitmiş. Arkadaş da bekliyor gelecek özür dileyecek diye. Sonra niyeyse altınlara bakıyor yerinde yok. Karşı taraf da beni evden kovdu diye savunma yapıyor.Şaka mı ya kadın nıye tazminat ödüyor
Kocada dahil avukatınındahakiminin de çükünü kesip Atacan o olacak
Hanımefendi, sizinle dalga geçmedim ben. Arkadaş bana espri yaptı ben de ona aynı şekilde karşılık verdim. Kırdıysam özür dilerim.Umarım aynı ŞOKU yaşayarak buraya konu AÇMAZSINIZ. bazen gerçekten insanlar başına gelmeden bilmiyor. Gülecek bir durum göremiyorum ben. Kaçacak olsm neden başlık açayım? İşim olabilir başıma bir şey gelmiş olabilir. Size göre komik olan ki komik gülecek bir durum göremiyorum başkalarının hassas noktası olabilir. Yaptığınız eleştiri ya da başka bir şey olsa bşr şey demem ama siz direkt dalga geçiyorsunuz.
Efsa ben size inanıyorum, üzmeyin kendinizi lütfen. Daha önceki yorumda da yazdım benim bir tanıdığımın da başına aynısı geldi erkek kusurlu olduğu halde, kadına tazminat ödeme çıktı kararda. İstinaftan karar döndü. Siz şimdi çok iyi hazırlanın, mutlaka istinafa gidin. Karar değişir merak etmeyin.Gelmişsiniz bir de dalga geçiyorsunuz burada gerçekten üzgündüm daha da üzüldüm kadın kadına bunu yapar mı? Baktın cevap alamıyorsun üstelemeye o benim ayıbım olsun. Hangi kadın yazar buraya kusurlu olupta kusurunu örterek. Kusurum tüm eziyetler rağmen çocuğum kalp hastası benim görüş günleri oğluma eziyet olacaktı ki oluyorda bunu yaşamaması için duruyordum. Cevap yazmadı kaçıyor diyen arkadaş neden cevap vermiyorsun? Kaçıyor musun? Uyuyorsundur bu saatte muhtemelen bazen böyle olabiliyormuş demek ki...
Herkese tek tek cevap yazamıyorum. Herkesin mesajını okuyup tek sefer de toplu yazıyorum aşağı kısımlarda tüm sorulara cevabım var. Cevap veriyorum alıntı yapmadığım için belki okumuyorsunuz görmüyorsunuz. Aynı sorulara tek tek cevap veremiyorum dediğim gibi hepsine tek bir mesajla yazıyorum. Gizlim saklım yok dosyayı da yükleyebilirim Kanıtlarla. Adam benimle dalga geçmiş davadan önce sen şimdi kararı istinaf a da verirsin acaba neden vereceksin gibi şeyler yazmış demek ki dönmüş bir şeylerHanımefendi, sizinle dalga geçmedim ben. Arkadaş bana espri yaptı ben de ona aynı şekilde karşılık verdim. Kırdıysam özür dilerim.
İşiniz olabilir başka şeyler olabilir elbette ama bu sizin sorulan asıl sorulara cevap vermeyip başka şeyler yazdığınız gerçeğini değiştirmiyor. Sadece ben değilim bakın onca insan aynı şeyleri söyledi. Yine de tekrar özür dilerim, kıracak bir şey yazdığımı düşünmemiştim.
Hadi tüm kusur bende olsa bile manevi tazminatın kadına yüklenmesi yanlış.
Annemde aynısını dedi bu giyinmeye hakim heralde karar verdi diye.. Psikolojik olarak çökmüş olabilirim ama bunu neden karşı tarafa göstereceğim tabi ki dimdik gideceğim. Karar değişti mi pekibenim tanıdığımın davasına bakan hakim kadındı. Tanıdığım kişi duruşmalara giderken ( zaten çalışan bir kadındı) güzel giyinip gitmiş zayıf, perişan, paspal gözükmediği için sanırım başka bir açıklaması olamaz. Çünkü karşı taraf çok kusurlu şiddet uygulamış, altınları almış, uyanık önceden altınları almış, sonra kavga etmişler çekip gitmiş. Arkadaş da bekliyor gelecek özür dileyecek diye. Sonra niyeyse altınlara bakıyor yerinde yok. Karşı taraf da beni evden kovdu diye savunma yapıyor.
Maddi psikolojik şiddet gören benşm hakaret duyan benim evi boşaltan o eve sabah 4 5 gibi gelen o bir de sarhoş neleri var da en basiti bunlar. Neye göre verdi kararı bilmiyorum. Avukatın dosya satma gibi bir şeyi olduğunu bende düşünmüyorum zaten dilekçeler le yürüyor bu iş gördüğüm kadarıyla. Maaşım bile adamdaydı. Eve bakmayınca kartı değiştirdim evin tüm yükü bendeydi bunlar hep ispatlı. Başka yerde çalışıyorum ama bu işim için tayin hakı olmasına rağmen gelmeyen o evim düzenim bozulmasın diye yol giden gelen ben ben anlamadım kimse anlamadı. Manevi şiddet saydı heralde ona karşı benim yaşadıklarımı. Ya da tüm kusurları affetmiş sayıldım. Başka bir şey gelmiyor aklımıza.Değil. Neden yanlış olsun ki, kim kusurluysa cezasını çekmek zorunda adalet tek taraflı işlemez işlerse adalet olmaz zaten. Bu işlerin içinde biri olarak söylüyorum ki boşanma davalarında avukatın dosya satması falan gibi şeyler çok zor, olmaz değil olur ama tarafın çok paralı olup birilerini ihya etmesi falan lazım ki öyle bir şey yok anladığım kadarıyla. Siz her iddiam kanıtlı, kusurum yok diyorsanız istinafta karar düzeltilir zaten üzülmeyin.
Artık hiç bir şeyi şaşırtıcı bulmuyorum. Benimde yaptığım kazadan dolayı davam var hakim görgü şahidim evlimde fotoğraflar olmasına rağmen beni bir kere bile mahkemeye çağırmayıp karşı tarafın yalan beyanına istinaden beni suçlu buldu itiraz ettik suçtan kaçıyor dedi. Şimdi yeniden itiraz ettik. Söylediğim avukatlar usulsuz olduğunu söylüyor ama Hakime hanımın bundan haberi yok sanırımMerhabalar. bugün boşanma davamın karar duruşması vardı kazanacağımıza inanarak girdiğimiz davada hakim beni kusurlu bularak tazminat verdi. karşı tarafa tazminat ödeyecekmişim. hepimiz şok olduk sebebini sorduğumuzda ise gerekçeli karar açıklanınca görürsünüz okursunuz diye yanıt aldık. karşı tarafın kanıtı yok bir şeyi yok her cümlem kanıtlı olmasına rağmen bu karar bizi çok şaşırttı. istinafa götürüp olumlu yanıt alan var mı? Avukat bile sadece aldatmalarda böyle bir sonuç alırız dedi çok şükür öyle bir durum yok ama sonuç bizi çok şaşırttı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?