- 7 Ağustos 2017
- 9.923
- 36.761
- 548
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aileni tebrik ediyorum . İnşallah güzel olacak hersey . Kürtaj olarak sağlıklı karar vermişsinMerhaba iki gün önce kürtaj boşanma vicdan adında konu açmıştım. Site güncellenince kaybolmuş.
Özet:
Kısaca korunurken (prezervatif) hamile kaldım.Korunduğum için hamile olmayı beklemiyordum. Reglm 40-45 günde gelirdi. Test yapınca şok oldum. Eşi kişisi iki aydır çalışmıyor 13-14 saate kadar üç bilgisayarda oynuyordu. Kıskançlık, kısıtlama, ailem ve arkadaşlarıma görüştürmeme vardı. Hakerrt ve tartaklama olunca bitti.
Gelişme
Normalde çocuğu aldırmak istiyordu. Ama boşanma aşamasına gelince koz olarak kullandı. Geri dönmedim ailem arkamda durdu. Avukatlar arabulucular araya girdi. Bugün imza atıldı. Kürtaj oldum.
O kadar şeref yoksunu hareketler yaptılar ki. Kürtaj ücretini kendim ödedim. Mesai bitinine 50 dk kala geldi imza atmaya. Son dakikaya kadar oyaladı. Tazminat ve nafakadan feragat ettim. Allahlarından bulsunlar. İmza atana kadar ne pislikler yaptılar iki günde Allah bilir. Beni tüm ailemi yıprattılar. Sadece o hasta insanlardan kurtulup hayatıma bakmak istiyorum.
Kürtaj durumunda eş imzasının alınması kuralının ne kadar hatalı olduğunu anlatan bir konu.imza atmasa kadının hayatı tepetaklak olacak bir anda.keşke kaldırılsa.baba olmak isteyen de anlaşsın eşiyle.anlaşamıyorsa da boşansın.Merhaba iki gün önce kürtaj boşanma vicdan adında konu açmıştım. Site güncellenince kaybolmuş.
Özet:
Kısaca korunurken (prezervatif) hamile kaldım.Korunduğum için hamile olmayı beklemiyordum. Reglm 40-45 günde gelirdi. Test yapınca şok oldum. Eşi kişisi iki aydır çalışmıyor 13-14 saate kadar üç bilgisayarda oynuyordu. Kıskançlık, kısıtlama, ailem ve arkadaşlarıma görüştürmeme vardı. Hakerrt ve tartaklama olunca bitti.
Gelişme
Normalde çocuğu aldırmak istiyordu. Ama boşanma aşamasına gelince koz olarak kullandı. Geri dönmedim ailem arkamda durdu. Avukatlar arabulucular araya girdi. Bugün imza atıldı. Kürtaj oldum.
O kadar şeref yoksunu hareketler yaptılar ki. Kürtaj ücretini kendim ödedim. Mesai bitinine 50 dk kala geldi imza atmaya. Son dakikaya kadar oyaladı. Tazminat ve nafakadan feragat ettim. Allahlarından bulsunlar. İmza atana kadar ne pislikler yaptılar iki günde Allah bilir. Beni tüm ailemi yıprattılar. Sadece o hasta insanlardan kurtulup hayatıma bakmak istiyorum.
Zaten asgari ile çalışıyor, üstü bahşiş oluyordu. Avukat nafakanın 5,7 veya 10 olacağını söyledi. Maddi yönünü geçtim tek başına anne olmak çok yüksek bir mentalite ben şu an psikolojik olarak çökmüş durumdaydım. Ailem çok şükür başta onlar kürtaj konusunda çok destek oldularBen sizin adınıza çok sevindim. Baba sevgisinden mahrum yalnız bir çocuk büyütmek ile tazminat kıyaslanamaz bile. Bundan sonra yolunuz açık olsun.
O kararı tek başıma alabilseydim tazminatı, altınlarımı çok rahat alırdım. Onu yerden yere vururdum. Ama feragat belgesi verdim. Hatta belge mesai bitimine yetişmeyeceği için, feragat belgesi vereceğime dair 500bin liralık senet verdim. O kadar iğrençlerdi ki. Yasal sınır içerisinde olmak için. Ayrıca hamilelik cenin ölçüm haftasına göre değil regl tarihine göre hesaplandığı için cenin 8 haftalık sayılıyormuş resmi belgelerde. Bi kaç doktor etik olarak o haftadaki kalp attığı için kürtaj yapamayız dedi. Onlar imza atana kadar 8+6 oldu. Ne diyebilirim ki. Kadını çok kısıtlayan bi yasa.Kürtaj durumunda eş imzasının alınması kuralının ne kadar hatalı olduğunu anlatan bir konu.imza atmasa kadının hayatı tepetaklak olacak bir anda.keşke kaldırılsa.baba olmak isteyen de anlaşsın eşiyle.anlaşamıyorsa da boşansın.
