- 13 Mayıs 2024
- 959
- 2.306
- 28
Siz de haklısınız kusura bakmayın anlık sinirle ve üzüntüyle yazdım. Böyle erkeklere çok deli oluyorumAvukatı var müdahale edemem, sadece yorum yapabilirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de haklısınız kusura bakmayın anlık sinirle ve üzüntüyle yazdım. Böyle erkeklere çok deli oluyorumAvukatı var müdahale edemem, sadece yorum yapabilirim.
Ya işte orada biraz deli olmak gerekli. Bu çocuk doğar ama ölene kadar senden nafakayı alırız, ailenden kalana mirasçı da olur, mal kaçırırsan dava da açarız, her iki senede bir nafaka arttırma açarız ister çalış ister çalışma, tazminat, yoksulluk, tedbir nafakası, altınlar hariç diye baskı uygulamak gerekliydi. Reste rest yani. Yazdığım gibi sadece senden senet alınması canımı sıktı, ondan da alırdım ben olsaydım. Ama bunlar durumu, ortamı bilmeden yaptığım yorumlar tabi.İnanır mısınız bu senaryo çok farklı olabilirdi kürtajı eş imzası olmadan yapabilseydim. Sizi alevlendirmek istemiyorum ama kişisel hak ve hürriyeti kısıtlamadan hapis bile yatar dedi avukat. Ama hasta adam. Bir ömrümü itle atışarak geçiremezdim. Yoluma bakmak istedim. En azından takılarımı alırdım. Ama çok büyük ahım var. Altından geçtim. Bugün eşya toplamaya gidince bile affedersiniz çinfen gibi oğlu evlilik hayatı boyunca sadece 6 adet kulplu bardak almıştı. Biz eşya toplarken dikelip o bardaklar oğlumun deyip almış. Gelip bana kaç kere benim verdiğim yorgan battaniye nerde diye sordu. Kendileri her yaptıklarını normal görüyor. Beddua etmeme bile gerek yok kendi normalleri neyse onlara onu yaşat demem yetiyor
evet neticede insan kendini sağlama almak istiyor siz demesenize bu beni ve ablamı da huzursuz ediyordu. Sonuç olarak babam bizi teskin etti. Bakalım yaşayıp göreceğiz.senet avukatta ise sorun olmaz diye düşünüyorum. Biz de yapıyorduk böyle şeyler. Sadece tek taraflı olması canımı sıktı.
Evet çünkü şöyle bir durum vardı bende buraya açıkça yazmadım. E nabızda son regl tarihime göre bebek 8+6 haftalık görünüyordu yani 9hafta. Ama doktor ölçümünde 2 hafta küçük görünüyordu. Bir kaç hekim kürtajı reddetti kendi etik kuralları. Bir tanesi yaparım ama anca bugün dedi. Hem benim sağlık durumum hemde 9+1 olunca yasal olarak sıkıntı çıkar diye çekindi mi bilmiyorum. Bende hem böbrek ağrısı, hem kist hemde gebelik durumunda çok kötü bir haldeydim. Abim babam hem sinirli hemde çok üzgünlerdi. Karşı taraf bize tamam deyip döndü bi kaç kez. Bende pislik adam istemediği için zorluk çıkaracağını düşenemedüm. Bana kendi aldıralım demişti. Sağlıklı bir zihin iyi ölçüp tartıyor biraz süreç bizim tahmin ettiğimizin çok dışında gidince tek yapabildiğimiz önümüze bakmak olduYa işte orada biraz deli olmak gerekli. Bu çocuk doğar ama ölene kadar senden nafakayı alırız, ailenden kalana mirasçı da olur, mal kaçırırsan dava da açarız, her iki senede bir nafaka arttırma açarız ister çalış ister çalışma, tazminat, yoksulluk, tedbir nafakası, altınlar hariç diye baskı uygulamak gerekliydi. Reste rest yani. Yazdığım gibi sadece senden senet alınması canımı sıktı, ondan da alırdım ben olsaydım. Ama bunlar durumu, ortamı bilmeden yaptığım yorumlar tabi.
Artık olan olmuş sonuç olarak kurtulmuşsun. Şartlar bunu gerektirdi demekki öyle davrandı avukatın. Bir an önce kurtulman için uğraştı demekki.
Avukatının karşı tarafı sıkıştıracak zamanı olmamış. Merak etme kimse mesleğini riske atıp o senedi kullanmaz. Boşanma davan bitince yırtıp atacaktır o senedi, eşine de vermez. Ciddi şeyler bunlar. Dediğim gibi benimde yaptığım zamanlar oldu. Avukat aracı oluyor, güvenilir kişi olarak para ya da senet teslim ediliyor.Evet çünkü şöyle bir durum vardı bende buraya açıkça yazmadım. E nabızda son regl tarihime göre bebek 8+6 haftalık görünüyordu yani 9hafta. Ama doktor ölçümünde 2 hafta küçük görünüyordu. Bir kaç hekim kürtajı reddetti kendi etik kuralları. Bir tanesi yaparım ama anca bugün dedi. Hem benim sağlık durumum hemde 9+1 olunca yasal olarak sıkıntı çıkar diye çekindi mi bilmiyorum. Bende hem böbrek ağrısı, hem kist hemde gebelik durumunda çok kötü bir haldeydim. Abim babam hem sinirli hemde çok üzgünlerdi. Karşı taraf bize tamam deyip döndü bi kaç kez. Bende pislik adam istemediği için zorluk çıkaracağını düşenemedüm. Bana kendi aldıralım demişti. Sağlıklı bir zihin iyi ölçüp tartıyor biraz süreç bizim tahmin ettiğimizin çok dışında gidince tek yapabildiğimiz önümüze bakmak oldu
Sağolun artık uyuyabilirimAvukatının karşı tarafı sıkıştıracak zamanı olmamış. Merak etme kimse mesleğini riske atıp o senedi kullanmaz. Boşanma davan bitince yırtıp atacaktır o senedi, eşine de vermez. Ciddi şeyler bunlar. Dediğim gibi benimde yaptığım zamanlar oldu. Avukat aracı oluyor, güvenilir kişi olarak para ya da senet teslim ediliyor.