How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Kürtaj oldum boşanıyoruz hapis hayatından kurtuldum

Sağolun inan insan psikolojik baskı ve manipülasyon altındayken yaşadığı her iğrenç şeye bahane buluyor. Şu yüzden yaptı bu yüzden yaptı diye inkar ediyor kimse boşanmak için evlenmiyor neticede. Benimde çok korkum vardı bu kararı almakta. Maddi imkanı olmayan kadınlar içi ne kadar zor kim bilir. Ama korktuğum gibi olmadı ailem, patronum herkes arkamda durdu destek oldu. Bende ona karşı tüm vicdani duygularımı tükettiğim için eve gelince yaşadığım tek şey rahatlamaydı
Umarım bundan sonraki hayatınız güzel geçer ne güzel herkes destek olmuş siz de önünüze bakın :KK200:

Sizin adınıza sevindim, bayağı endişeliydiniz. En azından ya imza vermezse sıkıntısından kurtuldunuz. Teker teker tüm üzüntüleriniz geçer inşallah.
Sağolun çok teşekkür ederim. Tüm çirkinlikleri yapsa da çok şükür bitti. İmzayı aldım. Ameliyata girerken ağlıyordum. Aklıma gelmedi çıkınca narkozla karnımdan çıkan parçayı sordum çöpe attık o pıhtıydı zaten desen verirdik dediler. Bilinçli değilken bile ona karşı sorumluluk hissedip en azından göneyim diye düşündüm. Çok garip dünya. Vicdanlı olmak çok zor

Umarım bundan sonraki hayatınız güzel geçer ne güzel herkes destek olmuş siz de önünüze bakın :KK200:
Sağolun umarım hiçbir kadın bu duruma düşmez. Düşen olursa da en kısa zamanda kurtulur ve ailesi arkasında olur. Böyleyken bile zor. Tek başına hayal bile edemiyorum

Merhaba iki gün önce kürtaj boşanma vicdan adında konu açmıştım. Site güncellenince kaybolmuş.
Özet:
Kısaca korunurken (prezervatif) hamile kaldım.Korunduğum için hamile olmayı beklemiyordum. Reglm 40-45 günde gelirdi. Test yapınca şok oldum. Eşi kişisi iki aydır çalışmıyor 13-14 saate kadar üç bilgisayarda oynuyordu. Kıskançlık, kısıtlama, ailem ve arkadaşlarıma görüştürmeme vardı. Hakerrt ve tartaklama olunca bitti.
Gelişme
Normalde çocuğu aldırmak istiyordu. Ama boşanma aşamasına gelince koz olarak kullandı. Geri dönmedim ailem arkamda durdu. Avukatlar arabulucular araya girdi. Bugün imza atıldı. Kürtaj oldum.
O kadar şeref yoksunu hareketler yaptılar ki. Kürtaj ücretini kendim ödedim. Mesai bitinine 50 dk kala geldi imza atmaya. Son dakikaya kadar oyaladı. Tazminat ve nafakadan feragat ettim. Allahlarından bulsunlar. İmza atana kadar ne pislikler yaptılar iki günde Allah bilir. Beni tüm ailemi yıprattılar. Sadece o hasta insanlardan kurtulup hayatıma bakmak istiyorum.
Çok geçmiş olsun bundan sonra daha güzel bir hayatınız olur umarım , hakkınızda hayırlısı olsun 🙏

Gözün aydın olsun bacım, çok sevindim kurtulduguna, emin ol hayatındaki en önemli dönüm noktalarından birini kazasız atlattin, verilmiş sadakan varmış, nafakayi tazminatı bosver, sadakan olsun, Önüne bak artık...
Sağolun ailemde öyle dedi. Dava açsak yeterli delil şahit vardı. Yüklü bi tazminat alırdık. Ama yüz göz olunacak insanlar değildi. Süreç uzayıp yıpranmaktansa ahirette bıraktık.

Merhaba iki gün önce kürtaj boşanma vicdan adında konu açmıştım. Site güncellenince kaybolmuş.
Özet:
Kısaca korunurken (prezervatif) hamile kaldım.Korunduğum için hamile olmayı beklemiyordum. Reglm 40-45 günde gelirdi. Test yapınca şok oldum. Eşi kişisi iki aydır çalışmıyor 13-14 saate kadar üç bilgisayarda oynuyordu. Kıskançlık, kısıtlama, ailem ve arkadaşlarıma görüştürmeme vardı. Hakerrt ve tartaklama olunca bitti.
Gelişme
Normalde çocuğu aldırmak istiyordu. Ama boşanma aşamasına gelince koz olarak kullandı. Geri dönmedim ailem arkamda durdu. Avukatlar arabulucular araya girdi. Bugün imza atıldı. Kürtaj oldum.
O kadar şeref yoksunu hareketler yaptılar ki. Kürtaj ücretini kendim ödedim. Mesai bitinine 50 dk kala geldi imza atmaya. Son dakikaya kadar oyaladı. Tazminat ve nafakadan feragat ettim. Allahlarından bulsunlar. İmza atana kadar ne pislikler yaptılar iki günde Allah bilir. Beni tüm ailemi yıprattılar. Sadece o hasta insanlardan kurtulup hayatıma bakmak istiyorum.

Back