Sonra teyzemin doktoru ile görüşüp durumu izah ettim. Kabul etti ama bugün mutlaka almalıyız dedi. Mesai bitimene 50dk kala geldi imza atmaya. Hastaneden rica ettik. Ameliyata girdim. Çok acı verici. Tüm kötülüklerini yaptılar. Kadını çok sınırlayan bir durum. Benim rızamın dışında olan bi eylemdi. Korunurken nasıl oldu? Belki bilerek müdahale etmiştir bile bilmiyorum. Çok üzgünüm. İnsan yine de acı çekiyor. Çocuk görünce bi yerde içim sızlıyor istemsiz.O kararı tek başıma alabilseydim tazminatı, altınlarımı çok rahat alırdım. Onu yerden yere vururdum. Ama feragat belgesi verdim. Hatta belge mesai bitimine yetişmeyeceği için, feragat belgesi vereceğime dair 500bin liralık senet verdim. O kadar iğrençlerdi ki. Yasal sınır içerisinde olmak için. Ayrıca hamilelik cenin ölçüm haftasına göre değil regl tarihine göre hesaplandığı için cenin 8 haftalık sayılıyormuş resmi belgelerde. Bi kaç doktor etik olarak o haftadaki kalp attığı için kürtaj yapamayız dedi. Onlar imza atana kadar 8+6 oldu. Ne diyebilirim ki. Kadını çok kısıtlayan bi yasa.
Kariyerim çok yoğun kendimi biraz işe veririm. Yazın yurtdışı gitme durumum var. Hemen dönmeyip biraz uzaklaşırım. Nafaka vermezdi zaten bizim en büyük kozumuz maddi manevi tazminattı. Ne diyeyim yarına kaldı ama yanlarına kalmazÇocuk yoksa nafaka saçma bence. Ama keşke altınlarını alsaydın. Neyse artık olan olmuş. Madem önünde güzel fırsatlar var onlara odaklan. Anlaşmalı boşanma 1 hafta da oluyor. Kararda 2 haftada kesinleşiyor. 1 hafta sonra da soyadın falan değişir kurtulursun. Bahar mevsimine çiçekler açıp girersin. Uzun bir süre de hayatına flört olarak dahi kimseyi almamanı tavsiye ederim
Kurtulmana sevindim , bundan sonrası daha güzel olsun inşallah, kendini toparlamadan sakın yeniden bir ilişkiye baslama derim , hersey gönlünce olsun ...Merhaba iki gün önce kürtaj boşanma vicdan adında konu açmıştım. Site güncellenince kaybolmuş.
Özet:
Gelişme
O ne demek ya mesai bitimine yetişmeyecek mi? Uyaptan yani bilgisayardan yapıyoruz artık her şeyi. 00.00a kadar her zaman o belge imzalanabilir, gönderilebilir. İlerde vazgeçersen diye senden almışlar o senedi.O kararı tek başıma alabilseydim tazminatı, altınlarımı çok rahat alırdım. Onu yerden yere vururdum. Ama feragat belgesi verdim. Hatta belge mesai bitimine yetişmeyeceği için, feragat belgesi vereceğime dair 500bin liralık senet verdim. O kadar iğrençlerdi ki. Yasal sınır içerisinde olmak için. Ayrıca hamilelik cenin ölçüm haftasına göre değil regl tarihine göre hesaplandığı için cenin 8 haftalık sayılıyormuş resmi belgelerde. Bi kaç doktor etik olarak o haftadaki kalp attığı için kürtaj yapamayız dedi. Onlar imza atana kadar 8+6 oldu. Ne diyebilirim ki. Kadını çok kısıtlayan bi yasa.
Seneti onlara vermedik avukatlarda kaldı. Tam o kısmı bilmiyorum beni o esnada ameliyata aldılar. Beyan mı verdiler tanık mı tuttular bilmiyorum. Gereken yapılmış diye düşünüyorumSen ondan anlaşmalı boşanmayı kabul etmesi ve vazgeçmemesi için senet aldın mı? Boşa bu mesleği bıraktım. Sıçardım ağızlarına onların.
İçime bir kurt düştü. Öğrenip yazacağımSeneti onlara vermedik avukatlarda kaldı. Tam o kısmı bilmiyorum beni o esnada ameliyata aldılar. Beyan mı verdiler tanık mı tuttular bilmiyorum. Gereken yapılmış diye düşünüyorum